תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אנתוני גודס
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Keisar88 כתב:
dr.avi כתב:
אני לא מבין, אם הוא שחקן כזה טוב, למה הוא יושב בבית ומחכה להצעה פוטנציאלית מהפועל?

לא רק זה, אם הוא כ"כ טוב למה בשנתיים האחרונות הוא שוחרר\לא האריכו לו חוזה ב4 או 5 קבוצות?

בכל אופן לדעתי לא צריך למהר לשחרר שחקנים, אם בתחילת העונה לא ניתן הזדמנויות לשחקנים חדשים אז באמצע העונה בטח לא תהיה לנו הפריבילגיה הזו. סה"כ אנחנו במחזור 3 והפסדנו בשני אולמות שרוב הליגה יפסידו בהם, שיחקנו טוב מאוד עד כה וכן הייתי נותן הזדמנות בשני המשחקים הקרובים,במיוחד ברוממה נגד חיפה.

באיטליה הקבוצה שלו התפרקה
באוקראינה לא האריכו לו חוזה כי הקבוצה התפרקה
בהפועל לא האריכו לו חוזה כי הוא קיבל הצעה הרבה יותר גבוהה
בנס ציונה לא האריכו לו חוזה כי הוא מראש בא רק כמחליף לחודשיים והם לא יכלו להחזיק 5 זרים
הקבוצה שלו בצרפת גם כן התפרקה למיטב הבנתי

ממה שאני רואה יש לו בעיקר חוסר מזל קיצוני

בעצם עדיף שלא יבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 00:35 
רדנקו אני ראיתי את סקוט יוצר בליגה הספרדית ומגיע לטבעת בלי שום בעיה.
זה שהחלטת שהוא לא יצליח לייצר נקודות נגד קבוצות טובות יותר זה אחלה, רק שזה לא מבוסס על כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אנתוני גודס
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 06:48 
zink כתב:
האמת שזה בעיקר משתמש אחד וזה די ביזאר

תעקוב אחרי השרשור ותראה יותר מאחד ויותר משני אנשים. שוב, עובדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אנתוני גודס
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 12:51 
הוקיץ' כתב:
רדנקו אני ראיתי את סקוט יוצר בליגה הספרדית ומגיע לטבעת בלי שום בעיה.
זה שהחלטת שהוא לא יצליח לייצר נקודות נגד קבוצות טובות יותר זה אחלה, רק שזה לא מבוסס על כלום.

זה מבוסס על מה שראיתי ממנו השנה. אשמח מאד מאד לטעות. בינתיים ראיתי שחקן שמעביר את עצמו לדעת שיש לו או חדירה עד הסוף (בפעמים הבודדות שזה מצליח) או זריקה משלוש. אני מעדיף את "חוסר היצירתיות" וחוסר היכולת של גודס בכל יום נתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 15:10 
קודם כל, אני לא רשמתי שגודס לא מוכשר או לא יצירתי. גודס שחקן מצוין שתפור עלינו בול.
למרות זאת אין מה לעשות הוא לא חודר ברמה של סקוט ולא מסוגל לייצר לעצמו באותה רמה, בין היתר בגלל הכלים הפיזיים הנחותים שלו.
אני חושב ששלישיית גארדים של רביב, גודס וסקוט זו שלישייה נהדרת ומגוונת מאוד.
לגבי סקוט, אין לי ספק שעוד נראה ממנו הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 16:13 
אריק גריפין (2.03, 24) נחתך מהמחנות, 3-4 גבוה ורזה עם אתלטיות ברמת טופ NBA שרץ את המגרש כמו גארד. ראיתי אותו בליגת הקיץ והוא היה מצוין, מזכיר מאוד בנתונים את טיילר האניקאט אבל פחות מוכשר ממנו. קלעי בינוני מבחוץ וקצת הימור, אבל אמור להיות זול ודי הסגנון שקטש אוהב.
שוחרר גם ג'וש בוסטיץ' (1.96, 27) שהוא סמול פורוורד לא רע באירופה אבל אני לא כל כך מחזיק ממנו, ורג'י וויליאמס (1.95, 28) שהוא כישרון על שלא כל כך מצא את עצמו באירופה עד כה ויש קצת סימני שאלה לגבי האופי שלו.
הזכירו פה כבר את קים אינגליש (1.96, 26) ששוחרר והוא לדעתי שחקן גדול אבל יש מצב שקצת יקר ולא בדיוק מה שקטש מחפש (יותר 2-3).

עוד שחקן בלי קבוצה הוא קנדי ווינסטון (1.99, 30), סמול פורורוד שהיה כוכב אירופאי גדול לפני כמה שנים (פנתינאייקוס, ריאל מדריד וכו') אבל בשנים האחרונות משחק בקבוצות ברמה של הפועל. יש אצלו היסטוריה של פציעות אבל שחקן מוכח ומנוסה, קלעי מצוין, סקורר.
שחקן מנוסה נוסף בלי קבוצה הוא אארון הארפר (2.03, 33) שהתחיל את העונה שעברה בצרפת וסיים אותה כשחקן השנה בונצואלה. ניצח אותנו פעם בליגה הבלקנית עם לבסקי והיה שם המצטיין. די מבוגר אבל נראה שעדיין שייך לרמות הגבוהות.
גם ג'רמי ריצ'ארדסון (2.01, 30) בלי קבוצה, הוא חתם בליגה הראשונה באיטליה לפני חודשיים אבל ביטל הגעה מ-"סיבות אישיות". לא יודע מה מצבו עכשיו.
בזקני השבט יש גם את ארה איבי (1.95, 34) ששיחק בוארזה בשנתיים האחרונות והיה טוב, קלעי ברמה גבוהה מאוד אבל לא בטוח שנשאר ממנו יותר מזה.

וכמו שכבר הזכרתי האופציות המועדפות עלי הן ביל ווקר (1.98, 27) וקייל וויבר (1.98, 28).

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 21 אוקטובר 2014, 17:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 16:43 
ככל שקראתי עליו יותר אני דווקא חושב שאנגליש מאוד מתאים. הוא שחקן בסגנון של בראון, רק אמור להיות הרבה יותר מוכשר. הוא קלעי, 1.98. ממה שראיתי החסרון שלו שהוא יותר אוהב לזרוק מבחוץ מאשר ללכת פנימה. אבל בליגה שלנו יכול לשמור על סמול פורוורדים (למעט דונטה סמית' כאלה) מבחינת הסייז.
אני לא חושב שהפועל צריכה 3-4. אלא פשוט גארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 16:47 
אגב, לפי מה שאני רואה גם סקוטי הופסון בלי קבוצה. אבל הוא לא בטווחים של הפועל, למרבה הצער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שכל השמות שרצים פה(מאיפה אתם מכירים את כל השחקנים האלה לעזאזל??) עוברים גם בראש של קטש,ריון בראון חייב להיחתך כבר אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 17:07 
purvis short כתב:
ככל שקראתי עליו יותר אני דווקא חושב שאנגליש מאוד מתאים. הוא שחקן בסגנון של בראון, רק אמור להיות הרבה יותר מוכשר. הוא קלעי, 1.98. ממה שראיתי החסרון שלו שהוא יותר אוהב לזרוק מבחוץ מאשר ללכת פנימה. אבל בליגה שלנו יכול לשמור על סמול פורוורדים (למעט דונטה סמית' כאלה) מבחינת הסייז.
אני לא חושב שהפועל צריכה 3-4. אלא פשוט גארד.

בהחלט להביא.... את אינגליש הייתי מחתים אתמול, הוא יהיה פה זר מצוין וגם אני חושב שהוא מאוד מתאים.
מקווה שקטש לא יהיה מקובע.

היום נחתך גם דמיון ג'יימס (2.01, 27) שהוא מגה-סופרסטאר לדעתי אם יסכים לבוא לארץ. עליו הייתי הולך בענק כי זה שחקן שיכול לקחת את הקבוצה לרמה אחרת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 17:40 
דמיון ג'יימס שחקן אדיר אדיר אבל אני לא סגור על שהוא יכול לשחק שלוש באירופה.
מבחינת מבנה גוף הוא כמו דונטה רק שאין לו את השליטה בכדור. מצד שני כן יש לו את הקליעה מבחוץ, את הניידות וההגנה.
בכל מקרה זה שחקן שחייבים לעוף עליו אם אפשר ואז לחשוב את מי חותכים ואיך הוא משתלב.

קים אינגליש כמו שאמרתי כבר לדעתי אופציה יותר טובה מגודס אבל הוא ממש באותו תפקיד כמו בראון.
את אריק גריפין לא הייתי מביא למרות שהוא שחקן טוב כי לדעתי צריך להתעקש על הקליעה מבחוץ.
קנדי ווינסטון לא שחקן גמור? היה נהדר פעם.
אם הולכים על גארד אז נראה לי שקאם לונג עדיין פנוי. מת על השחקן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 17:45 
גם אני לא הייתי מביא את אריק גריפין האמת (הימור גדול מדי), אבל השאלה היא מה עובר בראש של קטש ומה בדיוק הוא מחפש.
לא ראיתי את ווינסטון בשנים האחרונות אז קשה להגיד, אבל הוא היה לא רע בליגה הצרפתית בשנתיים האחרונות והוא רק בן 30.

שורה תחתונה הייתי ממקד את המאמצים על דמיון ג'יימס, אינגליש, וויבר או ווקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 18:02 
אני זוכר את הארפר כשחקן פנטסטי. מעניין מה נשאר ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
דמיון ג'יימס שחקן באמת ענק אבל לא יודע איך הוא משתלב מבחינת העמדה כי הוא 4 לכל דבר. כמעט זהה מבחינת הנתונים לדומיניק מגווייר וג'וליאן רייט (ששניהם נחשבו בארה"ב כטווינרים בין 3 ל-4 בגלל הגובה אבל באירופה משחקים רק בעמדות הפנים) - 2.03 עם מסה ואתלטיות, ואמנם יש לו קליעה מבחוץ אבל רוב המשחק שלו מבוסס על כוח ואגרסיביות בצבע. אני לא רואה משחק פה בעמדה 3 שזו צריכה להיות העמדה העיקרית של השחקן שיבוא, גם אם העמדה הנוספת של אותו שחקן תהיה 4 ולא 2. מצד שני הוא שחקן שגדול על הליגה הזאת.
קווין מרפי אתה אומר אין שום סיכוי בעולם? מבחינת רמה ומבחינת מה שאנחנו צריכים הוא לפני כל השחקנים האלה, מגרד את השני מטר מלמטה אז הוא שחקן לעמדה 3 בלי בעיה, וקלעי וסקורר ברמות הכי גבוהות. ועדיין נכשל בניסיון היחיד שלו עד כה באירופה, אמנם בקבוצת יורוליג, אז אולי הוא לא בשמיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 20:09 
דמיון ג׳יימס גם ככה לא ריאלי ממה שאני מבין. אני מסכים שלארץ הוא יותר 4.
קווין מרפי לדעתי גם לא ריאלי, כישרון על אבל לא בטוח שהוא בדיוק מה שאנחנו צריכים. קח בחשבון שאיתו ועם רביב וסקוט נצטרך עוד כדור על המגרש (סכנת בני הרצליה). הייתי מעדיף מישהו שיכול לשחק גם בתפקיד יותר משלים כמו אינגליש או וויבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
אחרי כל הדיונים המעמיקים האלה, אין ספק שבראון נשאר עד סוף העונה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2014, 14:54 
קווינסי מילר (2.05, 22) שוחרר מדנבר
הוא באמת תואם האניקאט מושלם, אותו תפקיד, אותם סקילס (קצת פחות אתלטי אבל יותר גבוה), אותו איזור בדראפט פלוס מינוס, אותה רמה של הבטחה, אותו רקורד (שנתיים של קצת די ליג ביכולת סבירה וקצת NBA בלי יותר מדי קרדיט)
גם אותו ראיתי בליגת קיץ נותן תצוגות ענק, הוא שיחק בקבוצה של קרלון אז ראיתי את כל המשחקים שלו

הוא לגמרי הפרוטוטייפ של קטש, אני הייתי אומר להביא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2014, 15:05 
אני חושב שזו תהיה טעות להביא סוג כזה של שחקן. פשוט טעות. צריך להביא גארד. רוצה גארד גבוה? שיהיה גארד גבוה כמו אנגליש. להביא סמול פורוורד של 2.05 זה מתכונת לכך שהוא ישחק המון בעמדה 4 שהיא גם ככה עמוסה.
לדעתי סוג השחקן כמו אנגליש זה מה שצריך להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2014, 15:10 
purvis short כתב:
אני חושב שזו תהיה טעות להביא סוג כזה של שחקן. פשוט טעות. צריך להביא גארד. רוצה גארד גבוה? שיהיה גארד גבוה כמו אנגליש. להביא סמול פורוורד של 2.05 זה מתכונת לכך שהוא ישחק המון בעמדה 4 שהיא גם ככה עמוסה.
לדעתי סוג השחקן כמו אנגליש זה מה שצריך להביא.

בדיוק. צריך גארדתותח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2014, 15:14 
זה מה שקטש מחפש (3 אמיתי שיוכל לתת דקות ב-4), זה מה שקטש אוהב (הופסון, דאוול, פאלמר וכו'), זה לדעתי מה שיגיע בסוף כך או כך. לא רואה את קטש מוותר על הפורוורד האתלטי והמגוון. אם הוא היה רוצה גארד אני מניח שאנתוני גודס כבר היה פה.
אם היינו בענייני ווישפול ת'ינקינג הייתי עדיין מפנטז על גודס אבל אני מנסה להיות ריאלי ולתת אופציות שיהיו רלוונטיות. בכל מקרה בסופו של דבר השאלה כרגיל תהיה יותר כמה השחקן טוב ותורם לקבוצה מאשר באיזה עמדה הוא בדיוק (ובגלל זה הייתי כל כך בעד גודס).

הייתי מעדיף את אינגליש (גם מבחינת עמדה וגם יותר בשל) אבל קווינסי מילר כישרון מטורף עם פוטנציאל להיות כוכב אירופאי גדול מאוד וגם מספיק ניסיון מקצועני כדי לתרום מיידית למרות הגיל שלו, אם קטש הולך על הסגנון הזה בהחלט הייתי מביא אותו.
הוא יכול להיות game changer בליגה שלנו, שווה לפחות 7-8 ריב' ו-2 חסימות למשחק ויפתור לנו הרבה בעיות. חוץ מזה יש לו גם קליעה טובה מבחוץ וכדרור של גארד. תחשוב על האימפקט של טיילר האניקאט בליגה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2014, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
שיביא שוטינג, שיביא פוינט, שיביא שימייל, רק שיביא לפני האולם החדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2014, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אריק גריפין (2.03, 24) נחתך מהמחנות, 3-4 גבוה ורזה עם אתלטיות ברמת טופ NBA שרץ את המגרש כמו גארד. ראיתי אותו בליגת הקיץ והוא היה מצוין, מזכיר מאוד בנתונים את טיילר האניקאט אבל פחות מוכשר ממנו. קלעי בינוני מבחוץ וקצת הימור, אבל אמור להיות זול ודי הסגנון שקטש אוהב.
שוחרר גם ג'וש בוסטיץ' (1.96, 27) שהוא סמול פורוורד לא רע באירופה אבל אני לא כל כך מחזיק ממנו, ורג'י וויליאמס (1.95, 28) שהוא כישרון על שלא כל כך מצא את עצמו באירופה עד כה ויש קצת סימני שאלה לגבי האופי שלו.
הזכירו פה כבר את קים אינגליש (1.96, 26) ששוחרר והוא לדעתי שחקן גדול אבל יש מצב שקצת יקר ולא בדיוק מה שקטש מחפש (יותר 2-3).

עוד שחקן בלי קבוצה הוא קנדי ווינסטון (1.99, 30), סמול פורורוד שהיה כוכב אירופאי גדול לפני כמה שנים (פנתינאייקוס, ריאל מדריד וכו') אבל בשנים האחרונות משחק בקבוצות ברמה של הפועל. יש אצלו היסטוריה של פציעות אבל שחקן מוכח ומנוסה, קלעי מצוין, סקורר.
שחקן מנוסה נוסף בלי קבוצה הוא אארון הארפר (2.03, 33) שהתחיל את העונה שעברה בצרפת וסיים אותה כשחקן השנה בונצואלה. ניצח אותנו פעם בליגה הבלקנית עם לבסקי והיה שם המצטיין. די מבוגר אבל נראה שעדיין שייך לרמות הגבוהות.
גם ג'רמי ריצ'ארדסון (2.01, 30) בלי קבוצה, הוא חתם בליגה הראשונה באיטליה לפני חודשיים אבל ביטל הגעה מ-"סיבות אישיות". לא יודע מה מצבו עכשיו.
בזקני השבט יש גם את ארה איבי (1.95, 34) ששיחק בוארזה בשנתיים האחרונות והיה טוב, קלעי ברמה גבוהה מאוד אבל לא בטוח שנשאר ממנו יותר מזה.

וכמו שכבר הזכרתי האופציות המועדפות עלי הן ביל ווקר (1.98, 27) וקייל וויבר (1.98, 28).

רבאק, מה יהיה? מה צריך לעשות כדי שתפנק אותנו באיזה יוגוסלבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2014, 19:32 
Karl Marx כתב:
רבאק, מה יהיה? מה צריך לעשות כדי שתפנק אותנו באיזה יוגוסלבי?

יגוסלבי לא כלכלי ביחס לאמריקאי, על יגוסלבים משלמים מס של 25% מהשקל הראשון (שבגילום לנטו זה 33%).
אמריקאים פטורים מ- 12 אלפי דולר לחודש, כלומר על אמריקאים שאפשר להביא בתקציב שלנו לא משלמים מס.

זו אחת הסיבות שכמעט לא רואים אירופאים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2014, 21:24 
אימרו סרבים ולא יוגוסלבים :SMOKE:

עד יום ראשון סוגרים את הסגלים ב-NBA והשוק יגיע לשיא פחות או יותר, החזיקו את נשימתכם ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
אני כ"כ מקווה שהאשכול הזה לא יהיה זהה לאשכול על המחליף לקאונסיל עונה שעברה, עשרות מועמדים וללא שינוי כל העונה או למשך זמן רב ומיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 18:16 
גביזון כתב:
אני כ"כ מקווה שהאשכול הזה לא יהיה זהה לאשכול על המחליף לקאונסיל עונה שעברה, עשרות מועמדים וללא שינוי כל העונה או למשך זמן רב ומיותר

דובי פיק מדווח היום שהפועל מחפשים מחליף.
לרוב הבחור יודע על מה הוא מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
גביזון כתב:

הוא אומר את זה עוד לפני פתיחת העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2014, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
גביזון כתב:

דובי דיווח שרמי מתנגד להעלאת המס על זרים, רמי אומר שהדבר היחיד שנכון בכתבה זה ששמו נכתב נכון...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אימרו סרבים ולא יוגוסלבים :SMOKE:

יוגוסלבים! קריעת האיחוד הסוציאליסטי היא עניין זמני בלבד, ויוגוסלביה עוד תחזור לימי הפאר שלה :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2014, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
סרבים קרואטים אפילו מקדונים זה בסדר העיקר שיהיה רכז ויהיה מהאיזור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: