תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 08:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חוויות משער 8
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 04:53 
היה לי מנוי לשער 5 היום, אבל כרגיל כשמתכננים להשתלט לנו על היציע אני דואג לקנות כמה שיותר כרטיסים בשביל שיהיו פחות אוהדים של ביטר/מ*בי.
קניתי ארבעה כרטיסים דרך ההרשמה בעמותה, הגעתי ב-12 לקופות באמצע העבודה, תור ענקי קיבל את פני, ב-12:46 אחרי שרק שני אנשים קיבלו כרטיסים בחרתי לחזור לעבודה, למזלי הגשם הבאמת חזק התחיל אחרי שהלכתי. חזרתי ב-16:30 רק בשביל לראות תור של שלושה אנשים הפעם רק שלושים ומשהו דקות לקח התהליך.
על הכרטיס מודפס שיוציאו, בהרשמה מודפס שיוציאו אוהדי מ*בי וגם בכניסה לשער שלט ענקי, בתור איתי רק אוהדי מ*בי בכניסה לשער 9, הם נראים אחרת קלים לזיהוי, חולצות לבנות או שחורות, באים בחשש שיזהו אותם חלקם, השוטר שואל אותם אם הם אוהדים של מ*בי הם אומרים מה פתאום. אבל קשה שלא לראות ישר.
בכניסה מי שלובש שחור מופנה לצד אחד ומי שבאדום לצד שני, מביך.
לידי יושבים מעלי ומתחתי אוהדי מ*בי הם מנסים לשחק אותה אוהדים נורמטיביים, מנפחים אפילו בלונים אדומים שחיכו שם, אבל קל לזהות אותם, הם באים בלי מתח זחוחים.
כששער 11 קורא להם לעמוד הם כולם נעמדים והולכים לכיוון של 11 והמשטרה חוצצת בינינו לבינם, מהלך מתואם של ההנהלה, המשטרה והקהל שלהם. הם מקללים ומאיימים. בינתיים היציע נשאר די ריק אבל רוב מי שנמצא בו זה משפחות, סבים מנומנמים אבות חייכנים ומלא ילדים ונשים,קהל נחמד של משפחות, בצד השער עומדים חבורה בלבן או שחור של גברים בין גילאים 20-50 שרק מאיימים ברצח, ועושים תנועות מגונות, המשטרה מחייכת אליהם.
כשאני ניגש למפקד הכוח לשאול על פשר העניין, הוא מאיים עלי שהוא יוציא אותי מהמגרש אם אני אמשיך לדבר איתו, ואחד מהיסמניקים כבר ניגש לדחוף אותי. כשאני מתעקש לשאול אותו למה לא מוציאים אותם הוא אומר תשאל את ההנהלה שלך ומחייך אלי.
בינתיים אוהד מכבי שיושב שלושה כסאות ממני מאיים על החיים שלי כשלידו עומד יסמניק, הוא לא מנסה אפילו להעביר את האוהד לחלק שהוקצה להם, ההפך הוא דואג שהוא יעמוד בכסא שמתחתי, ואומר לי שאם יהיה מכות זה עליו, שזה ממש עוזר.
אחרי שפורץ האוהד הוא אומר שהחלום שלו זה שינחת עלינו טיל במלחמה הבאה, עלי ועל שני הילדים שיושבים לידי ושימחק את כל אוהדי הפועל. היסמניק שומע ומחייך, אוהד צעיר מעלי מתחיל לקלל אותו וצועק על היסמניק שייקח את האוהד מ*בי הזה ויוציא אותו מהמגרש או שלפחות יעביר אותו מעבר להפרדה בין האוהדים, העניינים מתחממים והמ*ביסט עולה לשורה שלי, וכבר מאוד קרוב לאוהד שמעלי. ורק אחרי שהוא מאיים ומקלל ומתחיל ממש להיווצר מתח הוא לבסוף מרחיק את האוהד מ*בי אל מעבר להפרדה, כשמתחיל בלגאן במקום אחר, המ*ביסט חוזר ומגיע מאוד קרוב לאוהד שמעלי, אם היה רוצה היה יכול להתחיל מכות.
בינתיים נוחת עלי בקבוק מים מינרליים גדול מלא, אני יודע שלי לא נותנים להכניס כזה בקבוק גם במשחק נגד מרמורק בגביע, בטוח לא במשחק כזה נפיץ, כנראה אחד המאבטחים זרק עלי.
תוך כדי היסמניקים כל הזמן מאיימים עלינו, במקום לטפל בכל עוברי החוק שיושבים או יותר נכון עומדים ומאיימים על כל היציע.
עמדנו ולא זזנו, לא ויתרנו לחבורת החארות המבחילה, אבל זה פשוט מרתיח כל פעם מחדש, איך הם לא מזהים את הנפיצות, איך הם מעדיפים לתת לאוהד מ*בי שמאיים על החיים של אוהדי הפועל במקום שאסור לו להיות להשאר שם במקום לקחת אותו שמונה כסאות שמאלה לאזור ההפרדה.
אוהד מ*בי עומד בשורה מתחתי ועושה לי פיו פיו ואף אחד מהיסמניקים לא עושה כלום, אני זיהיתי לפחות שניים בלי תגי שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חוויות משער 8
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 04:59 
רק בשביל שיהיה ברור אני לא תמים, אני יודע שההנהלה שלנו רוצה אותם שם ואני יודע שהיס"מ זו חבורה אלימה בשליחות המדינה.
עדיין זה כואב לראות שמישהו עובר על החוק מול העיניים של "שומרי החוק" והתגובה היא לעג, או אפילו סימפטיה.
נותנים מקום לחיכוך, נותנים מקום לאש, נותנים מקום לליבוי היצרים ואז מתפלאים כשזה מתפוצץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 07:43 
מבחינתי זה שווה פיצוץ של משחק יותר מכל מה שקרה אתמול.
ביזיון. מדינה נסריחה, הנהלה של מזדיינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
גועל נפש, שוטרים נבלות, עבריינים על מדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
אני הרבה זמן מדבר על הכלום האלה שנקראים אבטחה, שעושים הכל בכדי להתחמק מעבודתם.
כל משחק גדול לוקח להם 10 דקות להעיף אנשים שעומדים ומפריעים בשער 2, במקום לבוא לפנות אותם 10 דקות לפני השריקה.
לא מכיר מקום מתוקן בעולם שכל כך הרבה אנשים לא יושבים במקום המסומן שלהם בשער עם מקומות מסומנים, ובמקום להעיף אותם החוצה המאבטחים מתחננים אליהם שיעלו למעלה למצוא מקום. כל משחק.
זה אי האכיפה בישיבה במדרגות. על אי הוצאת אוהדי היריבה כבר דיברנו.
סיגריות - לא מתערבים, לך חפש בעצמך פקח.
אז מה הפלא שגם את העבודה של למנוע כניסה של אוהדים לכר הדשא הם לא מסוגלים לבצע, או לפחות להגיב במהירות אחרי שזה כבר קורה.
אבל הרבה כסף הם כן יודעים לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 17:05 
ישתנה כאן משהו רק אחרי "אביב ישראלי" בכדורגל, וכנראה שגם במדינה באופן כללי.
רק אחרי שהכדורגל יפרד מהפוליטיקה, יסגר, וקבוצות יפתחו מחדש, ללא סממנים פוליטיים של "הפועל" "מכבי" ו"בית"ר", רק אז העלטה השחורה שעוטפת את הענף מכל הכיוונים תתחיל להתפוגג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה. אני רק אוסיף חוויות בתור מי שהגיע שעה לפני המשחק לאסוף כרטיס - חוויה נוראית.
אני בא לקופות של לאן (כי זה מה שאני מכיר). המכונות לא עובדות, אני מחכה בתור. פתאום מישהו צועק שבכלל לאסוף כרטיסים לאדומים זה מ"הקרוואן". כמובן שאין שלט על קופות לאן כדי שנדע את זה במקרה.
ובתור לקרוואן בלגן אדיר. אדיר. אם אני אספר לכם שרובו באשמת האבטחה לא תתפלאו. אנשים מתפלחים מכל כיוון, כי המאבטחים שלהם חסרי מושג ולא בא להם אשכרה לעשות את העבודה שלהם ולמנוע מאנשים להיכנס. שמים בחורה בגובה 1.50 בלי טיפה אסרטיביות להיות אחראית על כניסה, בזמן שבחור עב גוף וגבוה צועק עליה שהיא לא עושה את העבודה שלה, במקום פשוט להחליף אותה.
באשנבים עצמם גם בלגן אדיר. עמותת האדומים, אני יודע שאתם מתנדבים ועושים כמיטב יכולתכם. אבל זה פשוט מוציא לכם שם רע מה שהלך שם. אין מספיק אנשים, התור מתקדם באיטיות, מעבירים רשימה אחת בין האנשים בפנים. אשנב לידכם יש חלון הזמנות, ואין שום קריטריון למי מותר להיכנס לתור אליו אז כל העולם מתפלח פנימה כי "יש לי הזמנה".
בקיצור שלושת רבעי שעה להוציא כרטיס. פשוט מוציא את החשק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
וואלה

ציטוט:
ג', סדרן שאייש את שער 5 שלשום, מאשר: "היה בלגן גדול בדרבי. היו כל כך הרבה כוחות ואף אחד לא ידע מה לעשות. היה אמור להיות מישהו שיהיה אחראי עלינו, אבל בזמן האירוע הוא לא היה לידינו ואסור לנו להגיב אם הוא לא נותן הוראה. אסור לנו לדרוך על הדשא. האמת, שגם אם היו אומרים לי להיכנס, לא יודע אם היינו נכנסים. אף אחד לא רוצה לקחת סיכון גדול מדי - אם קורה לנו משהו אין לנו ביטוח מי-יודע-מה".

"בתדריך אמרו לנו שזה יהיה משחק קשה עם הרבה אירועים, אבל לא אמרו לנו כלום לגבי פורץ", ג' ממשיך. "אף אחד לא חשב… עמדו אנשים 5 מטר מהאירוע ולא עשו כלום. כל המאבטחים דיברו ביניהם, הסתכלו בזווית של חצי-חצי, בין הקהל למגרש. אם כל המאבטחים היו מסתכלים על הקהל, האוהד לא היה פורץ ככה. כוחות האבטחה אשמים. אני כבר שנים מגיע למגרשים, גם כסדרן וגם כצופה, ורואה איך אף אחד כמעט לא פועל. אף אחד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 18:41 
Redfan כתב:
רק אחרי שהכדורגל יפרד מהפוליטיקה, יסגר, וקבוצות יפתחו מחדש, ללא סממנים פוליטיים של "הפועל" "מכבי" ו"בית"ר", רק אז העלטה השחורה שעוטפת את הענף מכל הכיוונים תתחיל להתפוגג.

"אביב ישראלי בכדרגל"?
הצחקת אותי.
פני הכדורגל כפני המדינה הזו. אין בו שום דבר בכדורגל, מהתנהלות ההתאחדות, הקבוצות, האבטחה, התנהגות האוהדים עצמם, האלימות - שהוא ייחודי לכדורגל. זה עם ישראל, זו מדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 19:03 
אדום מטלי כתב:
Redfan כתב:

"אביב ישראלי בכדרגל"?
הצחקת אותי.
פני הכדורגל כפני המדינה הזו. אין בו שום דבר בכדורגל, מהתנהלות ההתאחדות, הקבוצות, האבטחה, התנהגות האוהדים עצמם, האלימות - שהוא ייחודי לכדורגל. זה עם ישראל, זו מדינת ישראל.

אולי די עם קלישאות?
מה אמרת פה בעצם?
אפשר קצת תוכן חוץ מ"זה בעצם כמו החברה הישראלית"! כמו החברה הישראלית איך? לאיזה חלק שלה הפועל מקבילה? לאיזה מכבי? לאיזה חיפה? לאיזה בית"ר? או שזה נשאר ברמת הסיסמא?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 19:27 
אני מכיר אוהד מכבי שפשוט קיבל כרטיסים חינם דרך החלוקה לילדי הדרום בקיבוץ בארי.
מי שמחלק כרטיסים חינם לכל מקום אפשרי שלא יתפלה שיש שם אוהדי מכבי. :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
אחי למה ציפית. שוטר יסמניק דפ''ר שבא למג''ב בשביל "עתיד" במשטרה, וכיום הוא שוטר מתוסכל שעומד ומחפש את הרגעי אקשן הקטנים הללו שעושים לו שמחה בחייו האומללים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 08:44 
האדום הצורר כתב:
אדום מטלי כתב:
Redfan כתב:

"אביב ישראלי בכדרגל"?
הצחקת אותי.

אולי די עם קלישאות?
מה אמרת פה בעצם?
אפשר קצת תוכן חוץ מ"זה בעצם כמו החברה הישראלית"! כמו החברה הישראלית איך? לאיזה חלק שלה הפועל מקבילה? לאיזה מכבי? לאיזה חיפה? לאיזה בית"ר? או שזה נשאר ברמת הסיסמא?

אמרתי פה בעצם, שהחברה הישראלית אגרסיבית, חסרת סבלנות, חסרת התחשבות, אלימה. הכדורגל לא מנותק מזה, וכך מתנהגים גם האוהדים, מנהלי הקבוצות, אנשי ההתאחדות, אפילו שדרני הרדיו שמדברים על כדורגל.
אמרתי בעצם שמדינת ישראל היא מדינת פרטץ׳, מדינה של חאפרים, של התנהלות חובבנית עד רשלנית כמעט בכל דבר שתסתכל עליו, וכך גם מתנהל הכדורגל.
לא מבין מה אתה לא מבין. אבל אני קצת אהבל אז אולי אני לא מסביר טוב, לוקח את האחריות עלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: