shaharot כתב:
STFUorCCnewB כתב:
shaharot כתב:
STFUorCCnewB כתב:
אנשים, מה לקיתם?! קודם כל ששער 7 יהיה מלא, אחרי זה תדברו פה על שער 8.
אנחנו עושים מעצמנו צחוק עם השער הזה,גועל נפש.
יכול להיות שאני טועה , תכנס ללאן עכשיו ותראה שאין כרטיסים לשער 7.
לשער 13 בכלל לא נפתח למכירה.
פיספסתי משהו?
תעשה טובה, אתמול כשהתחילה המכירה היו יותר מקומות פנויים בשער 7 מאשר כל האנשים שנרשמו לשער 8.
ולא פתחו את שער 13 כדי שאוהדי מכבי לא יקנו לשם, אחרי ששער 2 יגמר ואז אז יהיה יותר "ביקוש" (לא שזה באמת יקרה, עדיין מלא צהובים יקנו לשם) מצד אוהדים שלנו לשער הזה, אז יפתחו.
עושים הכל כדי שאוהדי מכבי לא יקנו, גם במחיר של שער 8 חצי ריק. מביך.
וואלה אתמול לא הייתי בבית כל היום אז לא יודע מה להגיד לך. אני יודע שעבודתית ב10 בבוקר כשראיתי שיש בלאן מכירה אז לא היו כרטיסים לשער 7.
אין לאוהדי מכבי מה לחפש בשער 2 מפני שזה שער מסומן ורחוק משער 10-11. אפשר לפתוח אותו לציבור ועוד אוהדי הפועל שהם לא מכירים מישהו עם מנוי יקנו ואז השער הזה יתמלא בקלות יותר.
ולא יודע למה זה מביך ששער 8 יהיה חצי ריק ושאוהדי מכבי לא יקנו לשם? אם העמותה תקנה הכל במחיר של כ200 אלף{לדעתי זה אמור להיות יותר לכיוון של 170 אלף} כמו שמצויין באחד האתרים אז גם ההנהלה המזדיינת שלנו תהיה מרוצה כי קיבלה את הכסף וגם כמה שפחות אוהדי מכבי יהיו. זה לא עדיף על כל שער 8 צהוב?
תן לי לשאול אותך משהו: לא פנינו מספיק לאנשי עסקים בתקופה האחרונה שיתרמו ויעזרו לנו בתקופה האחרונה?
אני טוען שזה מביך כי כל הפסטיבל התקשורתי הזה נראה רע מאוד בחוץ. קובי סידי מול ההנהלה, אנשי עסקים שפתאום תורמים משום מקום 200,000 שקל..
שער 8 יהיה אדום בסופו של דבר, אין ספק בזה בכלל עם כל ההתפתחויות האחרונות, רק האם כל הסכומים שעפים פה באוויר מספיקים כדי לכסות את כל ההוצאות העתידיות לדרבי הזה. כי לא רק 300 כרטיסים מוקפאים ב10-11, זה גם כרטיס מוקפאים על כל שער 12 כמעט ומחצית משער 9. מה הנקודה שלי? ההנהלה בסוף יכולה לבוא להגיד שבגלל שההוצאות היו גבוהות והרווחים היו נמוכים וזה לא הספיק, אין אפילו מצב שבדרבים הבאים, או אפילו המשחק בית הקרוב מול חיפה, שער 8 יהיה אדום. ועם הנהלה כזאת שמסתכלת על כל שקל, זה יכול להתרחש.
הנהלה חכמה הייתה מציעה דילים אטרקטיביים לשער 8 למהלך כל העונה: כרטיס כפול לשער 8 למשחק מול בית"ר ולדרבי. מיני מנוי למשחקים הגדולים לשער 8 (בהנחה שיש 2 משחקי דרבי בית, 2 בית"ר ו-2 חיפה בית). לא בדרך ואיך שזה נראה עכשיו. redrony שהגיב כמה תגובות מעלי צודק בכל מילה.