תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 14:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לעורכי הדין בפורום, שאלה
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
מי שנוסע ברכבת יודע, שיש שעות קבועות בהן הרכבת מפוצצת. לי זה קורה כל בוקר ב8 מבאר יעקב, יש לי חבר שזה קורה לו ברכבת ספציפית בבוקר מהרצליה, וגם כשאני בא מקרית גת לפעמים, הרכבת של 8 מפוצצת לגמרי.

כבר כמה ימים שהחלטתי עם עצמי, שאם בבוקר הרכבת דחוסה, בערב אני לא משלם על הנסיעה. מתפלח כמו שאומרים.
זה מטריף אותי, כי כל מה שהרכבת צריכה לעשות זה להוסיף קרון, או להגביר את התדירות. הם חוסכים עלינו, אז למה שנשלם?

השאלה היא כזו, נניח ואני רוצה לפתוח עמוד בפייסבוק שקורא לאנשים לנהוג כמוני, ולא לשלם על נסיעות, האם זו עבירה על החוק (הכוונה לקריאת שלי, ברור שלא לשלם זה עבירה על החוק)?

תודה תדוה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לעורכי הדין בפורום, שאלה
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
יהיו עוד כמוך האכיפה רק תגדל. קח את הטיפים הבאים ותפנים אותם טוב טוב ותגלה רק לאנשים שבאמת חשובים לך:

1. בתל אביב הכי קל להתפלח. שומרים כרטיס ישן בארנק ועוקבים אחרי מישהו, חוברים אליו בשער ועושים כאילו מעבירים את הכרטיס ובעצם נכנסים איתו.
2. שאר התחנות עם המכונה התלת ראשית יותר בעייתיים להתפלחות, בעיקרון בודקים אם המשרד תחנה בקשר עין אתך. במידה ולא חובר לגוש של אנשים וקופץ מעל המכונה כשהם מסתירים אותך מהצד של המשרד.
3. טיפ חשוב: רוב התחנות וכמעט כל אלו שלא פעילות באמצע הלילה, לא מאויישות באף עובד חוץ מהמאבטחים. השער לעגלות ונכים פתוח לרווחה, רק לעבור. בלי לשלם שקל. כל זה קורה אחרי 22:10 באשדוד וברוב התחנות שביקרתי גם הרבה לפני זה לא היו מלשינים.
4. במידה והנ"ל לא אפשרי בהתאם לזירה, קנה כרטיס תושב ותיק לתחנה הקרובה ביותר אלייך. חסכת חצי כאב ראש.
5. תלמד את המחיר המלא שאתה צריך לשלם על הנסיעה שלך. כי כשיבוא כרטיסן או מישהו ישאל למה אתה מטפס, ותגיד לו שאתה לא מוצא את הכרטיס או שזרקת לפח מחזור הוא ישר יוודא אתך שאתה לא משקר ויודע כמה שילמת. אתה משקר ויודע כמה היית אמור לשלם.
6. תחנות בעייתיות עם מנהל תחנה פרנאויד: וולפסון, בינימינה, הרצליה, חיפה חוף הכרמל.
7. מסתובב פקח תימני הרבה בקו אשקלון בנימינה, היחיד שהוריד לי את אחוזי ההצלחה ותפס אותי. לדאבוני הייתי צריך לשלם 30 שקל קנס, תיזהר ממנו.
8. תפוס את השכן הג'ובניק שלך ותבקש ממנו את החוגר כשהוא לא בבסיס. חסכת לעצמך את כל הכאב ראש.
9. השירותים ברכבת מאוד נוחים לשהייה ארוכה. שירותי נכים המרווחים בקרון הדרומי ביותר ברכבות קומותיים.

לא שילמתי על רכבת מאז 2009, וגם על הרבה משחקי חוץ. ניסיון מוכח בנוכלויות. לתיאום פגישה וייעוץ צרו קשר עם צינק המזכירה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
חסכתי אלפים רבים של שקלים. היו תקופות של 3 פעמים בשבוע לחברה בשרון ועוד פעמיים הפועל. חישוב פשוט יראה לך שזה גם יותר מאלפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
יהיו עוד כמוך האכיפה רק תגדל. קח את הטיפים הבאים ותפנים אותם טוב טוב ותגלה רק לאנשים שבאמת חשובים לך:

1. בתל אביב הכי קל להתפלח. שומרים כרטיס ישן בארנק ועוקבים אחרי מישהו, חוברים אליו בשער ועושים כאילו מעבירים את הכרטיס ובעצם נכנסים איתו.
2. שאר התחנות עם המכונה התלת ראשית יותר בעייתיים להתפלחות, בעיקרון בודקים אם המשרד תחנה בקשר עין אתך. במידה ולא חובר לגוש של אנשים וקופץ מעל המכונה כשהם מסתירים אותך מהצד של המשרד.
3. טיפ חשוב: רוב התחנות וכמעט כל אלו שלא פעילות באמצע הלילה, לא מאויישות באף עובד חוץ מהמאבטחים. השער לעגלות ונכים פתוח לרווחה, רק לעבור. בלי לשלם שקל. כל זה קורה אחרי 22:10 באשדוד וברוב התחנות שביקרתי גם הרבה לפני זה לא היו מלשינים.
4. במידה והנ"ל לא אפשרי בהתאם לזירה, קנה כרטיס תושב ותיק לתחנה הקרובה ביותר אלייך. חסכת חצי כאב ראש.
5. תלמד את המחיר המלא שאתה צריך לשלם על הנסיעה שלך. כי כשיבוא כרטיסן או מישהו ישאל למה אתה מטפס, ותגיד לו שאתה לא מוצא את הכרטיס או שזרקת לפח מחזור הוא ישר יוודא אתך שאתה לא משקר ויודע כמה שילמת. אתה משקר ויודע כמה היית אמור לשלם.
6. תחנות בעייתיות עם מנהל תחנה פרנאויד: וולפסון, בינימינה, הרצליה, חיפה חוף הכרמל.
7. מסתובב פקח תימני הרבה בקו אשקלון בנימינה, היחיד שהוריד לי את אחוזי ההצלחה ותפס אותי. לדאבוני הייתי צריך לשלם 30 שקל קנס, תיזהר ממנו.
8. תפוס את השכן הג'ובניק שלך ותבקש ממנו את החוגר כשהוא לא בבסיס. חסכת לעצמך את כל הכאב ראש.
9. השירותים ברכבת מאוד נוחים לשהייה ארוכה. שירותי נכים המרווחים בקרון הדרומי ביותר ברכבות קומותיים.

לא שילמתי על רכבת מאז 2009, וגם על הרבה משחקי חוץ. ניסיון מוכח בנוכלויות. לתיאום פגישה וייעוץ צרו קשר עם צינק המזכירה שלי.

אני מעריץ אותך!!!
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
הבחור התימני מאשקלון בנימינה הוא חובש כיפה גבוה? אם כן, הוא כלב רציני, היה לי פעם ויכוח רציני איתו כשהוא רצה שאני אשלם עוד פעם כי בטעות הטענתי את הרב קו של אשתי ולא את שלי. זה נגמר בזה שאחרי האיומים שלו סירבתי לרדת מהרכבת ואחרי שהוא קרא לביטחון, והסברתי להם מה קרה, המאבטח אמר לי: "אז מה הוא רוצה ממך?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
אותו המזדיין. התפתח פולמוס בקרון בזמן הוויכוח שלי איתו, וכשהבין שהצדק עם היהודים לקח אותי לקרון אחר והצמיד לי מאבטח עד שירדתי בתחנה הבאה ושילמתי קנס של כרטיס מתל אביב ללוד שלוש פעמים. כמובן שנסעתי מתל אביב לאשדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 12:33 
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 13:43 
אני התפלחתי כמה פעמים אחרי שבתוך שבועיים הרכבת שלי איחרה פעמיים בחצי שעה ולא נתנו כסף בחזרה, ועוד פעם אחת שהרכבת נתקעה (!!) בתל אביב הגנה, היה מבול וידעתי שבעוד 5 דקות גם יוצא אוטובוס למרכזית. אז עזבתי הכל ורצתי לאוטובוס, אחר כך כדי לקבל את הכסף בחזרה הפנו אותי ל10 טלפונים, אז ויתרתי והחלטתי שאני מחזיר לעצמי את הכסף.

עוד דבר שהרגיז אותי שזה שאחרי שנה וחצי של נסיעה יום יום ברכבת איבדתי יום אחד את הכרטיס, הגיע פקח ושילמתי שוב מחיר מלא על הנסיעה. אין לי את מי להאשים, אבל זה הוציא אותי מהכלים. פעם אחת אתה מפשל אתה צריך לשלם מזומן במקום, אבל כשהם מזיינים אותנו בתדירות של פעם בשבוע לך תחפש עם מי לדבר.

שונא אותם מכל הלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 14:40 
פותח האשכול,
אתה שואל האם לגנוב מרכבת ישראל ולהצהיר על זה בפומבי ועוד לשכנע עוד אנשים לעשות כמוך זה חוקי?

אז התשובה לא.

ברכבות שאתה נוסע אין קרון למקומות שמורים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
פותח האשכול,
אתה שואל האם לגנוב מרכבת ישראל ולהצהיר על זה בפומבי ועוד לשכנע עוד אנשים לעשות כמוך זה חוקי?

אז התשובה לא.

ברכבות שאתה נוסע אין קרון למקומות שמורים?

שאלת שתי שאלות. ברור שלגנוב זה לא חוקי.
אתה טוען שגם לקרוא לאנשים לעבור על החוק זה לא חוקי?

לעובדיה היקר, אל דאגה. אני למוד נסיון בגנבות, והיכולת השתדרגה מאוד מאז שעברתי לבאר יעקב נטולת עמדת המעבר האלקטרונית.
מכיוון שאין איפה להעביר כרטיס בבאר יעקב, ואני מעביר את הרב-קו רק בת"א (בבוקר כשאני מגיע ובערב כשאני חוזר), הוא מוריד לי נסיעה ביום במקום שתיים.
כשאני מתעצבן, אני מתפלח בת"א וחוסך גם את הנסיעה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
ללא ספק עובדיה האו כוכב האשכול אבל קבלו טיפ מבית אבא (ההורים שלי היו עושים את זה במטרו בצרפת).
גם אם יש לכם כרטיס, חוקי כשר והכל תקין, עכבו את הפקח כמה שיותר! אם אתם עם תיק, חפשו בכל התיק, בנעליים (תורידו נעליים), מתחת למושב, תגידו לעצמכם בקול רם "מעניין איפה שמתי את הכרטיס" וממש תתעכבו.
מתישהו כשתיגמר לכם הסבלנות פשוט תוציאו אותו מהכיס (או איפה שהוא לא היה) ו"אהה הנה, מצאתי".

מבחינה פונקציונאלית-לא עשיתם כלום. רק עיכבתם אותו. במטרו באירופה או באוטובוס גם בארץ, נתתם לאנשים בלי כרטיס זמן לרדת לפני שהפקח מגיע אליהם.

מוגש באהבה ממי שעל אוטובוסים לא משלם (הטכניקה שלי פשוטה יותר. נכנסים, מוציאים את הארנק מול הנהג, מתעכבים עד שהוא מתחיל את הנסיעה. ברגע שהוא מתחיל לנסוע צריך למעוד וכמעט ליפול, ומיד לחפש את המקום הקרוב ולהתיישב. תמשיכו לחפש כסף, כדי שהנוסעים האחרים לא יחשבו שאתם מתפלחים וכדי שהנהג, אם יסתכל במראה, יראה שאתם תכף משלמים. הוא ישכח אתכם. מקסימום, תקבלו פתאום שיחת טלפון או שימו אוזניות ושכחו מהעניין. הוא לא ירצה לריב. פעם אחת בלבד מתוך תקופה של חודשים עם הרבה מאוד נסיעות נתפסתי ע"י פקח, ובסך הכל ירדתי שתי תחנות לסיום :) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 22:18 
מתלוננים שהמדינה הזו הולכת לאבדון, ומצד שני מתנהגים כמו עברייני צעצוע, ועוד מתגאים בזה ומבקשים תמיכה של עורכי דין...
סה"כ ביצה ותרנגולת. שלטון מחורבן ועם שראוי לשלטון הזה.
:bang: :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי, אל תזלזל בבקשה. חוסכים ככה כמעט 25 שקל ביום. זה הרבה יותר קל מאשר לגנוב אוכל בסופר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 22:34 
its-sick כתב:
אדום מטלי, אל תזלזל בבקשה. חוסכים ככה כמעט 25 שקל ביום. זה הרבה יותר קל מאשר לגנוב אוכל בסופר.

לא יודע. אם אני רוצה אין שום בעיה לגנוב בסופר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 22:37 
:SHOCK3: :facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
מתלוננים שהמדינה הזו הולכת לאבדון, ומצד שני מתנהגים כמו עברייני צעצוע, ועוד מתגאים בזה ומבקשים תמיכה של עורכי דין...

לא לאבדון, אבל אם המדינה הזו תצטרך לקחת אוטובוס מאלנבי לכיכר רבין היא תיאלץ להיפרד מקרוב ל7 שקלים. וההתפלחויות של הישראלים זה כלום לעומת השיטות ששמעתי מהמשפחה שלי שמתגוררת בפריז. האם הביאו את ההתפלחות לרמה של אומנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: לעורכי הדין בפורום, שאלה
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2014, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
Sadrik כתב:
אדום מטלי כתב:

לא לאבדון, אבל אם המדינה הזו תצטרך לקחת אוטובוס מאלנבי לכיכר רבין היא תיאלץ להיפרד מקרוב ל7 שקלים. וההתפלחויות של הישראלים זה כלום לעומת השיטות ששמעתי מהמשפחה שלי שמתגוררת בפריז. האם הביאו את ההתפלחות לרמה של אומנות.

אתה בא ממשפחת צוענים? :oops:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: לעורכי הדין בפורום, שאלה
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

ואלה תודה על הביקורת.
בעולם שלי, שדופקים אותי על בסיס קבוע, אני מעדיף שלא לשלם על זה גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:

:BOW: :BOW:

פורמלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 06:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום אוסטלי- תעשה השוואה של עלות נסיעה ברכבת פרברית בעולם ביחס לשכר מינימום ואז תסתכל על המצב כאן.

והשוואה קצת יותר נגישה- עלות כרטיס לאוהד ביחס לשכר מינימום, אין ברירה אלא לגנוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 09:39 
עובדיה, מחירי הרכב כאן בכלל מטורפים,
אז אם לגנוב , אז למה רק בקטנה ? :facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 11:31 
pokara כתב:
עובדיה, מחירי הרכב כאן בכלל מטורפים,
אז אם לגנוב , אז למה רק בקטנה ? :facepalm:

להתפלח עדיין לא שווה לגנוב. לא מבחינת אכיפה ולא מבחינת העונש. חוץ מזה, לגנוב זה בדרך כלל בין אדם לאדם וההבדל הוא עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 12:00 
עובדיה כתב:
אדום אוסטלי- תעשה השוואה של עלות נסיעה ברכבת פרברית בעולם ביחס לשכר מינימום ואז תסתכל על המצב כאן.

והשוואה קצת יותר נגישה- עלות כרטיס לאוהד ביחס לשכר מינימום, אין ברירה אלא לגנוב.

אוסטרלי - בישראל.
אתה לא צריך לשכנע אותי כמה המצב פה דפוק.
אם אתה רוצה אתה יכול לנסות לשכנע אותי למה העבריינות שלך היא הפתרון למצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 12:09 
למה כל דבר שאתה עושה צריך להיות פתרון למצב?
מה עם קצת צדק אישי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 12:29 
NARKOTIKA כתב:
מה עם קצת צדק אישי?

'צדק אישי'? אתה מוכן להגדיר את זה?

לפי מה שנראה לי שאתה מתכוון, אנחנו בדרך להיות קונגו, ניגריה, או כל מדינה דומה שתרצה, לא רק בגלל הממשלה, אלא בגלל התנהלות האזרחים וחוסר ההבנה שלהם של מהי מדינה או מהי קהילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
NARKOTIKA כתב:
מה עם קצת צדק אישי?

'צדק אישי'? אתה מוכן להגדיר את זה?

לפי מה שנראה לי שאתה מתכוון, אנחנו בדרך להיות קונגו, ניגריה, או כל מדינה דומה שתרצה, לא רק בגלל הממשלה, אלא בגלל התנהלות האזרחים וחוסר ההבנה שלהם של מהי מדינה או מהי קהילה.

לא נראה לי הוגן להאשים את האזרחים, בסך הכול הם פשוט קלטו שהמדינה מתנערת מכל אחריות כלפיהם, אז הם לא נותנים לה את הכבוד שהיית מצפה.
אתה באמת צודק וישראל אכן בדרך להיות מדינה כמו אלה שציינת, אבל זה לא בגלל האזרחים קלי הדעת ופורעי החוק, אלא בגלל שישראל לא נותנת לאזרחים שלה כלום ורואה בהם לכל היותר משאב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 12:36 
לא מגדיר, נתתי דוגמא פה למעלה.
וזה יהיה מוגזם אם אני אכתוב שקל לדבר מאוסטרליה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 12:41 
הוא חזר לארץ. לא שזה משנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2014, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
בובובובובובובוו אני נוסע בחינם ואתם לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: