תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 867 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
פרט לאכזבה שלי מכך שבמקום למנוע גרמתי לך לציין שאכן זה לא היה גול עלייה,אין לי מה לתרום לויכוח הזה.
ממש לא מפריע לי אם אתה מעריך את זהבי כגאון כדורגל או לא.
לצערנו המציאות נגדך, אבל מותר לך לטעות בפירוש שלך אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נבחרת ישראל במוקדמות יורו 2016
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 22:52 
אוי לא!
אוהדי מכבי יכניסו ציטוטים מהאשכול הזה לאשכול שלהם! לאיפה נוליך את הבושה?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 22:54 
אדום נחמד כתב:
פרט לאכזבה שלי מכך שבמקום למנוע גרמתי לך לציין שאכן זה לא היה גול עלייה,אין לי מה לתרום לויכוח הזה.
ממש לא מפריע לי אם אתה מעריך את זהבי כגאון כדורגל או לא.
לצערנו המציאות נגדך, אבל מותר לך לטעות בפירוש שלך אותה.

אני בספק אם אפילו זהבי עצמו חושב שהוא "גאון כדורגל".

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 23:02 
el dudernio כתב:
אדום נחמד לא רק שלא מנעת אותה אלא אתה הסיבה שהיא נכתבה.

מלבד הסייפה זיו ציין עובדות. , זה לא עניין של פרשנות אלא מציאות.
אם מישהו ינסה אבל לטעון שבזכות זהבי עלינו הוא יעיוות את נמציאות.
בדיוק כמו מישהו שיטען שאילולא זהבי מכבי לא הייתה לוקחת כאן אליפות בשנתיים האחרונות.
בדיוק כמו מי שיטען שהגול בטדי הוא תולדה של גאונות של זהבי הרבה יותר משל ורמוט.

זהבי הוא כנראה הווינר הכי גדול שידע הכדורגל הישראלי, אבל מבחינת כדורגל הוא מאוד רחוק משם.

ובמתמטיקה כמו בכדורגל מה שחשוב זה השורה התחתונה. הוא נמצא שם לשים את הגול החשוב, את התנועה הנכונה, את מה שצריך בשביל שיזכרו אותך
הרבה יותר מאשר עוד דריבל באמצע המגרש.
ובעוד 20 שנה, יזכרו אותו ולא איזה איתי שכטר או גילי ורמוט שידעו להשחיל לאיזה מגן בין הרגליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נבחרת ישראל במוקדמות יורו 2016
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 23:05 
וואו, טוב אז לא, לא מזל שהוא לא חזר אלינו. זהבי שחקן מצוין לליגה שלנו, שוב לליגה שלנו. כמו נימני, קטן, עטר ועוד שחקנים טובים שהיו גדולים עליה. כמו קטן, עטר, נימני, שכטר, גילי ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד הוא אפס מאופס בקנה מידה אירופי.
והיו כאלה שהתווכחו איתי שזהבי אוטו טו חוזר לאירופה, כשאני טענתי שהוא מבין מצוין שהוא לא מספיק טוב לרמות האלה ונשאר במכבי. מי ממזער אותו?
ההשוואה המפגרת לעבדורחימי אתה עשית, היא כל כך לא קשורה לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
אוי לא!
אוהדי מכבי יכניסו ציטוטים מהאשכול הזה לאשכול שלהם! לאיפה נוליך את הבושה?

לפחות התרגלת לזה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 23:47 
JustZiv כתב:
shaharot כתב:
לא יודע איך בסי קשור לנושא הזה.
אבל עובדתית זהבי נחנק כבר שנתיים במפעלים האירופאים.

מול ההגנות של עכו וסכנין קל לזהבי לעשות תנועה טובה ולקבל כדור מול השוער ולכבוש. הוא בחיים לא יכול לשחק בקבוצה אירופית טובה כמו צסקא באופן שוטף.. אולי הוא מתאים לקבוצה תחתית בליגה הצרפתית כמו עטר. גם זה לא בטוח

כל כך נחנק שהוא שם גול עלייה לצ׳מפיונס מול זלצבורג וצמד מול בנפיקה ומספרת מהסרטים בליון.

אנשים הזויים יש פה...

רשמתי שהוא נחנק בשנתיים האחרונות.
מה שלא הפריע לך להזכיר "גול עלייה" שגם בלי זה היינו עולים לצ'מפיונס.

זהבי יכול לתת העונה גם 50 גולים בליגה ועדיין תראה אותו נשאר במכבי{מקסימום יושב על הספסל בקבוצה באירופה}.. איפה הוא ואיפה נאתכו.

רק לצורך הבהרה - לא טענתי מעולם שזהבי אפס וגרוע. הוא שחקן מעולה לליגה הישראלית כמו רבים אחרים שהיו רמה מעל הליגה אבל לא מצליחים לגרד דקות בקבוצת תחתית שקר כלשהיא באירופה. כן זה כולל גם גילי שכמה שאני אוהב אותו והוא שחקן גדול אבל בארץ ולא באירופה.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
:bang: מה יש לכם ממוגלת האדם הזה? חבל שלא נדבק באבולה בבית החולים. כך דבר רע שיקרה לאיש הזה אני אשמח. שנבחרת ישראל לא תעלה ותובס באנדורה בגללו? אשמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
א. הם מוזמנים לצטט אותי עד מחר.
ב. אני לא קבעתי על דעת עצמי שמכבי לא טובה בלי זהבי, אלא פשוט העובדה כשראיתי אותה בלעדיו היא לא הייתה טובה כמו שהיא איתו.

מאוד יכול להיות, ואפילו סביר שהם היו לוקחים את 2 האליפויות האחרונות בלעדיו, אבל גם מאוד יכול להיות שלא.
כמו שהם לא לקחו עם הכסף של גולדאהר שנתיים קודם, וגם לא עם של שניידר.
כסף זה לא טיעון מקצועי, אבל זה אחלה אמצעי להשיג שחקנים טובים, אם יש דבר אחד שאני מסכים בנושא גולדאהר שזה היה עניין של זמן עד שהוא יפגע ברולטה.
מאוד יכול להיות שמחר זהבי ירגע, בן חיים יצא לאירופה, מפריצה, אלברמן, ראדי וגרסיה ישארו רק שאריות ומכבי תלך לכמה עונות גרועות.
ה"כסף" שלו העונה כבר הביא 2 שחקנים גרועים והיד עוד נטויה, זה לא הכל, בטח לא בליגה של ב"ש וחיפה שזורקות כסף בצורה דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 02:47 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
JustZiv כתב:
shaharot כתב:
לא יודע איך בסי קשור לנושא הזה.
אבל עובדתית זהבי נחנק כבר שנתיים במפעלים האירופאים.

מול ההגנות של עכו וסכנין קל לזהבי לעשות תנועה טובה ולקבל כדור מול השוער ולכבוש. הוא בחיים לא יכול לשחק בקבוצה אירופית טובה כמו צסקא באופן שוטף.. אולי הוא מתאים לקבוצה תחתית בליגה הצרפתית כמו עטר. גם זה לא בטוח

כל כך נחנק שהוא שם גול עלייה לצ׳מפיונס מול זלצבורג וצמד מול בנפיקה ומספרת מהסרטים בליון.

אנשים הזויים יש פה...

רשמתי שהוא נחנק בשנתיים האחרונות.
מה שלא הפריע לך להזכיר "גול עלייה" שגם בלי זה היינו עולים לצ'מפיונס.

זהבי יכול לתת העונה גם 50 גולים בליגה ועדיין תראה אותו נשאר במכבי{מקסימום יושב על הספסל בקבוצה באירופה}.. איפה הוא ואיפה נאתכו.

רק לצורך הבהרה - לא טענתי מעולם שזהבי אפס וגרוע. הוא שחקן מעולה לליגה הישראלית כמו רבים אחרים שהיו רמה מעל הליגה אבל לא מצליחים לגרד דקות בקבוצת תחתית שקר כלשהיא באירופה. כן זה כולל גם גילי שכמה שאני אוהב אותו והוא שחקן גדול אבל בארץ ולא באירופה.

תמשיכו למכור לעצמכם את השטויות האלה.
זהבי יכול לשחק באירופה, בטח בקבוצה מצחיקה כמו לוקרן בבלגיה שעבדורחימי "התותח" עושה בה חיל, השוואה משעשעת אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
האדס, ראיתי את מכבי חצי עונה בלעדיו והיא הייתה טובה בדיוק כמו חצי העונה שאיתו (באליפות הראשונה) כאשר בחצי עונה איתו הוא היה שחקן ספסל או כזה שיורד לספסל כל משחק, וממש לא השחקן שסביבו נבנתה הקבוצה.
שנה שעברה הוא היה הכל במכבי ולכן איתו ובלעדיו היו הפרשי רמות, אבל אני לא חושב שראיתי הבדל באיכות המשחק של שאר השחקנים, פשוט שיטת המשחק היתה בנויה על זהבי ואין מלבדו.
זאת אגב הטענה המרכזית שלי לגבי זהבי, ביכולות שלו הוא שחקן משלים ענק, השחקן שיודע לעשות את התנועה הנכונה, יודע לנצל ולמצוא מיס-אצים במגרש וכו' אבל הוא לא השחקן
שצריך לבנות עליו קבוצה, רק שהאגו שלו לא ממש מאפשר את זה בכדורגל הארץ ישראלי.

סתם למשל, ואת זה אני לא חושב שנוכל אי פעם לבדוק, אני לא חושב שאם היינו מחליפים בין זהבי לוורמוט היינו רואים מזהבי תצוגה של מעל הליגה העונה בהפועל, מורמוט כבר ראינו אחת נגד חיפה. כי ורמוט מסוגל להיות ענק כאשר אין לידו ענקים, וזהבי מסוגל להיות ענק רק עם ענקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
אל דוד, ברצינות, מספיק. אתה מתחיל להזות ..
שחקן ספסל עאלק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
האשכול הזה הוא כמו ארגונים רדיקליים במזרח התיכון. אתה אומר לעצמך "הטאליבן זה איום ונורא", ואז באים אל-קעידה ואתה כאילו "וואו הם רציניים אלה", ואז מגיע דאע"ש ואתה כאילו "שיואו זה באמת הכי קיצוני". כזה, רק בהזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 09:47 
זה מזכיר לי את הדיונים שבהם המשתמש "אנונימי" טען בלהט שרוביניו שחקן טוב יותר ממסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אל דוד, ברצינות, מספיק. אתה מתחיל להזות ..
שחקן ספסל עאלק..

בעונה הראשונה של זהבי במכבי הוא התחיל לשחק ב מחזור ה 21, כך שהיו לו 16 משחקים
הוא פתח ב 14, מתוכם הוחלף ב 11 ונכנס מחליף ב 2 נוספים.
זאת המציאות כלומר עונה על ההגדה של "שחקן ספסל או כזה שיורד לספסל" ששלפתי מזכרון. ובהחלט עונה על ההגדרה של לא השחקן שהקבוצה נבנתה סביבו.
בקיצור מציאות לחוד והאדרת שמו של זהבי לחוד.

כרגע נראה מי שדבק בעובדות זה אני, רוצה להתווכח על הפרשנות אפשר, אל עובדתית מכבי של האליפות הראשונה לא התבססה ולא הסתמכה על ערן זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 10:42 
כן, רק ששכחת לציין שהיא קרטעה ואיבדה לא מעט נקודות עד שזהבי הגיע, ומהרגע שהוא הגיע הוא כבש שערים חשובים והפך את מכבי לקבוצה בלתי עצירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 10:46 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
כן, רק ששכחת לציין שהיא קרטעה ואיבדה לא מעט נקודות עד שזהבי הגיע, ומהרגע שהוא הגיע הוא כבש שערים חשובים והפך את מכבי לקבוצה בלתי עצירה.

היא איבדה נק ועדין שיטה לאליפות די בקלילות.

ושוב אני לא אומר שזהבי לא שחקן טוב, הוא כן רק שפולחן האישיות שאתם ועיתונאי ארצינו עושים לו גובל בחוסר שפיות.

נ.ב למה זהבי שהגיע בינואר שיחק 16 משחקים הבקיע 7 ובישל 4 הוא זה שהפך אותם לבלתי עצירים
ולא פריצה שהגיע בינואר שיחק 18 משחקים הבקיע 8 ובישל 5?

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 12 אוקטובר 2014, 11:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 11:05 
אני עשיתי פולחן אישיות לזהבי?

טוב לדעת.

ועובדתית, עד שזהבי הגיע מכבי לא שיטטה בקלילות. היא הובילה את הליגה אבל הייתה חסרת בטחון ונתקעה בלא מעט מהמורות. ברגע שזהבי בא, היא נתנה גז ולא הסתכלה יותר אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 11:17 
האמת שכשנזכרים איך דיברו עליו בעונת השיא שלו בהפועל (10/11) כשהוא פחות או יותר סחב את הקבוצה, אז זה לא מפתיע לראות איך מדברים עליו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
נועם,
לא אתה ולכן לא פניתי אליך ספציפית הפורום בכלליותו מאדיר את שמו של זהבי וכנ"ל התקשורת.
לגבי העובדות ערכתי את ההודעה והוספתי בנ.ב את ראדה פריצה שלדעתי הוא היה הרבה יותר משמעותי מזהבי באותה עונה.

הבחירה שלנו (הפורום) להסתכל על זהבי ואין עוד בלבדו היא מגוכחת ומטופשת בעיני, ומאוד מזכירה לי את הבחירה של כלל התקשורת
להסתכל על טב"ח במשחק נגד קפריסין, אין ספק שהוא עשה שתי פעולות נפלאות (במיוחד בגול השני) אבל מעבר לזה התרומה למשק הייתה אפסית.
נאתכו וטב"ח השני היו כמה רמות מעליו, והכי טובים בנבחרת בפער די גדול.

אנטי בית"ר, הוא סחב את הפועל אבל העלים את ורמוט וכו', ולכן גם טענתי שנראנו פות טוב באותו זמן, כאשר אתה בונה את הקבוצה סביב זהבי הקבוצה תשחק פחות טוב, לדעתי זה מה שקרה בהפועל כאשר זהבי הפך משחקן משלים לבורג המרכזי וזה מה שקרה במכבי כאשר הוא נהפך לבורג המרכזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

הבחירה שלנו (הפורום) להסתכל על זהבי ואין עוד בלבדו היא מגוכחת ומטופשת בעיני, ומאוד מזכירה לי את הבחירה של כלל התקשורת
להסתכל על טב"ח במשחק נגד קפריסין, אין ספק שהוא עשה שתי פעולות נפלאות (במיוחד בגול השני) אבל מעבר לזה התרומה למשק הייתה אפסית.

וואו. בנאדם, אתה יודע שלפי המדד הזה מסי ורונאלדו הם שחקנים של ליגה ג', נכון?
כל משחק נותנים שלושער ובישול, אבל חוץ מזה - כלום. תרומה אפסית. בוסקטס כמה רמות מעליהם.

לגבי זהבי, לא אין עוד מלבדו ולא נעליים. הוא בנאדם די מחופף ואני קצת מרחם עליו, אבל בישראל הוא שחקן ענק, וגם ברמות מסוימות באירופה הוא יכול להצליח. זה שהוא לא יוצא לא אומר שהוא לא יכול. בטח לא כשהחממה של מיץ' נמצאת רבע שעה נסיעה מהפנטהאוז בראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
שטויות.

ועדין הטענה שלי ולא מהיום שברצלונה זה צ'אבי, הסיבה שברצלונה היום היא כבר לא המכונה המשומנת מלפני כמה שנים היא ירידה משמעותית ביכולת של צ'אבי, שלדעתי הוא היה השחקן הטוב בעולם.

וזה שטויות כי גם רונאלדו וגם מסי לא "רק" מנצלים מצבים אלא יוצרים כאלו, טבח לא באמת ייצר משהו נגד קפריסין.

לגבי זהבי, לא אמרתי לרגע שהוא לא שחקן טוב, אני רק אומר שהפורום והתקשורת עושה ממנו יותר ממה שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
:bang: אני חושב שזה אחד האשכולות הכי הזויים ומבישים שמעידים גם את עומק האסון ששקענו בו בשנים האחרונות. אדמין אני מציע שתתלוש את הדיון הזה ותקבור אותו בבור השחור שהיטלר קבור בו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
לגבי זהבי, לא אמרתי לרגע שהוא לא שחקן טוב, אני רק אומר שהפורום והתקשורת עושה ממנו יותר ממה שהוא.

לא עושים ממנו יותר ממה שהוא, הוא השחקן הכי טוב שמשחק בארץ כרגע.
לא עשינו ממנו שום דבר יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
שטויות.

ועדין הטענה שלי ולא מהיום שברצלונה זה צ'אבי, הסיבה שברצלונה היום היא כבר לא המכונה המשומנת מלפני כמה שנים היא ירידה משמעותית ביכולת של צ'אבי, שלדעתי הוא היה השחקן הטוב בעולם.

וזה שטויות כי גם רונאלדו וגם מסי לא "רק" מנצלים מצבים אלא יוצרים כאלו, טבח לא באמת ייצר משהו נגד קפריסין.

טב"ח היה אחראי לכל דבר מסוכן שהנבחרת שלנו עשתה במשחק חוץ מהכדורים של נאתכו לזהבי ודמארי. הבנאדם בישל גול, איך אפשר להגיד שהוא לא יצר?
באופן כללי, מאז שעבדו במכבי עם טב"ח על רגל שמאל כל היום וכל הלילה, הוא יכול להשתמש בתרגיל המפורסם שלו באופן הרבה יותר יעיל. זה ההבדל הגדול מהתקופה שלו בהפועל.
הוא מבודד מול מגן 4-7 פעמים במשחק, ברוב המקרים הוא עובר את המגן שלו ומגיע למצב נוח להכניס כדור רוחב עם רגל שמאל. פעם את כל הכדורים הוא היה מעיף לקרן בצד הרחוק. זה עדיין קורה היום, אבל ההבדל הוא שבפעם השלישית או הרביעית הוא כבר יוצר מצב של גול. כשיש קבוצה דומיננטית עם תכנית משחק שיודעת לבודד אותו מספר פעמים במשחק ולשלוח שחקנים לרחבה, היא בוודאות תקבל ממנו הזדמנויות הבקעה. להגיד שהוא לא יוצר זה מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
el dudernio כתב:

לא עושים ממנו יותר ממה שהוא, הוא השחקן הכי טוב שמשחק בארץ כרגע.
לא עשינו ממנו שום דבר יותר מזה.

תוכיח שלא עשית פולחן אישיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 11:39 
ערן כתב:
האשכול הזה הוא כמו ארגונים רדיקליים במזרח התיכון. אתה אומר לעצמך "הטאליבן זה איום ונורא", ואז באים אל-קעידה ואתה כאילו "וואו הם רציניים אלה", ואז מגיע דאע"ש ואתה כאילו "שיואו זה באמת הכי קיצוני". כזה, רק בהזוי.

אני באמת לא מבין מה הזוי בלבחון שחקן לפי ההישגים שלו באירופה לעומת ההישגים שלו בליגה הישראלית. שיהיה, זהבי שחקן על בכל העולם, יותר טוב מכל שחקן ישראלי שהיתה לו קרירה ממושכת בליגות הבכירות באירופה, כי הוא נתן מספרת נגד ליון ונתן שער במחזור הראשון באיטליה, ומזיין את כל הליגה ואותנו באופן קבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
טבח ייצר את הגול הראשון, וגם את הגול השני
אולי לא ייצר אבל רוב הקרדיט מגיע לו, למרות הבישול של גילי שראה אותו מרחוק ומסר לו במקום לזהבי שעשה תנועה לעומק.
לדעתי גילי יותר טוב מזהבי, לא משנה לי כמה מספרים יביא זהבי, המספרים האלה זה פשוט ההבדל בין השחקנים שמסביבו של ורמוט לבין השחקנים שמסביבו של זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נבחרת ישראל במוקדמות יורו 2016
הודעהפורסם: 12 אוקטובר 2014, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
ערן כתב:

אני באמת לא מבין מה הזוי בלבחון שחקן לפי ההישגים שלו באירופה לעומת ההישגים שלו בליגה הישראלית. שיהיה, זהבי שחקן על בכל העולם, יותר טוב מכל שחקן ישראלי שהיתה לו קרירה ממושכת בליגות הבכירות באירופה, כי הוא נתן מספרת נגד ליון ונתן שער במחזור הראשון באיטליה, ומזיין את כל הליגה ואותנו באופן קבוע.

אני לא מדבר על ההשוואה הספציפית הזו (שאגב משום מה מתעלמת מהקמפיין של מכבי בליגה האירופית בעונה שעברה, שבו הוא היה השחקן המוביל שלה), אלא על כל הדיבור המקטין כלפיו כשחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 867 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: