תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 214 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשוב מאוד! הפועל צריכה אותנו, כולם מגיעים לארנה!!!
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 21:56 
חבל על ההפסד הזה אבל זה היה ברור שאם נגיע לכזה משחק צמוד השופטים כבר ימצאו דרך לתת להם את המשחק (ואנחנו נמצא דרך לעזור להם)
הפועל עם 19 נק' מהזרים, בעצם הישראלים שלנו כמעט ניצחו את ירושלים לבד

אני אמנם נגד לרוץ לחתוך זרים ובטח צעירים אבל בראון היה צריך לפחות להראות סימני שיפור בשלב הזה, איך שהוא נראה בשני צדי המגרש צריך לחפש לו מחליף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 21:58 
Fez כתב:
חבל על ההפסד הזה אבל זה היה ברור שאם נגיע לכזה משחק צמוד השופטים כבר ימצאו דרך לתת להם את המשחק (ואנחנו נמצא דרך לעזור להם)
הפועל עם 19 נק' מהזרים, בעצם הישראלים שלנו כמעט ניצחו את ירושלים לבד

אני אמנם נגד לרוץ לחתוך זרים ובטח צעירים אבל בראון היה צריך לפחות להראות סימני שיפור בשלב הזה, איך שהוא נראה בשני צדי המגרש צריך לחפש לו מחליף

כמו שאנחנו מכירים את קטש זה כנראה קורה גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
אפשר,וצריך, להאשים את השיפוט עד מחר.
אבל דקה וקצת לסיום,מובילים ב4 וכדור שלנו, היינו צריכים לנצח את זה.

לימונד פשוט ענק, נכס להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
Keisar88 כתב:
אפשר,וצריך, להאשים את השיפוט עד מחר.
אבל דקה וקצת לסיום,מובילים ב4 וכדור שלנו, היינו צריכים לנצח את זה.

לימונד פשוט ענק, נכס להפועל

הדקה הנוראית התחילה עם איבוד נוראי של רביב.
והיו לו הרבה כאלה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

דונטה סמית 4 שניות לסיום היה עדיין ליד קו החצי, אין סיכוי שהוא מצליח לעשות מזה סל אם מתן לא עושה עליו פאול
יכול להיות שזו היתה שריקה גבולית אבל מתן לא היה צריך ליצור ככה מגע (והוא יצר) ולתת לשופטים את הספק שהם היו צריכים
כל כך מאכזב שהשחקן הכי חכם ומנוסה שלנו עושה כזאת טעות

מתן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

תכלס נתנו אחלה משחק
באמת כל הכבוד לבחורים
חבל שהשיפוט ,יחד עם הטעות של מתן נתנה לי-ם את המשחק
קורה,נקסט

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:03 
יונתן עם 20 נק' ו-9 ריב' ב-27 דקות (כולל 4 בהתקפה)
רביב עם 20 נק' ו-12 אס' (!!!) על רגל פצועה

כמו שהעניינים נראים אני לא רואה שום מניעה להביא את גודס
גייטס, מיימון ושולדבראנד לגמרי מספיקים לעמדות 4-5 ומיותר להביא 3-4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:05 
התחילה העונה, חזרו התקפי הלב.
אני כבר לא יודע מה עדיף - להפסיד שם 20, או נקודה בשנייה האחרונה.
כואב הלב בעיקר על המשחק הזה שנתנו כולם. הובלנו רוב המשחק. למעט בראון שבעצם מתחילת העונה רק מזיק להפועל,
כולם היו ביום טוב. רביב עם רגל אחת מלך, סקוורר תותח, ויונתן במשחק שהוא נותן פעם-פעמיים בעונה. וזה עם שני זרים מול הקבוצה עם הסגל הכי טוב בליגה או בין השניים הטובים. כואב הלב.
למרות השיפוט השערורייתי (עמית בלק זה בן זונה לא מהיום), קבלת החלטות טיפה אחרת בסוף וזה שלנו.
הא, וקטש - :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:05 
את בראון צריך לחתוך ומהר. הוא רק מתדרדר
סה"כ פחדתי מתבוסה ועכשיו אני מאוכזב שלא ניצחנו. המשחק היה לנו ביד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:12 
הרגשת פספוס.
יהונתן ורביב מעולים, אחוזים מטורפים.
צריך לזכור ששיחקנו בלי סקוט שמעבר לזה שהוא תוספת התקפית הוא גם היה יכול לתת אופציה הגנתית על דונטה.
ראיון חלש, מזל שגולן ויחזקאל עושים עבודה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:14 
KingAlpaca כתב:

מי שכושל מהזרים זה גייטס.
שחקן עם גוף, עם כישרון, עם משכורת,
שזורק זין, עושה שטויות ולא מסוגל לקנות ריבאונד.
כל כך מסתכל.

הוא והשופטים עשו קנוניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:19 
JustZiv כתב:
מה זה הזריקת גור שלף הזאת????
איזה טמטום אלוהים ישמור

איך אני מת על זה שאנשים חסרי מושג קופצים בכזאת נחרצות ועוד מאשימים בטמטום.
אם היית מוסר לרביב שבא לקבל כדור אז אחרי שניה היו עושים עליו עבירה, ואז שוב היית מוציא והיו עושים עוד עבירה, ואם היה נשאר עוד זמן לשחק אז גם היו יכולים לעשות לך עוד עבירה בלי ללכת לעונשין.

מה יכלת לעשות כבר במצב כזה?

אבל טמטוווווווום!$!%!#^!!1111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:19 
בראון צריך להיחתך היום. מספיק עם זה כבר.
לגבי מיימון. שוב, חמוד, נלחם, ריבאונדר, מתאמץ. לא הייתי חותך אותו כרגע. אבל אני לא ראיתי ממנו כישרון התקפי שמתאים לליגת העל. זו אפילו ירידה ביחס לאוונס (מבחינת כישורים התקפיים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:24 
אגב, הארנה הזאת זה כל כך יד אליהו 2. הכיתוב במסכים, הכרוז שצועק ה-ג-נ-ה, העליית שחקנים, היציעים המרוחקים והמנוכרים. איזה אולם מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:25 
זה מדהים שסקוורר וגוט, שחקנים 8-9 אצלנו, הרבה יותר טובים ממנו ותורמים יותר ממנו בהכל.
פאקינג שחקן זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
אגב, וורקמן פצוע או סתם לא שיחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
פצוע.
לא היה בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:33 
purvis short כתב:
לגבי מיימון. שוב, חמוד, נלחם, ריבאונדר, מתאמץ. לא הייתי חותך אותו כרגע. אבל אני לא ראיתי ממנו כישרון התקפי שמתאים לליגת העל. זו אפילו ירידה ביחס לאוונס (מבחינת כישורים התקפיים)

אתה עושה צחוק? מיימון זה שחקן שבלעדיו יש לנו טיילת בצבע ואנחנו לא מסוגלים לקחת ריבאונד.
מה שמיימון נותן לנו אלה דברים שלא היה לנו מאז יוטר.
לקרוא לזה מלחמה או מאמץ זה לזלזל בכל הצד ההגנתי של המגרש וגם חלקים נרחבים מהצד ההתקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
אחרי מה שהויקינג עשה היום מתחזקת התחושה שעם גארד שיכול לייצר נקודות ולעזור לרביב עם הובלת הכדור ( בטח כשיש שחקן על המדף כמו גודס) יהיה אחלה סגל שיכול להגיע רחוק מאוד, בעיקר בזכות הישראלים שהשנה הם ברמה מאוד גבוהה ונותנים מענה כמעט לכל עמדה בחמישיה מבלי שתורגש ירידה משמעותית באיכות..
אנתוני קאם הום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:52 
purvis short כתב:

ממש לא חושב שהוא ירידה ביחס לאוונס מבחינת כישרון. יש לו יכולת להוריד כדור לרצפה ומשחק מיד פוסט שאוונס יכול לחלום עליהם, וגם בפוסט אפ אני מאמין שהוא יותר טוב מאוונס למרות שלא היו לו יותר מדי הזדמנויות להראות את זה. צריך לזכור שהוא משחק מעט מאוד, בשני המחזורים הראשונים אם היית מתקנן אותו ל-40 דקות הוא היה עומד על 20 נק' ו-16 ריב' למשחק. בשלב הזה של העונה אוונס הראה הרבה פחות (היה עם 7 נק' בממוצע ביותר דקות בשלושת המחזורים הראשונים). מיימון גם הראה הרבה יותר לפני תחילת העונה שם הוא היה מצוין, הוא גם רוקי והוא גם מקבל משמעותית פחות ממה שאוונס קיבל.
חוץ מזה, משחקים לידו שני גבוהים עם כישרון התקפי טפו טפו (גייטס ויונתן). הוא לא אמור להיות סקורר.

אני מסכים שצריך לחפש מחליף לבראון אבל כל ה-"צריך להיחתך היום" זה כבר באמת טרמינולוגיה שהיא לא רצינית, די עם זה. גם את סקוט כבר חתכת אחרי משחק אחד, בקצב הזה נשאר בלי חילופים ובלי כסף.
צריך להתייחס לדברים האלה בצורה יותר שקולה. ברור שארז היה נוראי בדברים האלה ולקח את זה לקיצוניות שהיא בגדר מחלת נפש, אבל לא צריך להיות הקיצוניות השניה. בכל זאת צריך כאן לקבל החלטה חשובה ולא פשוטה (בעיקר זהות המחליף והקונספט שהולכים עליו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:18 
ItaiH6 כתב:
מה משנים השופטים בדיוק?
זה מגרש וזאת קבוצה שלא בדיוק בונים על נצחון שם גם עם צוות שיפוט שמורכב מגילי כהן, דודי רומנו ואסתרון/גילי עובד ביום נחמד.

אז כן, זה משנה. עמית בלק (היום על תקן השופט הבכיר! איזו בדיחה) מתנכל לנו כל הזמן בכל משחק. רק הנבלה כפיר מועלם עושה זאת בצורה בוטה ומתגרה יותר.
כשהשניים האלה שופטים אותנו, אתה רואה שהם מתאמצים לא לאפשר לנו לנצח. יותר חשוב להם להפריע לנו מאשר לשפוט טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
כמה נקודות .
1. דקה לסוף בערך האיבוד של לימונד לאחר שלושה שחקנים לא זרקו שלשה ולימונד במקום להקפיץ יכל למסור לבראון ל2 קלות .
2. לא הגיוני שיניב גרין פשוט טוחן את גייטס בצבע , הבן לא קולע מהעונשין . שלח אותו לקו !!
3. לא מנסים להוציא את החמישית מדונטה שידוע וברור לכול שהוא זה שיכריע את המשחק
4. היינו נחמדים מדי קצת קילריות וקצת להמשיך לשחק כשהלפרין קיבל מכה בראש ובמקום לעשות סל קל אנחנו מקבלים סל ועבירה מדונטה.
5. פאקינג תקלעו מהקו .עריכה :71 אחוז שזה סביר . אבל מתן משלוש זריקות במאני טיים קלע אחת ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 01:07 
אנחנו מובילים 88:87 דונטה מחטיא לייאפ
המינימום שאתה מצפה מסנטר כל כך פיזי שלוקח כל כך הרבה כסף זה לקחת רב
אבל יניב גרין, סנטר בן 40 בלי ברכיים או גב קופץ יותר גבוה ממך,(כי הוא לא קפץ) לוקח רב, קולע סל קל
ואם זה לא מספיק אז גם הוסיף פאול
יינסי זה שערורייה, גם הזריקה שלקח מחוץ לצבע מהבייסלנד שנשאר 7 על שעון ההתקפה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 01:25 
Fez כתב:
purvis short כתב:

ממש לא חושב שהוא ירידה ביחס לאוונס מבחינת כישרון. יש לו יכולת להוריד כדור לרצפה ומשחק מיד פוסט שאוונס יכול לחלום עליהם, וגם בפוסט אפ אני מאמין שהוא יותר טוב מאוונס למרות שלא היו לו יותר מדי הזדמנויות להראות את זה. צריך לזכור שהוא משחק מעט מאוד, בשני המחזורים הראשונים אם היית מתקנן אותו ל-40 דקות הוא היה עומד על 20 נק' ו-16 ריב' למשחק. בשלב הזה של העונה אוונס הראה הרבה פחות (היה עם 7 נק' בממוצע ביותר דקות בשלושת המחזורים הראשונים). מיימון גם הראה הרבה יותר לפני תחילת העונה שם הוא היה מצוין, הוא גם רוקי והוא גם מקבל משמעותית פחות ממה שאוונס קיבל.
חוץ מזה, משחקים לידו שני גבוהים עם כישרון התקפי טפו טפו (גייטס ויונתן). הוא לא אמור להיות סקורר.

אני מסכים שצריך לחפש מחליף לבראון אבל כל ה-"צריך להיחתך היום" זה כבר באמת טרמינולוגיה שהיא לא רצינית, די עם זה. גם את סקוט כבר חתכת אחרי משחק אחד, בקצב הזה נשאר בלי חילופים ובלי כסף.
צריך להתייחס לדברים האלה בצורה יותר שקולה. ברור שארז היה נוראי בדברים האלה ולקח את זה לקיצוניות שהיא בגדר מחלת נפש, אבל לא צריך להיות הקיצוניות השניה. בכל זאת צריך כאן לקבל החלטה חשובה ולא פשוטה (בעיקר זהות המחליף והקונספט שהולכים עליו).

מסכים
יינסי ושולדי הם הסקוררים שלנו בצבע
מימון הגיע כדי לעשות את העבודה השחורה, הגנה, רב
כל נקודות שהוא קולע זה בונוס, אין ממנו ציפיות ל 20 נק
ובינתיים 8.3 נק למשחק זה בהחלט טוב

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 02:49 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שזה לא היה רק המצ'-אפ מול ירושלים והסייז שלהם והפציעה של סקוט שחייבה את קטש לשחק עם שני גבוהים כל המשחק, אלא הבנה שככה אנחנו נראים בכמה וכמה דרגות יותר טוב, ממש שתי קבוצות שונות. ואם זה אכן היה מחוסר ברירה אז אני מקווה שהמשחק הזה כבר יגרום לו להפנים זאת.

מעבר למשמעות המיידית של פחות דקות לבראון ויותר דקות ליהונתן ומיימון שזה כבר הבדל גדול, גם מבחינה קבוצתית זה כל כך הרבה יותר טבעי. משחק ההתקפה שלנו עם ארבעה גארדים + גייטס הוא כל כך שבלוני ותקוע וזה עובד כל כך גרוע. או שמשחקים על גייטס וכל השאר מסתכלים, או שאחד הגארדים לוקח את הכדור לבד לסל. זה לא כדורסל, זה לא מביא אף פעם למצב זריקה נוח, זה לא יכול לעבוד וזה לא עובד נקודה. משחק עם עוד גבוה נותנת לנו עוד המון אופציות, עוד מישהו שיכול לחסום (שזה משמעותי במשחק של קטש שמבוסס רק על פיק אנד רול), עוד מישהו שיסיים ליד הסל, עוד גיוון אם זה מיימן שיש לו משחק פייס-אפ נחמד או יהונתן שיש לו הכל. כמובן שמבחינה הגנתית אין מה להשוות בכלל, אי אפשר לשחק עם ארבעה שחקנים של 1.95 ומטה, אין לך כלום בצבע, אין לך ריבאונד, לפחות מיס-מץ' אחד על המגרש. וההשפעה על המשחק של מתן שזה שמיים וארץ, בעמדה 3 הניצול שלו הוא 100% ובעמדה 4 הוא קרוב ל-0. אמרתי כבר אחרי המשחק הקודם, גם בהתקפה בעמדה 3 הוא מקבל מבטים הרבה יותר נוחים משלוש וזה כמעט הנשק היחידי שלו בהתקפה כיום. לא פלא שכמעט בכל משחקי ההכנה ונגד אילת הוא בקושי עשה נקודות, ונגד נהריה כשהוא ירד לעמדה 3 וכמובן היום הוא קיבל פתאום זריקות פנויות וגם קלע. בהגנה זה עוד יותר בולט, כשהוא לוקח גארדים שמורידים כדור לרצפה הוא יכול לחטוף ולהפריע להם, בעמדה 4 הוא הופך בהגנה מיתרון לחיסרון.

אז לא בכל משחק רביב ויהונתן יתנו הצגות ענקיות כאלה, ולא בכל משחק כל השחקנים שלנו יקלעו ככה מהשלוש. הקליעה מהשלוש זה מתעתע במיוחד, כי יש לנו בקבוצה המון capable shooters, בעצם כל שחקן למעט שני הסנטרים יכולים לקלוע מבחוץ: רביב, סקוורר, גולן, סקוט, מתן, בראון בתיאוריה, יהונתן (בניגוד מוחלט לקאונסיל, אריאלי ושירן שלא יקלעו שלשה גם אם החיים שלהם תלויים בזה), אבל לאף אחד מהם אין קליעה אוטומטית בטוחה ויציבה באחוזים גבוהים וגם בכמות זריקות גבוהה. זה תלוי באיזה יום אתה מקבל אותם, וחוץ מיונתן ואולי סקוט כל השחקנים האלה גם יקלעו רק שלשות פנויות ולא כשיש עליהם שחקן. בגלל זה היום כשכולם פגעו אז קיבלנו יום משוגע מהשלוש של 10/19, אבל רק לפני שבוע נגד אילת קיבלנו מופע נגרות של 4/13. ולכן צריך בנוסף לכל אלה (הנה מגיע הפאנץ' המפתיע) את השחקן האחד שיקלע את השלשות האלה בכל משחק גם כשהאחרים לא פוגעים, AKA אנתוני גודס. אגב, עוד בעיה קבוצתית שמתחילה לתת את אותותיה, אם בעונה שעברה היה לנו את קרלון שאם הוא הלך לסל אי אפשר היה לעצור אותו בלי פאול והשאלה היחידה הייתה האם ישרקו לו לא, עכשיו אף גארד שלנו למעט רביב לא הולך לקו. אמנם השופטים הרגו אותנו היום ומאזן העבירות לא היה צריך להיגמר 23:14 אבל יש פה בעיה מעבר לשופטים, וכנ"ל נגד אילת שנגמר 24:17 ונגד נהריה שאם מוציאים את רביב אז כל הגארדים האחרים ביחד סחטו 4 עבירות. אין עוד גארד שעם קצת ניסיון וקצת יכולות כדרור יאכיל בהטעיה את המגן (או את השופט, לא פחות חשוב) וילך לקו לשתיים קלות. גם בזה גודס יעזור מאוד, אמנם הוא אתלט בינוני אבל עם כדרור סביר ובעיקר היכולת לעשות הטעיה קטנה או לשים את הגוף לפני הכדור בחדירה ולסחוט פאול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 04:35 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו כשראיתי מה קטש אמר אחרי המשחק זה הדבר המרכזי שאני לוקח מהמשחק. כל מאמן אחר שהיה עומד להתראיין אחרי משחק כזה, ואדלשטיין הביא את זה לדרגת מומחיות, היה מספר בעיניים נוצצות כמה הוא גאה בשחקנים שלו ואיך עם סגל בשקל וחצי ועם שני זרים השחקנים שלו עמדו כשווים מול קבוצה של מיליונים ובעקיפין כמובן גם עושה לעצמו יח"צ וגורף לעצמו את השבחים. ורק עודד כשהוא נשאל מה לוקחים מהמשחק הזה, אומר שצריך לקחת את האכזבה וההרגשה החרא כדי שיזכרו אותה ובפעם הבאה יתנו את האקסטרות. איזה ווינר ענק. למרות החסרונות שיש לו (כמו לכל מאמן) לא הייתי רוצה רוצה לראות אף אחד שיאמן וידריך את הקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 05:38 
דונטה כן עשה את העבירה החמישית שלו. מרפק ברור למתן נאור. רק שהשופטים החליטו לשרוק לעבירה של מתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
אנחנו מובילים 88:87 דונטה מחטיא לייאפ
המינימום שאתה מצפה מסנטר כל כך פיזי שלוקח כל כך הרבה כסף זה לקחת רב
אבל יניב גרין, סנטר בן 40 בלי ברכיים או גב קופץ יותר גבוה ממך,(כי הוא לא קפץ) לוקח רב, קולע סל קל
ואם זה לא מספיק אז גם הוסיף פאול
יינסי זה שערורייה, גם הזריקה שלקח מחוץ לצבע מהבייסלנד שנשאר 7 על שעון ההתקפה

זה אליהו החטיא כשסקוור שומר עליו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
עכשיו כשראיתי מה קטש אמר אחרי המשחק זה הדבר המרכזי שאני לוקח מהמשחק. כל מאמן אחר שהיה עומד להתראיין אחרי משחק כזה, ואדלשטיין הביא את זה לדרגת מומחיות, היה מספר בעיניים נוצצות כמה הוא גאה בשחקנים שלו ואיך עם סגל בשקל וחצי ועם שני זרים השחקנים שלו עמדו כשווים מול קבוצה של מיליונים ובעקיפין כמובן גם עושה לעצמו יח"צ וגורף לעצמו את השבחים. ורק עודד כשהוא נשאל מה לוקחים מהמשחק הזה, אומר שצריך לקחת את האכזבה וההרגשה החרא כדי שיזכרו אותה ובפעם הבאה יתנו את האקסטרות. איזה ווינר ענק. למרות החסרונות שיש לו (כמו לכל מאמן) לא הייתי רוצה רוצה לראות אף אחד שיאמן וידריך את הקבוצה הזאת.

הוא כבר הרשים אותי שבוע שעבר גם כשניצחנו הייתה לו ביקורת והוא אמר שהוא פיספס עם הויקינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 12:00 
KingAlpaca כתב:
יובל כתב:

הוא כבר הרשים אותי שבוע שעבר גם כשניצחנו הייתה לו ביקורת והוא אמר שהוא פיספס עם הויקינג.

אני פחדתי שהאופי הנוח-רגוע-נורמלי של קטש יהפוך את הפועל לקבוצה אדישה.
אתמול ראיתי הפועל קשוחה, אגרסיבית, על סף הדלוקה.
התרגשתי לראות את סקוורר הודף עם הגוף את ברייסי רייט פעם אחר פעם, את גולן גוט לוחץ כמו משוגע את מובילי הכדור של ירושלים,
את שולדי חוסם וגונב ריבאונדים (במקום לחלק אותם) ואת רביב נותן 300 אחוז ועוד מוצא אוויר לשתי קליעות עונשין ולחדירה הזו בסוף.
כבר במחזור השלישי מצאתי את עצמי שוכב במיטה ולא מצליח להירדם מהתרגשות ועצבים, וכל זה בלי נאומי גבורה פומפוזיים למצלמות.

אחרי אתמול אני מלא אופטימיות,
תודה קטש. :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 214 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: