תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 13:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 22:11 
ועל תנועה מגונה אדום. די באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: על כל החרא שזהבי האכיל אותנו.
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 22:44 
אדום נחמד כתב:
RedFox כתב:
NARKOTIKA כתב:
dr.avi כתב:
גיא האדום כתב:
אנשים פה נפלו על הראש. ממש.
מותר לשחקן לחגוג גול וללעוג תוך כדי כך לאוהדי היריבה. נכון שבמקרה שלו הוא מלאה גדולה אבל זאת בעייה שלו. לא צריך בכלל להוציא על זה כרטיס או לנעמיד לדין.
וגם אם צריך להעמיד לדין זה עדיין חלק מהמשחק. אוהד שיורד לדשא להרביץ לשחקן זה שבירת כל הכללים ולעולם לא מוצדק. האוהד צריך להיות בכלא חודשים ולהיות מורחק מהמגרשים לשנים. בכלל, הרעיון שהתגרות מצדיקה אלימות זאת תמצית האידיאולוגיה של ביתר.
(אותו הדבר נכון לשחקנים שעולים ליציע להרביץ לאוהדים וחבל שהם יצאו בלי כלום. אם מישהו רוצה ״להגן״ על האוהד זאת ההשוואה הרלוונטית).

גם אם יש משהו במה שאתה אומר, צריך להיות דין שווה לכולם.
לא ייתכן שבמקרים דומים שחקני הפועל נענשים באדום ואילו זהבי ושחקנים מקבוצות אחרות יוצאים במקרה הטוב עם צהוב.

זה פשוט קשקוש, התגרות בקהל היא לא חלק מהמשחק, בשום מקום בעולם. מה פשר ההודעה "מותר לשחקן לחגוג וללעוג לקהל"? מותר לפי מי? החוק אימר שאסור. באותה מידה אני יכול להגיד שמותר לרדת להרביץ לשחקן.
אם זה מותר לפי אמות המידה שלך, אתה מוזמן להמשיך להיות סמרטוט.
באנגליה שחקן שהולך לחגוג דווקא מול קהל יריב מקבל הרחקה להרבה יותר ממשחק אחד.

עזוב אנגליה, הסיפור של קבאני בצרפת מוכיח שזה אסור.

קבאני הורחק, אבל בצהוב שני.
מותר לזהבי לעשות פיו פיו כמו שמותר לכל שחקן להתגרות בכל קהל. הוא פשוט צריך לקבל עונש. במקרה הזה, צהוב.

מה זה הרצף הלוגי הזה?
מותר לכל בן אדם לרצוח. הוא פשוט צריך לקבל עונש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: על כל החרא שזהבי האכיל אותנו.
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 22:47 

אני באמת שמח שהוא אכל וואחד בוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 22:48 
לא אסור לזהבי לחגוג ולהתגרות בקהל
כי זה לא משנה בכלל מה התקנון/החוקים אומרים , במבחן התוצאה התגובה של פואד היתה ברורה לכל בר דעת
מה שמפתיע שזה קרה רק עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:

אני באמת שמח שהוא אכל וואחד בוקס.

בן של זונה נרקומנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
לשחקן ולאף שחקן אסור להתגרות באוהדים של הקבוצה היריבה, יש הבדל גדול בין אוהד לשחקן מקצוען שמרוויח כסף
אבל זה לא מצדיק בכהוא זה את ההתפרצות של פואד למגרש

השופטים והשדרנים הסלחנים נושאים באחריות ישירה למה שקרא בדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 23:03 
לנתק את הענין מכל ההקשר ולשפוט את התנועה כפשוטה זה פשוט גניבת דעת.
זה לא משנה אם זה קריצה, אצבע, פיו או מה שזה לא יהיה.
כששחקן מתגרה באופן שיטתי בקהל עם היסטוריה, זו אלימות לכל דבר.
אבל בישראל כמו בישראל (כולל פה בפורום), התייחסו לזה בביטול ובצחוקים.

דבר אחד ברור לגמרי, אם הכלב היה מתנהג כמו אניימה מהרגע שעבר לשם, לא היה קורה שום דבר.
לא אתמול ולא בשום זמן.
שאלוהים ייקח לו את הרצועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 23:03 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהמשוואה שהרוב מציגים היא איננה נכונה בכלל. אין פה (רק) שחקן שחוגג מול קהל ואוהד שמאבד את השליטה.

תוציאו את ערן זהבי מהמגרש ותשימו אותו מולכם - בשכונה או במקום העבודה או וואטאבר. הפיו פיו התחיל לפני שנה ההתגרות של זהבי התחילה ביום הראשון שחצה את הכביש. אין הזדמנות שהוא לא מפספס לסמן תנועות ידיים/לשלוח מסרים/לעקוץ ולצחקק. אני לא פסיכולוג אבל אני מניח שרבים מאיתנו היו בשלב מסויים מכניסים לזהבי איזה פצצה.

אנשי תקשורת מדברים בלי טיפת מושג. חלק מזכירים קצת את החלק שלזהבי יש בתקרית בגלל חגיגת השער, השאר גם זה לא עושים. אף אחד לא טורח להזכיר היסטוריה שלמה. אף אחד לא מזכיר את זהבי עולה שלשום שעה וחצי לפני פתיחת המשחק לבד לכר הדשא (טוב נו עם יואב זיו ועוד איזה שוליה.. שלא יגידו שהוא עושה "בכוונה") ופשוט מטייל על חלק הדשא של 5-7.

הוא בנזונה גדול. בשפת העם נהוג להגיד "מגיע לו". אז מגיע לו. מגיע לו שקיבל קצת, מגיע לו שיפחד (למרות שאני לא מאמין לשום מילה שיוצאת לו מהפה. הוא בטח מחייך עכשיו בבית). מגיע לו שיגמר הסרט שהוא בנה לעצמו במשחקי דרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: על כל החרא שזהבי האכיל אותנו.
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 08:36 
חלאס באמת, פיו פיו עלאק. הוא קיבל מכות בגלל שהוא מזיין אותנו ומוביל את מכבי לאליפות שלישית.
אני זוכר איך התייחסו לזהבי בהפועל, תמיד בחצי כוח. אם הוא לא היה כזה טוב לאף אחד לא היה אכפת כמה הוא מתגרה.
הקהל של הפועל שתמיד מרגיש שמגיע לו הכל, חושב גם הפעם שמגיע לו לפוצץ את זהבי, ולכל הפחות מחפש נסיבות מקילות. אין שום צידוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
לא לשכוח לציין ביומנים. שנה הבאה מיד אחרי ציון רצח רבין- שנה לתקיפתו האכזרית של ערן זהבי. יש אירועים בכיכר רבין וגם יצויין בתוכניות בטלוויזיה. סיפור חייו של זהבי. האישיות הגדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 08:57 
בר קולמוסא כתב:
חלאס באמת, פיו פיו עלאק. הוא קיבל מכות בגלל שהוא מזיין אותנו ומוביל את מכבי לאליפות שלישית.
אני זוכר איך התייחסו לזהבי בהפועל, תמיד בחצי כוח. אם הוא לא היה כזה טוב לאף אחד לא היה אכפת כמה הוא מתגרה.
הקהל של הפועל שתמיד מרגיש שמגיע לו הכל, חושב גם הפעם שמגיע לו לפוצץ את זהבי, ולכל הפחות מחפש נסיבות מקילות. אין שום צידוק.

גיבוב של שטויות , זהבי קיבל מכות ויקבל בעתיד כי הוא בריון ערס מסריח שחושב שמותר לו הכל, אם זהבי היה מתנהג כמו אניימה היה קורה לו משהו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:

ורמוט לא פחות סמל מזהבי ובטח שלא פחות טוב ממנו. משום מה לקהל הצהוב זה לא ממש מזיז. חוץ מכמה קללות רגילות הוא לא מקבל יותר מדי. למה? כי הוא נורמאלי.

אתה יכול להחליף את השם ורמוט במשפט בעוד מיליון שמות שחקנים שעברו בשני המועדונים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
בר קולמוסא כתב:

גיבוב של שטויות , זהבי קיבל מכות ויקבל בעתיד כי הוא בריון ערס מסריח שחושב שמותר לו הכל, אם זהבי היה מתנהג כמו אניימה היה קורה לו משהו ?

מאיר כהן היה מוחא לנו כפיים כשקיללנו אותו, זה גם התגרות ובלה בלה בלה
עדיין אף חמום מוח שיכור לא ירד להרביץ לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
Sadrik כתב:
סימרוטיץ כתב:
בר קולמוסא כתב:

ממש אחד לאחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 10:51 
:LOL2:
מאיר כהן זה עצום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 10:52 
בר קולמוסא כתב:

רק השלוש מילים האחרונות שלך מדוייקות. לא משנה מה הוא עשה, אסור היה שהדבר הזה יקרה. ההתגרויות שלו הן חומר נפץ וזה הדבר העיקרי בשנאה כלפין, לפחות מבחינתי.
אני הייתי מאלה שהבין את המעבר שלו למכבי, עם כל הכאב. שחקן כדורגל מקצוען, דואג קודם כל לעצמו ולעתיד שלו. הוא לא אוהד וזה היה המקום הטוב בשבילו לדעתו.
השנאה שלי כלפיו התחילה רק אחרי הדרבי הראשון בעונה הקודמת ואני מדבר איתך על שנאה ברמה של הלוואי שיקרה לו משהו שיגרום שלא ישחק יותר כדורגל, משהו שלא הרגשתי בעבר מעולם כלפי אף שחקן כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 11:09 
KingAlpaca כתב:
אדום כתב:
IdanTheLittle כתב:
זהבי אמר במשטרה שהוא לא מתכוון להפסיק עם ההקנטות שלו. נו יופי.

תהיה בטוח שהוא לא יעשה את זה יותר מול אוהדי הפועל.

אני מקווה שכן.

אז אתה חתיכת חרא שלא מגיע לו להיות בפורום הזה, לך לפורום של אוהדי מ*בי ותגיד שם שאתה מקווה שזהבי יבקיע שוב נגד הפועל.
לא פה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
:LOL2:
מאיר כהן זה עצום

למה לא?
שניהם עשו משהו שלא לרוחם של אוהדי הפועל
את שניהם מקללים בכל הזדמנות
שניהם מתגרים בקהל
לאחד הרביצו, כי הוא לצערנו גם אשכרה טוב ומצליח לזיין אותנו, והשני נראה מגוחך.

בהיסטוריה באופן כללי נדיר למצוא שני מקרים תואמים, ונורא קל לפסול כל השוואה או הקבלה על ידי שימוש בסמיילי זה או אחר
כל זה לא משנה שיש פה הצדקה לאירוע אלים שאין לו תירוץ כלל וכלל.
ההתגרות כביכול של זהבי היא התגרות ספורטיבית, שנעשית במסגרת המשחק והעונש עליה הוא במסגרת המשחק.
אין בה ולו מעט כדי להצדיק אלימות אמיתית כנגדו.
אף אחד לא התגרה באופן אישי בשיכור שירד להרביץ לו.
מרחב הפעולה שלנו כקהל נגד שחקנים כמו זהבי ומאער כהן הוא להמשיך לקלל אותם ולשנוא אותם במסגרת הספורט. הבעיה היא שחלקים בקהל (לצערי יותר נרחבים משחשבתי) לוקחים את זה צעד קדימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
אתה יכול להגיד שזה אותו דבר אלף פעם, זה עדיין לא יהיה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 12:00 
מעבר להשוואה המשעשעת (רבאק, באמת..) אתה מנסה להקיש מהמקרה הבודד של פואד ולמצוא חוקיות מתי כן יעשו X ומתי לא.
זה לא רציני.
בטוח דבר אחד ובזה מתחיל ונגמר הדיון- אם זהבי היה מתנהל כמו אניימה, אין שום סיכוי שדבר כזה היה קורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מעבר להשוואה המשעשעת (רבאק, באמת..) אתה מנסה להקיש מהמקרה הבודד של פואד ולמצוא חוקיות מתי כן יעשו X ומתי לא.
זה לא רציני.
בטוח דבר אחד ובזה מתחיל ונגמר הדיון- אם זהבי היה מתנהל כמו אניימה, אין שום סיכוי שדבר כזה היה קורה

או אפילו גרשון לשם השוואה שאכל לא פחות חרא מזהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 12:15 
תגידו לי, למה אנחנו לא שולחים כבר פקסים ומיילים לאופ"א ולפיפ"א על הכל כולל טביב ומה שקרה עם הלוזונים??
למה שותקים????????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 12:16 
Sadrik כתב:
סימרוטיץ כתב:
בר קולמוסא כתב:

נו באמת , פעם ראשונה בים ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
אז התובע, זה שהוציא את המכתב שאומר שיש להעניש את מי שמתגרה בקהל, החליט לא להעמיד לדין את זהבי.
אוגוסטוס היל כתב:
תמונה

בראבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 13:30 
IdanTheLittle כתב:
אז התובע, זה שהוציא את המכתב שאומר שיש להעניש את מי שמתגרה בקהל, החליט לא להעמיד לדין את זהבי.
אוגוסטוס היל כתב:
תמונה

בראבו.

לא מתפלא על זהבי.
לא מתפלא על טיפשים רבים.
מתפלא על הפורום:
1 שקת מדי ומאוחר מדי מחדד שזהבי הוא האשם העיקרי. כן, יותר מפואד שהיה צפוי.
בכל קהל יש מטורפים ולהתגרות בקהל פגוע כמו שזהבי התגרה זו הזמנה לאלימות שהיתה יכולה להיות קשה בהרבה.
2 שטרם הפנים את האחריות השילוחית של מכבי וההתאחדות והמתחייב ממנה.
המכתב של הפועל ברור לגמרי.
3 ושטרם הבין שיש צורך בועדת חקירה נגד ההתאחדות / המנהלת שאחת ממסקנותיה תהיה ענישה חמורה על התגרות בקהל.
ענישה החל מהעונש שידין קיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 15:41 
המכתב הזה משנה שעברה, ואיתו הפועל צריכה לבוא לבית המשפט.
כבר לפני שנה הוא התריע ספציפית על ע״ז וההתנהגות הזו.
הוא גם אומר שהוא יעניש אם השופטים לא יענישו, יש לדרוש שהוא יעשה זאת הפעם כדוגמא ושזהבי יצטרך לשלם על ההתגרות שגם בהתאחדות היה ברור שהיא מסוכנת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:

זאת לא הסיבה,
זה תמריץ רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 16:54 
אני לא מצדיק אלימות משום צד שהיא,
אבל בחייאת ראבק, זה היה עניין של זמן והכי ברור בעולם.
הבן אדם מתנשא, מתסיס ועושה בכוונה, זה כבר מזמן לא ספורטיבי בשבילו,
הוא יעשה הכל בשביל לזיין אותנו, וכנראה שהקללות על שי ואוסקר עשו משהו כי הוא היה יותר עצבני מבדרך כלל
וראו את זה גם בחגיגת השער, תעשו 1+1, אם זה לא היה פואד ביום שני זה היה מישהו אחר עוד שבוע שבועיים חודש.
ערן זהבי שחושב שמגיע לו הכל, רצה לעשות פיו פיו וקיבל פאף פאף. להגיד לכם שזה היה מעשה חכם? לא. צודק? אחושרמוטה כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 17:12 
ג'ופ כתב:
אני לא מצדיק אלימות משום צד שהיא,
אבל בחייאת ראבק, זה היה עניין של זמן והכי ברור בעולם.
הבן אדם מתנשא, מתסיס ועושה בכוונה, זה כבר מזמן לא ספורטיבי בשבילו,
הוא יעשה הכל בשביל לזיין אותנו, וכנראה שהקללות על שי ואוסקר עשו משהו כי הוא היה יותר עצבני מבדרך כלל
וראו את זה גם בחגיגת השער, תעשו 1+1, אם זה לא היה פואד ביום שני זה היה מישהו אחר עוד שבוע שבועיים חודש.
ערן זהבי שחושב שמגיע לו הכל, רצה לעשות פיו פיו וקיבל פאף פאף. להגיד לכם שזה היה מעשה חכם? לא. צודק? אחושרמוטה כן.

אוהדי הפועל כבר שנים מתגרים בנו, אוהדי בית"ר.
חושבים שמגיע להם הכל, שרים "ירושלים בירדן" ועוד בטדי, קוראים לנו אנלפבטים.
זה הכי ברור בעולם שהם יקבלו את הפיצוץ שלהם. חכם? לא. צודק? אחושרמוטה כן.

הנה גם אני יכול.

זה לא חכם ולא צודק להתקיף את זהבי.
הדבר היחיד שברור הוא שבדרך שבה הוא התנהל (בין היתר) היה ברור שזה עניין של זמן עד שהאלימות תסלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: