the worker כתב:
redrony כתב:
the worker כתב:
יש לך את זה ביותר בלבולי ביצים?
בלי קשר לעניין בשארה, אוהדי סכנין הם אחד לאחד אוהדי בית"ר. תשאל את אוהדינו שבמשחק האחרון אולצו לשלם כסף על "חניה" בגלל שמספר אוהדי סכנין איימו עליהם לשלם.
אין לי סנטימנטים כלפיהם ואני לא מוצא שום סיבה להגן עליהם, גם כש"הזכות שלנו להתקיים כקבוצה" עומדת על כף המאזניים (בדיוק כמו שרובכם לא הייתם מגנים על בית"ר אם היו עומדים במרכזה של פרשיה שכזו).
השאלה אם לך יש את זה ביותר בלבולי ביצים.
העניין פה הוא לא סכנין ואף אחד לא מגן עליהם. השאלה היא על מה מעמידים אותם לדין ואם אותם מעמידים, לא מעמידים קבוצות אחרות. למה יש פה אפליה.
איך מנהלת טוענת שהיה פה טקס פוליטי שהם בעצמם אישרו טקס עם 3 פוליטיקאים מבל"ד. שאל את עצמך קצת שאלות לפני שאתה מפריח את כל הסיסמאות באוויר.
אולי לא הובנתי נכון..
אני לא טוען שסכנין היתה צריכה להיענש בחומרה ושהיה שם טקס פוליטי.
אני רק תוהה מדוע אתה כל כך נסער כשמדובר בסכנין ולא היית מגיב כך אם היה מדובר בקבוצה אחרת?
חוץ מזה, על איזה אפליה אתה מדבר? הקבוצה היחידה שמופלית במדינת ישראל היא הפועל תל אביב.
אני מצטער אבל חורה לי שאנשים מתעסקים יותר מידי בבעיות של החלאות מסכנין.
אתה שוב נופל במלכודת הזו. לא קשור לסכנין. קשור לאפליה. ברור שבמדינה הצבועה שלנו בשנייה שזה מגיע לערבים, הכל הרבה יותר קל, הטונים עולים והמיליטנטיות מחריבה כל הגיון. זה שמדובר בסכנין גורם לכל הפוליטקאים הנלוזים לתפוס טרמפ ולהזכיר שהם קיימים ולאדיוט כמו איציק זוהר לקשקש מילים שהוא אפילו לא מבין את המשמעות שלהם.
גם אתה נפלת בדיוק לאותו בור. לקחת את מה שאתה חושב על אוהדי סכנין והדבקת את זה לדיון שהוא יותר גדול מזה. אני דרך אגב רחוק מלאהוב את אוהדי סכנין. רחוק. לא בגלל שהם ערבים, אלא בגלל שהם מתנהגים מגעיל בהרבה מקרים. גם על פרובוקציות אני לא מת ולמרות שאני אשכנזי שמאלני מניאק, גם את אחמד טיבי, המקביל של ליברמן ולבנת אני לא סובל