תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שברולט קרוז
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
שלום,
שמתי לב שמוכרים את הרכב הזה שנת 2009-2010 במחירים ממש זולים, 40K גג. הרכב עצמו נראה ממש טוב בתכלס, הוא שנה חדשה וחברה אמריקאית גדולה.
לא מבין מה הקטע שיש לו כזאת נפילה במחיר.
אם אין לו שוק, זה משהו אחד, השאלה אם יש לו פאק במכניקה או שהוא פשוט מזללה של דלק. מה הקאטצ' פה?
או שאין קאטצ' ויש לו פשוט שוק חלש? כי אם זה ככה, בהחלט שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שברולט קרוז
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2014, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
"חברה אמריקאית גדולה" אנחנו מדברים פה על מנועים של דייהו ורכב אמריקאי שמיוצר במזרח ולא ממש באמריקה.

בגדול כל הדגמים האלה של הקרוז, אוואו ושאר המודלים הדומים זה רכב סימפטיים אך לא יותר מזה. מנועים עייפים (אל תצפה לראות ביצועים מרשימים), צריכת דלק לא מזהירה ואוטו שבגדול הוא "פלסטיק". מי שנוסע הרבה מרגיש את הבלאי.

במחירים האלה יש אלטרנטיבות טובות יותר.

וכן, הוא נראה ממש טוב. אבל זה פחות או יותר הדבר היחיד שמושך בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
כל הרכב הזה זה דייהו. האמריקאים האמיתיים יותר הם השברולטים הגדולי נפח מהמאליבו ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
סבבה, אבל דינו תסכים איתי שאם זה "שברולט", אז מן הסתם זה עובר סינון, אישור, ופיקוח של שברולט, גם אם זה 100% "דייהו", בכל זאת אם יש לך חברה גדולה ומצליחה (ושברולט אכן מצליחה), תתן לאחרים לעשות דברים על השם שלך? בלי לאשר אותם? שזה יכול לפגוע קשות בתדמית שלך?
בתכלס, לא באתי לבחון את זה בשאר לאחרים, וגם אם דייהו או לא דייהו ייצרו את הרכב, הוא בתכלס נראה טוב, גם מבפנים גם מבחוץ, הוא דיי מרווח, הוא לא כזה זולל דלק, ממש לא, וזה גם לא עכשיו לנסיעות ארוכות ולחרוש עליו, בסופו של דבר אני חייל משוחרר, ועם תקציב של 38K זה נראה לי אחלה אופציה.
אני מחפש בטיחות, ורכב יחסית חדש, ובקרוז יש את כל המערכות בטיחות שצריך והכל. זה מנוע עם 124 כ''ס, אני לא חושב שצריך משהו יותר מזה, אני לא בא לעשות איתו פתיחות.
נוסע באיילון? יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא אומר לך לא לקנות. אתה שאלת למה הוא עולה ככה וקיבלת תשובה

זה רכב בינוני מאוד ולכן המחיר שלו כזה

באיילון גם אופניים חשמליים נוסעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
מה קרה לX5? ירדת מהרעיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 05:57 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
סבבה, אבל דינו תסכים איתי שאם זה "שברולט", אז מן הסתם זה עובר סינון, אישור, ופיקוח של שברולט, גם אם זה 100% "דייהו", בכל זאת אם יש לך חברה גדולה ומצליחה (ושברולט אכן מצליחה), תתן לאחרים לעשות דברים על השם שלך? בלי לאשר אותם? שזה יכול לפגוע קשות בתדמית שלך?
בתכלס, לא באתי לבחון את זה בשאר לאחרים, וגם אם דייהו או לא דייהו ייצרו את הרכב, הוא בתכלס נראה טוב, גם מבפנים גם מבחוץ, הוא דיי מרווח, הוא לא כזה זולל דלק, ממש לא, וזה גם לא עכשיו לנסיעות ארוכות ולחרוש עליו, בסופו של דבר אני חייל משוחרר, ועם תקציב של 38K זה נראה לי אחלה אופציה.
אני מחפש בטיחות, ורכב יחסית חדש, ובקרוז יש את כל המערכות בטיחות שצריך והכל. זה מנוע עם 124 כ''ס, אני לא חושב שצריך משהו יותר מזה, אני לא בא לעשות איתו פתיחות.
נוסע באיילון? יופי.

שברולט זו לא חברה, שברולט זה מותג של GM.
GM אכן חברה גדולה מאד וגם מצליחה לפרקים (בוא לא נשכח שהיא פשטה את הרגל לפני חמש שנים) שעושה המון מכוניות, חלקן טובות מאד, חלקן זבל טהור, אבל אם מדברים על תדמית, בהתחשב בעובדה שהם נמצאים בעיצומו של ה - recall הכי גדול בהיסטוריה והולכים לקבל בתחת מבתי המשפט על מה שהלך שם, לא נראה שהיצרנים של הדגם האירופאי של אחת המכוניות הכי פשוטות שלהם זה מה שהולך להטריד אותם. ובגדול, ליצרנים אמריקאים יש היסטוריה ארוכה של דגמים בררה בשוקים זרים (וגם לא מעט מקרים הפוכים, שהדגם האירופאי משאיר אבק למה שמוכרים בארה"ב).

ובאופן יותר רחב, עדיף פחות להסתכל על השם והמוניטין ויותר על הדגם הספציפי, תעשיית המכוניות העולמית מאד מעורבבת עם עצמה והסטיראוטפים כמו "אוטו גרמני זה אמין" ו-"אוטו מאיטליה יתפרק לך אחרי חמש דקות" לא תמיד מדוייקים.
חוץ מה"אוטו מאיטליה יתפרק לך אחרי חמש דקות", זו עובדה מדעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
חזוקה כתב:
נוסע באיילון? יופי.

היום בכל רכב שעולה על הכביד את כל מערכות הבטיחות הנדרשות,ככה שזה ממש לא מדד.
אנחנו לא מתעסקים פה עם הונדה שפיץ או סובארו פשע לפני 20 ו30 שנה.
לא סתם היא נמכרת במחיר כזה,כי זה בערך מה שהיא שווה ואפילו פחות מזה.
האוטו מסורבל,כבד,ופרט למראה שלו שהוא קצת יותר מפואר ומכבוד מול שאר רכבי הליסינג,אין לו שום ייתרון.
הסחירות שלנו נמוכה להחריד,ולרוב מי שקונה אותו קונה אוטו לחיים/או מוכר אותו במחיר מגוחך רק כדי להיפטר ממנו.
חלקי חילוף יקרים תחת מסווה של רכב אמריקאי,הם גם מדד שצריך לקחת ברכב כזה שהאמינות היא לא מרכיב מרכזי אצלו.
נכון שעל הנייר מדובר ברכב חזק,אבל אל תשכח שהוא שוקל גם הרבה יותר מרכבים אחרים סטנדרטיים בקטגוריות שלו.

בקיצור,רד מהעניין.
אל תיפול בפח.
גם אני הייתי שם,וכבר נתתי מקדמה על כזה רכב ועל הבאזר חזרתי בי אחרי שהבנתי שאני הולך להיכנס לבור ללא תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
לפי השנתון מדובר בדגם הראשון של הקרוז.
לדגם הזה למיטב ידיעתי היו בעיות סחיבה רציניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 12:21 
תבדוק גם במקביל טויוטות- יש את הקורולה, סאן, גם המכוניות האלה היו לא רעות בסוף העשור הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: