gigs כתב:
אנשים פה פשוט בדיחה.
מדובר בשני שחקנים צעירים שעלו מהנוער של המועדון. נכון הם לפעמים מנסים ללכת לבד, אולי יותר מידי, נכון שהם נוטים לעשות שטויות.
אבל מי שמבין קצת בכדורגל ולא רק קופץ רואה שני שחקנים עם כישרון שלא גדלו לנו הרבה כאלו בקבוצה.
הם מהירים, יש להם דריבל טוב וגם בעיטה לא רעה לשער.
מה שחסר להם זה מאמן! שיקח אותם ויכווין אותם קצת בתחילת דרכם בבוגרים. יש פה מעבר מנוער לבוגרים שאנשים לא מבינים כמה הוא
קשה במיוחד בישראל שאין איזה קבוצת מילואים באמצע.
להשאיל אותם זה לא הפתרון במיוחד לא בעונה כזו שהם שחקני סגל לגיטימים פלוס (שניהם יותר טובים מזגורי ) שיכולים לתרום לנו במצבנו היום.
בעונה רגילה שהיה סגל טוב אולי נכון היה להשאילם, אבל היום הם פשוט צריכים מאמן נורמלי שיתן להם קרדיט ויקח אותם בשתי ידיים קדימה.
הייתי מצפה מברקוביץ' למשל לקחת אותם כפרויקט אישי ולתת להם עוד אימון שתיים בשבוע לבד בלי המאמן פח דומב.
עוד שנה שנתיים תבינו מה יש לכם בידיים ואח"כ תבכו שהפסדתם שחקנים טובים פלוס לליגה הזו.
1. העובדה שהם שני השחקנים הבולטים שצמחו מהנוער מעידה בעיקר על פשיטת הרגל של מחלקת הנוער ולא על כך שהם שחקנים גדולים.
2. בעוד ספורי באמת נראה לפרקים כמו שחקן כדורגל שיכול לצאת ממנו משהו, אצל מלכה יש בעיות שלא ניתנות לפתרון. לפעמים זה נראה כאילו הוא לא יודע מה המטרה של משחק הכדורגל ואיך מנצחים בו. לצערי הרב אני באמת חושב שמלכה ימצא את עצמו בתוך שנה או שנתיים בליגה הלאומית. הלוואי ואני טועה והילד הזה יהפוך לכשרון גדול.
3. למרות פתיחת העונה החלשה שלו, הם ממש אבל ממש לא יותר טובים מזגורי