Redfan כתב:
Noam כתב:
Redfan כתב:
עומרי קנדה כתב:
אדום נחמד כתב:
לפי ואן, חיימוביץ תובע חצי מליון מהפועל.
אז עזבו אם הוא ליצן או לא. צריך עוד הוכחה לזה שרמון=טביב?
גם הוא וגם טועמה תובעים את כל הקיצוצים משנה שעברה.
חוצפה, פשוט חוצפה, ואתם יודעים מה, הפועל צריכה לצאת נגד כל הליצנים האלה שלא עשו פשוט שום דבר, לא תרמו למען המועדון לפחות בשנים האחרונות!!!! כי כולנו ראינו איזה קבוצה אפטית היתה!!! וחושבים שמגיעים להם אוטומטית כל מיני כספים, טפי על השחקני כדורגל האלה.
תגיד לי, טמבל, אם הבוס שלך לא היה מסעים לשלם לך כסף כי אתה עובד גרוע, איך היית מגיב?
חתמתם עם השחקנים על חוזה, תעשו את הדבר הכי בסיסי שיש ותשלמו להם מה שמגיע.
אם אין לכם כסף לשלם מה שחייבים אז אל תביאו ליצנים כמו זאב חיימוביץ ותומר בן יוסף.
וחוץ מזה, טועמה (לב לב לב) בלי שאלה אבל גם חיימוביץ תרם לקבוצה יותר מרמון. שחקן גדול הוא אמנם לא היה, אבל לפחות לא גרם נזק.
לפני שאתה קורא לי טמבל, וזה לא מפתיע אותי, אל תשכח כמה כסף אותו שחקן כדורגל חוצפן ומפונק מקבל, על כלום ושום דבר שהוא עושה, כולה על כושר מסריח!!!!! אל תשכח את זה אה!!! ושאחרי זה עוד הם נראים כמו שהם נראים על המגרש.
אל תשווה לעולם אף חוזה בין שכיר ממוצע במשק- כמוני, שמקבלים פרוטות וקורעים את התחת, לא כמו החדלי אישים האלה על המגרש, ולא גומרים את החודש!!!!! לבין שחקני כדורגל, הלוואי שהבועה הזאת תתפוצץ יום אחד וחבורת הכלום ושום דבר האלה יחזרו למציאות, מרויחים לי מיליונים עאלק, על מה? על להעביר את הזמן 90 דקות!! כן זה מה שהיה הלך הרוח בקבוצה המטופשת הזאת בערך מאז שמינו את שירזי,
ועוד בימים של טועמה(לב לב לב) המהולל שלך.
אם מה שמעצבן אותך זה המשכורות המנופחות של הטאלנטים בעולם הכדורגל, היית קודם מתרעם על ריאל מדריד ששמה 100 מיליון יורו על בייל ורונאלדו או על מכבי שמשלמת מיליון דולר על 50% כרטיס של עגלת משא כמו נוסא איגייבור שהיא אפילו לא צריכה.
יכול גם לבוא אדם ולהגיד שעובדי היי-טק יושבים כל היום מול מחשב ומשחקים בשטויות כמו להמציא עוד אפליקציה לאייפון, ואז לקרוא לבעלים של החברות לשלם להם תלושי משכורת של 10% מהשכר שהם אמורים לקבל.
זה הענף ואלה המשכורות. גם אמן מוכשר מאוד יכול לקבל חצי מיליון דולר של ציור, וגם להקה כמו הרולינג סטונס יכולים לקבל 50 מיליון שקל על הופעה של שעה בפארק הירקון, אפילו שלהם אין בוס מעצבן כמו לך והם ישנים בסוויטות בבתי מלון במקום לשכור דירת 3 חדרים בנס ציונה.
ככה עובדת התעשייה. שחקן כמו עומר דמארי יכול למכור עוד 4000 מנויים ששווים מיליוני שקלים, ושחקן כמו סלים טועמה יכול להכניס שער מכריע על עלייה לאירופה שיכניס למועדון עשרות מיליונים, ולכן המשכורות בהתאם. זה שהן גבוהות מדי, נכון. הם גבוהות מדי. הייתי מעדיף שאנשים יתרמו 20 מיליון יורו לילדים רעבים מאשר שיתרמו אותם לחברה הדוגמנית של מסי, אבל זה השוק ולכן צריך לעמוד בהתחייבויות. השחקנים הם בטח לא אלה שצריך להאשים פה.
ואגב, זה לא שטועמה וחיימוביץ' מרוויחים מיליונים כמו שאתה מתאר, אבל את הקונספט של שחקנים שמרוויחים משכורות של פועלי בניין אנחנו מנסים השנה. בנג'מין פרנסיס, גאל אטוק ואיקנדה לדעתי מרוויחים בערך את השכר החציוני במשק. עושה רושם בינתיים שזה לא בדיוק הצלחה מסחררת.