תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 23:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כרטיסים נגד ביתר
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
זה לא לקוח ומוכר, זה נרקומן וסוחר.
כל עוד האוהדים של הפועל ממשיכים להתנהג כמו נרקומנים, אי אפשר לבכות על המחיר של המנה.
מעניין מתי יגדלו פה עמוד שדרה ופשוט לא יבואו למשחק.

זה כבר לא רק מחיר המנה זה היחס לבאי המקום
אבל אנחנו נמשיך לשתוק והם ימשיכו להפוך אותנו להפועל מרמורק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 13:19 
kobster כתב:
זה לא לקוח ומוכר, זה נרקומן וסוחר.
כל עוד האוהדים של הפועל ממשיכים להתנהג כמו נרקומנים, אי אפשר לבכות על המחיר של המנה.
מעניין מתי יגדלו פה עמוד שדרה ופשוט לא יבואו למשחק.

אני מבטיח לך חגיגית, שאם להפועל היה את הסגל של מכבי היום והניהול של מכבי, התלונות על המחיר היו מינימליות.
ואם המנוי היה עולה 10% פחות אז למחרימים היתה סיבה לקנות?
המחירים זה דבר אחד.
הסיבה האחרת לא לקנות כמו שאני רואה את זה היא שאי קניית מנויים תעשה טוב לקבוצה. אם היית משכנע אותי שזה יגרום לרמון ללכת ולהפוך את העולם בשביל לחפש רוכש הייתי עושה את זה. אני יודע פשוט שאין קשר בין הדברים.
הבעיה בלקנות (שוב, מלבד המחירים) היא שאתה רואה שהקבוצה שלך מתנהלת כמו שוק ואתה רוצה למנוע מזה לקרות.
לכן, חרם של משחק כמו נגד בית"ר או אפילו הדרבי, של אנשים בעלי כרטיסים ביד שכבר שולמו יהיה הרבה יותר חזק. חרם כזה נגד בית"ר לדעתי ימנע את הישנות המקרה בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 13:31 
redrony כתב:
chimpfive כתב:
מזל שלא עשיתי השנה מנוי, כשאתה מבין שמחברנים עליך אתה אמור להבין את הרמז. וזה לכל כת ה״אני תומך בקבוצה לא בהנהלה״
וואו אם זה היה טביב שהיה עושה צעד כזה, מה היו עושים לו. רמון יכול לישון בשקט כנראה.

כן, אם הגישה של "עשיתי מנוי בשביל חיים רמון" היא מה שאתה מאמין בו, אז אתה צודק. אתה עושה מנוי קודם כל בשביל עצמך. שאני רואה הרבה אוהדי הפועל במגרש זה עושה לי טוב, כי זה אמור לעשות טוב להפועל. 4500 אוהדי בית"ר בבלומפילד לא עושים טוב להפועל ואם אני לא הייתי עושה מנוי, היו 4501. ככה גם בדרבי. ואם אני לא הייתי עושה מנוי ועוד 6000 לא היו עושים מנוי לרמון בכיס היה נשאר בדיוק אותו סכום כסף רק שלקבוצה שאתה אוהד כנראה היה פחות גילי ורמוט או כל שם אחר שכסף משיג.
אתה סותרים את עצמכם פה. אם כולם מסכימים שלרמון לא אכפת (ונראה לי שזה פחות או יותר הקונצנזוס) אז מה זה משנה אם היו עושים מנויים או לא. על הכיס של רמון זה לא היה משפיע.

זה מוזר שאתה לא לוקח בחשבון לשניה שאם 4500 לא היו עושים מנויים, אז אולי, רק אולי ההנהלה הזאת היתה בהיסטריה להוריד מחירים ואולי אפילו לפתוח את שער 8 לאוהדי הפועל מפעם לפעם. לעשות טוב לעצמך זה חשוב, לעשות טוב לכלל האוהדים כנראה פחות. לא פלא שאנחנו שנים עם הנהלות מחורבנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אם מישהו רואה את עצמו כלקוח, אני לא מבין מאיפה מגיעה הפליאה כשהמוכר דואג רק למיקסום הרווחים.

אני בהחלט לקוח בכל הנוגע לכרטיסים ומנויים (ולחלוטין לא בקשר לאהדה של הפועל, כי אין בינה ובין הגעה למשחקים כלום), אבל לבעלי הקבוצה אין זכות למקסם רווחים. אני קניתי מנוי לאורך השנים לא כדי להוכיח את אהדתי, אלא כדי לעזור לקבוצה להעמיד תקציב.
כשאנשים יקנו אייפונים כדי לעזור ל-אפל להמציא את האייפון הבא, תעשה את ההשוואה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 13:50 
בחיים לא שמעתי על מישהו שקנה מנוי מהסיבה הזו, ולא למשל כי הוא מעוניין להכנס למשחקים, אבל אם אתה היוצא מהכלל אז אתה פטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
בחיים לא שמעתי על מישהו שקנה מנוי מהסיבה הזו, ולא למשל כי הוא מעוניין להכנס למשחקים, אבל אם אתה היוצא מהכלל אז אתה פטור.

אולי לא יגידו את זה ישירות, אבל זה חלק מהעניין.
ברור שאני נהנה מהאוירה ואוהב להיות במשחקים, זה לא סותר.
בפועל, מנוי עוזר לקבוצה כלכלית, והגעה למשחק עוזרת לקבוצה לנצח (על פי פרסומים זרים), וזו סיבה לא מבוטלת.

אבל אדרבא, אם לשיטתך אנשים "רק רוצים לבוא למשחקים", אז הם לקוחות לכל דבר. מה הקשר בין זה לבין הרצון של הבעלים "למקסם רווחים"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
שיחפשו אותי בדרבי שיבוא אחרי.
גם אם "יפיקו לקחים" לכאורה ויימכרו בדרבי את שער 8 להפועל, וגם אם יעשו מחיר מוזל - אותי הם כבר איבדו.
אני מזהה מתי יורד גשם ומתי פשוט משתינים עלי בקשת.
השנה לראשונה אחרי שנים, לא עשיתי מנוי אבל תיכננתי להגיע למשחקים.
נראה שהשנה התשלום החודשי לצ'רלטון יצדיק את עצמו.

אני לא אהיה הפראייר שלהם או הזונה שלהם.

להתראות בבלומפילד החדש, עם הנהלה חדשה ומציאות אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
שיחפשו אותי בדרבי שיבוא אחרי.
גם אם "יפיקו לקחים" לכאורה ויימכרו בדרבי את שער 8 להפועל, וגם אם יעשו מחיר מוזל - אותי הם כבר איבדו.
אני מזהה מתי יורד גשם ומתי פשוט משתינים עלי בקשת.
השנה לראשונה אחרי שנים, לא עשיתי מנוי אבל תיכננתי להגיע למשחקים.
נראה שהשנה התשלום החודשי לצ'רלטון יצדיק את עצמו.

אני לא אהיה הפראייר שלהם או הזונה שלהם.

להתראות בבלומפילד החדש, עם הנהלה חדשה ומציאות אחרת.

הסר דאגה מליבך, גם בדרבי יהיה אותו דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 13:59 
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:
מזל שלא עשיתי השנה מנוי, כשאתה מבין שמחברנים עליך אתה אמור להבין את הרמז. וזה לכל כת ה״אני תומך בקבוצה לא בהנהלה״
וואו אם זה היה טביב שהיה עושה צעד כזה, מה היו עושים לו. רמון יכול לישון בשקט כנראה.

כן, אם הגישה של "עשיתי מנוי בשביל חיים רמון" היא מה שאתה מאמין בו, אז אתה צודק. אתה עושה מנוי קודם כל בשביל עצמך. שאני רואה הרבה אוהדי הפועל במגרש זה עושה לי טוב, כי זה אמור לעשות טוב להפועל. 4500 אוהדי בית"ר בבלומפילד לא עושים טוב להפועל ואם אני לא הייתי עושה מנוי, היו 4501. ככה גם בדרבי. ואם אני לא הייתי עושה מנוי ועוד 6000 לא היו עושים מנוי לרמון בכיס היה נשאר בדיוק אותו סכום כסף רק שלקבוצה שאתה אוהד כנראה היה פחות גילי ורמוט או כל שם אחר שכסף משיג.
אתה סותרים את עצמכם פה. אם כולם מסכימים שלרמון לא אכפת (ונראה לי שזה פחות או יותר הקונצנזוס) אז מה זה משנה אם היו עושים מנויים או לא. על הכיס של רמון זה לא היה משפיע.

זה מוזר שאתה לא לוקח בחשבון לשניה שאם 4500 לא היו עושים מנויים, אז אולי, רק אולי ההנהלה הזאת היתה בהיסטריה להוריד מחירים ואולי אפילו לפתוח את שער 8 לאוהדי הפועל מפעם לפעם. לעשות טוב לעצמך זה חשוב, לעשות טוב לכלל האוהדים כנראה פחות. לא פלא שאנחנו שנים עם הנהלות מחורבנות.

בוא נבהיר משהו. אני עושה לעצמי טוב לא כי אני, רוני, נכנס לראות את המשחק של הקבוצה שלי, אלא כי אני נכנס לראות את הקבוצה שלי עם עוד הרבה אוהדי הפועל שיכולים לעזור לקבוצה שלי לנצח ולהפגין את הכח שלה. שאני אומר עושה טוב לעצמי, הכוונה היא לכלל האוהדים דרך קבוצה.
ואני לגמרי לקחתי בחשבון את מה שאתה אמרת, אבל פשוט הגעתי למסקנה שהתוצאה המקווה לא היתה יוצאת לפועל. העבר הולך איתי בכל מה שקשור להנהלות הפועל. ההווה אפילו עוד יותר. אני שוב שואל, למה שהם יהיו בהיסטריה אם לא יקנו מנויים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
מחאת מנויים אמיתית היתה עושה אימפקט.
מחירי המנויים היו יורדים, היה ביקוש, והיה נקנה גם לשער 8. מעבר לזה, היה אפשר לדרוש עוד דברים.
אנחנו הלקוח. הם צריכים אותנו יותר משאנחנו צריכים אותם.
הקטע הוא שאתה מודע לזה. אם מנוי היה עולה פי 2 ממה ששילמת, היית אומר אותו דבר כמוני.

באיזה סרט אתה חי שאתה הלקוח והם צריכים אותך יותר?
לא שאני חושב שמחירי המנויים מוצדקים, אבל זה לא כרגע הנושא המדובר וזה בטח לא היה פותר את עניין שער 8.
היו אותם מחירים בעונה שעברה וקנו בלי להניד עפעף (עם הביקורת המוצדקת שהיתה על העלאת המחירים).
אתה חושב שאתה מעניין אותם? אתה חושב שהכסף שנכנס מכרטיסים מעניין אותם? אתה שוכח עם מי אתה מתעסק כנראה. היו משחקים עם הנוער לפני שהיו מורידים לך את המחירים. את מוני הראל עניין שנגד טוטנהאם הגיעו 2000 איש? לא, הוא זיין אותך שנתיים אחר כך עם המחירים של ליגת האלופות. ואז, עניין אותו שבליגת האלופות הוא לא הצליח למלא את בלומפילד?
האינטרסים המתואבים והמסועפים של מי שמנהל את הקבוצה הזו לא קשורים בכלל לרציונאל שלך, בטח לא בתור לקוח. מה שנשאר לך זה להראות לשאר העולם את הכח שלך ולשרוד עד שהסרטן הזה יילך מהפועל.

הכל טוב ויפה, רק שלא הגבת לשורה האחרונה שלי.
חוצמזה שאני פשוט לא מסכים איתך.
שמים עלינו זין כי אנחנו קונים מה שמוכרים לנו.

הגבתי. כתבתי שזה לא הנושא שמדובר פה כרגע. מדובר על שער 8 שאחרי שנים שאוהדי הפועל יושבים ואחרי הרבה יותר שנים שלקח להשיג את השליטה בו, הם מפרקים את זה.
נושא המחירים הוא אחר לגמרי ודורש טיפול. זה לא חדש ולא ייחודי להנהלה הזו. תמיד המחירים של הפועל היו הכי יקרים ביחד עם מכבי ונתתי את הדוגמאות של טוטנהאם וליגת האלופות ואז אכן לא קנו (אם דיברנו על חוסר תגובה... :) ).
אתה חייב להפנים שהיחס בין אוהד להנהלה של קבוצה זה לא יחסי לקוח רגילים. הוא מחזיק משהו שהוא מלכתחילה שלי. אם הוא בעלים נורמלי של קבוצה גדולה הוא גם מפסיד כסף באופן קבוע. אין לי פה את האופציה לעבור ליס וגם אין לי באמת את האופציה לא לצרוך, בטח לא לטווח ארוך. אז לא תהיה קבוצה. אתה חושב שלרמון אכפת?

לא נראה לי שהבנת אותי
רציתי להוכחי לך שהיית עושה חרם מנויים אם היה נחצה קו אחר, יותר חריף. ולמה? כי היית חושב שחרם מנויים ישנה את המצב.
אני לא חושב שלא היה צריך לקנות מנוי רק כי המחירים היו גבוהים, אלא כי זה לווה בהתנהלות שכונתית שבוודאות תביא את הפועל לבור עמוק. מה הבעיה עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 14:05 
אדום נחמד כתב:
19 כתב:

אולי לא יגידו את זה ישירות, אבל זה חלק מהעניין.
ברור שאני נהנה מהאוירה ואוהב להיות במשחקים, זה לא סותר.
בפועל, מנוי עוזר לקבוצה כלכלית, והגעה למשחק עוזרת לקבוצה לנצח (על פי פרסומים זרים), וזו סיבה לא מבוטלת.

אבל אדרבא, אם לשיטתך אנשים "רק רוצים לבוא למשחקים", אז הם לקוחות לכל דבר. מה הקשר בין זה לבין הרצון של הבעלים "למקסם רווחים"?

סבבה, גם מנוי לתיאטרון עוזר כלכלית לתיאטרון, וכרטיס מועדון בשופרסל עוזר לשופרסל.
אין לי קשר רגשי למגה מתחת לבית שלי, או לעיתון שאני מנוי עליו, להפועל יש לי, אני לא לקוח שלה ואין לי תחליף לה.

לא הבנתי איך אם אתה הלקוח והם צריכים אותך יותר ממה שאתה צריך אותם לדעתך, אז מפליא אותך ואתה נעלב שהם חושבים אותו דבר עליך, ולא איכפת להם שלא תעשה מנוי.

אבל זה ויכוח מיותר, מי שרוצה שיעשה מנוי, מי שלא רוצה שלא יעשה. כל עוד אתה שלם עם הבחירה שלך, הכל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 14:16 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
מחאת מנויים אמיתית היתה עושה אימפקט.
מחירי המנויים היו יורדים, היה ביקוש, והיה נקנה גם לשער 8. מעבר לזה, היה אפשר לדרוש עוד דברים.
אנחנו הלקוח. הם צריכים אותנו יותר משאנחנו צריכים אותם.
הקטע הוא שאתה מודע לזה. אם מנוי היה עולה פי 2 ממה ששילמת, היית אומר אותו דבר כמוני.

באיזה סרט אתה חי שאתה הלקוח והם צריכים אותך יותר?
לא שאני חושב שמחירי המנויים מוצדקים, אבל זה לא כרגע הנושא המדובר וזה בטח לא היה פותר את עניין שער 8.
היו אותם מחירים בעונה שעברה וקנו בלי להניד עפעף (עם הביקורת המוצדקת שהיתה על העלאת המחירים).
אתה חושב שאתה מעניין אותם? אתה חושב שהכסף שנכנס מכרטיסים מעניין אותם? אתה שוכח עם מי אתה מתעסק כנראה. היו משחקים עם הנוער לפני שהיו מורידים לך את המחירים. את מוני הראל עניין שנגד טוטנהאם הגיעו 2000 איש? לא, הוא זיין אותך שנתיים אחר כך עם המחירים של ליגת האלופות. ואז, עניין אותו שבליגת האלופות הוא לא הצליח למלא את בלומפילד?
האינטרסים המתואבים והמסועפים של מי שמנהל את הקבוצה הזו לא קשורים בכלל לרציונאל שלך, בטח לא בתור לקוח. מה שנשאר לך זה להראות לשאר העולם את הכח שלך ולשרוד עד שהסרטן הזה יילך מהפועל.

הכל טוב ויפה, רק שלא הגבת לשורה האחרונה שלי.
חוצמזה שאני פשוט לא מסכים איתך.
שמים עלינו זין כי אנחנו קונים מה שמוכרים לנו.

הגבתי. כתבתי שזה לא הנושא שמדובר פה כרגע. מדובר על שער 8 שאחרי שנים שאוהדי הפועל יושבים ואחרי הרבה יותר שנים שלקח להשיג את השליטה בו, הם מפרקים את זה.
נושא המחירים הוא אחר לגמרי ודורש טיפול. זה לא חדש ולא ייחודי להנהלה הזו. תמיד המחירים של הפועל היו הכי יקרים ביחד עם מכבי ונתתי את הדוגמאות של טוטנהאם וליגת האלופות ואז אכן לא קנו (אם דיברנו על חוסר תגובה... :) ).
אתה חייב להפנים שהיחס בין אוהד להנהלה של קבוצה זה לא יחסי לקוח רגילים. הוא מחזיק משהו שהוא מלכתחילה שלי. אם הוא בעלים נורמלי של קבוצה גדולה הוא גם מפסיד כסף באופן קבוע. אין לי פה את האופציה לעבור ליס וגם אין לי באמת את האופציה לא לצרוך, בטח לא לטווח ארוך. אז לא תהיה קבוצה. אתה חושב שלרמון אכפת?

לא נראה לי שהבנת אותי
רציתי להוכחי לך שהיית עושה חרם מנויים אם היה נחצה קו אחר, יותר חריף. ולמה? כי היית חושב שחרם מנויים ישנה את המצב.
אני לא חושב שלא היה צריך לקנות מנוי רק כי המחירים היו גבוהים, אלא כי זה לווה בהתנהלות שכונתית שבוודאות תביא את הפועל לבור עמוק. מה הבעיה עם זה?

זה לא ממש מדויק מה שאתה אומר ובטח לא הוכחת לי כלום. אם המחיר היה גבוה יותר קרוב לודאי שלא הייתי עושה מנוי אבל לאו דווקא בגלל חרם, או לפחות לא רק בגלל חרם.
סיבה ראשונה היתה שלי זה אולי לא היה מתאים. הסיבה השנייה היתה אולי מחאתית (מילה שיותר מסתדרת לי מאשר חרם) וכן, זה לגמרי היה לגיטימי, אבל כמו שכתבתי קודם, זה לא הנושא שדובר עליו פה.
ולגבי ההתנהלות השכונתית שתביא את הפועל לבור עמוק אני כמובן מסכים, אבל גם זה נושא אחר לגמרי וגם פה אני לא שוכנעתי שחרם מנויים היה עוזר בטווח הארוך.
בשורה התחתונה, הדבר היחיד שמשאיר את הקבוצה הזו ברמת "מועדון גדול" זה הקהל. הכמות שלו והכח שלו. הפועל בלי קהל השנה גם יכולים למצוא את עצמם יורדים ליגה בסיטואציה מסויימת. זה לא אומר שצריך לעשות ולקנות הכל מחיר, אבל יכול להיות המחאות צריכות להיות הרבה יותר נקודתיות ועוצמתיות. חרם מנויים היה נשכח אחרי כמה שבועות ובסוף שם את האשם מבחינה תקשורתית על האוהדים שנוטשים את הקבוצה שלהם שהיא לא טובה. היו מביאים לך נתונים שבאותם מחירים בשנה שעברה קנו שלהפועל היתה אמורה להיות קבוצה טובה. לא רואה איך זה היה עוזר, בטח שהבעלים שלנו זה לא שחר או גולדהאק, כלומר אנשים נורמלים שאכפת להם מהעסק שהם מנהלים.
אותך מנהל מוג לב היסטרי שהיה זורק אותך מהמטוס בשנייה אם היה מבין שעודף המשקל שלך מקטין לו את הסיכויים לשרוד. זה מה ששער 8 איז אול אבאוט. זרק אותך לכלבים כי היית לו כבד מדי וזה מה שאני טוען בדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מדע מדוייק והכל זה ספקולציות. אם הבן הדמיוני שלי מסתבך כלכלית באופן כרוני ואני מפסיק לתמוך בו, יכול לקרות אחד מהשניים: או שהוא יתרסק או שהוא יקח את עצמו בידיים. מי ששולל לחלוטין את אחת האפשרויות פשוט משקר לעצמו. ומי שמאשים את קוני המנויים (אני ביניהם) כאילו זאת אמת מוחלטת שאם אף אחד לא היה קונה היינו היום במקום טוב יותר- לא דובר אמת עם עצמו. להערכתי האישית- 2000 מנויים פחות היו שווי ערך לפחות כסף בשכר שחקנים ולא היה מקדם אותנו לפתרון התחלואים של המועדון.
אה וזאת אחת ההחלטות השערוריתיות של הנהלות הפועל בשנים האחרונות, והיו הרבה כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 14:47 
redrony כתב:
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:

בוא נבהיר משהו. אני עושה לעצמי טוב לא כי אני, רוני, נכנס לראות את המשחק של הקבוצה שלי, אלא כי אני נכנס לראות את הקבוצה שלי עם עוד הרבה אוהדי הפועל שיכולים לעזור לקבוצה שלי לנצח ולהפגין את הכח שלה. שאני אומר עושה טוב לעצמי, הכוונה היא לכלל האוהדים דרך קבוצה.
ואני לגמרי לקחתי בחשבון את מה שאתה אמרת, אבל פשוט הגעתי למסקנה שהתוצאה המקווה לא היתה יוצאת לפועל. העבר הולך איתי בכל מה שקשור להנהלות הפועל. ההווה אפילו עוד יותר. אני שוב שואל, למה שהם יהיו בהיסטריה אם לא יקנו מנויים?

אוקי, עכשיו הבנתי את הכוונה שלך. לטעמי ההסבר כח לא ניתן לשנות את המציאות מטעמי ניסיון עבר, היא טענה בעייתית. ניתן לבצע שינוי אם מספיק אנשים ירתמו לכך. וכנראה שזה מתקשר לשאלתך ״מדוע שיהיו בהיסטריה אם לא יקנו מנויים״ כאשר הנהלה מתייחסת לקהל שלה בתור קהל שבוי היא נוטה להיות עיוורת, שלא לומר מזלזלת באותו קהל. ביום שהקהל לא יגיע כולל את הגרעין הקשה, מעבר להשלכות הכלכליות, אותה הנהלה תצטרך לבצע שינויים מרחיקי לכת בגישתה לקהל. וכן יש לכך השלכות כלכליות כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 14:50 
דיון מעניין, אני הייתי הכי מגיד את עצמי כך.
לקוח שיכול לקנות מוצר רק מספק אחד שאין לו שום מתחרים. אבל למעשה קבוצת הלקוחות הקבועה והפוטנציאלית של אותו ספק (שאני חלק ממנה), מורכבת מנרקומנים למוצר שלו, שלנצח תרכוש את המוצר, בלי קשר לאיכות או למחיר שהוא גובה.

במצב הזה, שכל מה שמעניין את מוכר המוצר הוא אכן למקסם רווחים, אין שום סיבה שהוא לא יעשה הכל כדי להרוויח כמה שיותר כסף, בטח שאין לו שום קשר ריגשי או תוכנית ארוכת טווח למועדון.

בקיצור- יאוש :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 14:55 
chimpfive כתב:

אוקי, עכשיו הבנתי את הכוונה שלך. לטעמי ההסבר כח לא ניתן לשנות את המציאות מטעמי ניסיון עבר, היא טענה בעייתית. ניתן לבצע שינוי אם מספיק אנשים ירתמו לכך. וכנראה שזה מתקשר לשאלתך ״מדוע שיהיו בהיסטריה אם לא יקנו מנויים״ כאשר הנהלה מתייחסת לקהל שלה בתור קהל שבוי היא נוטה להיות עיוורת, שלא לומר מזלזלת באותו קהל. ביום שהקהל לא יגיע כולל את הגרעין הקשה, מעבר להשלכות הכלכליות, אותה הנהלה תצטרך לבצע שינויים מרחיקי לכת בגישתה לקהל. וכן יש לכך השלכות כלכליות כמובן.

שוב, הייתי מסכים איתך אם היה מדובר באשנים נורמלים שאכפת להם מהעסק שלהם. אם את הפועל היה מנהל גולדהאר, שחר, אלונה. אנשים שאכפת להם מהמועדון, ממה שהם חתומים עליו. אנשים שההישגים שלהם לא היו קשורים ליכולות של הספינים התקשורתיים שלהם. במקרה הזה היייתי אומר לך חד משמעית שאתה צודק.
אבל זה לא המקרה פה. אין השלכות כלכליות. השלכות כלכליות אומר שאם לא קונים מנויים, יש פחות כסף לקבוצה ואז הבעלים צריכים להביא כסף מהכיס. במקרה הזה, היה פחות כסף לקבוצה ואף אחד לא היה מביא שקל מהכיס. היו מוכרים שחקנים ומביאים את הכסף משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 15:00 
redrony כתב:
chimpfive כתב:

שוב, הייתי מסכים איתך אם היה מדובר באשנים נורמלים שאכפת להם מהעסק שלהם. אם את הפועל היה מנהל גולדהאר, שחר, אלונה. אנשים שאכפת להם מהמועדון, ממה שהם חתומים עליו. אנשים שההישגים שלהם לא היו קשורים ליכולות של הספינים התקשורתיים שלהם. במקרה הזה היייתי אומר לך חד משמעית שאתה צודק.
אבל זה לא המקרה פה. אין השלכות כלכליות. השלכות כלכליות אומר שאם לא קונים מנויים, יש פחות כסף לקבוצה ואז הבעלים צריכים להביא כסף מהכיס. במקרה הזה, היה פחות כסף לקבוצה ואף אחד לא היה מביא שקל מהכיס. היו מוכרים שחקנים ומביאים את הכסף משם.

מקרה כזה היה מסיים את הקדנציה של רמון מהר מהצפוי, וכמובן שהיה גורם נזק כלכלי בין אם איכפת לבעלים או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 15:12 
chimpfive כתב:
redrony כתב:
chimpfive כתב:

מקרה כזה היה מסיים את הקדנציה של רמון מהר מהצפוי, וכמובן שהיה גורם נזק כלכלי בין אם איכפת לבעלים או לא.

נזק כלכלי למי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 16:31 
ONE כתב:
ל-ONE נודע שלפני קצת יותר מחודש, לאחר הסיפור עם הדרבי בגביע הטוטו, עמותת "האדומים" ביקשה מהקבוצה לרכוש בעצמה את הכרטיסים לשער 8 למהלך העונה, אך ההנהלה סירבה. גורם בעמותה אמר: "אחרי שלא הסכימו להצעה שלנו הם מוכרים את השער לבית"ר? מנסים להשפיל את האוהדים?"

הראש כבר בדרבי: נחזיר את הצבע האדום לשער 8
הזעם על מכירת כרטיסים לשער 8 לאוהדי בית"ר, הוביל למבצע מנויים לאוהדי הפועל ת"א. מנוי לשערים 5 ו-7 ימכר ב-790 ש"ח, מחזיק מנוי יקבל הנחה ל-13
http://www.one.co.il/Article/240939.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 16:47 
פישונט כתב:
ONE כתב:
ל-ONE נודע שלפני קצת יותר מחודש, לאחר הסיפור עם הדרבי בגביע הטוטו, עמותת "האדומים" ביקשה מהקבוצה לרכוש בעצמה את הכרטיסים לשער 8 למהלך העונה, אך ההנהלה סירבה. גורם בעמותה אמר: "אחרי שלא הסכימו להצעה שלנו הם מוכרים את השער לבית"ר? מנסים להשפיל את האוהדים?"

הזעם על מכירת כרטיסים לשער 8 לאוהדי בית"ר, הוביל למבצע מנויים לאוהדי הפועל ת"א. מנוי לשערים 5 ו-7 ימכר ב-790 ש"ח, מחזיק מנוי יקבל הנחה ל-13

מדהים. יש לי רעיון טוב יותר. מבצע מנויים (תחזיקו חזק!!!) לשער 8.
אני יודע, נשמע מהפכני, אבל גם לשים אדם על הירח היה נשמע הזוי לפני 200 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
800 שקל ל7, אחרי שני משחקים. כאילו מנוי לעונה עולה 900.
1. לא לגיטימי עבור אלה ששילמו 1200 בקיץ.
2. רוני, אז סופרים אותנו או לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 16:50 
מבצע לא רע בכלל אבל מה מצפים שייקרה?
אני אחדד את השאלה: מהם התנאים מבחינת המועדון לפתיחת שער 8 לטובת האוהדים שלנו(מצחיק לשאול את זה)?
חבל שלא עושים מבצע לשער 8 על הדרך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 16:54 
redrony כתב:
פישונט כתב:
ONE כתב:

מדהים. יש לי רעיון טוב יותר. מבצע מנויים (תחזיקו חזק!!!) לשער 8.
אני יודע, נשמע מהפכני, אבל גם לשים אדם על הירח היה נשמע הזוי לפני 200 שנה.

תקרא שוב את הציטוט הראשון. העמותה פנתה עם זה להנהלה שסירבה. מנוי לשער 8 היה אמור לעלות אפילו יותר זול ממה שעולה עכשיו מנוי ל-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
נו, נתקעו עם לא מעט מנויים שלא נמכרו ל-5 ול-7, ומחפשים דרך להכניס עוד כמה גרושים לקופה.
אין לזה קשר לשער 8, ואין קשר לזה שהם החליטו לבוא לקראת אוהדי הפועל.
הרי בלי שום מבצע לא יימכר עוד מנוי אחד העונה בשלב הזה, ולטעמי גם המבצע הזה לא יביא יותר מ-30 מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 17:00 
אנטיגונה כתב:
נו, נתקעו עם לא מעט מנויים שלא נמכרו ל-5 ול-7, ומחפשים דרך להכניס עוד כמה גרושים לקופה.
אין לזה קשר לשער 8, ואין קשר לזה שהם החליטו לבוא לקראת אוהדי הפועל.
הרי בלי שום מבצע לא יימכר עוד מנוי אחד העונה בשלב הזה, ולטעמי גם המבצע הזה לא יביא יותר מ-30 מנויים.

אחרי 2 דקות גם לי עבר בראש שזו המחשבה. הרי מעט מאוד כרטיסים נמכרים השנה עד עכשיו אז בעצם כלכלית משתלם להם להוציא את המבצע הזה.
לדעתי מעט אוהדים יירכשו מנוי במסגרת המבצע, אלא אם ייקרו שני הדברים הבאים: ניצחון על בית"ר ושיווק נרחב.
אחרי שהמבצע ייכשל יהיו להם תירוצים לגבי שער 8 להמשך העונה.
בכל מקרה זה יהיה ביזיון אם גם בדרבי ייתנו למכבי את שער 8.

אגב, מה הבעיה במשחקים רגילים(כלומר לא נגד הגדולות) למכור כרטיסים לשער 8 במחיר אחיד של 35 שקל? זה עדיין כ"כ לא משתלם כלכלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
הודעת העמותה בפייסבוק:
לפני חודש פנינו להנהלת הקבוצה והצגנו תכנית מפורטת לרכישת שער 8 על ידי האוהדים עד סוף העונה. האמנו שניתן לעשות את זה תוך איפשור מחירים נוחים לכלל האוהדים. בנוסף, ביקשנו לא למכור את שער 8 לאוהדי בית"ר ולאפשר לנו לרכוש אותו רק למשחק. הדבר נעשה מבלי לעדכן אותנו. צריך לזכור, אנחנו עושים הכל על מנת להשפיע על החלטות המנהלים אך לא עובדים בחלל ריק. בחודשים האחרונים אנו לוחצים על ההנהלה לצאת במבצע מנויים לאוהדי הקבוצה. כך קרה היום, מנויים לשערים 5, 7 ו 13 נמכרים במחירים אטרקטיביים. שער 8 ייכבש מחדש, לא נוותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 18:40 
אה המבצע של קניית 5 ו7 זה לאוהדיי הפועל?

חשבתי לאוהדיי מכבי וביתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 19:20 
מקווה מאוד שאתם גם פועלים שאוהדי ביט''ר יישארו חצי שעה באצטדיון אחרי המשחק, כמו שהם עושים לנו בטדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 19:23 
Meitar כתב:
מקווה מאוד שאתם גם פועלים שאוהדי ביט''ר יישארו חצי שעה באצטדיון אחרי המשחק, כמו שהם עושים לנו בטדי

מסכים, מחזק ומתקן- חצי שעה? יותר בכיוון של שעה לפחות ויותר.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
Meitar כתב:

מסכים, מחזק ומתקן- חצי שעה? יותר בכיוון של שעה לפחות ויותר.

בוא נראה את המשטרה משאירה אותם רבע שעה בלי שכל בלומפילד יישרף. . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: