תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 23:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כרטיסים נגד ביתר
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 10:01 
ברגע שהוחלט לא למכור מנויים לשער 8 הכל כבר היה ברור וגלוי. לא היה צריך להיות חכם גדול כדי להבין שההנהלה מתכננת לתת את שער 8 ליריבות. זו בדיוק הסיבה שאני, לאחר שנים רבות, לא עשיתי השנה מנוי (ואני לא אומר את זה כחכמה בדיעבד, אמרתי זאת כבר ביולי וכל חברי ליציע יכולים להעיד על כך). ההנהלה הנוכחית החזירה את הפועל עשור אחורה ויקח שנים להחזיר עטרה ליושנה, אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 10:08 
redrony כתב:
Yalla Hapoel כתב:
עד שלא נעשה איזה משחק אחד חרם ושום אוהד לא יבוא רק זה לא ישתנה.
מוכן להקריב משחק בית אחד וללמד תשרמוטות האלו פעם אחת לקח ולפגוע להם בכיס.

באיזה כיס תפגע להם לא הבנתי. כמה כסף הם עושים מכרטיסים לאוהדי הפועל. יש לך בסביבות 9000 מקומות לאוהדי הפועל מהם יותר מ-6000 מנויים.
צריך פשוט לא לבוא, גם המנויים (תיכף הסוס יקפוץ ויגיד לי שאין לי בכלל זכות דיבור כי עשיתי מנוי)

קשה לי להגיד את זה,אבל זה בדיוק מה שצריך לעשות!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
האשמה האחרונה פה היא על אלו שעשו מנוי.
האשמה הראשונה פה היא על מנהיגי הקהל שממשיכים לשתוק.

אני לא מתעסק בהיררכיות
אבל מצחיק שאתה בוחר להאשים יותר את "מנהיגי הקהל" (היו בחירות?) ולא את האוהד הפשוט, שכל מה שהוא צריך לעשות זה לא לקנות מנוי.
כל מי ששיתף פעולה עם ההנהלה הזו השנה, אשם כמוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 10:36 
אדום נחמד כתב:
האדס כתב:

אני לא מתעסק בהיררכיות
אבל מצחיק שאתה בוחר להאשים יותר את "מנהיגי הקהל" (היו בחירות?) ולא את האוהד הפשוט, שכל מה שהוא צריך לעשות זה לא לקנות מנוי.

מסכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 10:40 
אדום נחמד כתב:
האדס כתב:

אני לא מתעסק בהיררכיות

בוא ננסה שנייה לפרוט את זה. איך לא לקנות מנוי היה עוזר?
אתה עוסק מול הנהלה שיש לה זרועות בתקשורת, אלופי הספינים. הרי אם לא היית קונה מנוי, היו אומרים שאתה לא קונה מנוי כי הקבוצה חלשה. אתה חייב להפגין נוכחות, להראות כח, אנחנו לא הפועל חיפה. זה טיפה יותר מהכסף שהם עושים מהמנויים, לא זה מה שמחזיק אותם בהפועל. לא היית עושה מנויים, היה להם את הלגיטימציה למכור עוד שחקנים.
אבל אם פתאום יהין 1000 אוהדי הפועל נגד בית"ר, זה יעשה אימפקט נקודתי ויותר מזה, ברור. במצב כזה, אי אפשר יהיה לעשות ספינים. זו תהיה מחאה בוטה וישירה נגד משהו שהוא למקובל על האוהדים ולא משנה מה הסגל של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
מחאת מנויים אמיתית היתה עושה אימפקט.
מחירי המנויים היו יורדים, היה ביקוש, והיה נקנה גם לשער 8. מעבר לזה, היה אפשר לדרוש עוד דברים.
אנחנו הלקוח. הם צריכים אותנו יותר משאנחנו צריכים אותם.
הקטע הוא שאתה מודע לזה. אם מנוי היה עולה פי 2 ממה ששילמת, היית אומר אותו דבר כמוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 11:06 
אדום נחמד כתב:
מחירי המנויים היו יורדים, היה ביקוש, והיה נקנה גם לשער 8. מעבר לזה, היה אפשר לדרוש עוד דברים.
הקטע הוא שאתה מודע לזה. אם מנוי היה עולה פי 2 ממה ששילמת, היית אומר אותו דבר כמוני.

באיזה סרט אתה חי שאתה הלקוח והם צריכים אותך יותר?
לא שאני חושב שמחירי המנויים מוצדקים, אבל זה לא כרגע הנושא המדובר וזה בטח לא היה פותר את עניין שער 8.
היו אותם מחירים בעונה שעברה וקנו בלי להניד עפעף (עם הביקורת המוצדקת שהיתה על העלאת המחירים).
אתה חושב שאתה מעניין אותם? אתה חושב שהכסף שנכנס מכרטיסים מעניין אותם? אתה שוכח עם מי אתה מתעסק כנראה. היו משחקים עם הנוער לפני שהיו מורידים לך את המחירים. את מוני הראל עניין שנגד טוטנהאם הגיעו 2000 איש? לא, הוא זיין אותך שנתיים אחר כך עם המחירים של ליגת האלופות. ואז, עניין אותו שבליגת האלופות הוא לא הצליח למלא את בלומפילד?
האינטרסים המתואבים והמסועפים של מי שמנהל את הקבוצה הזו לא קשורים בכלל לרציונאל שלך, בטח לא בתור לקוח. מה שנשאר לך זה להראות לשאר העולם את הכח שלך ולשרוד עד שהסרטן הזה יילך מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט גם מone וגם מwalla - "כעת יהיה מעניין לראות כיצד יגיבו האוהדים למהלך החד צדדי של ההנהלה"
בהקשר של מכירת 8 לביטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 11:26 
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:

לא שאני חושב שמחירי המנויים מוצדקים, אבל זה לא כרגע הנושא המדובר וזה בטח לא היה פותר את עניין שער 8.
היו אותם מחירים בעונה שעברה וקנו בלי להניד עפעף (עם הביקורת המוצדקת שהיתה על העלאת המחירים).
אתה חושב שאתה מעניין אותם? אתה חושב שהכסף שנכנס מכרטיסים מעניין אותם? אתה שוכח עם מי אתה מתעסק כנראה. היו משחקים עם הנוער לפני שהיו מורידים לך את המחירים. את מוני הראל עניין שנגד טוטנהאם הגיעו 2000 איש? לא, הוא זיין אותך שנתיים אחר כך עם המחירים של ליגת האלופות. ואז, עניין אותו שבליגת האלופות הוא לא הצליח למלא את בלומפילד?
האינטרסים המתואבים והמסועפים של מי שמנהל את הקבוצה הזו לא קשורים בכלל לרציונאל שלך, בטח לא בתור לקוח. מה שנשאר לך זה להראות לשאר העולם את הכח שלך ולשרוד עד שהסרטן הזה יילך מהפועל.

זה נורא פשוט אתה סתם מסתבך.
במידה והיה חרם מנויים היו 2 אפשרויות:
או שאתה מוריד את המחיר או שאתה הולך לפירוק.
שתי האופציות יותר טובות מהמצב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 11:53 
אוהדי הפועל הם בסך הכל נגזרת של הציבור הישראלי הטיפש שקונה כל דבר בכל מחיר. גם אם היו מוכרים מנויים ב-2000 ש"ח האחד, העדר היה ממשיך לקנות. נורא חבל שדווקא אצלנו, קבוצת "הפועלים", אי אפשר לייצר פעם אחת מחאה אמיתית ולהשאיר את בלומפילד ריק מאדם. גם היינו מקבלים מחירים הרבה יותר נמוכים וגם שער 8 היה גדוש באדום כמו שהתרגלנו עד העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 11:57 
dino כתב:
ציטוט גם מone וגם מwalla - "כעת יהיה מעניין לראות כיצד יגיבו האוהדים למהלך החד צדדי של ההנהלה"
בהקשר של מכירת 8 לביטר.

מה זאת אומרת? בפוסט זועם של עמותת האדומים בפייסבוק וגם בהודעה של "עמדת הארגון" בפורום שדים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:

הכל טוב ויפה, רק שלא הגבת לשורה האחרונה שלי.
חוצמזה שאני פשוט לא מסכים איתך.
שמים עלינו זין כי אנחנו קונים מה שמוכרים לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
איכס. גועל נפש.

מתחיל להיות לי פחות אכפת מהפועל ומכל מה ההתנהלות סביבה בכל יום שעובר.
זה ממש לגרש את הקהל.

ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 12:06 
ביזיון , לא לבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
אני מבקש
מתחנן
ממש מתחנן :BOW: :BOW: :BOW:
תנו להם משחק אחד בלי קהל
כל המכורים והאוהבים ואלה שלא מסוגלים להשאיר אותה לבד , תשאירו (אותם לבד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
השאלה היא איפה הייתם כולכם במאי-יוני שהודיעו מפורשות שלא הולכים למכור מנויים לשער 8?
פתאום כולם מתעוררים אחרי שהפשע המרכזי נעשה 5 חודשים קודם. נכון שגם עכשיו אפשר היה למנוע את זה, אבל זה היה ברור וידוע.
אלה אנשים גרועים מטביב בכלל בלי שאלה. הוא לא היה מעיז לעשות מה שהם עושים.

אתה מיתמם פה בענק
לא העניין של המכירה בלבד הוא הבעיה אלא העניין של מכירה מוקדמת מראש לאוהדי היריבה
זה כבר קטנה כמו שעושה קשר אחורי של אוהב לרוץ
זה כבר משחק מלוכלך
זה לספר לנו בפנים שאנחנו לא.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב שהם כבר קנו את כל הכרטיסים ל8?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 12:38 
בוואן כתוב שהעמותה רצתה לקנות את כל הכרטיסים לשער 8
אם זה אכן נכון אז אני באמת לא מבין למה ההנהלה סירבו

אה, כי ההנהלה זונה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 12:44 
הייתי מת לראות את בלומפילד מפוצץ ב-14 אלף בבונים, בלי אוהד אחד שלנו. נראה כמה אדישים הדפקטים האלה יכולים להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
יש מצב שהם כבר קנו את כל הכרטיסים ל8?

לפי אתה הבית ONE הם קנו כבר 2,700 כרטיסים מתוכם 1,000 ל- 8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 12:51 
בone אומרים שההחלטה היא של רמון
כנראה הם לא שמעו שרמון עזב והוא כבר בכלל לא מעורב יותר בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 12:54 
ofir כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:

זה נורא פשוט אתה סתם מסתבך.
במידה והיה חרם מנויים היו 2 אפשרויות:
או שאתה מוריד את המחיר או שאתה הולך לפירוק.
שתי האופציות יותר טובות מהמצב הנוכחי.

קודם כל, יש אופציה שלישית. לא פירוק. לשחרר את ורמוט וזגורי לדוגמא.
שנית, זה שאתה קבעת שפירוק יותר טוב מהמצב הנוכחי זה יופי, אבל לא בהכרח עושה את זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 12:56 
yossi כתב:
redrony כתב:
השאלה היא איפה הייתם כולכם במאי-יוני שהודיעו מפורשות שלא הולכים למכור מנויים לשער 8?
פתאום כולם מתעוררים אחרי שהפשע המרכזי נעשה 5 חודשים קודם. נכון שגם עכשיו אפשר היה למנוע את זה, אבל זה היה ברור וידוע.
אלה אנשים גרועים מטביב בכלל בלי שאלה. הוא לא היה מעיז לעשות מה שהם עושים.

אתה מיתמם פה בענק
לא העניין של המכירה בלבד הוא הבעיה אלא העניין של מכירה מוקדמת מראש לאוהדי היריבה
זה כבר קטנה כמו שעושה קשר אחורי של אוהב לרוץ
זה כבר משחק מלוכלך
זה לספר לנו בפנים שאנחנו לא.....

מה? מה הקשר למיתמם?
במאי, שהחליטו משום מה לא למכור מנויים לשער שנמכרו אליו מדי עונה בסביבות 1000 מנויים (ובשנייה שזה קורה הוא שער של אוהדי הפועל) נתנו את הפתח לכל השטויות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 13:05 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:

הכל טוב ויפה, רק שלא הגבת לשורה האחרונה שלי.
חוצמזה שאני פשוט לא מסכים איתך.
שמים עלינו זין כי אנחנו קונים מה שמוכרים לנו.

הגבתי. כתבתי שזה לא הנושא שמדובר פה כרגע. מדובר על שער 8 שאחרי שנים שאוהדי הפועל יושבים ואחרי הרבה יותר שנים שלקח להשיג את השליטה בו, הם מפרקים את זה.
נושא המחירים הוא אחר לגמרי ודורש טיפול. זה לא חדש ולא ייחודי להנהלה הזו. תמיד המחירים של הפועל היו הכי יקרים ביחד עם מכבי ונתתי את הדוגמאות של טוטנהאם וליגת האלופות ואז אכן לא קנו (אם דיברנו על חוסר תגובה... :) ).
אתה חייב להפנים שהיחס בין אוהד להנהלה של קבוצה זה לא יחסי לקוח רגילים. הוא מחזיק משהו שהוא מלכתחילה שלי. אם הוא בעלים נורמלי של קבוצה גדולה הוא גם מפסיד כסף באופן קבוע. אין לי פה את האופציה לעבור ליס וגם אין לי באמת את האופציה לא לצרוך, בטח לא לטווח ארוך. אז לא תהיה קבוצה. אתה חושב שלרמון אכפת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 13:08 
אם מישהו רואה את עצמו כלקוח, אני לא מבין מאיפה מגיעה הפליאה כשהמוכר דואג רק למיקסום הרווחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 13:08 
מזל שלא עשיתי השנה מנוי, כשאתה מבין שמחברנים עליך אתה אמור להבין את הרמז. וזה לכל כת ה״אני תומך בקבוצה לא בהנהלה״
וואו אם זה היה טביב שהיה עושה צעד כזה, מה היו עושים לו. רמון יכול לישון בשקט כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
כאילו שאם לא נבוא למגרש זה יזיז להם
אם נבוא להם מתחת לבית ונמרר להם את החיים, לא ניתן להם שניה של שקט, אז זה יזיז להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 13:10 
19 כתב:
אם מישהו רואה את עצמו כלקוח, אני לא מבין מאיפה מגיעה הפליאה כשהמוכר דואג רק למיקסום הרווחים.

לקוח דואג לשרות אתה יודע, את הלקוח לא מעניין מקיסום רווחים של אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
זה לא לקוח ומוכר, זה נרקומן וסוחר.
כל עוד האוהדים של הפועל ממשיכים להתנהג כמו נרקומנים, אי אפשר לבכות על המחיר של המנה.
מעניין מתי יגדלו פה עמוד שדרה ופשוט לא יבואו למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 13:14 
chimpfive כתב:
מזל שלא עשיתי השנה מנוי, כשאתה מבין שמחברנים עליך אתה אמור להבין את הרמז. וזה לכל כת ה״אני תומך בקבוצה לא בהנהלה״
וואו אם זה היה טביב שהיה עושה צעד כזה, מה היו עושים לו. רמון יכול לישון בשקט כנראה.

כן, אם הגישה של "עשיתי מנוי בשביל חיים רמון" היא מה שאתה מאמין בו, אז אתה צודק. אתה עושה מנוי קודם כל בשביל עצמך. שאני רואה הרבה אוהדי הפועל במגרש זה עושה לי טוב, כי זה אמור לעשות טוב להפועל. 4500 אוהדי בית"ר בבלומפילד לא עושים טוב להפועל ואם אני לא הייתי עושה מנוי, היו 4501. ככה גם בדרבי. ואם אני לא הייתי עושה מנוי ועוד 6000 לא היו עושים מנוי לרמון בכיס היה נשאר בדיוק אותו סכום כסף רק שלקבוצה שאתה אוהד כנראה היה פחות גילי ורמוט או כל שם אחר שכסף משיג.
אתה סותרים את עצמכם פה. אם כולם מסכימים שלרמון לא אכפת (ונראה לי שזה פחות או יותר הקונצנזוס) אז מה זה משנה אם היו עושים מנויים או לא. על הכיס של רמון זה לא היה משפיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: