עמי נאווי כתב:
* שער 5 יהיה סגור. האופטימים מדברים על 5-6 משחקים, הפסימים מדברים על כל העונה.
* קנס כבד לשני המועדונים. מאות אלפי שקלים, כמו כלום.
* הפועל חייבת לתבוע את חברת האבטחה על המחדלים שלהם, ולנסות לגלגל חלק מהקנס אליהם.
* אין רוכש.
* ערן זהבי יורחק לכמה משחקים. אם ילכו לפי השכל הישר, הוא יורחק למשחק או שניים. אם ילכו לפי דו"ח השופט, מדובר על יותר.
* חיים רמון לא צייץ אף מילה עד עכשיו. אני מניח שהאירועים היום יגרמו לו לאיזשהי תזוזה נוספת בכיוונו, כולל לנסות לשבור את הכלים.
באופן כללי כמו שציינתי בדיון אחר, המזל שלנו הוא שגם אוהדי מכבי פרצו למגרש. אנחנו פחות או יותר באותה סירה איתם, ולכן לא יוכלו (כך אני לפחות מקווה) לנו עונש אסטרונומי ולהם לא, ולמכבי לא יתנו עונש אסטרונומי כי היא תדע להגן על עצמה.
אין שום סיבה ששער 5 יסגר למשחק אחד יותר משער 11 או להפך. כאן פרץ אוהד ותקף, כאן פרצו אוהדים ותקפו. אלה הדליקו אבוקות ואלה זרקו חפצים.
באופן אישי עד כמה שאני ראיתי אין שום סיבה להעמיד אף אחד מהפועל לדין, לעומת מכבי שם זהבי עם אדום (שלדעתי לא היה), התגרות (שהוא קיבל עליה צהוב ככה שלהעמיד אותו לדין זה מטופש) ואי-ירידה לחדרי ההלבשה אחרי כרטיס אדום. יש את גרסיה אובארוב וטב"ח שסימנו לאוהדים לפרוץ לדשא (ואפשר לקחת את התיעוד מהמצלמות בבלומפילד או של אמצעי התקשורת, כל אוהד ראה את זה) ויש את מכבי בכללותה שעמדה 10 דקות וסירבה להמשיך לשחק וגם על זה הם חייבים להיענש.
אני מניח שבסופו של דבר כל אחת מהקבוצות תקבל 3-5 משחקי רדיוס, הדרבי יוכרז כ0:0 ללא נקודות ויורידו עוד 2 נקודות לכל קבוצה. אולי גם קנס כספי.
אם יוותרו על סעיף הנקודות (ויכול מאוד להיות שזה יקרה כי הסעיף בתקנון מדבר על התפרצות המונית לדשא ולא של בודדים, דבר שקורה כל עונה) אז כנראה שיהיו יותר רדיוסים.