אדום נחמד כתב:
OrCohen כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
הוא לא התגונן ולא נעליים. הוא יכול היה בקלות לקחת ריצה קלה אחורה או לספסל וגמרנו, אבל האגו שלו לא איפשר לו לעשות את זה והוא החזיר לאוהד כמו ילד מהשכונה.
בדיוק מה שכתבתי.
תקשורת בת זונה
מדהים שאף אחד לא קולט את זה.
אגב, לפני שנתיים אוהד מכבי תקף שחקן של ביתר שישב על הספסל בבלומפילד. לא זכור לי שהתקשורת געשה ורעשה..
א. מנגנון הגנה פריז פייט פלייט, הגיוני מאוד שלזהבי המנגנון הוא פייט.
ב. לא יודע אם יצא לכם לקבל מכות פעם, אבל זה לא כזה פשוט "לקחת ריצה קלה אחורה". זה לא שהעבריין שפרץ קילל אותו או משהו, הוא תקף אותו.
לא שזה משנה. שחקן לא אמור להיות בכזו סיטואציה שיורדות לו דמעות כי הוא הלך מכות עם עבריין שפרץ למגרש ותקף אותו על לא עוול בכפו (צורת חגיגה שלא מוצאת חן בעינינו איננה סיבה מקלה).
אבוי למי שנקלע בדרכו של העבריין הזה בכביש, או בתור, או סתם ברחוב. אם פיו פיו אקראי לעבר קהל של אלפי אנשים מדליק אותו ככה שהוא יורד מהיציע ודופק מכות לבן אדם, אני לא רוצה לחשוב מה תהיה תגובתו כשמישהו יחתוך אותו בכביש (זה הרבה יותר אישי..)
ולכם ההורים שמוצאים צידוקים על האלימות הזאת,
אני מאוד מקווה שלא זה המסר שאתם מעבירים לילדים שלכם. שבגלל שספורטאי מתנהג לא כל כך יפה אז מותר להרביץ לו.
מספיק כבר לבוא בטענות לתקשורת ולהם ולהוא ולזה. לנו כקהל אין אשמה שהעבריין הזה ירד להרביץ לשחקן כדורגל. אחריות-אולי. אשמה, בטוח לא. אבל אבוי לנו אם נמשיך לטמון את הראש בחול ונפזר האשמות לפה ולשם. קרה משהו קיצוני היום.
לא רק העבריין שירד משער 5, גם העבריינים הנוספים שרצו משער 11 ואלו שהחזירו להם משער 5.
זהבי אמנם היה הקרבן העיקרי לאלימות היום, אבל להתמקד בו זה לפספס לחלוטין את עוצמת האירוע. אסור לנו ליפול בפח הזה של ההתקרבנות שאנחנו כאוהדי כדורגל כל כך אוהבים, ומצד שני אסור ליפול להאשמה הקולקטיבית של התקשורת,
לצערי זה בטוח לא יקרה, וכבר באשכול הזה אפשר לראות את האלימות של חלק מהמגיבים פה שמצדיעים לעבריין האלים ומשתחווים אליו, אבל הגיע הזמן שנוקיע את ההתנהגות הזאת מתוכינו. כדי שדגל הסובלנות שמונף כבר שנים בשער 5 לא יתבזה, צריך לעשות חתיכת חשבון נפש.