רק מחזור שני, המשחקים באמת כמעט חסרי משמעות ואני משתדל להתרגש מזה כמה שפחות, אבל באמת לא מובן מה קטש מנסה לעשות.
הוא לא קולט שבכל פעם שאנחנו משחקים עם גבוה אחד אנחנו נראים מזעזע, ושהדקות הטובות היחידות שלנו הן עם מיימן או יונתן ב-4? שמתן לא מסוגל לעשות כלום בעמדה 4, לא התקפית ולא הגנתית? גם את השלשות שלו הוא נתן כשירד לעמדה 3, הצבע היה עמוס יותר והוא קיבל כדורים נוחים. שבראון רק עושה נזק בכל שנייה על המגרש? לא הגיוני שהחמישייה הראשונה שלנו שעולה בכל תחילת מחצית, עם בראון ב-3 ומתן ב-4, היא החמישייה הכי גרועה שלנו.
זה זועק לשמיים, ואם לא רואים את זה בעיניים אז הסטטיסטיקה מספרת את זה לא פחות טוב. ב-19 דקות בלבד שמיימן שיחק היום ניצחנו ב-15 (כלומר כל היתרון שלנו היו רק בדקות שלנו). ב-8 דקות בלבד שיונתן שיחק ניצחנו ב-10. נגד אילת אותו דבר - למרות שהפסדנו ב-14, בדקות שמיימן שיחק ניצחנו ב-2, בדקות שיונתן שיחק ניצחנו ב-1. בראון מצד שני - באילת מינוס 16, והיום למרות שניצחנו 16 הפרש, בדקות שהוא היה על המגרש הפסדנו ב-11!
במקרה של יונתן אני נותן לו את הספק שהוא לא כשיר, כי במשחקי ההכנה האחרונים הוא היה מצוין ואז נפצע בגב, אז ההסבר ההגיוני זה שהוא לא יכול לשחק יותר ממה שהוא משחק כרגע. אבל עם מיימן זה פשוט הזוי. הוא השחקן הכי יעיל שלנו, ביי פאר הריבאונדר הכי טוב למרות שהוא בקושי מסוגל לקפוץ מעל דף נייר, מגרד נקודות ליד הסל, וכל פעם שהוא על המגרש אנחנו משחקים הרבה יותר טוב. אם בפחות מ-20 דקות הוא נותן 9.5 נקודות ו-8 ריבאונדים, אז למה הוא לא משחק 30?
בראון לגמרי החוליה החלשה כרגע. אם כל מה שהוא מסוגל לעשות זה לקלוע שני ג'אמפרים במשחק באחוזים רעים ובשאר הזמן לחרב לנו את ההתקפה וגם לעשות המון שטויות בהגנה אז זה לא מספיק טוב. את סקוט אני לא יודע איך לאכול, מצד אחד פעם שנייה שהוא מתפוצץ ברבע אחד (ומי שמשווה אותו לקאונסיל לא מבין בכדורסל) ומצד שני הוא נותן בין לבין משחקים של 2 נקודות. זו לדעתי כבר הפעם החמישית שהוא נפצע מתחילת העונה, מה הקטע עם זה?
הפועל צריכה לשחק עם שני גבוהים במשך 40 דקות, עם מתן בעמדה 3 בלבד, ובלי בראון. והגיע הזמן שקטש יתעורר כבר ויראה את זה.
|