pogi כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
לא רק שאתה מעוות את הדברים שלי (לגבי הנושא הנוכחי ולגבי הנושאים הנוספים שהזכרת), אתה גם מגיב באופן אישי ולא לגופו של עניין. בסה״כ עוד תגובה טיפוסית וריקה מתוכן שלך.
לא יודע אם אנחנו עמוק בחרא, אבל אני מאוד שמח בשבילך שיש לך את פורום שדים שמאפשר לך לטנף על כל דבר בעולם ולהרגיש מגניב, יצור מסכן.
אתה יכול לסמן וי על האשכול הזה ולחפש אשכול אחר בו עדיין לא עשית קופמן.
מעוות? זכורים לי ויכוחים איתך גם על יכולות האימון הלא מרשימות בעליל של הפרופסור, גם על ה"רצון" של ההנהלה למכור וגם לגבי הנושא הנוכחי.
לגופו של עניין- במצב שבו אנו נמצאים היום (וכן- אנחנו עמוק בחרא) אני מצפה מהעמותה לפעול כמו כל גוף שמחזיק ב20% מהעסק- אני מצפה ממנה להיות בעניינים ולתת תמונת מצב לאוהדים בכל נושא שהוא בדגש על:
1. המצב הכספי במועדון
2. האם יש רצון מצד ההנהלה למכור
ומה המחיר שהם דורשים עבור המועדון
3. האם מעורבים במועדון אנשים חיצוניים כמו קובי סידי ומה רמת מעורבותם
4. האם ומדוע היה ניסיון למכור רק 50%/ רק את הקבוצה הבוגרת
5. מה מעשיו של אייל ברקוביץ במועדון בדגש על מחלקת הנוער והאם יש פיקוח עליו או שהוא עושה מה שבראש שלו.
רמון וחג'ג' לא משתפים פעולה? שהעמותה תדרוש את זה בבית משפט- יש לה את כל הזכות שבעולם להיות חשופה לפרטים האלה.
העמותה לא רוצה להתעסק בדברים האלה? אין בעיה- שתכריז שהיא בסך הכל ארגון אוהדים שתפקידו לארגן הסעות ולעזור להנהלה להביא אוהדים למשחקים ונסגור עניין..
1. הוצג באסיפת חברים האחרונה.
2. כנ"ל, ואפילו ברמת פירוט גבוהה.
3. המועדון הוציא הודעה רשמית שלקובי סידי אין תפקיד במועדון וכל דבר שנאמר על ידו מייצג רק אתת עצמו.
4. לפי פרסומים בתקשורת, במקרה האחרון של גלבוט זה היה מתוך רצון לבחון את המצב לפני שרוכשים 100%. כל מידע אחר ידוע רק למי שניהל את המו"מ בפועל.
5. לא נראה לי לנכון לפרט דברים כאלו בפורום פתוח.
בפעם האחרונה שהעמותה פנתה לערכאות משפטיות לגבי מימוש החוזה שלה מול רמון, נעשה לאנשים בה עליהום מצד רוב מוחלט של האוהדים וחברי עמותה, שהיא זנחה את הצד הזה וחבל.