אחד האדומים כתב:
Charlie כתב:
מה היה כתוב בערבית בדגל שהם הניפו בתחילת המחצית השניה עם הציור של מסגד אל אקצה? (סקרנות, לא מעניין אותי פוליטיקה עכשיו)
"ירושלים שלנו"
מה רע? ירושלים שלהם. הם אזרחיים ישראלים וישראל טוענת שירושלים שלה. הם לא אזרחי הרשות.....
אף פעם לא הבנתי מה רע בעזמי בשארה? דבר ראשון הוא לא הורשע אף פעם ודבר שני האישום המופרך נגדו שטיווח טילים במלחמת לבנון השניה הוא מגוכח. גם רוני דניאל ויואב לימור ואלון בן דויד טיווחו טילים במלחמת לבנון השניה שני הדבילים לימור ודניאל עמדו בצפת בשידור ישיר וצחקו על החיזבלה שהם שולחים טילים להר החשוף ממול. תוך שלוש דקות נפל טיל על צפת עליהם. זה כמובן הוצנע ומאולם לא דברו על זה יותר. אבל עיתונאים פרשנים וגנרלים טיווחו טילים בשידורים חיים ברוב העימותים הללו ואין כמעט אדם שלא אמר בטלפון זה נפל פה ולא נפל שם לחברים וחברים בחול וכדומה . עזמי באשרה שוחח עם מישהו בלבנון וקיטר שמפגיזים כפרים ערבים.
הוא גם אחד מחברי הכנסת הכי אינטלגנים וחכמים שאני הכרתי בחיי והכרתי ומכיר די הרבה. אינטלקטואל אמיתי ואיש נחמד העובדה שהשב"כ והמדינה הגזענית הזאת רודפת אחריו היא שהפתרון שלו מדינה דו לאומית הוא פתרון מתוחכם ומסוכן לבריונות של הגזענות הציונית.
אני מאד שמח שהם במשחק עם הפועל עשו את הטקס אין שום רע בטקס הזה הוא חוקי לחלוטין במדינת ישראל ורק במדינה גזענית ובריונית כמו הדיקטטורה הצבאית בה אנו חיים אפשר להתבהם ככה נגדו.