תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 16:07 
בני הרצליה שמשחקת נגד אילת ביום שני מטכרת כרטיסים ב-20 ש"ח.

מעניין כמה יגבו במשחק נגד הפועל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 16:15 
יגבו 70 כמו שמאפשרים להם, וזה הגיוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2014, 23:00 
הפעם אשדוד ניצחו משחק צמוד, אחרי שהפכו 15 הפרש של אילת לניצחון 88:86 בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2014, 03:05 
אילת החתימו את הסנטר וילי ריד (Willie Reed).

נחתך מהמחנה הסופי של הברוקלין נטס, שיחק בעונה שעברה בדי-ליג והציג מספרים של כ-15 נק' ו-9 ריבאונד יחד עם כמעט 2 חסימות למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2014, 04:21 
הימור גדול של אילת להחליף את שון אוואנס. אוואנס אמנם לא שחקן הכי כישרוני והמשחק לא הכי "אסתטי", גם די הופתעתי כשהוא חתם באילת כי על פניו הוא לא זר בקליבר שלהם, אבל הוא בכל זאת סוס עבודה וגבוה יעיל לליגה שלנו. היום נתן 15 נק' ו-11 ריב' מול אשדוד וסיים עם המדד הכי גבוה באילת. זה לא איזה ריון בראון שוורקמן וגולן גוט תורמים יותר ממנו ואתה יודע שאין לך מה להפסיד.
ריד שחקן מעניין אבל צעיר שלא שיחק מחוץ לארה"ב, עם בעיות אופי, ולמרות שהוא שחקן מאוד שונה מאוואנס היתרונות שלו די דומים (בהגנה ובריבאונד) וגם החסרונות (כישרון התקפי, עונשין). אם הם חיפשו שחקן מטרה בהתקפה, זה לא הבחור. יכול להיות שדן שמיר רוצה גבוה יותר זריז ואתלטי לפיק אנד רול ומשחק מעבר אבל גם יכול להיות שהפאניקה מפתיחת העונה הגרועה מדברת שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2014, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שזאת טעות של פאניקה מהפתיחה הגרועה. אוואנס שחקן טוב ויעיל ממה שראיתי והוא נותן עד עכשיו תפוקה יפה מאוד אפילו, 11.4 נקודות באחוזים טובים מהשדה, 9.6 ריבאונד - שני בליגה אחרי רוזפלט, מספק גם חטיפות וחסימות. יש לו מדד ממוצע מעל 18, אני לא זוכר שחקן עם מספרים כאלה נחתך ככה. הבעיה שלהם זה שהם לפחות בינתיים קבוצה של שישה שחקנים - ניסים, כדיר, וארבעת הזרים. ארבעת השחקנים האחרים שלהם עד עכשיו עם מדד מצטבר של מינוס 30, זה נתון הזוי. ברקוביץ' אחרי עונה טובה אצל קטש נמחק לגמרי אצל דן שמיר ואתמול אפילו לא שותף, עמית שמחון קולע עד עכשיו באחוזים שקאונסיל היה מתבייש בהם (4/27 מהשדה). אבל מכיוון שאותם אי אפשר להחליף ו"חייבים" לעשות שינוי כלשהו אז כנראה אוואנס משלם את המחיר. כמו שבעונה שעברה הם היו צריכים לעשות שינוי בזרים ובמקום זה הביאו את נעימי שהיה מיותר לגמרי. אני גם לא אתפלא אם כמו שבעונה שעברה הם כן עשו בסופו של דבר מהלך מתבקש והחליפו זר, הם יביאו את מורן רוט כי הפעם נראה שהם כן צריכים ישראלי שייתן תרומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2014, 11:59 
יובל כתב:
נראה לי שזאת טעות של פאניקה מהפתיחה הגרועה. אוואנס שחקן טוב ויעיל ממה שראיתי והוא נותן עד עכשיו תפוקה יפה מאוד אפילו, 11.4 נקודות באחוזים טובים מהשדה, 9.6 ריבאונד - שני בליגה אחרי רוזפלט, מספק גם חטיפות וחסימות. יש לו מדד ממוצע מעל 18, אני לא זוכר שחקן עם מספרים כאלה נחתך ככה.

וכל המספרים האלה ב-22 דקות למשחק בלי לקבל קרדיט. הוא על קצב של איזה 17-18 ריב' ל-40 דקות שזה משהו די חסר תקדים, משאבה. בכלל די מזכיר בסגנון וברמה את ג'יימס תומאס במכבי חיפה (לא בעונה שעברה בראשון כשהיה גמור).
נראה מסוג המקרים שהמאמן מחליף שחקן כי הוא לא אוהב אותו ולא כי הוא לא טוב. כמו שכמעט קרה אצלנו עם ג'וש שנה שעברה, ואולי עוד יקרה עם מיימון (ושון אוואנס יותר טוב משניהם).

ריד שחקן שעיקר התרומה שלו בריבאונד ובהגנה ובזה יהיה לו מאוד קשה להיות ברמה של אוואנס כך שההחתמה עוד יותר מוזרה. כן יתן דברים נוספים (חוסם מצוין, שחקן פיק אנד רול טוב, רץ את המגרש) אבל בשורה התחתונה סקורר מתחת לסל (שזו הבעיה העיקרית של אוואנס) הוא כנראה לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2014, 18:20 
על פי וואן מי שמועמד להיחתך מאילת הוא דווקא הפרוורד ושחקן ה-נבא לשעבר מקגייוור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2014, 18:23 
אם מה שפיק כותב נכון, מוזר שקודם מחתימים זר ואז חושבים את מי לחתוך... אמור להיות להפך.
גם זה לא ברור מבחינת אילת האמת, כי אם חותכים את מגווייר ריד ואוואנס די דורכים אחד על השני ולא משלימים אחד את השני טוב (שניהם סנטרים הגנתיים במהות), מה גם שהישראלי הגבוה הבכיר שלהם זה כדיר שגם חי בצבע ויהיה שם פקק.
יכול להיות שהם פשוט יחתימו עוד זר ויחליפו את שניהם וזהו.

גם די הזוי אם הם יחתכו את מגווייר כל כך מוקדם. אמנם הוא חלש בינתיים אבל זה לא איזה ריון בראון אלמוני מהמכללות שבא בתור הימור, זה שחקן עם 6 עונות ב-NBA שבא בתור הזר הכי יקר ומבטיח שלהם. לשחקנים כאלה אתה בדרך כלל נותן קצת יותר קרדיט. מצד שני אולי הם נמנעים ממצב ג'סטין הארפר שכל העונה אתה מספר לעצמך סיפורים שהוא "מאוד מוכשר ואוטוטו נכנס לעניינים" ובסוף סוגר עונה עם זר חלש שזולל את ה-payroll.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
מכבי בזן חיפה שיחררה את ברודי אנגלי והקטור הרננדז והחתימה את טמיר אריאלי ונתנאל ארצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 09:54 
תחליפים ראויים. אני לא הבנתי מה אנגלי הזה עושה על מגרש הכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
מכבי בזן חיפה שיחררה את ברודי אנגלי והקטור הרננדז והחתימה את טמיר אריאלי ונתנאל ארצי.

אותו הרננדז שגף רוזן אמר שיהיה יותר טוב מדונטה סמית.

שיהיה לאריאלי בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 11:17 
חולון מתחזקת עם החתמתו של דומיניק מגוויר ששוחרר מאילת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2014, 16:50 
כל הכבוד להם. לא היססו לשניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
שחקן הפועל פתאל אילת , קווין פאלמר פרק את כתפו במהלך אימון הקבוצה וצפוי להיעדר מהמגרשים לתקופה של לפחות 30 יום, כך על פי הערכות הרופאים

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 18:37 
רדנקו כתב:

על מה כל הכבוד להם? על שהחתימו שחקן לא בתפקיד שהם צריכים אלא בתפקיד בו יש להם כבר זר נטו כי הבחור נמצא בארץ?
הם חתכו מקולמן ובלעדיו הם הקבוצה הכי רכה בצבע בליגה. רוזפלט אולי ריבאונדר מצוין, אבל לא איזה סנטר אימתני ובאוורס הוא בכלל סטרץ' 4 שנראה זוועה העונה.
מה הם עושים? מחתימים שחקן ששוחרר מאילת כי יש לו אלרגיה לצבע.
קבלת החלטות הזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:

על מה כל הכבוד להם? על שהחתימו שחקן לא בתפקיד שהם צריכים אלא בתפקיד בו יש להם כבר זר נטו כי הבחור נמצא בארץ?
הם חתכו מקולמן ובלעדיו הם הקבוצה הכי רכה בצבע בליגה. רוזפלט אולי ריבאונדר מצוין, אבל לא איזה סנטר אימתני ובאוורס הוא בכלל סטרץ' 4 שנראה זוועה העונה.
קבלת החלטות הזויה.

אבל הם עשו את זה בלי היסוס!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 19:20 
פאלמר מאילת בחוץ לחודש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 19:32 
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:

קבלת החלטות הזויה.

אתה גדול, רציתי לכתוב את זה כבר שבוע שעבר אבל לא היה לי כוח להתנצחות שתהיה פה. יש פה אוהדים שיחפשו כל דרך כדי להכפיש את הקבוצה שלנו וזה קצת עצוב.
חולון החתימו שחקן בידיעה שכנראה הם ישחררו אותו (או את באוורס) עוד שבועיים כדי להביא את השחקן בעמדה שהם צריכים. התנהלות הזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 20:01 
נכון. יש פה אוהדים שמחפשים רק להכפיש. אתה פשוט בדיחה. תמשיך ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 20:04 
ולגבי הוקיץ' - אם אתה לא יכול להביא את השחקן הכי מתאים לך ואתה יכול להביא שחקן מעולה בעוד אחרת אז אתה עושה את זה. רלף קליין חסר המושג אמר את זה והלך עם זה וזה הביא אותנו הכי קרוב שאפשר לאליפות בעשרים השנה האחרונות. אבל היי-הוא לא בדיוק בעמדה אז זו טעות וטמטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 20:16 
אפשר לחשוב שזאת איזה נוסחת קסם. נביא שחקן בתפקיד לא קשור והדרך לאליפות סלולה.
הצבע שלהם במצב אנוש, להביא שחקן שעד כה לא רק שהיה חלש מאוד אלא בעיקר הוכיח שאפילו כארבע הוא לא יכול לשחק זה מגוחך בעיני. זה לא שהם הביאו את דונטה סמית'.
זה בערך כמו שנשחרר את ריון בראון ונביא במקומו סנטר כבד עם הגנה בעייתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 21:28 
והנה חולון ש"לא מהססים" מפסידים בנס ציונה אחרי שנס ציונה לקחה 12 ריב' התקפה ברבע הרביעי (מול 0 של חולון). העיקר שהם "לא היססו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 21:33 
נכון. המשחק הזה מראה אם הם טעו או לא. זהו. עכשיו זה ברור. חבל שאתה לא מנהל מקצועי בנוסף לדובר על. הרי אתה כל כך מוכשר ומבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 21:34 
הוקיץ' - מעניין שזה שסקוט היה חלש להחריד לא מפריע לך לטעון שצריך להשאיר אותו. לעומת זאת את מגווייר שלו יש קבלות פי עשר לא היו צריכים להביא כי עד עכשיו היה לא טוב. אני מת על העקביות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 22:22 
ג'ף אלן הערב עם 22 נקודות ו- 17 (!) ריב'. מה נהיה ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 22:30 
שיחק מול הכלום של גליל בצבע (אמרתי שבוע שעבר כמה זה מביך שאפילו הם שלטו מולנו מתחת לסל) וגם היו לו 3 הארכות לנפח סטטיסטיקה.
מהמעט שראיתי ולפי האחוזים זה דוקא לא היה משחק טוב שלו, אבל הוא תמיד בא לעבוד זה כן. יחד עם אופייבו (שהיה מצוין) יש להם אחלה משחק פנים מה שניצח להם את המשחק היום.
ומי שבאמת היה נוראי זה סטיט, שעד עכשיו חוץ מההתפוצצות מולנו נותן פתיחת עונה רעה. מניח שיתאושש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2014, 22:52 
רדנקו כתב:
הוקיץ' - מעניין שזה שסקוט היה חלש להחריד לא מפריע לך לטעון שצריך להשאיר אותו. לעומת זאת את מגווייר שלו יש קבלות פי עשר לא היו צריכים להביא כי עד עכשיו היה לא טוב. אני מת על העקביות שלך.

ואני מת על הלוגיקה שלך.

א. סקוט שחקן של הפועל, מגווייר לא היה שחקן של חולון. יש הבדל לא קטן בין לתת צ'אנס לשחקן שלך (חלש להחריד? הגזמת) לפני שאתה משחרר לבין לתת צ'אנס לשחקן שהיה חלש במקום אחר.
ב. סקוט שחקן בעמדה שאנחנו צריכים, מגווייר הוא לא מה שחולון צריכים.
ג. אין לי התנגדות לתת צ'אנס לשחקן שלא הצליח במקום מסוים כי לפעמים שחקנים נקלעים לסיטואציות לא מוצלחות. אבל אם אתה מביא שחקן לעמדה שאתה לא צריך, שיהיה פגיעה בול. לא הימור.

אבל כן, חוץ משלושת הנקודות האלו זה אחד לאחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין מה הבעיה במה שחולון עשו, לדעתי זה מהלך מצוין שלהם.
הרי עם איך שבאוורס נראה מתחילת העונה גם ככה הם יצטרכו לחתוך אותו תוך כמה שבועות, אז אם יש להם מתחת לאף שחקן בעמדה שלו עם עם רזומה שלא מגיע לארץ כל יום וגם לא כל שנה, למה במקום לשבור את הראש בלמצוא גם סנטר עכשיו וגם מחליף לבאוורס כנראה עוד מעט, לא להחתים את מגווייר עכשיו ובינתיים לחפש סנטר במקום באוורס? אם אם אכן יחפשו וימצאו סנטר ומגווייר יממש את הפוטנציאל שלו - בכל זאת שחקן של 340 משחקים ב-NBA - הם הרוויחו בגדול. ספציפית הוא גם יכול להתאים לחולון יותר מאשר לאילת, כי בעוד שאצל הרבה קבוצות הגבוה הישראלי משחק בעמדה 4 והן צריכות לידו שני גבוהים זרים שמשחקים בפנים (כמו כדיר באילת, יהונתן אצלנו), לחולון יש את רוזפלט שהוא סנטר מתאזרח שמוביל את הליגה בריבאונדים, אז הם יכולים לעצמם זר אחד יותר לכיוון ה-4 כמו מגווייר.
גם בעניין הריבאונד אני לא מבין כל כך מה הטענות, זה שחקן שבמעל 340 משחקים ב-NBA הוריד ריבאונדים בקצב של כמעט 9 ל-40 דקות, בעונה שעברה היה אחד הריבאונדרים המובלים בדי-ליג עם 10.5 למשחק והיום מן הסתם לא ראיתי את המשחק אבל הוא סיים עם 8 ריבאונד ב-26 דקות שזה יפה מאוד. אני עדיין מחכה ליום שלנו יהיו גבוהים שמורידים 8 ריבאונד למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2014, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
דובי פיק מפרסם שאילת החתימה את ברייאן אסברי

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: