Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
Daniel כתב:
לא מאמין ששלומי אזולאי בהרכב

אני דווקא חושב שזה ההרכב הנכון
הפועל כששיחקה ב4-4-2 במעט דקות בגביע הטוטו מול אשדוד (עד האדום של שי) נראתה הרבה יותר טוב. גם אז זה היה אזולאי וגוזלן יחד
לגוזלן קשה לבד. חוץ מזה שאני לא חושב שיחזקאל הוכיח בשני המשחקים האחרונים שהוא שווה הרכב. אזולאי מנוסה יותר ודווקא יכול להתאים
אבל אזולאי לא יכול לתת מה שיחזקאל נותן. הוא לא יכול לעבור שחקן על הקו. נגד סכנין הפועל השתפרו שספורי נכנס ושיחק בצד ימין.
אזולאי לדעתי צריך לשחק בתוך ה-16. גם הוא וגם גוזלן לא מסוגלים לסדר לעצמם מצב לגול.
אני בנתיים לא רואה מיחזקאל יותר מידי. זה משחק שיכולות לרעוד לו הביצים בקלות.
לא יודע אם אזולאי וגוזלן מתאימים על הנייר, אבל בנתיים הדקות הכי טובות של הפועל השנה היו אותם 20 דקות בגביע הטוטו שהחלק הקידמי היה זגורי-גילי-גוזלן-אזולאי. מה גם שבעונת האליפות של ק"ש אזולאי שיחק רק באגף בכלל (האמת שאז הוא הזכיר קצת את כפיר אודי בדאבל שלנו).
אני רואה ממנו המון. יכול לעבור שחקן על המקום, מהיר, נכנס עם הכדור ל-16. נכון שהוא עוד לא מלוטש, אבל הוא חייב לקבל דקות. דווקא זה השחקן שלא רועדות לו הביצים. נכנס לתיקולים בלי חשבון, לוחץ את ההגנה. מאוד אוהב אותו.
לגבי אזולאי, לא כל כך מכיר אותו, מקווה שאתה צודק, אבל ראיתי אותו בנתיים רק לקבל החלטות גרועות.