תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 23:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סכנין והטקס
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
yos כתב:
הנקודה המשמעותית באמת לפורום הזה צריכה להיות העובדה שאוהדי סכנין תמיד מנצלים את המשחקים נגדנו כדי לעשות פרובוקציות, שגם מתנקמות בנו.

איך בדיוק זה מתנקם בנו? למה שלא תסביר קצת מעבר לסיסמאות שאתה זורק בהודעה שלך?

דגל פלסטין שהונף על ידם ביציע שלנו פגע בנו. אני לא חושב שאפשר לחלוק על כך.
אני, אישית, נאלצתי עשרות פעמים להסביר שמניפי הדגל לא היו אוהדי הפועל, אלא אוהדי סכנין.
אם אתה חושב שאוהדי סכנין היו מניפים דגל פלסטין גם ביציע של אוהדי מכבי ת"א, חיפה או עכו, אתה טועה.
ואגב, אני מאד גאה בכך שבקרב אוהדי הפועל יש יהודים וערבים, שמאלנים וימנים. זה דו-הקיום האמיתי, בין אנשים שרוצים להיות ביחד, ולא הדו-קיום המזויף, שהוא השלמה מתרפסת עם אנשים שבכלל לא רוצים דו-קיום. מי שכותב 'ירושלים שלנו', ויהא יהודי או ערבי, הוא אדם שלא מכיר בכך שיש צד שני שיש לו גם זכויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר לדעתי להעמיד אותם לדין וחבל שכל מיני אנשי ציבור מתלהמים בהקשר זה, כשהם יודעים שלא ניתן להעמיד את סכנין לדין.

ההתייחסות לסכנין צריכה להיות על ידי הציבור (ואני לא מתכוון לציבור אוהדי הפועל) כאל הקבוצה של בל"ד. כך היא היתה בעבר וכך היא גם היום. ולא תעזור מתקתקות השפתיים של היו"ר לשעבר שהוא באמת אדם נחמד ובאותה מידה ביב במקום החמישי ברשימת בל"ד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 16:44 
אדום אופטימי כתב:
אי אפשר לדעתי להעמיד אותם לדין וחבל שכל מיני אנשי ציבור מתלהמים בהקשר זה, כשהם יודעים שלא ניתן להעמיד את סכנין לדין.

ההתייחסות לסכנין צריכה להיות על ידי הציבור (ואני לא מתכוון לציבור אוהדי הפועל) כאל הקבוצה של בל"ד. כך היא היתה בעבר וכך היא גם היום. ולא תעזור מתקתקות השפתיים של היו"ר לשעבר שהוא באמת אדם נחמד ובאותה מידה ביב במקום החמישי ברשימת בל"ד.

אם סכנין "הקבוצה של בל"ד", של מי אתה?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
בושה חייבים לעמוד לדין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 17:09 
הקהל של הפועל ידוע בסבלנות שלו ודגילה בדו קיום. מכיר בזכותם של ערביי ישראל לשוויון ולחופש במדינה. אך האם קהל סחנין וערביי ישראל מכירים בזכותם של היהודים לביטחון וחיים בארץ ישראל?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סכנין והטקס
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
teknoboy כתב:
אוף טופיק: נראה לי שפרובוקציה היא אחת הדרכים המעולות לאתגר את השיח (כל שיח באשר יהיה), עד כדי כך ש"אתגור השיח" משמעו כמעט תמיד "פרובוקציה".

מקובל, אבל זה לא הופך כל פרובוקציה ללגיטימית.
האם הנפת דגלי דעא"ש (פרובוקציה לחלוטין) מאתגרת איזהשהוא שיח?
לא, כי היא לא מתחברת לאיזו נקודה ששווה לדיון.

כשמיכאל בן ארי הביא סודנים לבריכת גורדון לא היה ספק שמדובר בפרובוקציה, אפילו כזו מכוערת (שכן היא ניצלה לכאורה בתמימות עובדים זרים), אבל לא היה ספק שהיא מכוונת לנקודה מסויימת - זו שמדברת על רחמים ותמיכה בפליטים אך למעשה מתנתקת מכל מגע מהם, ומשאירה את החיכוך לאוכלוסיות חלשות. אז זו דוגמא טובה. אבל מסגד אל אקצה שלנו? זו פרובוקציה שמטרתה לאתגר את השיח? זו פרובוקציה מטומטמת כמו מוחמד מת.

בתור פרובוקציה או אתגר לשיח זה באמת לא משהו מי יודע מה. אף אחד לא יחשוב מחדש על העולם בגלל השלט הזה.
בתור הצהרה על עמדה פוליטית זה עובר, ואפילו לא רע.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 17:12 
האדום הצורר כתב:
אדום אופטימי כתב:

הוא תערובת של ליברמן, יאיר וטומי לפיד מעורבבים בבלנדר, ועוזי לנדאו עם קמצוץ של איזה איציק מרדכי כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
האדום הצורר כתב:
אדום אופטימי כתב:

הוא תערובת של ליברמן, יאיר וטומי לפיד מעורבבים בבלנדר, ועוזי לנדאו עם קמצוץ של איזה איציק מרדכי כזה

והדובדבן למעלה-מישה ארנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סכנין והטקס
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 18:12 
חבורת מתייפייפים מגעילה ואנרכיסטית. אנחנו חיים במדינה יהודית שעיר הבירה שלה היא ירושלים. באיזה מקום אחר בעולם מיעוט היה מרשה לעצמו להתנהג כמו האוהדים של סכנין?
גם אני שר את השיר על ירושלים בירדן בציניות מוחלטת ולא בכוונה אמיתית, אוהדי סכנין מתכוונים לזה מכל הלב והעובדה שהם עשו טקס לכבוד בוגד ומרגל שמטרתו להשמיד אותנו צורבת מאוד. מקווה שיענשו בחומרה יחד עם הקבוצה הגזענית של המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 18:33 
Asafas כתב:
בעולם מיעוט היה מרשה לעצמו להתנהג כמו האוהדים של סכנין?
.

נתעלם לרגע מהגועל נפש הפאשיסטי שבשאלה הזאת, אם יתנו לך 100 דוגמאות למקומות בעולם שהמיעוט שם "הרשה לעצמו" להתנהג יותר גרוע מהאוהדים של סכנין, אתה תפסיק, או שבעוד יומיים תרשום את החרא הילדותי הזה כטוקבק בכתבה אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 19:03 
אתה רואה את הבאסקים/ קטלונים רושמים שלט שמדריד שלהם? וזו דוגמה עדינה. שלא נלך למקומות כמו קפריסין ודומיה.
לדעתך אני פאשיסט, לדעתי אתה סתם צבוע ומתייפייף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
תגובות דומות גם ראינו על הנפת דגלי פלסטין. דגלי קטאלוניה וחבל הבאסקים זה עניין שבשגרה בברצלונה ובבילבאו למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 19:43 
Asafas כתב:
אתה רואה את הבאסקים/ קטלונים רושמים שלט שמדריד שלהם? וזו דוגמה עדינה. שלא נלך למקומות כמו קפריסין ודומיה.

אתה חושב שהנפת שלט זה הדוגמא הקיצונית ביותר להתנגות של מיעוט? אתה מקשיב לעצמך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 19:50 
הקתולים בסקוטלנד, בעיקר בשתי הערים הגדולות, אצל סלטיק והיבס שרים שירי הלל לira וללוחמים/טרוריסטים מפורסמים שלו.

השלט שלהם מטומטם ולא קשור לכדורגל, כמו השלט הזהה שבית"ר הניפו היום.

נ.ב
דובר ערבית (דווקא ימני די קיצוני) אמר לי שלא היה כתוב בו ירושלים שלנו, אלא ירושלים קדושה לנו או משהו מטופש דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 20:58 
NARKOTIKA כתב:
Asafas כתב:

אתה חושב שהנפת שלט זה הדוגמא הקיצונית ביותר להתנגות של מיעוט? אתה מקשיב לעצמך?

אני לא כתבתי שזו הדוגמא הקיצונית ביותר, אני כן חושב שאין לזה מקום במגרש כדורגל. שונא לערב פוליטיקה עם ספורט וסכנין תמיד יעשו את זה במשחק מולנו כשהקהל שלנו לא יגיב להתנהגות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 21:03 
מעניין מה ליברמן היה אומר אם סכנין היו עושים שלט- מייצגים את סכנין לא את ישראל.
גזענות זה בנימים ובוורידים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 21:31 
yos כתב:

ואגב, אני מאד גאה בכך שבקרב אוהדי הפועל יש יהודים וערבים, שמאלנים וימנים. זה דו-הקיום האמיתי, בין אנשים שרוצים להיות ביחד, ולא הדו-קיום המזויף, שהוא השלמה מתרפסת עם אנשים שבכלל לא רוצים דו-קיום. מי שכותב 'ירושלים שלנו', ויהא יהודי או ערבי, הוא אדם שלא מכיר בכך שיש צד שני שיש לו גם זכויות.

מאוד נחמד ונכון אבל נורא נוח לישראלים להתעלם מיחסי הכוח ביו ישראלים לפלסטינים, המצב כאן לא סימטרי, ולאומנות של כובש ונכבש (ששתיהן חרא) זה עדיין לא אותו דבר.
בדיוק כמו שנוח לאשכנזים להתעלם מיחסי הכוח בחברה בין אשכנזים למזרחים, או לגברים להתעלם מיחסי הכוח בין גברים לנשים.
מי שרוצה דו קיום בין יהודים לערבים שיתרכז בסיום הכיבוש ולא בלנזוף בפלסטינים שמניפים שלטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 21:54 
19 כתב:
הקתולים בסקוטלנד, בעיקר בשתי הערים הגדולות, אצל סלטיק והיבס שרים שירי הלל לira וללוחמים/טרוריסטים מפורסמים שלו.

השלט שלהם מטומטם ולא קשור לכדורגל, כמו השלט הזהה שבית"ר הניפו היום.

נ.ב
דובר ערבית (דווקא ימני די קיצוני) אמר לי שלא היה כתוב בו ירושלים שלנו, אלא ירושלים קדושה לנו או משהו מטופש דומה.

ירושלים קדושתנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
זה מעניין שגילויי לאומנות ציוניים הם לגיטימיים , אבל גילויי לאומנות פלסטיניים זוכים ליחס יותר חמור מגילויי גזענות אנטי ערבים.
יש לי תחושה שאם סכנין יצעקו"מוות ליהודים" פתאום גם יזכרו בחוקי אופא שבפעם הראשונה זה הורדת נקודות וכל פעם מעבר הורדת ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:24 
100%anti beitar כתב:
yos כתב:

מאוד נחמד ונכון אבל נורא נוח לישראלים להתעלם מיחסי הכוח ביו ישראלים לפלסטינים, המצב כאן לא סימטרי, ולאומנות של כובש ונכבש (ששתיהן חרא) זה עדיין לא אותו דבר.
בדיוק כמו שנוח לאשכנזים להתעלם מיחסי הכוח בחברה בין אשכנזים למזרחים, או לגברים להתעלם מיחסי הכוח בין גברים לנשים.
מי שרוצה דו קיום בין יהודים לערבים שיתרכז בסיום הכיבוש ולא בלנזוף בפלסטינים שמניפים שלטים.

המצב לא סימטרי ולכן צריך ליצור מצב לא סימטרי בהפוכה !
(יעני, לערבים קשה יותר להגיד דברים במדינה [כמובן, זה אף פעם לא באשמתם, זה תמיד בגלל הרוב הכוחני] ולכן עלינו להקשות על עצמנו בדברים)

נערך לאחרונה על ידי MANDALA בתאריך 19 אוקטובר 2014, 22:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:27 
החתול של שרדינגר כתב:
זה מעניין שגילויי לאומנות ציוניים הם לגיטימיים , אבל גילויי לאומנות פלסטיניים זוכים ליחס יותר חמור מגילויי גזענות אנטי ערבים.
יש לי תחושה שאם סכנין יצעקו"מוות ליהודים" פתאום גם יזכרו בחוקי אופא שבפעם הראשונה זה הורדת נקודות וכל פעם מעבר הורדת ליגה.

!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:29 
החתול של שרדינגר כתב:

אתה מדבר על המצב בפורום או בכללי על המדינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 22:31 
רק בפורום, מה פתאום במדינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:11 
אוגוסטוס היל כתב:
רק בפורום, מה פתאום במדינה

סליחה אני מדייק.
התכוונתי לכך שברור לי שאתה חושב שהמצב ככה במדינה, השאלה שלי הייתה אם אתה חושב ככה גם ביחס לפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
בפורום המצב הרבה יותר מאוזן, למרות יצורים כמו אסאפס ודניאל א. לשעבר !!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:54 
אם בבית"ר היו עושים טקס דומה לכהנא הייתי מצפה ומקווה שבהתאחדות יזיינו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:56 
מה כהנא? הבן אדם עזר להם להשיג כספים מקטאר. עשו לו כבוד על זה כתבו פקקטה שלט על ירושלים הקדושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2014, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
השוואה מצויינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 00:00 
בן אדם שנחשד בריגול לחיזבאללה וערק למדינת אויב. אפשר להשוות לכהנא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2014, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
טוב לדעת שאתה מטומטם לא רק באשכולות משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 175 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: