נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
זה לא פייר לשפוט אחרי משחק כזה.
גם ליאור לוי שחקן לגיטימי ואם איקנדה ישחק בעמדה שלו הוא אולי יהיה שחקן טוב (אבל בגלל שלפנסיונר יש קביעות זה לא יקרה).
פלאח היה נוראי אבל הוא בלם שאמור להיות סביר.
יש כמה צעירים שבעונה טובה היו מושאלים וחוזרים שחקנים טובים (אולי). אין לי טענות אליהם
כל השאר פח פח פח
די כבר עם האיקנדה הזה. שחקן בדיחה שאפילו עיוור לא היה אמור להחתים. מה הוא עשה אתמול חוץ מהלעיף כדורים בפאניקה למעלה? אפס טכניקה, אפס הבנת משחק. בושה וחרפה.
איקנדה אתמול היה טוב.
כשבלם מעיף כדורים למעלה זו בעיה של הקבוצה ושל המאמן, לא שלו. 5 שחקנים של בית"ר עושים לחץ בחצי שלו, מה אתה רוצה שיעשה? יעבור 3 שחקנים ויבעט לחיבור או ימסור ציפ מתוחכם לשי וישאיר אותו לבד מול קליימן? די לדבר שטויות.
אני דווקא זוכר במחצית הראשונה שהוא עבר שחקן של ביתר ונתן כדור ארוך לליאור לוי שהוציא התקפה מסוכנת.
יש לנו בעיה קשה מאוד בהנעת כדור בחלק האחורי - עמוס עם משחק רגל רע, פלאח ואיקנדה לא טכניים, ליאור לוי משחק עם הרגל ההפוכה וזה מקשה עליו להשתלט על מסירות פשוטות שמגיעות אליו, ואלהיגא עדיין בהלם שהוא כאן. תוסיף למתכון הזה קשר אחורי מתוך שניים שצריך בלון חמצן בדקה השלישית (של החימום, כן?) וקיבלת מתכון לקטסטרופה. מה נשאר לעשות? כדורים ארוכים. זה לא בהכרח רע, אבל גם את זה הקבוצה לא יודעת לעשות.
הבעיה של הפועל היא ברמה הקבוצתית. הסגל אמנם לא הכי נוצץ אבל קבוצה כמו בית"ר ירושלים בבית אנחנו מנצחים עם מאמן טוב וגילי ביום בינוני. אף אחד לא ישכנע אותי אחרת.