"עידו שאל אותי כמה כסף אני רוצה. אמרתי לו, 'כמו שאני מקבל ברדיו'. אחרי דקה וחצי סגרתי איתו. אני מרוויח פה פחות משהרווחתי כשעבדתי כפרשן.
"קבוצה על סף פשיטת רגל אמיתית. על סף קריסה טוטאלית. אם לא הייתי מגיע לפני חמישה חודשים ועושה את כל הצעדים שעשיתי, הקבוצה היתה עכשיו בפשיטת רגל. בנו פה תקציב הוצאות של 50 מיליון שקל עם הכנסות של 20 מיליון. הבנתי מייד שככה אי אפשר להמשיך, צריך לעשות סדר במועדון הזה.בדקתי את חשבונות הבנק. ראיתי שבכל חודש יוצאים 5-4 מיליון שקלים. היום יוצאים רק 2.5-1.5 מיליון.
"אני אגיד לך מה קרה כאן. חיים רמון לקח את הקבוצה מאהבה, הוא רצה לעשות רק טוב, והוא עשה טעות אחת יותר מדי: שהוא חתם כאן. כולם הבטיחו לו הבטחות. כולם ברחו לו. הוא מאוד פגוע מזה, ולא בא יותר למשחקים שלנו. כמה שאני מנסה לשכנע אותו, זה לא עוזר. הוא לא מעורב מקצועית ולא בא לאימונים, אבל דאג לנו בבקרה התקציבית ומשלם בזמן. השאירו אותו לבד במערכה הזאת.
ציטוט:
"היו פה משכורות מנופחות, כפל תפקידים, מה לא. היתה אבטלה סמויה. גיליתי שיש לקבוצה שני רופאים, מעסה, פיזיותרפיסט ופסיכולוג, שעולים למועדון מיליון וחצי שקל. השארתי רק רופא אחד, והפסיכולוג הלך הביתה. אני הפסיכולוג של השחקנים. אני לא מאמין בתפקיד הזה בקבוצת כדורגל. במהלך הזה חסכתי מאות אלפי שקלים. אם רוצים לנהל מועדון כדורגל כמו שצריך, צריך לעשות לדברים האלה סוף. אני אומר לך, עשיתי מהלימון לימונדה".
ציטוט:
"השחקנים שלנו גברים. הם עשו קיצוץ מאסיבי. יש כאלה שהורידו 20 אחוז מהמשכורת. יש לי שחקנים שמקבלים 7,000 שקל לחודש. יש כמה שבתמורה לקיצוץ שלהם הארכתי להם את החוזה.
"אני מוציא 12 מיליון שקל על שכר שחקנים. מכבי ת"א 60 מיליון. אתה מבין את זה? ערן זהבי ועדן בן בסט ממכבי שווים את כל תקציב השחקנים שלי. ככה גם יוסי בניון ואידריסו ממכבי חיפה. היום המצב שלנו בסדר. אנחנו שורדים. אנחנו בעונה דיאטטית, ובגלל זה אני אומר שפלייאוף עליון יהיה הישג גדול".
"הכי חשוב שהם לא במכבי ת"א. אם הם היו שם היום, זאת היתה מכת מוות למועדון שלנו. הם כבר היו סגורים שם עקרונית. מכבי רצו להחליש אותנו, ולא נתתי לזה יד".
לא מבין למה יש אנשים בפורום שממש שונאים אותו, נכון אולי הדרך שלו וצורת ההתנהלות שלו לא הכי מדהימה אבל אין ספק שהוא מנסה ועשה דברים טובים בשביל שהמועדון ישרוד בצורה הטובה ביותר.