תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 14:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: 9 מ-11
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
כן אסי דומב, לא אסי דומב, וואטאבר.
בהרכב של הפועל - אני בכלל לא רוצה לדבר על הספסל - עלו הערב 2 שחקני ליגת על לגיטימיים, גילי ורמוט ולוקאסאשה. בימים בהירים גם זגורי, נגיד.
מישהו כתב שבית"ר לא כזו גדולה? הלו, אני לוקח עכשיו את קליימן, דסה, קוראץ', מאטוביץ', לידור כהן, קריאף וסוויסה.
לאורך השנים האחרונות התרגלנו לאיזו נקודת חולשה או שתיים, גג שלוש, בגלל חיזוק כושל או הזנחה. פה יש קטסטרופה הרבה יותר גדולה, חוליות שלמות שאין להן שחקנים ראויים להרכב.
המשחק היום היה בדיוק הנקודה בה העונה הזו היתה יכולה ללכת למקומות 8-6 או להידרדר ל-12-10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: 9 מ-11
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 00:27 
זה לא פייר לשפוט אחרי משחק כזה.
גם ליאור לוי שחקן לגיטימי ואם איקנדה ישחק בעמדה שלו הוא אולי יהיה שחקן טוב (אבל בגלל שלפנסיונר יש קביעות זה לא יקרה).
פלאח היה נוראי אבל הוא בלם שאמור להיות סביר.
יש כמה צעירים שבעונה טובה היו מושאלים וחוזרים שחקנים טובים (אולי). אין לי טענות אליהם
כל השאר פח פח פח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם האבחנה, ערן.
אולי גם ליאור לוי וסארי פלאח שווים ליגה עליונה. אולי לא הרמות הכי גבוהות אבל ליגה עליונה.
כל השאר זו שערוריה שהם לובשים אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
דסה המגן הימני הכי טוב בארץ !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ליאור לוי חושך מתחילת העונה. איקנדה שחקן די מגוחך. פרטנית אפשר למצוא זיק של תקווה גם בשחקנים הכי חלשים, ביחד זו אסופה חלשה שלא יכולה לשחק כדורגל שמביא נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
כשאין מאמן, אין קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
לקבוצת כדורגל אני לא לוקח אף אחד מבית"ר.
אולי קליימן ודסה כמחליפים לעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
לא לוקח משם אף אחד חוץ מהמגן השמאלי, כי לפי מה שראיתי יש לו רגל שמאל. זה יכול לעבוד אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 00:38 
ליאור לוי לא שווה ליגה ארצית. שחקן פחח
השחקנים היחדים בקבוצה שכרגע מזכירים שחקני ליגת על הם גילי סשה ואבו אלהיג'ה (מגן אדיר רק חבל שאין חלוץ ושחקן קו איתו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
בית"ר זו רק דוגמה. תעברו על סגלים של כל הליגה ותיבהלו מאיזה קבוצות הייתם לוקחים שחקנים להרכב. זה מדד נהדר לכמה המצב החרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 08:18 
ערן כתב:
כן אסי דומב, לא אסי דומב, וואטאבר.
בהרכב של הפועל - אני בכלל לא רוצה לדבר על הספסל - עלו הערב 2 שחקני ליגת על לגיטימיים, גילי ורמוט ולוקאסאשה. בימים בהירים גם זגורי, נגיד.
מישהו כתב שבית"ר לא כזו גדולה? הלו, אני לוקח עכשיו את קליימן, דסה, קוראץ', מאטוביץ', לידור כהן, קריאף וסוויסה.
לאורך השנים האחרונות התרגלנו לאיזו נקודת חולשה או שתיים, גג שלוש, בגלל חיזוק כושל או הזנחה. פה יש קטסטרופה הרבה יותר גדולה, חוליות שלמות שאין להן שחקנים ראויים להרכב.
המשחק היום היה בדיוק הנקודה בה העונה הזו היתה יכולה ללכת למקומות 8-6 או להידרדר ל-12-10.

שלומי אזולאי (הבית"רי) השחקן הכי טוב שם. הייתי לוקח אותו לפני כל השמות שהזכרת.

מיותר לציין שלגבי שאר הדברים אני מסכים לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
המשחק הכי גרוע שלנו ב10 שנים אחרונות
הפנדל היה הבעיטה הראשונה שלנו לשער
בזיון!

שיש פוליטיקה בהרכב ככה זה נראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 08:32 
לא מסכים איתך, אני לא לוקח שום שחקן מביתר להפועל העונה.
להפועל יש סגל שווה אם לא יותר טובה לזה של בית״ר.
רק שבביתר כבר כמה שנים מבינים שהם קבוצה בינונית מאד במקרה הטוב.
וכל שנה הם מנסים לגרש פלייאוף עליון.
לך זאת שנה ראשונה(אחרי שנים רבות) שאתה כזאת קבוצה חלשה.
אבל לקבוצה חלשה/בינונית צריך מאמן טוב כדי שיוציא מאותם שחקנים
את המקסימום ואף יישפר את הצעירים.
בהפועל אין מאמן! אין שיטת משחק! אין כלום!
מעניין מה יכול לגרום לחברים של אסי להגיד לחבר שלהם
שהוא עוזב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
מוסד תדייק בעובדות סאשה גם בעט לשער...

ודבר שני אם היית מבין מה שערן כתבת לא היית מגיב כמו שהגבת.
אין לך שחקנים שמסוגלים ויודעים לשחק כדורגל, שום מאמן לא ישנה את זה ופה הבעיה.
למה אין לך שחקנים?
כי שנה שעברה בנית תקציב גרעוני בעשרות מליוני שקלים, לקחת מליוני שקלים הלוואות על חשבות השנה הזאת, ורק מכירה של 3 שחקנים (דאמרי, שכטר וגורדנה) שהכניסה קרוב ל 7 מליון שקל איפשרה לך בכלל להעמיד תקציב שבו צפי ההכנסות הוא מעל לסך ההוצאות התפעוליות.
כי גררת שחקנית תחת חוזה של 26 מליון שקל שכל ההכנסות הצפויות (כולל מכירת שחקנים לא מגיעים לזה)
כי שחקנים כמו שי, קולין ושות' עם חוזים של מעל מליון שקל ברוטו לקבוצה לא מוכנים לעזוב בלי לקבל את כל הכסף.
כי ורמוט יושב על חוזה של 2 מליון שקל ואף אחד לא הסכים לוותר עליו.
אז יש לך את ורמוט שאזה ועוד שחקנים בשקל ועשרים שמקבלים 2000 דולאר ברוטו למשחק במידה והם נכנסים (אחויון למשל).

וכי זה מה שיש, ואז בשביל להקטין הוצאות ולהגדיל הכנסות מוכרים את שער 8 לאוהדי בית"ר, וזה מחלחל לשחקנים שברור להם שלא רק שהם לא מספיק
טובים לליגת העל גם בינואר אם חג'ג' ימשוך את ההלואה כמו שהוא עשה עד עכשיו אין כסף לשלם להם את המשכורת המגחוכת שהם אמורים לקבל.

זאת המציאות.

ואם לדבר על 2 מ 11 בגזרת השחקנים אז זה אנחנו מדברים על 0 מ 7 בגזרת הבעלים, פה הכל מתחיל ופה הכל נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:12 
אבירמוס כתב:
דסה המגן הימני הכי טוב בארץ !
אתה לא באמת מתכוון לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: 9 מ-11
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:19 
לוקאס סאשה לא מתאים לליגה א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:30 
אוגוסטוס היל כתב:
גם ליאור לוי שחקן לגיטימי ואם איקנדה ישחק בעמדה שלו הוא אולי יהיה שחקן טוב (אבל בגלל שלפנסיונר יש קביעות זה לא יקרה).
יש כמה צעירים שבעונה טובה היו מושאלים וחוזרים שחקנים טובים (אולי). אין לי טענות אליהם
כל השאר פח פח פח

די כבר עם האיקנדה הזה. שחקן בדיחה שאפילו עיוור לא היה אמור להחתים. מה הוא עשה אתמול חוץ מהלעיף כדורים בפאניקה למעלה? אפס טכניקה, אפס הבנת משחק. בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:33 
לשלם על ברקוביץ' ים של כסף היה, אבל לסקאוטינג, זה לחיות בסרטים, הזיות, תמשיכו ככה אנחנו בדרך הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:35 
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כל השאר פח פח פח

די כבר עם האיקנדה הזה. שחקן בדיחה שאפילו עיוור לא היה אמור להחתים. מה הוא עשה אתמול חוץ מהלעיף כדורים בפאניקה למעלה? אפס טכניקה, אפס הבנת משחק. בושה וחרפה.

!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
מוסד תדייק בעובדות סאשה גם בעט לשער...

ודבר שני אם היית מבין מה שערן כתבת לא היית מגיב כמו שהגבת.
אין לך שחקנים שמסוגלים ויודעים לשחק כדורגל, שום מאמן לא ישנה את זה ופה הבעיה.
למה אין לך שחקנים?
כי שנה שעברה בנית תקציב גרעוני בעשרות מליוני שקלים, לקחת מליוני שקלים הלוואות על חשבות השנה הזאת, ורק מכירה של 3 שחקנים (דאמרי, שכטר וגורדנה) שהכניסה קרוב ל 7 מליון שקל איפשרה לך בכלל להעמיד תקציב שבו צפי ההכנסות הוא מעל לסך ההוצאות התפעוליות.
כי גררת שחקנית תחת חוזה של 26 מליון שקל שכל ההכנסות הצפויות (כולל מכירת שחקנים לא מגיעים לזה)
כי שחקנים כמו שי, קולין ושות' עם חוזים של מעל מליון שקל ברוטו לקבוצה לא מוכנים לעזוב בלי לקבל את כל הכסף.
כי ורמוט יושב על חוזה של 2 מליון שקל ואף אחד לא הסכים לוותר עליו.
אז יש לך את ורמוט שאזה ועוד שחקנים בשקל ועשרים שמקבלים 2000 דולאר ברוטו למשחק במידה והם נכנסים (אחויון למשל).

וכי זה מה שיש, ואז בשביל להקטין הוצאות ולהגדיל הכנסות מוכרים את שער 8 לאוהדי בית"ר, וזה מחלחל לשחקנים שברור להם שלא רק שהם לא מספיק
טובים לליגת העל גם בינואר אם חג'ג' ימשוך את ההלואה כמו שהוא עשה עד עכשיו אין כסף לשלם להם את המשכורת המגחוכת שהם אמורים לקבל.

זאת המציאות.

ואם לדבר על 2 מ 11 בגזרת השחקנים אז זה אנחנו מדברים על 0 מ 7 בגזרת הבעלים, פה הכל מתחיל ופה הכל נגמר.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כל השאר פח פח פח

איקנדה אתמול היה טוב.
כשבלם מעיף כדורים למעלה זו בעיה של הקבוצה ושל המאמן, לא שלו. 5 שחקנים של בית"ר עושים לחץ בחצי שלו, מה אתה רוצה שיעשה? יעבור 3 שחקנים ויבעט לחיבור או ימסור ציפ מתוחכם לשי וישאיר אותו לבד מול קליימן? די לדבר שטויות.
אני דווקא זוכר במחצית הראשונה שהוא עבר שחקן של ביתר ונתן כדור ארוך לליאור לוי שהוציא התקפה מסוכנת.
יש לנו בעיה קשה מאוד בהנעת כדור בחלק האחורי - עמוס עם משחק רגל רע, פלאח ואיקנדה לא טכניים, ליאור לוי משחק עם הרגל ההפוכה וזה מקשה עליו להשתלט על מסירות פשוטות שמגיעות אליו, ואלהיגא עדיין בהלם שהוא כאן. תוסיף למתכון הזה קשר אחורי מתוך שניים שצריך בלון חמצן בדקה השלישית (של החימום, כן?) וקיבלת מתכון לקטסטרופה. מה נשאר לעשות? כדורים ארוכים. זה לא בהכרח רע, אבל גם את זה הקבוצה לא יודעת לעשות.

הבעיה של הפועל היא ברמה הקבוצתית. הסגל אמנם לא הכי נוצץ אבל קבוצה כמו בית"ר ירושלים בבית אנחנו מנצחים עם מאמן טוב וגילי ביום בינוני. אף אחד לא ישכנע אותי אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
בהמשך לקו של el dud, עזבו 9 מ-11 או 0 מ-7.
תסתכלו על כל האנשים שמרכיבים את הדבר הזה שנקרא הפועל ת"א. מא' ועד ת'. שחקנים, מנהלה, מחלקות הנוער והילדים, בעלים.
אם מחר אתם רוצים לעשות סדר במועדון, כמה אנשים נשארים? אפילו לא 5%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:54 
Eros Ramazzotti כתב:
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כל השאר פח פח פח

איקנדה אתמול היה טוב.

כאן הפסקתי לקרוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:56 
קבוצה של שחקנים איטיים ולא מוכשרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כל השאר פח פח פח

איקנדה אתמול היה טוב.

כאן הפסקתי לקרוא.

מגניב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 11:01 
לשחקנים האלה אין מושג איך לעבור מהגנה להתקפה ואסי דומב האידיוט הזה מכריח אותם לשחק פסים בהגנה.
70 אחוז מהמצבים של כל הקבוצות שמשחקות נגדנו מגיעים משחקן הגנה שמסתבך ממסירות רוכב הזויות כי אף אחד לא בא לקבל כדור וכי אין להם מושג איך להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
קוראץ' יותר חלוץ מכל מה שיש לנו(אני פשוט לא מאמין שגוזלן אשכרה עושה עלינו את עונת השפשוף שלו),מאטוביץ' שחקן מעולה ומנוסה,חנן ממן יותר טוב בהרבה משי ואולי גם מאוחיון ובוריס שוער הרבה יותר טוב מעמוס.
אתם יודעים מה משותף לכולם?
כולם היו בדרכם להפועל בשתי חלונות העברות האחרונים ועל כולם ויתרנו תודות להנהלת גיס חמישי שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 11:21 
אנחנו ובית"ר פחות או יותר באותה רמה, בצד אחד יש מאמן לא רע בכלל שהצליח בקבוצות הקודמות שלו והעמיד אתמול קבוצה שידעה בדיוק מה היא רוצה לעשות(יכול להיות שבלי הטעות של עמוס זה היה נגמר ב0-0, אבל זה שלא הגענו למצבים ויותר מזה, לא הצלחנו פעם אחת להשתחרר בצורה נורמלית מהלחץ שלהם מוכיח שקבוצה אחת הגיעה מוכנה אתמול) ובצד השני יש ברירת מחדל שעומד על הקווים ממניעים לא מקצועיים וזה מה שהוא יודע להוציא מהסגל שלו.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 11:40 
Eros Ramazzotti כתב:
נועם שחם כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כל השאר פח פח פח

איקנדה אתמול היה טוב.

כאן הפסקתי לקרוא.

מגניב.

פשוט אין בסיס אמיתי לדיון. להגיד על שחקן שהרחיק אתמול בפאניקה כל כדור שעבר לידו, רוב ההרחקות ללא כתובת או ישר לרגלי היריבה שהוא שיחק "טוב", זה אפילו לא מצחיק. אני כבר לא מדבר על הפאולים המטומטמים ליד הרחבה, על גלישות מסוכנות, על משחק הראש הזוועתי, על הסגירה הלקויה בגול השני של בית"ר ועוד. שחקן שמתאים אולי להפועל עפולה. בליגת העל אין לו מה למכור, וזה בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2014, 11:43 
איקנדה היה מחריד אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: