תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 113 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בראון הביתה, סקוט הביתה, מיימון הביתה
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 08:28 
Keisar88 כתב:
אפשר לחשוב שיכולת של שחקן היא בקורולציה מושלמת מול המשכורת שהוא מקבל.

לגמרי. הארפר וקרלון בראון זה דוגמאות מעולות, וזה עוד בכסף קטן. אצל ירושלים והנבלות גם אפשר לראות את זה רק בסכומים של 300-400 אלף דולר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בראון הביתה, סקוט הביתה, מיימון הביתה
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
וקרייג סמית היה הימור גדול למדי. בקדנציה שלו בירושלים אם אני זוכר נכון הוא השאיר רושם רע למדי, ודי התחרטו שהביאו אותו.
והעובדה שמאז הידרדר מהסכומים שירושלים משלמת לרמות שכר שנס ציונה יכולה להרשות לעצמה רק מדגישה עד כמה הוא נחשב סיכון. אז אולי אחרי 4 משחקים זה נראה סיכון שהשתלם, ואולי עוד 30 משחקים זה עדיין יישאר כך. אבל לבוא בטענות למה לא החתימו אותו זאת די חוכמה בדיעבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:17 
קרלון בראון דוגמא מעולה. בטח. דוגמא מעולה לכך שקרה פעם אחת פוקס אז צריך להמשיך ולבנות על פוקסים. הרי גם קרלון בראון הובא כזר שיעלה מהספסל.
יש הבדל מהותי בין זרים של 60 אלף דולר לזרים של 100 אלף דולר. בהיצע, ברמה, בשוק, ברמת הכישרון, בסיכויי ההצלחה.
הגיע הזמן שתפנימו את זה. הגיע הזמן שהפועל תל אביב תפנים את זה. כי כל קבוצות הליגה האחרות כבר הפנימו את זה. זה שהבאת קרלון בראון ב70 אלף דולר זה לא משהו לבנות עליו. רוב השחקנים שתביא ב70 אלף דולר יהיו הימורים. ורוב השחקנים בכסף הזה לא יהיו משהו.
אבל אנחנו הרי המצאנו את הגלגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:23 
זה לא מה שאמרתי. זה שייצא לך קרלון בראון זה סיכוי של 1 ל-100. אבל כל מיני הארפרים למיניהם זה סיכוי הרבה יותר גדול שייצא לך.
ברור שהסיכוי שזר ב-100 אלף דולר יהיה טוב יותר הוא גדול יותר. אבל זה לא בטוח.
מצד שני,אם מביאים 4 זרים כאלה ומוותרים על יונתן כמו שהצעת, אתה עם שני שחקנים בקבוצה בעמדות 4-5.
לא חושב שאפשר לשחק ככה עונה שלמה, ואני די בטוח שהנזק אפילו יהיה גדול יותר מהמצב הנוכחי, כשהמחליף שלהם יהיה יונתן מור או משהו כזה.
אני חושב שהפשרה במצבנו היא לעשות מה שעשינו, ולהחליף כמה שיותר מהר במידה ומגלים שנפלנו. כמו שקטש אמר, היתרון בזה זה שזה לא עולה הרבה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
זה לא מה שאמרתי. זה שייצא לך קרלון בראון זה סיכוי של 1 ל-100. אבל כל מיני הארפרים למיניהם זה סיכוי הרבה יותר גדול שייצא לך.
ברור שהסיכוי שזר ב-100 אלף דולר יהיה טוב יותר הוא גדול יותר. אבל זה לא בטוח.
מצד שני,אם מביאים 4 זרים כאלה ומוותרים על יונתן כמו שהצעת, אתה עם שני שחקנים בקבוצה בעמדות 4-5.
לא חושב שאפשר לשחק ככה עונה שלמה, ואני די בטוח שהנזק אפילו יהיה גדול יותר מהמצב הנוכחי, כשהמחליף שלהם יהיה יונתן מור או משהו כזה.
אני חושב שהפשרה במצבנו היא לעשות מה שעשינו, ולהחליף כמה שיותר מהר במידה ומגלים שנפלנו. כמו שקטש אמר, היתרון בזה זה שזה לא עולה הרבה כסף.

הסיכוי ליפול תמיד קיים אבל אפשר לצמצם אותו. תביא זרים שכבר שיחקו בליגה או אפילו בהפועל, אל תביא 2 רוקיז בבת אחת, אל תשפוך את רוב תקציב הזרים שלך (שהוא מלכתחילה לא גבוה) על זר אחד שאתה כבר מראש יודע את המגבלות שלו.
סתם לצורך העניין, היה אפשר גם להתחיל עם 3 זרים, לחכות לקאטים הסופיים בנבא ולהביא זר טוב בעלות סבירה.
אין לי הרבה טענות להנהלה ואני בטוח במיליון אחוז שהם עושים את המקסימום שהם יכולים (הלוואי ובכדורגל היו עושים רבע מהמאמץ הזה) אבל חבל על פתיחת עונה שיכולה להלחיץ את המערכת ולקבלת החלטות שגויות תחת הלחץ הזה.
שיקחו כמה ימים להירגע ואז יקבלו החלטה שקולה ויחזירו את גודס :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
יש פה איזו הנחה סמויה של לא מעט אנשים בדיון שאם הולכים על זרים יקרים יותר ומשקיעים פחות בישראלים מגדילים את הסיכוי להצלחה, שאני לא מבין מאיפה היא מגיעה. לא חסרות דוגמאות אנקדוטליות שסותרות את זה. ומעבר לכך, זה מתכון בטוח לבניית קבוצה בעייתית. הרי אם מצליחים, הזרים עוזבים בסוף השנה ואתה שוב נתקע עם סגל ישראלי מעפן וצריך לפגוע בזרים. אם הם נכשלים אתה מחליף גם כל הזמן.
ושחקנים זרים באופן כללי לא מעוניינים לקשור את עצמם למועדון לאורך זמן. רביב לימונד למשל היה מאד מבסוט שהפועל הציעה לו חזוה ארוך טווח, אפפילו שהוא נמוך. כי הוא שחקן ישראלי, שבהכללה רוצה לשחק בישראל, ופשוט שיהיה לו מקום שנותן לו תחושה טובה. לשחקנים זרים זה (בגדול) מעניין את התחת והמטרה שלהם כשהם מגיעים לקבוצות קטנות זה כמה שיותר מהר להתקדם משם למקום אחר.
כך שבקלות יותר אפשר להגיע למצב שהזרים רק חושבים על סטטיסטיקות, וכולנו מתבאסים מהקבוצה.
אני לא יודע מה עדיף סטטיסטית לאורך זמן מבחינה מקצועית. אבל להציג את זה כאילו ברור שצריך לבנות את הקבוצה סביב זרים, ולהשקיע את הגרושים שנשארים בישראלים, זה בעיניי לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 11:02 
אף אחד לא רוצה לא להשקיע בישראלים. אני הראשון שאוהב ישראלים ובעד להפחית את מספר הזרים.
זו שאלה של ניהול מקצועי נכון (לטעמי. אבל ייתכן שאני טועה).
הטענה שלי היא כזאת: יש לך בקבוצה את רביב, יהונתן, גולן ומתן, ואפילו את וורקמן. עכשיו, נניח שיש לך 80 אלף דולר פנויים. האם בכסף הזה כדאי להביא עוד שחקן ישראלי, ואז ליד גייטס להביא זר ב-80 אלף דולר ושניים ב-60 (נניח) או לקחת את ה-80 אלף דולר ואז ליד גייטס להביא זר אחד ב-80 (וסקוט במובן הזה הוא הימור הגיוני. בינתיים הימור שנכשל, אבל אין לי טענה נגד ההבאה שלו) ועוד שניים ב-100.
לטעמי לא הייתה צריכה בכלל להיות התלבטות. לטעמי כל קבוצה בליגה הייתה מחלקת את ההשקעה שלה בצורה הזאת.
חוץ מהפועל תל אביב. וזו התנהלות שגויה שחוזרת עונה אחרי עונה, ולא לומדים לקח. מה לעשות, שני זרים ב-100 אלף דולר בממוצע יתרמו לך ברוב מוחלט של המקרים יותר מעוד ישראלי נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 12:19 
אני בכלל חושב שעדיף 3 זרים טובים על 4 זרים שמתוכם משקיעים קצת כסף רק בזר אחד, במיוחד בקבוצה עם סגל ישראלי כמו שלנו.
ביחס לתקציב שיש לנו, זו לדעתי האופציה הטובה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
צריך גם לקחת בחשבון שלקבוצה עם גרעון כמו שלנו, ובלי עירייה משועממת מאחוריה החלפת זרים זה עסק די יקר שצריך להיות מאד מחושבים כשעושים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 13:07 
Berger כתב:
אני בכלל חושב שעדיף 3 זרים טובים על 4 זרים שמתוכם משקיעים קצת כסף רק בזר אחד, במיוחד בקבוצה עם סגל ישראלי כמו שלנו.
ביחס לתקציב שיש לנו, זו לדעתי האופציה הטובה ביותר.

ממש לא.
מה שהיה צריך זה לצד גוט, רביב, מתן ויהונתן להביא שלושה זרים ב-100 אלף דולר ועוד אחד ב-80. כמו שכל קבוצה בסדר הגודל התקציבי של הפועל עושה.
זה היה ברור. חובה היה לעשות את זה. וזה מכעיס מאוד שזה לא נעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
ואז אם שניים מהם לא היו פוגעים, והיה צריך להחליף אותם (כמו שקורה לא מעט, גם בזרים של 100 אלף דולר), אבל אין גרוש על התחת כי זרקנו הכל על הזרים ולא נשאר רזרבות, גם היית אומר שזה בושה שלא מחליפים זרים. ושבושה שאין כסף (כאילו מישהו לא רוצה שיהיה כסף ולא עושה הכל בשביל שיהיה).
אין לי מה לאמר. ניהול קבוצת כדורסל זה סיפור מתוסבך מהתחת. אני לא חושב שעושים הכל נכון. אבל אני מספיק שנים עוקב אחרי כדורסל בשביל לדעת מאד מאד להיזהר בלתת עצות ולאמר איך צריך לנהל. בטח לאנשים כמו ההנהלה של הפועל בעידן העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 13:14 
אם היו מביאים זרים במאה אלף דולר, אני מניח שהם היו יותר טובים, ואם היו מאכזבים הייתי יותר סבלני כלפיהם. ואם צריך להחליף? אז מחליפים. אז לא שניים, אז מחליפים אחד. אם היו מביאים זרים במאה אלף דולר, גם אם הם לא היו טובים, הייתי מפרגן על ההתנהלות שהיא מתאימה לכדורסל הישראלי ולא משדרת "אנחנו יודעים יותר טוב". גם אם היו מביאים זרים שלא מצליחים.
אבל כשאחרי שנתיים, שמדברים בלי סוף על ההשקעה בזרים, וברור שזו הייתה נקודת תורפה רצינית בשנתיים האחרונות, עדיין משקיעים סכום פעוט (ולטעמי מביך) בזרים, ועוד מעבירים ארבעה מחזורים פלוס גביע ווינר פלוס הכנות עם לפחות שניים מהם בלי להחליף אותם - זו התנהלות שבעיני לא טובה בכלל. ולא מתאימה לליגת העל.
אם הבאת זרים בגרושים, מתוך איזה הימור או אלוהים יודע מה, לפחות שתחליף אותם במהירות כשזה לא הולך, ולא תמשך עוד ועוד מחזורים. זה מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
זאת התנהלות סבירה שבשורה התחתונה הביאה אותנו בשנתיים האחרונות לפלייאוף, ושנה שעברה למקום רביעי וחצי גמר. אז במינימום זה ראוי לקצת יותר כבוד מאשר הפאניקה והפרנואידיות שמופגנת פה בפורום אחרי 4 מחזורים עם 3 משחקי חוץ קשים.
ואני מבטיח לך שאתה היית שופך אש וגופרית על ההנהלה שלא שמרה רזרבות להחלפת זרים, והיית קוטל אותם איך אין כסף וש"אם הם לא יכולים להביא כסף שיניחו את המפתחות" ושאר קלישאות שחוקות ומעייפות.

האמת עייפתי מהדיון הזה. לטעמי מי שעוקב אחרי הענף הזה מספיק זמן, במינימום אמור לפתח קצת מנגנוני הגנה מהפאניקה המוכרת של אחרי פתיחת עונה חלשה, בטח ובטח כשמי שמוביל זה אנשים כמו ההנהלה של הפועל בעידן העמותה. יותר מזה אין לי מה לאמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 13:23 
לטעמי זו לא התנהלות נכונה.
לטעמי כשיש לך את מתן, יהונתן, רביב וגולן וגם וורקמן, אתה לא מביא עוד ישראלי לא זול, אלא אתה מגדיל את תקציב הזרים. זה מה שעושים בליגת העל. ההבדל ברמת ההשפעה של עוד ישראלי במצב הזה על הקבוצה לעומת האימפקט של שני זרים ב100 אלף במקום שניים ב-60 הוא עצום. עצום.
תשאל כל איש כדורסל והוא יגיד לך את זה. זו פשוט מדיניות מוטעית מהיסוד.
ומה זה קשור ללהשאיר סכום בצד? זה תרחיש שאתה צריך לקחת בחשבון בכל מקרה. רק שכשאתה מביא זרים במעט כסף אתה צריך להיות הרבה יותר ערוך למצב שהם לא יהיו טובים. כשעברו 4 מחזורים ובראון בינתיים אכזבה - כנראה שאזה לא המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 13:28 
ולרגע לא קראתי להנהלה להניח את המפתחות. אנחנו פה דנים בנושאים מקצועיים שבהם אני חלוק עליהם, אבל הנהלה זה לא רק נושאים מקצועיים (שגם בהם יש הרבה מאוד דברים שאני מסכים עם ההנהלה ומאוד מעריך אותה), יש לי המון מילים טובות על ההנהלה (בעיני המהלך השבוע מול האיגוד הוא אמיץ ונהדר ושווה יותר מכל ניצחון ליגה), ויושבים בה אנשים נהדרים. אני פשוט חושב שבנושא הבסיסי הזה של ניהול התקציב עושים כל עונה את אותה טעות ולא לומדים ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 13:42 
בכלל מתנהל כאן איזה דיון הזוי כאילו "ההנהלה" החליטה לא להשקיע בזרים ולהביא עוד ישראלים. אז קצת עובדות: ההנהלה קובעת את התקציב ובתוך זה המאמן צריך להתנהל, ההחלטות להשאיר את שולדברנד ולהביא את סקוורר היו של המאמן. וורקמן לא היה פונקציה אז במשוואה כי הוא הגיע רק מאוחר יותר וגם ככה הוא לא היה בתכנון (דרך אגב לדעתי החלטות מוצדקות מאוד, הפועל תל אביב בנתה סגל ישראלי אדיר ובראייה לטווח ארוך זה ישתלם ובינתיים סקוורר מסתמן כהצלחה מעולה וכשחקן סופר חשוב).
קורה שלא פוגעים בזרים אבל אין צורך לפאניקה ההזויה הזו. גם קצת לגבי החלפת זרים. אם לצורך העניין זר X עולה 80 אלף דולר בשנה לפי 10 משכורות, אם שילמו לו כבר 2 משכורות ועכשיו רוצים לשחרר אותו וצריך לשלם לו עוד 1 או 2 כפיצוי אז תורידו מה-80 אלף 24-32 אלף. נשאר לנו לשלם בערך 50-55 אלף דולר לזר עד סוף העונה. יש קבוצות שיכולות להרשות לעצמן ליצור גרעון קטן, או שיש מי שיכניס את היד לכיס ויסגור את הסכום. הפועל תל אביב גם ככה חייה על הקצה וסוחבת גרעון גדול שאנשים לא מבינים אותו. אז אולי נוציא עוד 10 אלף דולר תרומות ועוד מישהו יתן עוד 10 אלף דולר, אבל כל שם נורמלי שאמרו פה בפורום לא יורד מה-100 אלף דולר. לכן זרים נפלו להפועל תל אביב על סכומים מאוד נמוכים שבכדורגל היו מהווים בדיחה אבל בכדורסל הם קריטיים ולכן כל החלטה להחליף שחקן צריכה להיות מחושבת הרבה יותר. ואם אתם רוצים לעזור באמת בלהחליף זרים אז לארגן תרומה או חסות (כמו שכמה אנשים פה כבר עשו בעבר דרך אגב) תעזור הרבה יותר מלפתוח אלף אשכולות "הביתה" על שחקנים או להציע שחקנים שעולים חצי מיליון דולר בשנה.
בכלל, נראה שתמיד תהיה בעיה עם "ההתנהלות". אם מחתימים זרים ברגע האחרון אז זה "מחדל", אבל אם מחתימים בתחילת העונה מוקדם מדי זה גם לא בסדר. אם מחליפים 7 זרים בעונה זה "ביזיון" אבל אם לא מחליפים במחזור השני זה "ביזיון גדול עוד יותר". אפשר להעביר ביקורת ויש גם כאן הרבה דברים נכונים שנאמרים ויכול להיות שטעויות נעשו, אבל שוב - הפאניקה, הרצון לערוף ראשים וההאשמות המגוחכות הן לכל הפחות לא הוגנות כלפי מי שעוד נשאר ונושא בנטל של ניהול הקבוצה והחזקתה בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 14:00 
ראצ'ו, בכוונה לא התייחסתי לסקוורר. האמת שלא עשיתי את זה משתי סיבות: זה לא רלוונטי שם השחקן. והסיבה השניה שהוא שחקן שאני מאוד מאוד אוהב ומעריך ושמחתי גם שהחתימו אותו (ויש לכך עדויות בפורום :) )
העניין שלא ידעתי שהחתמה כזאת משמעותה ויתור רציני בסוגיית הזרים.
מה שאני טוען (זו דעתי, ולא חייבים להסכים איתה. וזה בסדא גמור) זה שתקציב הזרים (שוב, לתפיסתי) צריך להיות 380 אלף דולר. ומפה מתקדמים. זה לדעתי צריך להיות משהו בסיסי ויסודי.
בנוסף אני טוען שאם כבר מחתימים זרים זולים, צריכים להיות פתוחים יותר להחלפה שלהם. למשל, אני חושב שהיה צריך להחליף את בראון לפני פתיחת העונה, כי עכשיו החלפה שלו מבזבזת החלפה של זר במניין ההחלפות המותרות.
אני לא רוצה לערוף ראשים. ואני סופר מעריך את ההנהלה, ואני הכי גאה בעולם במהלך שהיא עשתה השבוע, שהוא מבחינתי יותר חשוב מכל משחק ליגה. זה מהלך שמגדיר מועדון. ועם כל הביקורת אני חושב שיש להפועל את יושב הראש הכי טוב בליגת העל.
ועדיין, יש לי ויכוח מהותי בנושא הזה. והוא מגיע לווליום גבוה? בסדר, זה כדורסל. פה האיגוד לא יעמיד אותנו לדין.
(אני מקווה :D )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין גדול אבל...
בהנחה שהסגל הבטוח כרגע הוא:
רביב, יחזקאל , גוט מתן וסקוט על עמדות 1-3
שולדי, וגייטס על עמדות 4-5.

לא יותר נכון יהיה לביא שחקן לעמדות 3-4 אבל שיהיה סקורר ויוצר בעלות של מימון ובראון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 15:08 
el dudernio כתב:
אני לא מבין גדול אבל...
בהנחה שהסגל הבטוח כרגע הוא:
רביב, יחזקאל , גוט מתן וסקוט על עמדות 1-3
שולדי, וגייטס על עמדות 4-5.

לא יותר נכון יהיה לביא שחקן לעמדות 3-4 אבל שיהיה סקורר ויוצר בעלות של מימון ובראון?

ומי יפתור את בעיית הטיילת שיש לנו בצבע, הסקורר היוצר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 15:32 
אז אם סקוורר מצויין כנראה שההחלטה להחתים אותו לא הייתה כזו "שערורייתית". אתה לא מנהל פה דיון אלא מתנהל בפאניקה לא רצינית שגם מוציאה אותך ממש לא רציני. לפתוח 4 אשכולות על החלפות זרים, לקרוא להחליף זר ולהסיק מסקנות אחרי רבע ראשון של משחק, להציג עובדות בצורה דמגוגית כדי להצדיק את הטענות שלך - זה ממש לא דיון.
בהפועל תל אביב מאמינים שצריך להשקיע במאמן גם אם זה בא על חשבון עוד 20 אלף דולר בזרים. ההחלטה להשקיע בעודד הייתה סופר נכונה בעיניי ואני גם בטוח שהיא תצדיק את עצמה בעתיד. לעודד ניתן תקציב (שהוא לא גבוה) ושנאלץ להתמודד גם עם אילוצים לא מתוכננים (נפילת ספונסר ראשי שיכל להכניס למועדון עוד כ-700 אלף ש"ח, דחיה של האולם שגרמה לנזק של עוד כ-300,000 ש"ח) + לוח משחקים קשה מאוד לפתיחת עונה. עם זאת לא שמעת אף אחד מתרץ או משתמש בדברים האלה כדי להצדיק משהו אלא רק הפנמה והבנה של המצב וניסיון לתקן את מה שאפשר עם מה שאפשר. הביקורת שלך רחוקה להיות עניינית ואני מצטער אבל להסיק מסקנות כל כך נחרצות במחזור 4 כשהקבוצה שיחקה 2 משחקים לא טובים ושני משחקים טובים + זה לא רציני.
עודד פה ל-3 שנים לפחות ויחד איתו יש לקבוצה סגל ובסיס נהדר שרק יאפשר לקבוצה להשתפר וכשבשנה הבאה מחירי הישראלים יעלו עוד יותר, לנו יהיה את השלד המצוין שעליו יצטרכו להגיע זרים טובים יותר וגם בכסף גדול יותר.
בשנה שעברה דיברו כולם כמה לא חשוב זה העונה אם בסוף העונה עושים במכנסיים, ואז כשעודד חתם דיברו סוף סוף על מאמן שהקבוצה שלו מגיעה לשיא ב"מאני טיים". אבל אצלנו אחרי 4 מחזורים כבר מנסים לייצר פאניקה שבוודאי שלא תורמת כלום חוץ מסתם אווירה מגעילה (שגם ככה קיימת במועדון אחרי ההפסד ביום ראשון) וחוץ מלפרוק עצבים אין בה שום דבר רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 15:40 
ראצ'ו, סקוורר אחלה. אבל הדיון הוא מה היה תורם יותר לקבוצה, עוד ישראלי (שוב, שחקן שאני מאוד אוהב ומאוד מתאים להפועל) או שדרוג בתקציב הזרים. הדעה שלי היא ששדרוג בתקציב הזרים.
לגבי קטש - לרגע לא ביקרתי את ההחתמה שלו. ההפך הוא הנכון. אני יודע אילו מאמצים נעשו כדי שהוא יחתום ואני סופר מעריך את ההתעקשות להביא מאמן בכיר. אין לנו ויכוח בנושא הזה. ושוב, יש לי המוני מחמאות להנהלה. היא עושה עבודה טובה בתנאים לא פשוטים ומתמודדת עם גופים לא ממש אוהדים והיא מורכבת מאנשים טובים ואוהבי הפועל. אבל בדברים האלה אני חושב שהיא טועה (ועדיין מקווה שאני טועה, והיא צודקת)
הביקורת שלי בכל הנוגע לסוגיית הזרים היא גם לא בהכרח נגזרת של התוצאות. אלא משהו עקרוני. אני סבור שצריך להשקיע איקס ומישהו סבור שצריך להשקיע Y. זו לא פאניקה, אלא דעה. אני באמת חושב שהיה צריך בתקציב הקבוצה לתת יותר לזרים ע"ח דברים אחרים. ואני כן חושב שהיה צריך להחליף לפחות את אחד הזרים מוקדם יותר.
ואתה הרי יודע שאם פתאום יהיה שיפור אצלם אני אהיה מאושר מזה. הרי כולנו רוצים שהקבוצה תהיה כמה שיותר טובה ותנצח. אין בינינו ויכוח בדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 18:40 
כשאני קורא את התגובות של ראצ'ו אני תמיד נהנה ותמיד יוצא מעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בראון הביתה, סקוט הביתה, מיימון הביתה
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
אבא של קידר כתב:
כשאני קורא את התגובות של ראצ'ו אני תמיד נהנה ותמיד יוצא מעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 113 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: