תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 19:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כחלון והבחירות הבאות
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
zink כתב:
KingAlpaca כתב:
לא נראה שגם השמאלנים מתעסקים בזה.

השמאל לא בשלטון. כשהיתה מחאה ב-2011 היה די ברור באיזה צד נמצאים התומכים.

אתה טוען ש250,000 בני אדם שיצאו לרחובות היו שמאלנים? אז למה להפגנות השמאל באותם ימים לא הגיעו יותר מ-10,000 איש?
זאת הייתה מחאה כלל ארצית. נכון, כנראה שהמובילים שלה השתייכו לשמאל ואין שום דבר רע בכך. אתה שוכח שהאוכלוסייה החלשה בישראל(פרט לערבים ולחרדים) משתייכת ברובה לימין.

יכול מאוד להיות, אבל מי שהיה בשלטון היה בהחלט הימין, ואת הצד שהוא לקח כולנו ראינו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
על זה אין וויכוח.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
ועל זה נאמר actions speak louder than words, ונראה לי שזה די מיישב את הוויכוח לגבי העמדה הכלכלית\חברתית של הימין (שמסתבר שהוא לא רק "ימין מדיני") בישראל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כחלון והבחירות הבאות
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 12:51 
Officer Barbrady כתב:
zink כתב:
KingAlpaca כתב:

אתה טוען ש250,000 בני אדם שיצאו לרחובות היו שמאלנים? אז למה להפגנות השמאל באותם ימים לא הגיעו יותר מ-10,000 איש?
זאת הייתה מחאה כלל ארצית. נכון, כנראה שהמובילים שלה השתייכו לשמאל ואין שום דבר רע בכך. אתה שוכח שהאוכלוסייה החלשה בישראל(פרט לערבים ולחרדים) משתייכת ברובה לימין.

זאת הטרגדיה הגדולה. אלה שהכי נדפקים מהשלטון הם אלה שבוחרים אותו כל פעם מחדש.
והם אפילו מספקים בעצמם את התירוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 12:51 
--כתבו כבר--

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ועל זה נאמר actions speak louder than words, ונראה לי שזה די מיישב את הוויכוח לגבי העמדה הכלכלית\חברתית של הימין (שמסתבר שהוא לא רק "ימין מדיני") בישראל.

דווקא יש מפלגה שמזוהה עם הימין ולאורך השנים נקטה קו חברתי מובהק(גם אם זה מאינטרס לציבור הבוחרים שלה) וזאת ש"ס. נכון שזה לא מושלם, אבל אפשר היה לראות תוצאות בשטח. המפלגה הזאת עזרה למגזר החרדי והערבי, וזאת הסיבה שיש לה לא מעט מצביעים ערבים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:

דווקא יש מפלגה שמזוהה עם הימין ולאורך השנים נקטה קו חברתי מובהק(גם אם זה מאינטרס לציבור הבוחרים שלה) וזאת ש"ס. נכון שזה לא מושלם, אבל אפשר היה לראות תוצאות בשטח. המפלגה הזאת עזרה למגזר החרדי והערבי, וזאת הסיבה שיש לה לא מעט מצביעים ערבים.

ש"ס קנתה קולות בשיטת הקומבינה גם מחרדים וגם מערבים, ומן הסתם היטיבה עם מקורביה ברמה אישית,
אבל חוששתני שהיא לא עשתה הרבה כדי לשפר את מצבם מבחינה מעמדית\מבנית\מקיפה\ארוכת-טווח או משהו כזה, ואם אתה חושב אחרת אשמח אם תראה לי דוגמה.
לכל היותר היא דאגה להקל את החיים על מי שהכי נדפק וסבל, אבל לא בדרכים שיאפשרו לו להפסיק להידפק או לילדים שלו שלא להידפק כמוהו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להגיד שהבת של הרב עובדיה זצ"ל הקימה את המכללה החרדית הראשונה ובכך עודדה חרדים(בעיקר נשים) לרכוש השכלה ולהשתלב בשוק העבודה. אבל בעיקרון כמו שאמרת, היא הקלה על שני המגזרים החלשים בחברה הישראלית, פשוט שמה יותר כסף בכיס שלהם ונתנה להם דירות מוזלות. שוב, זה לא מושלם ולא כחלק מאג'נדה חברתית כוללת לכלל החברה, אבל לפחות היא דאגה לציבור הבוחרים שלה, מה שאי אפשר להגיד על הליכוד שעשה בדיוק ההיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אפשר להגיד שהבת של הרב עובדיה זצ"ל הקימה את המכללה החרדית הראשונה ובכך עודדה חרדים(בעיקר נשים) לרכוש השכלה ולהשתלב בשוק העבודה. אבל בעיקרון כמו שאמרת, היא הקלה על שני המגזרים החלשים בחברה הישראלית, פשוט שמה יותר כסף בכיס שלהם ונתנה להם דירות מוזלות. שוב, זה לא מושלם ולא כחלק מאג'נדה חברתית כוללת לכלל החברה, אבל לפחות היא דאגה לציבור הבוחרים שלה, מה שאי אפשר להגיד על הליכוד שעשה בדיוק ההיפך.

זה רחוק מלהיות מושלם. יש שיאמרו שזה רק מחמיר את מצבם.
שים לב לא לבלבל מדיניות סעד (ש"ס) עם מדיניות שנועדה לשנות את חלוקת העושר במדינה מהיסוד (מה שנקרא "שמאל").

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
מי לדעתך יכול לשנות את חלוקת העושר במדינה? בוז'י? הרי חד"ש(במידה והיא אכן שמאל חברתי אמיתי, ועל זה אפשר להתווכח שהרי היא רצה על הטיקט המדיני) לא יכנסו לקואליציה, ואני בספק אם מר"צ תנקוט צעדים משמעותיים כנגד ציבור הבוחרים שלה(עשירונים עליונים). היחידה שעולה לי בראש היא יחימוביץ', וגם עליה לא מוכנים לשמוע בפורום הזה(מקורבת לחולדאי ועיני, תומכת בוועדים הדורסניים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
מי לדעתך יכול לשנות את חלוקת העושר במדינה? בוז'י? הרי חד"ש(במידה והיא אכן שמאל חברתי אמיתי, ועל זה אפשר להתווכח שהרי היא רצה על הטיקט המדיני) לא יכנסו לקואליציה, ואני בספק אם מר"צ תנקוט צעדים משמעותיים כנגד ציבור הבוחרים שלה(עשירונים עליונים). היחידה שעולה לי בראש היא יחימוביץ', וגם עליה לא מוכנים לשמוע בפורום הזה(מקורבת לחולדאי ועיני, תומכת בוועדים הדורסניים).

אני לא באמת חושב שיש מישהו שיכול לשנות את חלוקת העושר במדינה.
אולי מהפכה (מהפיכה אורגינל, אנשים עולים עם קרשים ולפידים על מוסדות שלטון ובתי עשירים, כאלה) או הפיכה צבאית של איזו כת קצינים אידאליסטים או משהו כזה, אבל אני לא מאמין שזה יקרה.
לצערך, אחד הגורמים הגדולים לזה היא ההצלחה של מי שניסה והצליח להדביק את הטיקט של "בוגדים-אוהבי-ערבים-עוכרי-ישראל" לכל מי שהעז לערער על הסדר הקיים במדינה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 03:46 
סמל אישי של המשתמש
כחלון אומנם שלוך חסר מושג שלא באמת עשה משהו , אבל ההבדל בינו לבין לפיד הוא שלפחות כחלון מבין שאין לו מושג ומקשיב לאנשים שיש להם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
כחלון אומנם שלוך חסר מושג שלא באמת עשה משהו , אבל ההבדל בינו לבין לפיד הוא שלפחות כחלון מבין שאין לו מושג ומקשיב לאנשים שיש להם .

אוקיי, תן לנו דוגמה למשהו טוב שהוא עשה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
KingAlpaca כתב:

איזו מחאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
zink כתב:
KingAlpaca כתב:

אל תשקר לעצמך. המחאה הזאת התאפיינה בהמון סממנים שמאלניים ובתוכם הדומיננטיות של הקהל של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 19:50 
בקיצור, עד שלא יקום איזה סוציאליסט מובהק, ללא קשר לימין או לשמאל, ויעשה עבודה פי 4 יותר ממה שעשה יהיר לפיד לפני הבחירות האחרונות(להגיע גם לבאר שבע, לדרום הרחוק ולצפון), כללי המשחק לעולם לא ישתנו כאן, ואנחנו נמשיך להיות עבדים ככל הנראה.
הימין/שמאל של זמננו- כל זה נחלת העבר, פוליטיקה ישנה, ומתסכל כל פעם מחדש שזה ממשיך וממשיך וממשיך בוריאציות אחרות, מפלגה סוציאליסטית, זה מה שצריך פה, שגם לא תגמגם בכל מיני נושאים ביטחוניים כמו לדוגמה האיום האיראני, נושא שהיה צריך להגמר כבר בעשור הקודם, מתי שגם נגמר "איום הגרעין הסורי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 19:58 
רדפאן, אתה יכול להסביר מה המפלגה הזו אמורה לעשות? נדמה לי שסוציאליזם / קפיטליזם זה קצת מושגי השלשום.
טקנובוי, אני מניח שכחלון יטען שהוא קיצץ לך את חשבון הסלולר ב-80%. זה אמנם דבר אחד, אבל אחד יותר מכל שאר הפוליטיקאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 20:12 
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%96%D7%9D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
רדפאן, אתה יכול להסביר מה המפלגה הזו אמורה לעשות? נדמה לי שסוציאליזם / קפיטליזם זה קצת מושגי השלשום.
טקנובוי, אני מניח שכחלון יטען שהוא קיצץ לך את חשבון הסלולר ב-80%. זה אמנם דבר אחד, אבל אחד יותר מכל שאר הפוליטיקאים

!
כחלון רחוק מדעותיי כרחוק מזרח ממערב, אבל אם בכנסת הבאה הוא יגשים רק דבר אחד שהוא מבטיח (לשבור את המונופול של הבנקים כפי שהוא עשה בתקשורת), אז זה הרבה יותר ממה שעשו בוז'י, שלי, לפיד, זהבה גלאון, ציפי לבני, חד"ש ואסמה אגבאריה ב-20 השנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
חצי מהאנשים שציינת פעלו ופועלים כל הזמן לשיפור המצב במדינה הזאת, ועשו פי אלף ממה שכחלון עשה, רק בלי כל התקשורת ובלי עשירית מרמת הכח ויכולת ההשפעה שהיתה לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
כחלון לא עשה שום דבר טוב והרבה דברים רעים,
אז איך לעשות פי 1000 מזה, זה טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 21:23 
הפועל כתב:
חצי מהאנשים שציינת פעלו ופועלים כל הזמן לשיפור המצב במדינה הזאת, ועשו פי אלף ממה שכחלון עשה, רק בלי כל התקשורת ובלי עשירית מרמת הכח ויכולת ההשפעה שהיתה לו

מה הם עשו בדיוק?
אשמח אם תפרט.
אני עדיין צריך כרגע לשלם מיליון שקל משכנתא בגלל "כל מה שהם עשו", וכמוני עוד לכיוון של בין רבע לחצי מדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
איך זהבה גלאון, חד"ש ושלי יחימוביץ' אשמים בזה שאתה משלם מיליון שקל משכנתא בדיוק, בהתחשב בכך שאף אחד מהם לא ישב אפילו שעה בממשלה, בניגוד למר כחלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 22:55 
עוד לא פירטת לי מה הם עשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:

גם אני מניח, אבל בזמנו פורסם שזאת תוכנית שתכננו אנשי המקצוע במשרד התקשורת וגם על זה הוחלט בזמן השר הקודם (נדמה לי אריאל אטיאס מש"ס), כלומר הקשר לכחלון הוא מקרי למדי ובעצם היה לו רק טיימינג טוב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
עוד לא פירטת לי מה הם עשו.

אתה פירטת איך זהבה גלאון וחד"ש אחראים לכך שאתה משלם מיליון ש"ח משכנתא?

אבל אם אתה צריך שארכז לך כמה דברים שאנשי חד"ש וזהבה גלאון קידמו, אני מוכן לעשות חיפוש גוגל קצר בשבילך. רשימת חוקים שדב חנין העביר 2009-2012
http://www.dovblog.org/dov/3436.html
רשימת פעילות של מרצ בכנסת האחרונה
http://meretz.org.il/about/%D7%94%D7%A2 ... %A0%D7%95/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ירדן כתב:

נכון שזה מקרה אחד, אבל שוק הסלולרי זה התחום היחיד שפוליטיקאי הקשיב למומחים וכלכלנים ובפשטות מאוד הוריד את המחיר בערך ב-90%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
teknoboy כתב:
ירדן כתב:

נכון שזה מקרה אחד, אבל שוק הסלולרי זה התחום היחיד שפוליטיקאי הקשיב למומחים וכלכלנים ובפשטות מאוד הוריד את המחיר בערך ב-90%.

teknoboy כתב:
בזמנו פורסם שזאת תוכנית שתכננו אנשי המקצוע במשרד התקשורת וגם על זה הוחלט בזמן השר הקודם (נדמה לי אריאל אטיאס מש"ס), כלומר הקשר לכחלון הוא מקרי למדי ובעצם היה לו רק טיימינג טוב.

בנוסף, תבדוק את הרקורד שלו כשר רווחה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
teknoboy כתב:
ירדן כתב:

ועשה נזק אדיר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2014, 15:21 
שמעתי כבר טענות שהרפורמה בסלולר היא נזק אדיר.
בדרך כלל הן הגיעו מאילן בן-דב ומנוחי דנקנר.
אלפקה, תסביר

טקנובוי, מדהים כמה טעויות אפשר לכתוב ב-33 מלים. לפחות ככה נדמה לי כי עקבתי מאוד מקרוב ובזמן אמת. יש לך אולי איזשהו רפרנס או שסתם היד שלך קלה על המקלדת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: