תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 09:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אמנת אוהדים
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 11:44 
אני משתעשע במחשבה האם אפשר לגבש אמנת אוהדים שתקיף נניח 90% מהאוהדים (כולל האולטראס). המטרה היא להגיע למכנה משותף, תוך הכרה בכך שיש אוהדים שונים עם סגנונות שונים. אני מקווה שלמשל זה יוביל חלק מהאנשים לעודד יותר (כי הם ירגישו מחוברים יותר למובילי העידוד) בזמן שאנשים אחרים יהיו רגישים יותר לפעולות שמרחיקות חלקים גדולים בקהל.
מה יכולים להיות העקרונות (אלה רק רעיונות שאפשר לשנות כמובן):

1) טובת הקבוצה והצלחתה היא המטרה הראשית של קהל האוהדים
2) אוהדים צריכים להימנע ממעשים או ביטויים שפוגעים בטובת הקבוצה ובהצלחתה
3) חופש הביטוי וההתנהגות הוא עיקרון מקודש, אלא אם הוא פוגע בטובת הקבוצה ובהצלחתה
4) האוהדים מכירים ומכבדים שלכל אחד יש את דרך ההתנהגות והביטוי שלו. אוהדים יימנעו ממתיחת ביקורת על התנהגות של אוהדים אחרים, אלא אם היא פוגעת בבירור בטובת הקבוצה ובהצלחתה (מותר להניף שלטים, דגלי ישראל, לשיר לשמעון מזרחי, למשטרה, לא לייצג את ישראל, כן לייצג את ישראל, ווטאבר)
5) שירי שואה פוגעים בטובת הקבוצה ובהצלחתה והנזק שבהם עולה על התועלת (אם יש כזו)
6) השלכת חפצים, פגיעה בשחקנים / קהל יריב, פוגעים בטובת הקבוצה ובהצלחתה והנזק שבהם עולה על התועלת (אם יש כזו)
7) על האוהדים לעודד כמיטב כוחם ויכולתם

כמובן שזה משאיר המון מקום לשונות וויכוחים וזה ממש בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אמנת אוהדים
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 11:58 
אתה שיכור לך לישון

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 12:00 
8) מי שלא עובר את העץ מצד שמאל הוא בן זונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אמנת אוהדים
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 13:20 
NARKOTIKA כתב:
8) מי שלא עובר את העץ מצד שמאל הוא בן זונה

וואוו.. איזה מרגש. הייתי בטוח שאני היחיד שיש לו את האמונה המטומטמת הזו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
צד ימין מטומטמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
צד ימין מטומטמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
אין סיכוי, הקהל מפוצל מדי בנושא, ואנשי ה״ימין לעץ״ לא מוכנים להתקפל למען אחדות וטובת הקבוצה.
הם תמיד יעדיפו את טובתם האישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
זה כ"כ מעצבן אותי שאנשים מזלזלים ביוזמות ובנושאים חשובים..
כל פעם מחדש למישהו באמת אכפת ואז באים כמה ומחרבנים לו הכל בשביל כמה צחוקים..
תמיד אני חושב לעצמי "אין להם משהו יותר טוב לעשות" או "אולי פעם אחת כן יצליח להתפתח משהו מהפורום הזה"
איזה כיף שהפעם אני מבין אותם..
האמנה הזאת היא אמנה שהיא כ"כ בושה שאני לא יודע מאיפה הבאת אותה
זאת אמנת האוהדים שלא עושים כלום למען הפועל כל השנה ועדיין רוצים להחליט את פניה..
את האמת? תפתח ארגון "אוטופיה בלומפילד" או משהו.. תשקיע בה 70 אחוז (או יותר) מהזמן הפנוי שלך ואז אני אקח את האמנות שלך ברצינות..
ואחרי זה אני גם אציע אמנה שתכלול דברים שאתה מתנגד אליהם סתם ככה כי משעמם לי עכשיו וניראה איך תקבל את זה..
אתה יכול להיות בעד או נגד האולטרס אבל שום דבר לא ישנה את העובדה שהם בכל מקום כל הזמן! בזמן שאנשים כמוך (וכמוני) באים למשחקי הבית (אם בכלל) ואולי לעוד כמה משחקי חוץ..
יש כמה אוהדים בעייתיים שרוצים לעשות פרובוקציות ומחאות בתוך שער 5..
אלה אותם אנשים שיושבים 2 מטר מהגוש ואומרים "אתם לא תגידו לי מה לעשות" ו"אני לא עובד אצלכם" כשאומרים להם להתחיל לעודד..
האנשים האלה הורסים את האווירה לכולם כי הם יוצרים ריק של עידוד שגורם למי שלידם גם לא לעודד כי "לא נעים" או "פאדיחות" או בלי שום קשר פשוט נתק מהאטרף
יש גם איזה ילדון לאומני שלא מבין מה פשר השלט (כאילו שהוא רק לפני שנה התחיל ללכת למשחקים) של הלא מייצגים את ישראל..
אותו ילדון בא ברוב חוצפתו ולא בשער 7 או 2 אלה דווקא 5 מטר מהגוש שניה אחרי שהתפוצץ המשחק ומרים שלט של גם מייצגים את ישראל
אותו ילדון קיבל צעקות ואפילו אגרוף מכמה שסובבים אותו..
כמובן שהוא לא היה צריך לקבל את האגרוף אבל כמו שאני בטוח שזהבי חיפש את זה ככה גם הילדון..
את הפרובוקציות ואת המחאות שלכם תעשו.. אבל לא אצלנו! לא מול הפנים שלנו!
עד שלא יהיה ברור לכולם שלחלק גדול מהשמאל מוצא את ביתו בהפועל ת"א והימנים בקהל (כמו כמה מחברי אוהדי הפועל) יפנימו ויקבלו את זה ולא ינסו לשנות סדרי עולם לא יהיה לנו קהל מאוחד
לא בגלל המחאות שהשמאל עושה ומוצא מפלט בקהל שלנו (אתם יודעים הפועל וזה..).. רק בגלל שלימנים קשה לקבל את זה והם מרגישים שהחבר'ה שלהם יורדים עליהם בגלל שהם "קבוצה של המגזר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 17:41 
ויקינג באדום כתב:

יש גם איזה ילדון לאומני שלא מבין מה פשר השלט (כאילו שהוא רק לפני שנה התחיל ללכת למשחקים) של הלא מייצגים את ישראל..
אותו ילדון בא ברוב חוצפתו ולא בשער 7 או 2 אלה דווקא 5 מטר מהגוש שניה אחרי שהתפוצץ המשחק ומרים שלט של גם מייצגים את ישראל
כמובן שהוא לא היה צריך לקבל את האגרוף אבל כמו שאני בטוח שזהבי חיפש את זה ככה גם הילדון..
עד שלא יהיה ברור לכולם שלחלק גדול מהשמאל מוצא את ביתו בהפועל ת"א והימנים בקהל (כמו כמה מחברי אוהדי הפועל) יפנימו ויקבלו את זה ולא ינסו לשנות סדרי עולם לא יהיה לנו קהל מאוחד
לא בגלל המחאות שהשמאל עושה ומוצא מפלט בקהל שלנו (אתם יודעים הפועל וזה..).. רק בגלל שלימנים קשה לקבל את זה והם מרגישים שהחבר'ה שלהם יורדים עליהם בגלל שהם "קבוצה של המגזר"

אתה אמיתי? זו סאטירה? מי הכניס לך את השטויות האלה לראש?
מאיפה הגיעו היצורים האלה לקהל שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ויקינג באדום כתב:

אתה אמיתי? זו סאטירה? מי הכניס לך את השטויות האלה לראש?
מאיפה הגיעו היצורים האלה לקהל שלנו?

לא הבנתי כ"כ מה אתה רוצה..
שער 5 בא לעודד ומקבל פרובוקציות ומגיב..
אבל אנחנו היצורים.. בסדר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 18:01 
עוד מילה שלמדת...יצורים.
מי שתולה שלט שהוא מייצג גם את ישראל, הוא פרובקטור? זה יציע של אבא שלך? הוא חיפש את האגרוף?
שלא לדבר על הקשקושים של השמאל והימין שכתבת שם.
עדיף שתלך לגזור קונפטי כמו חייל אצל המפקדים שלך , במקום לזיין את המוח בפורום.

אתה מבין, 20, עם מי יש לך עסק? אחרי זה אתה מנסה לנסח אמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
עוד מילה שלמדת...יצורים.
מי שתולה שלט שהוא מייצג גם את ישראל, הוא פרובקטור? זה יציע של אבא שלך? הוא חיפש את האגרוף?
שלא לדבר על הקשקושים של השמאל והימין שכתבת שם.
עדיף שתלך לגזור קונפטי כמו חייל אצל המפקדים שלך , במקום לזיין את המוח בפורום.

אתה מבין, 20, עם מי יש לך עסק? אחרי זה אתה מנסה לנסח אמנות.

הנה נפתחנו.. חיילים.. שטופי מוח וכו'
כן! שלט כזה כקונטרה לשלט הקבוע של שער 5 בשער 5 זה פרובוקציה!
לא כי ככה אמרו לי מפקדי! בגלל שאני לא משחק אותה ראש קטן!
קשקושים על שמאל וימין? כנראה אתה לא באמת רוצה לראות את האמת שיש לך מול הפנים!
אולי כדאי שוב לבדוק קצת מי הם האנשים שיושבים בשער 5..
גם בלומפילד זה לא של אבא שלי.. גם לא שער 5.. מה הבעיה במה שזהבי עשה אז?
אבל יאללה שחר.. תחתום על האמנה הגאונית! הרי 90% יהיו מוכנים לחתום עליה..
יש רק 10% או אולי אפילו פחות בצבא היצורים של האולטרס לא?
איזה גברים אתם.. אף אחד לא יגיד לכם מה לעשות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 18:22 
לא כתבתי שטופי מוח, אבל כנראה שאתה יודע לבד מה אתה גם בלי שיגידו לך :D
הקהל של הפועל הוא כמובן בעד דו קיום וכנראה חלקו הגדול נוטה לצד השמאלי של המפה (כולל אותי) אבל מפה ועד השטויות שכתבת...
ציטוט:
"רק בגלל שלימנים קשה לקבל את זה והם מרגישים שהחבר'ה שלהם יורדים עליהם בגלל שהם "קבוצה של המגזר""

איך נתי אומר- אלוהים ישמור!! :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 18:29 
ויקינג, בוא תנסח אתה
אתה אמור להרגיש שזה מייצג אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לא כתבתי שטופי מוח, אבל כנראה שאתה יודע לבד מה אתה גם בלי שיגידו לך :D
הקהל של הפועל הוא כמובן בעד דו קיום וכנראה חלקו הגדול נוטה לצד השמאלי של המפה (כולל אותי) אבל מפה ועד השטויות שכתבת...
ציטוט:
"רק בגלל שלימנים קשה לקבל את זה והם מרגישים שהחבר'ה שלהם יורדים עליהם בגלל שהם "קבוצה של המגזר""

איך נתי אומר- אלוהים ישמור!! :bang:

1. שמישהו אומר את המילה "חייל" של מישהו שאין לו חובה אליו בחוק או בכל דרך אחרת יכול באותו רגע גם יכול להגיד "שטוף מוח" אבל בסדר..
2. כנראה שזה לא היה פרובוקציה.. סתם יצר אווירה נחמדה ונעימה לכולם..
3. אם לא הייתי שומע את זה מלפחות 6 אוהדי הפועל ימנים שאני מכיר לא הייתי כותב את המשפט הזה..
4. כמו שאמרתי.. תעשו את האמנה.. תראו לכל היצורים שהרוב לא רוצה בהם וסגרנו את העסק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
ויקינג, בוא תנסח אתה
אתה אמור להרגיש שזה מייצג אותך

שתעשו מה שאתם רוצים רק לא בחלק הקטן של שער 5 שצריך לתת לאותם אנשים שחיים את הפועל הרגשה של בית..
באותו זמן אל תגידו לנו מה לעשות..
ואתה יודע מה.. אם אנחנו לא נשיר "שירי שואה" ולא נקלל.. אתם תעודדו 90 דקות?
על מי אתם עובדים?
גם אם תוסיף סעיף של "אני מחוייב לעודד 90 דקות" זה לא ישנה משהו..
מי שמעודד 90 דקות זה אותם יצורים..
מי ששורק בוז לשחקן שלא הולך לו זה אותם "רוב שפוי" שבכיף יחתום לך על המכתב..
אני רואה את דגל ישראל החזק והיפה בשער7 (ושלא תבין לא נכון.. אני ציוני שעשה צבא והכל טוב ויפה.. הלאומניות והחברה הישראלית הגזענית והדתי זה מה שאני מתנגד לייצג ויש כמוני עוד הרבה..) ואת השקט שיש סביבו עד שהפועל מבקיע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 18:58 
ויקינג, אתה לא צריך להתנצל שאתה לא מתיישר עם הקונצנזוס הישראלי. כמוני כמוך, ועוד רבים מאוד מאוהדי הפועל, כמו שאתה יודע. אבל 20 בא במטרה לנהל דיאלוג, לא להכפיף אותך לשום דבר. למה לא לנסות לנהל דיאלוג? מה אתה יכול להפסיד מזה?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 19:01 
תמשיכו לעשות שם מה שאתם רוצים ותמשיכו גם לחשוב שאתם אוהדים יותר טובים משאר האוהדים( והקבוצות ), אולי יבוא היום שבו תגמרו סוף סוף למצוץ לעצמכם ותרימו את העיניים מהביצים ואז תבינו שהפכתם בעייני הרוב שלא אוהד כמו שצריך והציבור הכללי ללה פמיליה באדום וכמה נזק אתם גורמים למועדון......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
ויקינג, אתה לא צריך להתנצל שאתה לא מתיישר עם הקונצנזוס הישראלי. כמוני כמוך, ועוד רבים מאוד מאוהדי הפועל, כמו שאתה יודע. אבל 20 בא במטרה לנהל דיאלוג, לא להכפיף אותך לשום דבר. למה לא לנסות לנהל דיאלוג? מה אתה יכול להפסיד מזה?

ניהלתי.. אחרים פה דיברו על עצים ואני דיברתי על הבעיה האמיתית (דעה שלי)..
לא זכור לי שאמרתי לו לסתום את הפה או יצור או חייל או כל דבר אחר שבדרך כלל יש בפורום הזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
תמשיכו לעשות שם מה שאתם רוצים ותמשיכו גם לחשוב שאתם אוהדים יותר טובים משאר האוהדים( והקבוצות ), אולי יבוא היום שבו תגמרו סוף סוף למצוץ לעצמכם ותרימו את העיניים מהביצים ואז תבינו שהפכתם בעייני הרוב שלא אוהד כמו שצריך והציבור הכללי ללה פמיליה באדום וכמה נזק אתם גורמים למועדון......

20 החביב נתן לך רעיון נחמד.. למה שלא תלך על זה?
אתה יכול גם להוסיף "אנחנו מתחייבים לא למצוץ לעצמנו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 נובמבר 2014, 19:27 
מהסיבה הפשוטה, שלי בניגוד לאותם אלה ש"חיים את הקבוצה" ושמשקיעים 70% בה מהזמן שלהם יש חיים :)
מעבר לעובדה שמי שלא מבין שהוא גורם נזק לעצמו (ולקבוצה) ורוצה לעזור לעצמו , אף אחד כבר לא יוכל לעזור לו.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: