תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ניו יורק נובמבר 2014
הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 18:17 
לא נעים לאמר, אבל פעם ראשונה, שאני מגיע לשם.
תכננו לעשות נסיעה לארה"ב בשנה הבאה (2015), אבל לחץ פיזי מתון של אווה, ולפני יומיים הוזמנו כרטיסים הלוך וחזור לניו יורק.
ננחת ב- 8 לנובמבר עד ל- 16 לנובמבר 2014.

יש הרבה זמן, אבל מאחר והפעם באמת שאין לי שמץ של מידע, אז כל אינפורמציה תעזור.
מלונות, אזורי בילוי, אתרי תיירות, מוזיאונים, הצגות, שופינג, תקציב וכל מה שייתרום לתכנון.

תודה מראש על העזרה!

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ניו יורק נובמבר 2014
הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 19:56 
אני מכיר את נ"י טוב מאוד (להוציא את העניין של המלונות, כי גרתי שם ויש לי משפחה ענפה שם) אז תרגיש חופשי לשאול.
בפעם הראשונה בנ"י הולכים למקומות התיירותיים הרגילים: שדרה חמישית, סנטרל פארק, ציינה טאון, וול סטריט ודאונטואן בואך מגדל החופש החדש, הוילאג', מיד טאון וטיימס סקאור, המוזיאונים הגדולים: מט, מומה, ואולי גוגנהים ו/או מוזיאון הטבע, הופעה או יותר בברודווי, מוזיקה לפי הסגנון האהוב (גאז, קלאסי, וכו'). אם יש זמן וסבלנות נוסעים לפסל החרות (צריך להזמין כרטיסים מראש) ואם יש עוד יותר סבלנות עולים לESB. יש עוד הרבה, תלוי איזה סגנון אתה מחפש. האמת שיש המון מה לעשות בנ"י בפעם הראשונה ששם.
מצד שני, אם מזג האוויר ב2014 יהיה כמו ב2013 אז אפילו לחברים ממרכז אירופה יהיה לא נעים ללכת יותר מידי שעות בחוץ בנובמבר מה שאומר הרבה חנויות.

שורה תחתונה להוציא את נושא המלונות אלו לא דברים שאתה צריך להתעסק איתם כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2014, 20:05 
אתה לא חייב מלונות.
אתה יכול גם לשכור ב- airbnb
אם אתה שוכר באזור של טיימס סקוור אז אתה ממוקם מצוין מבחינת אזורי בילוי ורכבת תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 08:39 
גיא, בני והשאר,
נתחיל מנושא הלינה. airbnb נכון לעכשיו היא לא אופציה, אולי בהמשך מחוסר ברירה.
מעדיף מלון עם ארוחת בוקר, בלי לאבד זמן יקר.
מאחר ומלונות זה עסק לא זול בניו יורק, במיוחד שהכוונה להיות באזור מנהטן/טיים סקוור, האם יש המלצות בכיוון ?
אתרים לחיפוש מעבר ל- booking.com ולאילו המקובלים באירופה ?
במידה ואנחנו מחליטים על דירה, האם יש פיתרון נורמלי לארוחת בוקר בחוץ (לדוגמא באיסטנבול הפיתרון של לאכול בחוץ, היה הרבה יותר טוב, מארוחת בוקר במלון) ?

מבחינת תכנון הטיול, אכן יש מספיק זמן, אבל לא כשלצידך גרמניה אסלית.
לטייל בחוץ, ללכת ברחוב בין אתרי התיירות השונים, מנוחה קלה אחה"צ ויציאה בערב עד לשעות הלילה הקטנות, זה בדר"כ סדר היום שלנו בחופשות.
טיפים לתנועה בעיר (מעבר לרגלית) והוזלת כניסות לאתרים/מוזיאונים/הופעות ?
קור לא מפחיד אותנו, יותר מציק אם יש גשם טורדני. מתרגלים לקור עם הזמן (גם לנאצים ;) ).

אחרון חביב, שופינג. עדיף להישאר במרכז או קיימים אאוטלט סנטר/ים טובים בנסיעה קצרה ?

שוב תודה על העזרה!

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ניו יורק נובמבר 2014
הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 14:04 
אהלן בלומי
הייתי רק פעמיים בניו יורק אז אני לא יכול לעזור לך יותר מידי.
קשה למצוא מלונות בניו יורק עם ארוחות בוקר.... זה לא כמו בישראל. לרוב תצטרך לשלם על ארוחת בוקר במלון כמו מסעדה.
לגבי הקניות - יש מספר אווטלטים ברחבי ניו יורק מרחק כחצי שעה נסיעה: יש את הג׳רזי גארגן ואת השני שברח לי השם (איזה משהו פרימיום שזה רשת גדולה יש שניים כאלה בוגאס). ממליץ לך ללכת אליהם (ולא לשכוח לבוא עם מזוודה, אני חשבתי שמסתלבטים עליי והלכתי בלי אבל כל הישראלים היו עם מזוודות וזה כל כך הקל עליהם)
לגבי הקור - באחת הפעמים הייתי בתחילת אוקטובר וכבר אז היה קריר בבוקר וגם בערב ברמה שזה תחילתו של קור חודר עצמות ככה שלא כיף להסתובב ברחוב קח את זה בחשבון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 16:30 
האינפורמציה שהחבר׳ה מעליי נתנו היא אחלה. אני רק אוסיף בנוגע להתניידות שכדאי לך להוריד לפלאפון את האפליקציה של הסאבווי ולשחק איתה קצת לפני הגעתך, היא תקל עליך מאוד ותחסוך זמן וכסף.
בשביל לחסוך כסף במסעדות תשתמש בגרופון. תמיד יש שם מלא הנחות במסעדות טובות ואתה רק צריך להגיע ולהראות להם את זה דרך הסמארטפון.

לגבי לינה, airbnb יהיה משמעותית יותר זול מכל מלון שתמצא בניו יורק. אם בכל מקרה אתם תבלו את רב הזמן שלכם בחוץ (למעט שינה ומקלחת) אז עדיף לך לדעתי לשלם פחות כסף על מלון ויותר כסף על בילויים, מכיוון שהבילויים בניו יורק די יקרים.

דבר אחרון, יש rooftop lounge ממש מגניב בשדרה החמישית, נוף יפה מאוד, כניסה חינם (אלא אם שינו את זה). במשך היום הם מגישים בראנצ׳ מעולה, בערב המקום הופך לבר.
http://www.230-fifth.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
מצטרף להמלצה על airbnb. כדאי לך מאד לשקול את זה מחדש.

יש פה בטוח אנשים שמאד מתמצאים בניו יורק. בתור תייר חד פעמי, ורק למקרה שכן חשבת על זה אתן עצה אחת קטנה - לא ללכת לאנדרטה למגדלי התאומים. מיותר לחלוטין לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 17:57 
נכון, אין יותר מידי מה לחפש שם. מה שכן, במקום לבזבז זמן על פסל החירות לכו לpier 17 יש שם speed boats ששטות לשם, זה די מגניב ולא יקר מידי וככה תוכלו לראות את פסל החירות בלי לבזבז שעות על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2014, 18:08 
בלומי האדום כתב:
גיא, בני והשאר,
נתחיל מנושא הלינה. airbnb נכון לעכשיו היא לא אופציה, אולי בהמשך מחוסר ברירה.
מעדיף מלון עם ארוחת בוקר, בלי לאבד זמן יקר.
מאחר ומלונות זה עסק לא זול בניו יורק, במיוחד שהכוונה להיות באזור מנהטן/טיים סקוור, האם יש המלצות בכיוון ?
אתרים לחיפוש מעבר ל- booking.com ולאילו המקובלים באירופה ?
במידה ואנחנו מחליטים על דירה, האם יש פיתרון נורמלי לארוחת בוקר בחוץ (לדוגמא באיסטנבול הפיתרון של לאכול בחוץ, היה הרבה יותר טוב, מארוחת בוקר במלון) ?

מבחינת תכנון הטיול, אכן יש מספיק זמן, אבל לא כשלצידך גרמניה אסלית.
לטייל בחוץ, ללכת ברחוב בין אתרי התיירות השונים, מנוחה קלה אחה"צ ויציאה בערב עד לשעות הלילה הקטנות, זה בדר"כ סדר היום שלנו בחופשות.
טיפים לתנועה בעיר (מעבר לרגלית) והוזלת כניסות לאתרים/מוזיאונים/הופעות ?
קור לא מפחיד אותנו, יותר מציק אם יש גשם טורדני. מתרגלים לקור עם הזמן (גם לנאצים ;) ).

אחרון חביב, שופינג. עדיף להישאר במרכז או קיימים אאוטלט סנטר/ים טובים בנסיעה קצרה ?

שוב תודה על העזרה!

פתרון טוב לארוחת בוקר? יש מליון מקומות בנ"י לארוחת בוקר. החל מדוכני בייגלה ברחוב, דיינרים, ומסעדות מכל הסוגים.
תנועה בעיר, מעבר להליכה (ונ"י זאת עיר של הליכה, תתכוננו להתכווצויות שרירים), יש מוניות וכמובן יש סבווי זמין ונוח ברוב העיר (הסבווי גם מלוכלך והכל אבל זה לא צריך לעניין אותכם יותר מידי. הוא בטוח). אשר לכניסות: במוזיאונים הציבוריים, כולל המט ומוזיאון הטבע, המחיר הוא "מחיר מומלץ" אתם יכולים לשלם פחות (או יותר) או לא לשלם בכלל. אשר להופעות, יש הרבה אתרים שמוכרים כרטיסים למופעים והצגות בברוודווי ואוף ברוודווי בהנחות, אבל צריך להזהר מכרטיסים מזוייפים. אני יכול לחפש את האתרים הרלוונטים. מעבר לזה יש דוכן מכירת כרטיסים לאותו יום בהנחה משמעותית. קוראים לזה TKTS.
שופינג תלוי במה שאתה רוצה. במרכז יש חנויות איכותיות יחסית לצד רשתות מוכרות אבל נ"י יקרה. מחוץ לעיר בניו ג'רסי יש אאוטלטים זולים יותר, וגם המס שם נמוך יותר. זה קצת טרטור להגיע לשם (בערך שעה לכל כיוון בתחבורה ציבורית למיטב זכרוני אבל לא הייתי שם המון שנים) אבל ישראלים עושים את זה בהמוניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2014, 09:37 
שוב תודה על העזרה!
לגבי לינה, אנחנו מחפשים בכל הכיוונים.
מאחר ונגיע לעיר רק בתחילת נובמבר, האם המחירים יורדים ככל שמתקרבים לתאריך ההגעה או שלגבי ניו יורק זה לא ממש משנה ?
הרבה פעמים ביעדים באירופה, אנחנו מחכים עד חודש לפני, ואז הסיכוי לקבל מחיר טוב למלון הוא טוב יותר.

אם יש למישהו טיפים נוספים, הוא מוזמן לחלוק אותו עם כולנו!

שתהיה לכולם שבת אדומה נפלאה, נעימה ו- שקטה א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2014, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
הייתי מוסיף המלצה קטנה משלי- כשהייתי בניו יורק ישנתי בברוקלין והאזור שם כ"כ מגניב ומעניין מסתם להיות כל הזמן במנהטן. הייתי ממליץ מאוד ללכת למשחק של ברוקלין נטס בברקלייס סנטר סתם בשביל החוויה ובשביל לראות את מתקן הספורט אולי הכי מתקדם בעולם היום. אפשר גם לנסות לתפוס איזו הופעה באחד הפאבים באיזור שיש בהם מוזיקה חיה. בטח כבר כתבו את זה פה מעליי- הוילג' בסופ"ש איזור מגניב מלא חבר'ה צעירים ומוזיקה חיה ופאבים, תייר חייב לבקר שם בשביל הקטע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2014, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו ישנו דרך airbnb בוילג' וזה היה פשוט תענוג, ובמחיר הרבה יותר שפוי ממה ששיערתי שיהיה.

טיפ נוסף לכרטיסים להצגות - לחלק מההצגות הפופולאריות יש קטע של הגרלה לכרטיסים מוזלים לשורות הראשונות. צריך להרשם בצהריים בקופות ולבוא אחרי שעתיים לאותו מקום להגרלה עצמה. הסיכויים לא היסטריים, אבל גם לא מזעריים לחלוטין. נרשמים משהו כמו 100 איש (אם שניכם תירשמו מן הסתם תגדילו את הסיכויים). אנחנו הצלחנו לזכות בפעם השניה שהשתתפנו, זו חויה משעשעת בפני עצמה, וזה לא דורש יותר מאשר להסתובב באיזור של התיאטראות כמה שעות בין ההרשמה להגרלה, משהו שאתה ממילא עושה כנראה מתישהו במהלך השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2014, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
חזרתי לפני חודשיים משם.
גוגל מפס עדיף על וויז.
קשה להשיג כרטיסים לכדורסל אבל לך תדע...לבייסבול והוקי יותר פשוט.
הספריה הלאומית הוא מקום מדהים- הייתי שם שלוש שעות ולא הספקתי לראות את כל מה שרציתי.אם אתה רוצה להכנס לאיזור השמורים אתה צריך לקבוע פגישה ולהראות שיש לך סיבה טובה להגיע לשם. לגבי פסל החירות אם אתה רוצה להכנס למוזיאון שמתחת לפסל צריך להזמין כרטיסים מראש באינטרנט.
לגבי אוכל tgi tgi tgii!!! כנראה הזבל הכי טוב שאכלתי אי פעם. מדובר בצלעות ברוטב ברביקיו ממכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2014, 01:26 
כרטיסים למשחקים והופעות:
Www.seatgeek.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2014, 01:39 
סמל אישי של המשתמש
עוד מקומות מומלצים הם ה- HIGH LINE וצ'לסי מרקט. ולך להצגות ומופעים, יש בכל העיר ואפשר למצוא מחירים טובים.
אפשר למצוא מלונות טובים ב- $150 ללילה. תנסה אתרים כמו PRICELINE, אתה יכול לתת BID לאיזורים מסויימים בעיר ולקבל אחלה מלון. החסרון זה שאתה לא יודע איזה מלון תקבל לפני שאתה משלם, אבל אף פעם לא נפלתי איתם.
ואם אתם רוצים לצאת קצת מהעיר ולראות חיות אז BRONX ZOO זה אחלה מקום גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2014, 08:53 
בענייני מזון:

http://alonhadar.co.il/?tag=%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D

http://alonhadar.co.il/?tag=%D7%A2%D7%9 ... 9D&paged=2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2014, 11:15 
תודה לכל מי שעוזר, כל העצות נלקחות בחשבון.

מספר שאלות לגבי Priceline, מאחר וכבר נתקלתי בו בימים האחרונים (ייתכן והתשובות נמצאות באתר, אני עדיין בשלב ראשוני של הבדיקה):
1. המחירים הרגילים וגם האקספרס דיל, לא ממש מציאה, האם אפשר באמת לסמוך על הצעות ה BID ?
2. מנסיון שלכם, מה זה מחיר נורמלי ל BID, למלון 4 כוכבים באזור טוב במנהטן ?
3. אם מישהו הזמין דרכם, אילו מלונות קיבלתם ?
4. האם מקבלים תשובה מיידית או שהתהליך לוקח מספר ימים ?
5. קראתי באיזשהו פורום, שקיימת אפשרות לעשות סוג של ביטוח בזמן הגשת ההצעה, שמבטחת אותך במידה ואתה לא מרוצה מההצעה. האם למישהו יש מידע בנושא ?

תודה נועם!
מזון זה חלק מההנאה בטיולים.
במיוחד שבשגרה, לא ממש יוצא לנו להגיע למסעדות.

שוב תודה על העזרה!

שיהיה לכולם שבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2014, 13:19 
אם יש לך שם כמה ימים תנסה לתפוס את
http://www.sleepnomorenyc.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2014, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
ב PRICELINE אתה מיד יודע אם הביד התקבל או לא. גם החיוב הוא מיידי אם הביד התקבל. אף פעם לא עשיתי ביטוח ואני לא מכיר את זה.

המלון האחרון שקיבלתי היה Best Western Bowery Hanbee Hotel. לפני זה קיבלתי מלון אחר אבל אני לא זוכר את השם. המיקום היה טוב בשני המקרים והמלונות היו סבבה.

אני בד"כ בוחר במלון 2.5 כוכבים ומעלה ונותן ביד של $90 ללילה. ואז אני מעל ה איזה 5-10$ כל ביד. אני בד"כ משתדל לא לעבור את ה- $125 לביד (שים לב שהביד לא כולל מיסים שהם מאוד גבוהים, האתר יראה לך את המחיר הסופי לפני שאתה מתחייב.

חשוב להדגיש שאני בד"כ מגיע לניו יורק בסופ"ש שהמחירים הם יותר יקרים. אני גם בד"כ יותר גמיש ואם אני לא מצליח להשיג מחיר טוב אז מנסה תאריכים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2014, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
טיפ נוסף לכרטיסים להצגות - לחלק מההצגות הפופולאריות יש קטע של הגרלה לכרטיסים מוזלים לשורות הראשונות. צריך להרשם בצהריים בקופות ולבוא אחרי שעתיים לאותו מקום להגרלה עצמה.

כשהייתי שם לפני מיליון שנה קניתי ככה כרטיסים ל-blue men group, אחד הדברים הכי טובים שיצא לי לראות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2014, 11:02 
תודה לכולם על הטיפים וההסברים!
מי שיש לו עוד עצות, מוזמן לשתף.
אני בודק ורושם הכל.
מידי פעם אקפיץ את האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2014, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
הפועל כתב:
טיפ נוסף לכרטיסים להצגות - לחלק מההצגות הפופולאריות יש קטע של הגרלה לכרטיסים מוזלים לשורות הראשונות. צריך להרשם בצהריים בקופות ולבוא אחרי שעתיים לאותו מקום להגרלה עצמה.

כשהייתי שם לפני מיליון שנה קניתי ככה כרטיסים ל-blue men group, אחד הדברים הכי טובים שיצא לי לראות.

באמת מופע ענק.
אני הצלחתי עם הנ"ל לראות את the book of mormon שזה כנראה הדבר הכי מצחיק שראיתי בחיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2014, 11:15 
חמישה ימים לפני, זמן טוב להקפיץ את האשכול, ולתת לכם הזדמנות אחרונה לפנק באינפורציה.
חשבתי שיהיה לי זמן לתכנן, אבל עבודה וענינים פרטיים, הרגו כל דקה פנויה.
השבוע רכשנו ספר, ונראה לי שגם בו אעיין רק במטוס.
מלונות, אנחנו מהמרים עד הסוף, וסומכים על אפליקציה חדשה בשם: Hotel Tonight, להזמנת חדר ברגע האחרון.

בקיצור, כל מידע בנוסף לזה שכבר נלקח בחשבון, יעזור מאוד.

תודה מראש!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2014, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
לגבי פסל החירות . אפשר לקחת בחינם מעבורת לסטייסטון איילנד ולראות אותו מרחוק . לטעמי אין טעם לבזבז כסף על סיור שם..
יש אפשרות לעלות לגג של האמפייר סטייט 50 $ אני חושב ..
תקנה כרטיס כניסה חופשי לשבוע לסאבויי משתלם והכי נוח שיש !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2014, 14:57 
כיף לך. ניו יורק אדירה. ומדהימה. וכיפית.
מלבד האתרים הסטנדרטים זו עיר שפשוט כיף להסתובב ברחובות שלה, להיכנס לבתי קפה ולחנויות.
המלצת אוכל (כי אין דבר שאני אוהב יותר לעשות בחו"ל מאשר לאכול)
תזמין מקום בפיטר לוגר. תזמין את הסטייק לשניים.
הסטייק הכי טוב שאכלתי אי פעם. לא להחמיץ.
http://peterluger.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2014, 20:43 
Keens יותר טוב מפיטר לוגר ולא צריך להגרר לחור הזה בברוקלין.

(ועדיין, כל מסעדה בינונית בברילוצ'ה לוקחת את הבשר ספוג בחמאה שמכינים פה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 00:02 
בלומי... אתה חוזר מניו יורק לישראל? כמה יצא לך כרטיס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
Violet כתב:
בלומי... אתה חוזר מניו יורק לישראל? כמה יצא לך כרטיס?
הוא חוזר לאוסטריה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 08:42 
אם אתה מתכוון לבקר בסטייט בילדינג (בעיניי מומלץ) כבר יגיעו אליך בכניסה נציגי מכירה וימכרו לך את הכרטיס ישירות, ממליץ מאוד להוסיף כמה דולר ולקנות את הכרטיס ללא התור (או לפחות המקוצר) ושם גם אתה יכול לרכוש במחיר משתלם (לא ממש זכור כמה) כרטיס משולב לביקור בסטייט יחד עם שייט לפסל החירות. במנהטן בקרנו גם במאדם טוסו ובמוזיאן הצמוד עליו שיש בו כל מיני דברים מוזרים, גם משהו שלא כדאי לפספס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2014, 08:44 
אבירמוס כתב:
לגבי פסל החירות . אפשר לקחת בחינם מעבורת לסטייסטון איילנד ולראות אותו מרחוק . לטעמי אין טעם לבזבז כסף על סיור שם..
יש אפשרות לעלות לגג של האמפייר סטייט 50 $ אני חושב ..
תקנה כרטיס כניסה חופשי לשבוע לסאבויי משתלם והכי נוח שיש !

עדיף כבר לעלות על הרוקפלר סנטר.
אותו נוף, יותר זול, פחות תורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: