ראצ'ו כתב:
לא חושב שאנשים מבינים מה רביב עושה בכלל. למרות משחק לא טוב (שוב) - מדד 30. הוא נותן ברציפות כבר שנה וחצי מספרים של זר בכיר ויציבות מדהימה.
אם אובאנון יחתום אני מאמין שזה גם יקל עליו יותר.
סקוורר הוא בינתיים החתמת העונה ושחקן שנכנס מהספסל וכל פעם משנה משחק לטובה. גם וורקמן מצוין ואין הרבה קבוצות שיש להן שחקן 10 ברמה הזו.
נפח התפקיד של רביב לא הגיוני. אין דבר כזה ששחקן אחד הוא גם הסקורר של הקבוצה, גם צריך לנהל את המשחק, היחיד שהולך לקו בקבוצה, מקבל פיצוצים כל התקפה (היום שרקו לו 12 עבירות והיו עוד כמה ברורות שהוא לא קיבל), גם בדרך כלל שומר את הרכז של היריבה ומבזבז הכי הרבה אנרגיות בהגנה, וכל זה כשהוא בקושי יורד מהמגרש. זה אמנם מנפח לו את הסטטיסטיקה אבל זה ממש לא עוזר לנו כקבוצה. אני לא בטוח שאובאנון בדיוק השחקן שאנחנו צריכים אבל כל גארד זר נורמלי יהיה כמו אוויר לנשימה בשביל רביב ובשביל הקבוצה בכלל.
יש כמה בעיות רוחביות בקבוצה די מדאיגות. אנחנו קבוצה כל כך לא אתלטית וממש כבדה, אין אתלט אחד בקבוצה. בעונה שעברה היה לנו את קרלון ואוונס שהם שני סופר-אתלטים ברמה הכי גבוהה שיש וגם את הארפר, השנה כלום. יחד עם העובדה שאין רכז או בכלל מוסרים טובים בקבוצה, משחק הריצה שלנו לא קיים לחלוטין. היום ברבע הרביעי עשינו בקושי כמה נקודות במתפרצת בגלל הטירוף והמומנטום שהיה, אבל זו בעיה שחוזרת משחק אחרי משחק. אפשר היה לראות היום איך גלבוע רצים אחרי כל חטיפה או אפילו החטאה (ולפעמים אפילו אחרי סל) ואנחנו אחרי חטיפות לא מצליחים לרוץ. אנחנו גם מתקשים להגיע לקו ככה או לקחת ריבאונד. אני מחבב גם את סקוט וגם את מיימן כיחידים, אבל בהסתכלות רוחבית הסגל לא בנוי טוב מהבחינה הזאת וגם אובאנון לא ישדרג אותנו בזה.
אמרתי עוד לפני תחילת העונה שלאף קבוצה בליגה אין שחקן עשירי ברמה של וורקמן כולל לא מגדל ומכבי, אבל מצד שני החמישייה הראשונה שלנו, אם יש כזאת בכלל, לא תספיק ליותר מדי ותצטרך באיזשהו שלב שדרוג מעבר לאובאנון.