20 כתב:
אתה באמת מדהים.
נישואים בין-אתניים הם דבר מבורך. אבל כשהמדינה מעודדת אותם לגבי מיעוט מסוים, ועוד מיעוט בדלני, השאיפה לדיכוי היא ברורה. אפילו ברמה הכי טכנית, זה מפלה בין וויגרים שמתחתנים בינם לבין עצמם, לבין וויגרים שמתחתנים עם האן.
איך זה בדיוק מדכא מישהו?
אפילו אם נקבל את הטענה המובלעת והקצת מוזרה שלך שוויגריות זה גן רציסיבי, וילד של וויגר וסיני יהיה סיני, מה בדיוק הבעיה בזה?
אני באמת מתקשה להבין מה אתה אומר, אתה חושב שנישואין בין-אתניים זה טוב אבל לא בין וויגרים וסינים?
או שאתה חושב שנישואים בין וויגרים וסינים זה דבר טוב אבל אם המדינה מעודדת את זה זה דיכוי בגלל ש...?
אתה באמת חושב שבדלנים וויגרים הולכים להתחתן עם מישהו שמתנגד לדרכם הפוליטית והולך לחנך את הילדים שלהם בניגוד לדעתם בגלל זה?
עוד פעם, נראת לי מידיניות די מצחיקה, אני חושב שעדיף למדינה לא להתעסק בשטויות כאלו ואני משער שהיא לא תשפיע יותר מדי, אבל אני באמת לא מצליח להבין למה זה משהו שלילי.
20 כתב:
יפה שאתה לא מתרגש מתקנות ברמה המחוזית - הרי בסין נהוג שלטון פלורליסטי רב-מפלגתי ומושל המחוז יודע שהוא יכול לקבל החלטות שלא ימצאו חן בעיני השלטון המרכזי החלש והתקדמותו בקריירה לא תיפגע בכלל.
החלטות מהסוג הזה בהחלט מתקבלות באופן עצמאי ע"י מושלים אזוריים.
אני מוכן לשים כסף שזה לא משהו שהגיע מבייז'ינג או אפילו אורומצ'י, אם זה היה מגיע משם היו מפעילים את זה באופן יותר רחב.
20 כתב:
גם ארגון להב"ה הוא ארגון זעיר וקולני. אבל יש לו הדים בציבור ובשלטון. בדיוק כמו המושל בצ'יאמו
אני לא מדבר על להב"ה, אני מדבר על מיליוני השקלים שישראל מוציאה על מאבק ב"התבוללות" ועל העובדה שיהודים לא יכולים להתחתן עם מוסלמים או נוצרים בישראל.