תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 15:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 867 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת ישראל במוקדמות יורו 2016
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 12:08 
נתתי פה סטטיסטיקה שמדגימה איך הוא עשה הרבה פחות מכמה וכמה שחקנים ישראלים אחרים באירופה. מה הזוי פה רק אתה יודע...

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
chimpfive כתב:
ערן כתב:
האשכול הזה הוא כמו ארגונים רדיקליים במזרח התיכון. אתה אומר לעצמך "הטאליבן זה איום ונורא", ואז באים אל-קעידה ואתה כאילו "וואו הם רציניים אלה", ואז מגיע דאע"ש ואתה כאילו "שיואו זה באמת הכי קיצוני". כזה, רק בהזוי.

אני באמת לא מבין מה הזוי בלבחון שחקן לפי ההישגים שלו באירופה לעומת ההישגים שלו בליגה הישראלית. שיהיה, זהבי שחקן על בכל העולם, יותר טוב מכל שחקן ישראלי שהיתה לו קרירה ממושכת בליגות הבכירות באירופה, כי הוא נתן מספרת נגד ליון ונתן שער במחזור הראשון באיטליה, ומזיין את כל הליגה ואותנו באופן קבוע.

אני לא מדבר על ההשוואה הספציפית הזו (שאגב משום מה מתעלמת מהקמפיין של מכבי בליגה האירופית בעונה שעברה, שבו הוא היה השחקן המוביל שלה), אלא על כל הדיבור המקטין כלפיו כשחקן.

ברור שיקטינו אותו. זה עוזר לישון יותר טוב בלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 12:11 
האדום הצורר כתב:
נתתי פה סטטיסטיקה שמדגימה איך הוא עשה הרבה פחות מכמה וכמה שחקנים ישראלים אחרים באירופה. מה הזוי פה רק אתה יודע...

כן אה, רק הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 12:13 
אוקיי, אם גם אתה יודע, אשמח להסבר קצת יותר מפורט.
מה הזוי בלהגיד שערן זהבי ביחס לשחקנים ישראלים אחרים לא עשה הרבה בליגה אירופית בינונית ומעלה/נבחרת ישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 12:20 
האדום הצורר כתב:
אוקיי, אם גם אתה יודע, אשמח להסבר קצת יותר מפורט.
מה הזוי בלהגיד שערן זהבי ביחס לשחקנים ישראלים אחרים לא עשה הרבה בליגה אירופית בינונית ומעלה/נבחרת ישראל?

זה לא הזוי, זה נכון.
ערן זהבי לא עשה הרבה בנבחרת ישראל.
הוא גם לא עשה הרבה בליגה האיטלקית.

מה שמצחיק (יותר עצוב למען האמת) פה זה הטענות לגבי היכולת שלו באופן כללי. אבל זה שיח חרשים. כל אחד יכול להחזיק בדעה שלו, אתה תתפלל שהוא יעלה לשחק נגדינו בדרבי (כי הוא אוברייטד ואגו ומה לא) ואני אשמח לראות אותו עוזב את מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
כשאתה אומר למישהו שהוא הכי טוב בארץ והתשובה האוטומטית שלו היא שהוא לא מספיק טוב לאירופה, אתה מבין שדיון רציני כבר לא יהיה פה.
יאללה, נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 12:27 
ערן כתב:
האשכול הזה הוא כמו ארגונים רדיקליים במזרח התיכון. אתה אומר לעצמך "הטאליבן זה איום ונורא", ואז באים אל-קעידה ואתה כאילו "וואו הם רציניים אלה", ואז מגיע דאע"ש ואתה כאילו "שיואו זה באמת הכי קיצוני". כזה, רק בהזוי.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 12:33 
ערן כתב:
chimpfive כתב:
ערן כתב:

אני באמת לא מבין מה הזוי בלבחון שחקן לפי ההישגים שלו באירופה לעומת ההישגים שלו בליגה הישראלית. שיהיה, זהבי שחקן על בכל העולם, יותר טוב מכל שחקן ישראלי שהיתה לו קרירה ממושכת בליגות הבכירות באירופה, כי הוא נתן מספרת נגד ליון ונתן שער במחזור הראשון באיטליה, ומזיין את כל הליגה ואותנו באופן קבוע.

אני לא מדבר על ההשוואה הספציפית הזו (שאגב משום מה מתעלמת מהקמפיין של מכבי בליגה האירופית בעונה שעברה, שבו הוא היה השחקן המוביל שלה), אלא על כל הדיבור המקטין כלפיו כשחקן.

התייחסתי למדד של זהבי בקמפיין האירופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 12:36 
האדס כתב:
כשאתה אומר למישהו שהוא הכי טוב בארץ והתשובה האוטומטית שלו היא שהוא לא מספיק טוב לאירופה, אתה מבין שדיון רציני כבר לא יהיה פה.
יאללה, נקסט.

הוא אכן הכי טוב בארץ, הדיון לגבי אירופה נובע ביו השאר בגלל משחקי הנבחרת והשאלה מדוע הוא לא פרץ באירופה.

אגב הטיעון די פשוט:
1.במשחקים של מכבי ושלנו במסגרות האירופיות הוא אכן היה פקטור, אבל אלה היו בסך הכל משחקים בודדים נגד קבוצות שלא לקחו את מכבי או אותנו יותר מדי ברצינות.
2. הוא שחקן שנעלם במשחקי הנבחרת.
3. לא היתה לו קרירה אירופית.

אלה אינם טיעונים שבאים להקטין את זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
האדס כתב:
יאללה, נקסט.

הוא אכן הכי טוב בארץ, הדיון לגבי אירופה נובע ביו השאר בגלל משחקי הנבחרת והשאלה מדוע הוא לא פרץ באירופה.

אגב הטיעון די פשוט:
1.במשחקים של מכבי ושלנו במסגרות האירופיות הוא אכן היה פקטור, אבל אלה היו בסך הכל משחקים בודדים נגד קבוצות שלא לקחו את מכבי או אותנו יותר מדי ברצינות.

למה הוא לא פרץ באירופה? כי הוא לא היה מספיק טוב.
אם מחר הוא יצא לאירופה זה סיפור אחר.

להגיד שעבדורחימי שחקן יותר טוב כי הוא כבש 3 גולים ב-6 משחקים בלוקרן (שהיא קבוצה פחות נחשבת וטובה מאיתנו וממכבי אגב) זאת בדיחה הזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
האדס כתב:
יאללה, נקסט.

אגב הטיעון די פשוט:

כשהם באים בקונטקסט של הקטנת זהבי, אז הם כן, כי מתעלמים פה מעובדות נוספות.
גם נאתכו "נעלם" בנבחרת. גם רונאלדו לא משפיע על פורטוגל כמו שהוא משפיע על ריאל. להזכיר את הביקורת על מסי בגלל התצוגות הסולידיות בארגנטינה?
וזה בטח מקטין כשאתה אומר שבמשחקים האירופיים בהפועל זהבי היה פקטור אבל רק כי היריבות זלזלו.

בשורה התחתונה, שחקן לא יכול להצליח לבד, ובקבוצה שאינה מתואמת ומאורגנת. אז אולי זה לא כמה זהבי גדול, כמו שכמה החברים שלו נגרים? אולי אם תשים את זהבי בקבוצה עם שחקנים טובים יותר, הוא יהיה יותר אפקטיבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 13:39 
אבל ב-26 משחקים בפאלרמו הבן אדם הבקיע שני שערים. גם במסגרת אירופית, ב-11 משחקים במכבי, כשהוא השחקן המרכזי בקבוצה, הוא הבקיע 4 שערים. לפחות אחד מהם שאני זוכר בפנדל.
זה די אינדקציה טובה לזה שברמות האלה הוא לא בדיוק מבריק.
תוסיף לזה 2 שערים ב-21 משחקים בנבחרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
למה מי שלא מסכים עם העדר שטוען שזהבי הוא השחק הטוב בהיסטוריה האנושית הוא זה שמקטין אותו ולאו זה שמציג לעדר את האמת מול הפרצוף?

זהבי שחקן טוב, מאוד טוב ומהמובילים שיש בארץ, לתפיסתי הוא אינו השחקן הישראלי הטוב ביותר לא מעולם ולא שמשחק היום.
סיני, מלמליאן, אוחנה, ורמוט, ברקוביץ רביבו, נימני, ואני יכול להמשיך עוד לא מעט הם שחקנים טובים ממנו לדעתי.
אתה יכול לא לקבל את זה, אתה יכול לנסות לשכנע אותי אחרת, אבל זה מה שאני חושב לפי תפיסתי את המשחק הכדורגל.

בדיוק כמו שאני חושב שצ'אבי טוב ממסי, וזה גם לא הפעם הראשונה שאני אומר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
RedFox כתב:
el dudernio כתב:
לגבי זהבי, לא אמרתי לרגע שהוא לא שחקן טוב, אני רק אומר שהפורום והתקשורת עושה ממנו יותר ממה שהוא.

לא עושים ממנו יותר ממה שהוא, הוא השחקן הכי טוב שמשחק בארץ כרגע.
לא עשינו ממנו שום דבר יותר מזה.

תוכיח שלא עשית פולחן אישיות.

נכון רק הפכת אותו למשהו שהוא לא, בשם יראת הזהבי.
יאללה.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 13:55 
האדום הצורר כתב:
אבל ב-26 משחקים בפאלרמו הבן אדם הבקיע שני שערים. גם במסגרת אירופית, ב-11 משחקים במכבי, כשהוא השחקן המרכזי בקבוצה, הוא הבקיע 4 שערים. לפחות אחד מהם שאני זוכר בפנדל.

תקשיב, אין לי כח להכנס לויכוח הזה, אבל חלאס עם המספרים האלה.
הוא לא חלוץ, ומספרים זה רחוק מלהיות הכל בכדורגל. אין לי עניין למדוד את היכולות האירופאיות שלו, כאילו זה חשוב למשהו פה בארץ, אבל במשחקים של מכבי השנה באירופה הוא היה הכיטוב על המגרש. כולל הקבוצה השנייה ששמה לב לזה אחרי רבע שעה והדביקה לו שומר אישי, ועדיין הוא היה הכי טוב. יצר מצבים, דאבל פסים, עבר ובעט. הכי טוב ביי פאר.

עכשיו תמשיכו לדבר על כדורגל כאילו זה ענף בסטטיסטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 13:55 
אתם צריכים אישפוז. למה מי זה הכלב ששווה אשכול כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
למה מי שלא מסכים עם העדר שטוען שזהבי הוא השחק הטוב בהיסטוריה האנושית הוא זה שמקטין אותו ולאו זה שמציג לעדר את האמת מול הפרצוף?

זהבי שחקן טוב, מאוד טוב ומהמובילים שיש בארץ, לתפיסתי הוא אינו השחקן הישראלי הטוב ביותר לא מעולם ולא שמשחק היום.
סיני, מלמליאן, אוחנה, ורמוט, ברקוביץ רביבו, נימני, ואני יכול להמשיך עוד לא מעט הם שחקנים טובים ממנו לדעתי.
אתה יכול לא לקבל את זה, אתה יכול לנסות לשכנע אותי אחרת, אבל זה מה שאני חושב לפי תפיסתי את המשחק הכדורגל.

בדיוק כמו שאני חושב שצ'אבי טוב ממסי, וזה גם לא הפעם הראשונה שאני אומר את זה.

תגיד, אתה מתווכח עם עצמך או שאתה קורא מה שכותבים לך בתגובה? זה קצת מעיק.
מי דיבר על כל השחקנים האלה שציינת? מישהו אמר שהוא הכי טוב בעולם בכל הזמנים? איך זה קשור?
עלתה כאן טענה שהוא "אפס מאופס" וכל מיני טיעונים שניסו להקטין אותו כשחקן או את ההישגים שלו בקריירה. אותו אחד שקרא לזהבי אפס מאופס טוען באשכול מקביל שעבדורחימי יצליח באירופה, וזהבי לא יכול לעשות את זה.
אני ויתר העדר טוענים שזהבי שחקן מצוין, הכי טוב מבין הישראלים (או כפי שחלק חושב - יחד עם גילי) כיום, ושהוא בהחלט יכול לשחק במקומות לא מעטים באירופה ואף להצליח שם. זהו.

עכשיו אתה יכול להגיד שטענו שזהבי יזכה בנעל הזהב ולהתחיל להפריך את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
ארוס מן הסתם הגזמתי,
אבל את השורה התחתונה שהוא לא השחקן הטוב בארץ היום לא ניתן לשנות.
הוא לא אפס וכנראה שהוא יותר קרוב להיות השחקן הטוב בארץ מאפס, אבל כל האמירה היא שכדאי קצת להרגיע בנוגע אליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 14:02 
NARKOTIKA כתב:
האדום הצורר כתב:

הוא לא חלוץ, ומספרים זה רחוק מלהיות הכל בכדורגל. אין לי עניין למדוד את היכולות האירופאיות שלו, כאילו זה חשוב למשהו פה בארץ, אבל במשחקים של מכבי השנה באירופה הוא היה הכיטוב על המגרש. כולל הקבוצה השנייה ששמה לב לזה אחרי רבע שעה והדביקה לו שומר אישי, ועדיין הוא היה הכי טוב. יצר מצבים, דאבל פסים, עבר ובעט. הכי טוב ביי פאר.

חשבתי שאם יש משהו אחד שבו זהבי אמור להתבלט זו הסטטיסטיקה שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
סליחה שאני מפריע לויכוח ההו-כה-חשוב לגבי זהבי והנבחרת
מישהו יודע אם ורמוט צפוי לפתוח במשחק מחר? נשמע שהמגרש של האלבנים הוא אחד המועדים לפציעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: נבחרת ישראל במוקדמות יורו 2016
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
מישהו יודע אם ורמוט צפוי לפתוח במשחק מחר? נשמע שהמגרש של האלבנים הוא אחד המועדים לפציעות

המשחק באנדורה.
בעיקרון, נראה לי שהוא אמור לפתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: נבחרת ישראל במוקדמות יורו 2016
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
סומך כתב:

המשחק באנדורה.
בעיקרון, נראה לי שהוא אמור לפתוח.

כן, התכוונתי אנדורה... נקווה שגוטמן ישנה הרכב, כולם מדברים על המגרש המחורבן שיש שם.
אגב, טוטו כבר עזב את מחנה הנבחרת בגלל כאב שיניים.
מעניין אם זה כאב אמיתי או תסכול על שלא נכנס כמחליף במשחק נגד קפריסין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נבחרת ישראל במוקדמות יורו 2016
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 14:44 
תודה, ומי אמר לעזאזל שעבדורחימי שחקןיותר טוב? באמת נהיה הזוי כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 14:46 
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:
האדס כתב:
יאללה, נקסט.

אגב הטיעון די פשוט:

כשהם באים בקונטקסט של הקטנת זהבי, אז הם כן, כי מתעלמים פה מעובדות נוספות.
גם נאתכו "נעלם" בנבחרת. גם רונאלדו לא משפיע על פורטוגל כמו שהוא משפיע על ריאל. להזכיר את הביקורת על מסי בגלל התצוגות הסולידיות בארגנטינה?
וזה בטח מקטין כשאתה אומר שבמשחקים האירופיים בהפועל זהבי היה פקטור אבל רק כי היריבות זלזלו.

בשורה התחתונה, שחקן לא יכול להצליח לבד, ובקבוצה שאינה מתואמת ומאורגנת. אז אולי זה לא כמה זהבי גדול, כמו שכמה החברים שלו נגרים? אולי אם תשים את זהבי בקבוצה עם שחקנים טובים יותר, הוא יהיה יותר אפקטיבי?

לנאתכו יש קרירה אירופית. וזהו סיימתי להתייחס לנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 14:51 
האדום הצורר כתב:
NARKOTIKA כתב:
האדום הצורר כתב:

הסטטיסטיקה שלו לאורך הקריירה בולטת. להגיד שבגלל עונה וחצי באירופה שהוא היה בה שחקן ספסל (26 הופעות זה חתיכת דמגוגיה) ועוד 11 הופעות שפרוסות על פני שנתיים (וגם 4 שערים מתוך 11 זה אחלה) זה אינדיקציה למשהו זה טיעון מביך. אבל אם זה משכנע אותך, אחלה.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 12 אוקטובר 2014, 15:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
איך הסטטיסטיקה של שכטר באירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 15:37 
NARKOTIKA כתב:
האדום הצורר כתב:
NARKOTIKA כתב:
האדום הצורר כתב:

הסטטיסטיקה שלו לאורך הקריירה בולטת. להגיד שבגלל עונה וחצי באירופה שהוא היה בה שחקן ספסל (26 הופעות זה חתיכת דמגוגיה) ועוד 11 הופעות שפרוסות על פני שנתיים (וגם 4 שערים מתוך 11 זה אחלה) זה אינדיקציה למשהו זה טיעון מביך. אבל אם זה משכנע אותך, אחלה.

מה עם הנתונים מהנבחרת?
והייתה לי טעות: אלו נתונים של הביצועים שלו בליגה האירופית מ-13/14. השנה הוא הוסיף שני שערים בשישה משחקים, שניהם בפנדל, אחד מהם מול סנטה קולומה. בלי ספק מוכיח את יכולתו האירופית הגבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 18:39 
יש לו מה שאין להרבה שחקנים בארץ- תנועה אינסופית וזה מה שמביא אותו להמון מצבים בכל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
די נו. בוני גינצבורג אמר עכשיו שכשעושים שני צעדים גדולים לפני פנדל, הכדור הולך למעלה. אין לו עקבות בכלל לטמבל הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
התגעגעתי לפסיכוזת הכינור השישי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 867 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: