Eros Ramazzotti כתב:
Berger כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
מצטער. הוא לא שחקן כדורגל.
אזולאי, עם כל האדישות, עשה אתמול 3-4 פעולות יפות שגוזלן לא עשה מתחילת העונה.
מעדיף את גוזלן משמעותית מאת אזולאי. הוא אומנם לא דמארי אבל עדיין כבש 2 שערים יותר מאזולאי ויכול להשתפר בהמשך העונה(לא שזה יעזור לנו בעונה הבאה

).
לאזולאי יש כדורגל לא רע בכלל ברגליים אבל האדישות שלו פשוט מנטרלת את האפיקטיביות שהוא יכול להביא למשחק לצערי.
לא. הוא לא יכול להשתפר כי אין לו יסודות של כדורגל.
הוא לא מצליח לעשות כלום חוץ מלנגוח. הוא לא יודע לרוץ עם כדור, לא יודע לעצור כדור, לא יודע למסור. זה לא שחקן כדורגל.
וההשוואה דבילית כי הוא שיחק הרבה הרבה יותר מאזולאי
הוא שיחק יותר מאזולאי זה נכון, אבל אזולאי גם שיחק לא מעט והראה אדישות בלתי נסבלת. מסכים איתך שאם הוא היה משחק אותו מספר דקות כמו גוזלן ייתכן שהוא גם היה מבקיע איזה שער אבל בכל מקרה לדעתי הוא מקבל מספיק דקות ועוד לא הוכיח שהוא ראוי ליותר.
גם לדעתי הוא מסוגל ליותר אבל האדישות שלו מדהימה וכנראה זו הסיבה שבשנים האחרונות הוא היה כ"כ בינוני בכל מקום שהיה. גם אני ציפיתי ליותר מגוזלן אבל 2 השערים שהוא נתן בליגה(אחד מהם ברגל אגב..) הם גולים של שחקן עם כישרון.
הוא גם נותן הרבה לחימה ועזרה בלחץ בהתקפה ובהגנה שאזולאי בחיים לא נותן, למרות שאני מסכים איתך שהוא קצת לוקה בלא מעט תכונות שחשבתי שיש לו יותר מהן.
אני אישית כן חושב שיש לו כישרון ושהוא יכול עוד להתפתח אבל קצת בספק כמה מתוך ההתפתחות הזאת אנחנו נזכה לראות העונה.
את הגול שהבקיע גוזלן אתמול, אזולאי בחיים לא יבקיע, על זה אני מניח שנסכים