סימרוטיץ כתב:
שטויות במיץ עגבניות
הפעם מכבי מתנהגים בצורה מפגרת והפועל בצורה טובה
גם לקיחת האחריות של ברקוביץ היא נכונה
וואלה ?
קח מישהו אקראי ברחוב ותשאל אותו מתי המשחק פוצץ, 99% יגידו לך שזה קרה אחרי העימות של פואד וזהבי.
תן לי מקום אחד בתקשורת שמתרכז בעובדה המאוד פשוטה שהמשחק פוצץ בסופו של דבר רק בגלל הכניסה של אוהדי מכבי למגרש, ועוד כניסה שנגרמה בהכוונה של גרסיה ואולי גם אובארוב. הדחה לפשע פר אקסלנס.
תן לי מקום אחד שבו מתייחסים לאוהד מכבי שהרביץ למאבטח וגרם לו לאיבוד הכרה. איפה השם שלו ? ערן זהבי סיים את המשחק ללא פגע, אתה יודע מה קרה למאבטח ?
איפה הדיון התקשורתי על הכניסה של טב"ח באוחיון ?
על מה בדיוק ברקוביץ' לקח אחריות ? על 210 שוטרים ו 400 מאבטחים שנכשלו לא רק פעם אחת אלא פעמיים בלמנוע פריצה אל הדשא ? על זה שרפנו 1.3 מיליון שקל ?
איפה הראיון של שי בתקשורת על אוהדי מכבי שבאו אליו הביתה כשהוא לקח את הילדה שלו לגן ? איפה הראיון עם סלים טועמה שיספר כמה פעמים הוא התאפק מול הקללות וזריקת החפצים משער 11 ? איפה הדרבי של 2007 שבו לא נתנו לסלים להרים את הקרן לפני השער השלישי ?
שמעת את הראיון של פינס ברדיו ? ככה נשמע עו"ד של מועדון שנמצא תחת מתקפה תקשורתית ?
ראית את 2 הקולות במסיבת העיתונאים המביכה בחודורוב ואיך מכבי מציגים חזית אחידה במסיבת העיתונאים שלהם ?
מועדון בדיחה. במיוחד כשהפעם היתה הזדמנות אדירה לסובב אליהם את כל האש.
1. תפריד בין דעת הקהל שאותה לא משנה מה תעשה לא תהפוך להתנהלות מול בית הדין
2. הניסיון אומר שהאשמה כבר נקבעה עכשיו תלוי העונש , אני חושב שלקיחת האחריות הכוללת של ברקוביץ (ובשום מקום הוא לא לקח אחריות ספציפית למקרה זה או אחר) יכולה לעשות רק טוב ואילו אי לקיחת האחריות של מכבי תעשה לה רק רע, לדוגמה האבא שטלטל את ילדו וקיבל 5 שנים כי הוא לא הודה באשמה ורק התכחש והמציא דברים הזויים.
בדיון המשפטי כל הראיות ברורת עדיף להגיש נכון יש לנו אחריות למה שקרה אך יחד עם זאת עשינו את כל מה שנדרש מאיתנו ולכן ראוי שהעונש יהיה מידתי לאור הנסיבות