תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 16:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 113 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בראון הביתה, סקוט הביתה, מיימון הביתה
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 22:37 
ותפסיקו לחשוב שאתם מבינים יותר טוב מכולם. ותפסיקו להביא לי זרים ב60 אלף דולר. ותשקיעו בזרים בדיוק כמו שהפועל חולון משקיעה. ותפנימו שקבוצה של יבזורי בר אבן וצ׳וברביץ׳ קרעה את הפועל תל אביב כי היו לה זרים סבירים ולא ביזיונות כמו סקוט ובראום ומיימון (שהוא זר טוב ללאומית. וזהו)
מסךיק כבר. די. יש לקבוצה הזו אוהדים. זה הפועל תל אביב. זו קבוצה תחרותית.
כשבונים קבוצה לליגת העל מקצים 380 אלף דולר לזרים. זהו. ואחר כך משקיעים במאמן, בישראלים. אם בגלל ההשקעה הזו אין כסף לשולדבארד, אז עם כל אהבתי אליו שלא יהיה שולדבראנד.
כל עונה אותו דבר. כל עונה לא לומדים את הלקח.
ועכשיו שיתקנו. עד המשחק הבא לפחות שני זרים חדשים. מספיק כבר עם ההתנהלות הזו. די.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בראון הביתה, סקוט הביתה, מיימון הביתה
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
מחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 22:54 
אי אפשר להחליף את כל הזרים.
צריך להחליף את בראון (שאני כבר לא יכול לראות את הריפיון שלו) ולקוות שסקוט ומיימון ישתפרו
בעיקר סקוט האמת כי ממנו צריך לקבל תרומה של זר מוביל (עם זר רביעי זול ובינוני כמו מיימון אני יכול לחיות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 22:57 
צריך מחר בבוקר להביא את גודס. ובמהשך השבוע להביא זר נוסף.
אין שום סיבה לחכות לסקוט. הוא לא הראה כלום. ודיי כבר עם זה שהפועל בכל עונה מתעקשת להיות קרקס הזרים של הליגה.
מה שחולון מביאה ,הפועל תביא. מה שחולון משקיעה בזרים שהפועל תשקיע.
ושיפסיקו להתחכם. די, נמאס מזה. זה מביך וזה מרגיז. זו לא התנהלות של ליגת על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
גם אם היית צודק,
כרגע יש לך את יונתן, מתן ורביב.
אי אפשר לשנות את זה.
וגייטס שמרוויח יפה ולא יחתכו.
זה התקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 22:59 
הכי צריך להעיף את גייטס. לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בראון הביתה, סקוט הביתה, מיימון הביתה
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 22:59 
Fez כתב:
אי אפשר להחליף את כל הזרים.
צריך להחליף את בראון (שאני כבר לא יכול לראות את הריפיון שלו) ולקוות שסקוט ומיימון ישתפרו
בעיקר סקוט האמת כי ממנו צריך לקבל תרומה של זר מוביל (עם זר רביעי זול ובינוני כמו מיימון אני יכול לחיות)

למה אי אפשר? אם אף אחד לא תורם אז צריך להחליף את כולם. ה"חיבור" לא נותן כלום אם הזרים פשוט לא שווים כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:01 
כן, להעיף את גייטס. היחיד מהזרים שנראה כמו שחקן של ליגת על. אות׳ו להעיף. (ואני ממש לא מחסידיו. לא הייתי מחתים אותו מלכתחילה)
צריך לשחרר הלילה את סקוט ובראון ולהביא שני שחקני כדורסל לליגת העל שעולים כמו שחקני כדורסל לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:04 
לא עניין של חיבור רדנקו, עניין של תקציב... להחליף עולה כסף בפני עצמו ואז גם לשדרג את הזרים הזולים עולה הרבה (כי מן הסתם הרעיון להביא יותר יקרים)
זה היה התכנון בתקציב, מסכים שהוא לקוי אבל אני לא רואה איך נצליח לשנות את זה עכשיו משמעותית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:06 
לא תשנה את זה אז העונה תלך פייפן.
מה שעצוב שזה היה ברור בקיץ. וזה היה ברור לפני עונה. ולפני עונותיים.
וכמובן, שום דבר לא השתנה.
הפועל תל אביב הרי מבינה יותר טוב מכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:09 
אז זה כישלון מקצועי קולוסאלי של ההנהלה והמאמן. לא פחות. כי החלפה של זר אחד, אלא אם נצליח להביא מישהו כמו קרלון בסוג של נס, לא תעשה שינוי משמעותי בקבוצה לדעתי. ועוד משהו - הלואי ואתבדה אבל אני בטוח שסקוט גם אם יתן כל מה שהוא יכול לא יספיק כי הוא פשוט לא שחקן חכם ובעיקר לא משפר את השחקנים שלידו אפילו במעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
והוא גם לא יוביל כדור. ואם ניתן לרביב להמשיך להוביל, זה יגמר מאוד רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:13 
אם זה אכן כך זה הרבה מעבר לכישלון. זו התנהלות איומה שדורשת בירור מקיף.
כי התקציב לזרים זה משהו שכבר שנתיים מדברים עליו. ושנתיים מבינים שצריך תקציב מסוים. ואם אחרי כל זה מביאים כל מיני ריון בראון ומיימון, אז משהו מאוד בסיסי לקוי בהתנהלות המקצועית של הפועל תל אביב.
אני מקווה שהשבוע יובאו שני זרים חדשים. מאוד מקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:21 
zink כתב:
הכי צריך להעיף את גייטס. לא יקרה.

חשבת על זה לבד?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:26 
מניח שאת בראון נחליף בקרוב.
סקוט פה ואם לא יהיה טוב (אני דוקא לא קובר אותו) אולי עוד כמה חודשים באולם החדש יהיה מה לדבר

רק הערכה שלי
דוקא קטש בראיון אחרי המשחק אמר שיעשה שינויים בזרים ושצריך גארד מנוסה שיעזור לרביב בהובלת הכדור אז לכו תדעו

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 26 אוקטובר 2014, 23:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:29 
מישהו לוקח בחשבון שעם הלחכות הזה ההפסדים ייערמו והעונה תלך לעזאזל? כאילו, כשמחכים ומחכים לוקחים בחשבון שיש גם אוהדים שקנו מנויים ורוצים שלקבוצה שלהם יהיה כישרון כמו שיש, נניח בחולון או נס ציונה?
אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:30 
ואגב, יכול להיות שנכון יותר להחליף את בראון ואת מיימון קודם.
אבל חובה להביא שני זרים במהירות. חובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:31 
מישהו לוקח בחשבון שבעונה של שלושים ושלושה משחקים עם שלושת משחקי החוץ הכי קשים בליגה על ההתחלה זה לא כזה נורא להפסיד?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בראון הביתה, סקוט הביתה, מיימון הביתה
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:33 
Fez כתב:
מניח שאת בראון נחליף בקרוב.
סקוט פה ואם לא יהיה טוב (אני דוקא לא קובר אותו) אולי עוד כמה חודשים באולם החדש יהיה מה לדבר

רק הערכה שלי
דוקא קטש בראיון אחרי המשחק אמר שיעשה שינויים בזרים ושצריך גארד מנוסה שיעזור לרביב בהובלת הכדור אז לכו תדעו

אתה יודע שאני מעריך את ההבנה שלך, אבל אני חושב שבמקרה של סקוט אתם מפנטזים על משהו שלא יקרה. ושוב-הלואי ואתבדה אבל לא מאמין שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:36 
מסכים שצריך להחליף את המחשבה על התקציב של הזרים , אבל הכל מתחיל מהתקציב הכולל. אני חשבתי
שהשנה עם מעבר לאולם חדש נצליח להרים קצת את התקציב הכללי. אומנם אנחנו מקבלים רק חצי שנה אולם אבל עדיין
היה צריך לעשות מאמץ (ומאמין שעושים) על לשנות את גובה התקציב .
לאחר שהוכנסו כמה משקיעים קטנים אמרתי שזאת היתה טעות להכניס אנשים בכסף כזה קטן. יש פה צורך במישהו עם כיס קצת יותר
עמוק או לחילופין ספונסר אמיתי ברמה של מגדל לפחות שיתן סכומים שיאפשרו לשדרג את התקציב.

ובכל זאת אני לא חושב שצריך להיכנס לפאניקה, לפני שנה פגענו במקרה בזר מטורף ולכן סיימנו מקום 4-5. השנה השתדרגנו במקצת בגזרה
הישראלית ולכן אם לא משקיעים בתקציב של 4 זרים עדיף כבר להביא 3 אבל שאחד יהיה ברמה גבוהה ממש ולא 4 חלשים או בינוננים במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
מישהו לוקח בחשבון שבעונה של שלושים ושלושה משחקים עם שלושת משחקי החוץ הכי קשים בליגה על ההתחלה זה לא כזה נורא להפסיד?

אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
זה לא אמור להיות כזה מסובך.
שני זרים בכירים כמו גודס וגייטס שיעלו בחמישיה יחד עם רביב, מתן ומיימון/שולדי.
סקוט כמחליף לעמדות 1-3, גוט כמחליף ל 2-3, סקוורר ע"ת הרכז הטהור ושולדי/מיימון שעולים מהספסל ויכולים לשחק ליד גייטס ואפילו ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:51 
רדנקו יכול מאוד להיות שאני מפנטז, אבל בשורה התחתונה הבחור הזה (סקוט) בעיקר פצוע מאז שהגיע. בליגה שיחק שני משחקים וחצי, בהכנה היו לו אולי 3 משחקים מלאים.
מבחינת סגנון המשחק שלו יש בהחלט נורות אזהרה (בעיקר האובר-כדרור הזה בלי מודעות לשעון וה-tunnel vision שלו למהלך אחד ספציפי, היום היתה התקפה שהוא חיכה 10 שניות עם הכדור ביד שרביב יחתוך פנימה עד שנגמר השעון) אבל קשה לי מאוד להתרשם משחקן שלא שיחק עם הקבוצה שני משחקים רצוף עדיין
מה שכן, בניגוד לשניים האחרים הוא לא רוקי (סגר עונה בליגה החזקה באירופה גם אם לא בהצלחה גדולה) ובניגוד אליהם הוא כן היה כוכב בארה״ב מהתיכונים עד המכללות ופרוספקט NBA. יש לו מספיק קבלות וגם הראה פה מספיק במעט ששיחק כדי לקבל עוד קרדיט (בניגוד לבראון שהקבלות שלו זה משחק וחצי בליגת הקיץ וחוץ מזה מדובר ברוקי אלמוני שהיה שחקן ספסל 3 מ-4 שנים במכללות)

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 27 אוקטובר 2014, 01:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:

לאחר שהוכנסו כמה משקיעים קטנים אמרתי שזאת היתה טעות להכניס אנשים בכסף כזה קטן. יש פה צורך במישהו עם כיס קצת יותר
עמוק או לחילופין ספונסר אמיתי ברמה של מגדל לפחות שיתן סכומים שיאפשרו לשדרג את התקציב.

איך זו טעות אם לא הייתה שום אלטרנטיבה אחרת? היה עדיף להתמוטט כלכלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
אם היה אפשר הייתי שולח את כולם הביתה. בראון וסקוט כי הם כחום ושום דבר, מימון כי גם כשהוא מדתדל סה נראה גע וגייטס כי הוא אחד הזרים הכי מרגיזים שיש. כל שנה נותנים פור לליגה עם זרים פח אשפה. ונראה שגם קטש לא ממש יודע מה הוא עושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 00:05 
הבעיה שבהתחלה הביאו את בראון על תקן ״ההימור הרוקי הזול שעולה מהספסל ומקסימום נחליף״, אמרתי סבבה שיהיה
רק שאז הביאו פתאום את מיימון בתור ״ההימור הרוקי העוד יותר זול שבעצם הוא הזר מהספסל״

פשוט לקחנו את זה רחוק מדי
כל הפגרה חפרנו פה שצריך לשנות קונספט וללכת על לפחות 2-3 זרים מוכחים, עם ניסיון אירופאי, עדיף כאלה ששיחקו בארץ
לא להביא רוקיז יותר, ואם כן אז רק אחד ורק אם הוא באמת מבטיח

סקוט מבחינתי החתמה לגיטימית גם אם יכשל אבל בראון ומיימון ביחד זה טו מאצ׳
להביא שני רוקיז הימורים כאלה (ואפילו לא רוקיז מהטופ) זה יותר מדי לקבוצה עם יומרות ואין עוד קבוצה בליגה שעשתה דבר כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 00:13 
קודם כל לכל מי שהתלהב אחרי משחק אחד טוב של סקוט, זאת כנראה היתה הבלחה. רואים בערך כיוון של שחקן ממשחקי הכנה + כמה משחקי ליגה. הסיבה היחידה שלא מתרכזים בו, זה רק כי יש את בראון שמצליח להיות יותר גרוע ממנו (למרות שהיום אפילו הוא היה יותר טוב). מדהים מה שאנחנו מקבלים משני זרים בעמדות 2-3. כלום. נאדה.
היום סטיט (זה שבלאומית רצו לזרוק) תרם יותר משניהם ביחד, וזה עוד לפני ההתעללות שהוא עשה לרביב בהגנה.
רביב מההתקפה הראשונה היה נראה כאילו רק רוצה שזה יסתיים. לא חדר בנחישות כמו תמיד, לא יזם, לא רצה. לא יודע אם הוא כשיר או שסטיט הוציא לו את החשק לשחק. וכשאין רביב - אנחנו נפסיד לרוב הקבוצות בליגה. כי כמו שאמרתי אחרי שבוע שעבר - משחק של יונתן עם 20 נקודות בלי החטאה, ומתן עוד איזה 15, יקרה אולי פעם-פעמיים בעונה.
היחיד שהוא באנקר בהתקפה אצלנו חוץ מרביב זה גייטס. אצל ארז זה היה קרלון עם אותו מספר נקודות בערך, אבל שוב, בגלל שהוא הבין שקבוצת התקפה גדולה לא נהיה - הפך אותנו לקבוצה עם הגנה שיריבות היו יודעות שהולכות לסיוט שבוע לפני. היום אין את זה וזה מדאיג ומסוכן. קטש אמר שבחר זרים עם ״אופי של הפועל״ אבל היחיד שאולי יש לו את זה מבחינת לחימה והגנה זה מיימון, וגם זה בקושי. השאר בדיוק ההיפך, וזה לא שהם סקוררים גדולים.
זר אחד (כנראה יהיה בראון, ולא בגלל שסקוט כזה כוכב) צריך להיחתך כבר לפני שבוע. מסכים שאפשר לחשוב על זר שני כי אין לנו מי שיעשה סל, וההגנה זאת טיילת, ככה שלא נראה שממנה תבוא הישועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
אלי סהר מדבר על זר של הרצליה שמחר זה משחקו האחרון והפועל רוצים להביא אותו. מי זה ולמה שניקח זר שהרצליה משחררים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 00:55 
לפי דובי פיק גם בראון וגם מיימון בדרך החוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2014, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
ותפסיקו לחשוב שאתם מבינים יותר טוב מכולם. ותפסיקו להביא לי זרים ב60 אלף דולר. ותשקיעו בזרים בדיוק כמו שהפועל חולון משקיעה. ותפנימו שקבוצה של יבזורי בר אבן וצ׳וברביץ׳ קרעה את הפועל תל אביב כי היו לה זרים סבירים ולא ביזיונות כמו סקוט ובראום ומיימון (שהוא זר טוב ללאומית. וזהו)
מסךיק כבר. די. יש לקבוצה הזו אוהדים. זה הפועל תל אביב. זו קבוצה תחרותית.
כשבונים קבוצה לליגת העל מקצים 380 אלף דולר לזרים. זהו. ואחר כך משקיעים במאמן, בישראלים. אם בגלל ההשקעה הזו אין כסף לשולדבארד, אז עם כל אהבתי אליו שלא יהיה שולדבראנד.
כל עונה אותו דבר. כל עונה לא לומדים את הלקח.
ועכשיו שיתקנו. עד המשחק הבא לפחות שני זרים חדשים. מספיק כבר עם ההתנהלות הזו. די.

כל מילה נוספת מיותרת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 113 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: