תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 867 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת ישראל במוקדמות יורו 2016
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
כן, השער בפוקס החצי עצמי שלו מנגיחה נגד בנפיקה באמת מעיד על משהו (או השער בתוספת זמן במתפרצת), ובוא נחכה ששוב ייתן מספרת כמו נגד ליון.
לגבי השער המצמק שלו מול באזל בקיץ שעבר אתה צודק, הוא קיבל כדור מול בלם, עבר אותו ונתן גול. אבל מה הוא עשה חוץ מזה ב4 משחקים מולם?
אני מדבר על המצבים שהוא מבקיע מהם את מרבית השערים שלו, כל הכדורי רוחב האלה בקרית שמונה שהוא נותן טיל. למצבים האלה הוא לא מגיע כשזה לא ליגת העל. הגולים שלו מול באזל או ליון ובכלל אלה שציינת פה הם יוצאי דופן במונחים שלו (גם גילי פעם בחצי שנה נותן גול מבעיטה מחוץ לרחבה)
ואף אחת מהדוגמאות שנתתי היא לא מ"ליגת האלופות", כולה אסטרס, מריבור (טוב נו) ונבחרת קפריסין.
ושוב, אני לא אומר שהוא לא שחקן טוב ושהוא בעצם אורן ניסים, בסך הכל שהוא הרבה פחות ממה שעושים ממנו.

אתה נמצא בישראל. הוא השחקן הכי טוב בישראל, או השני הכי טוב אחרי גילי. זה לא ממש משנה.
מה אתה רוצה שיעשו? אתה מצפה שלא ידברו על אף אחד בעולם חוץ ממי שכובש באנגליה וגרמניה?
אתה יכול להיכנס לפורום ליגת האלופות, ולקרוא מדורי ספורט מלונדון וממדריד - מבטיח לך שכל מחמאה שם תהיה מקובלת עליך. שם זה בליגה של הגדולים.
כשאתה נמצא בפורום של קבוצה מליגת העל וקורא ידיעות אחרונות, ספורט 5 ו-וואן, ידברו על השחקן הכי מצליח בישראל. תעשה מה שנוח לך.

זה הזוי מבחינתי שאחרי השנה האחרונה דווקא בפורום הזה שיחה כזו תתנהל. פשוט הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 16:41 
לגטימי שתתנהל שיחה כזו בדיון על נבחרת ישראל שעד לפני 24 שעות שמעתי שערן זהבי הוא השחקן הכי חשוב שלה, שהוא צריך להנהיג ושהוא מעל כולם. כל זה על סמך משחקים בליגת העל תוך זלזול בשחקן הרכב של צסקא מוסקבה שרק בשבוע שעבר שיחק מול באיירן מינכן שאני עד עכשיו לא מבין איך בכלל אפשר להשוות בינו לבין זהבי, והתעלמות משחקן הרכב בליגה הספרדית ושחקן הרכב בברוז' למשל.

מי שלא ממש מבין בכדוגל ונכנס לאתרים שציינת (או סתם מתעניין בקטנה) באמת יכול לחשוב שערן זהבי יכול וצריך לשחק בליגה הרבה יותר טובה מהליגה הישראלית. זה בולשיט, זה כבר הוכח ומותר להגיד את זה. בטח אם אני שונא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 16:43 
האדום הצורר כתב:
100%anti beitar כתב:
בכדורגל גולים זה חשוב, מה לעשות.
ברור שיש דברים שגילי יכול לעשות וזהבי לא, גם גילי שחקן אדיר ושונה מזהבי.
אבל שוב, כמה שזה מתסכל ובא לרצוח אותו, על הליגה הזאת זהבי גדול בכמה רמות ואני לא ראיתי (אמנם לא ביותר מדי שנים) שחקן כזה דומיננטי, מהקצת שאני זוכר את בניון הוא היה ככה פחות או יותר.

שמע, אני מכבד ומעריך לרוב את מה שאתה כותב, אבל אני לא מסכים איתך במקרה הזה. נמני? שכטר בדאבל? גם דמארי בשנה שעברה לא נפל ממנו בכלום. בוא נראה איזו עונה תהיה לו השנה, ואז נדבר. קשה לי להאמין שהוא ישחזר את היכולת שלו משנה שעברה (ובחצי שנה שלפני כן אחרי שהגיע אליהם באמצע העונה הוא היה טוב מאוד, אבל לא השאיר מאחוריו את כל הליגה, גם מבחינת נתונים סטטיסטיים).

הם לא היו יציבים כמוהו. שכטר נתן עונה גדולה, אבל אחת. נכון שלא הייתה לו ממש הזדמנות להמשיך את זה. לגבי נמני של שנות האלפיים לפחות (בשנות ה-90 לא ממש הייתי בהכרה אז לא יודע), נתן עונה אחת אדירה והשאר הרבה פחות. זהבי בכל עונה גם בהפועל וגם במכבי היה אדיר ואפילו בעונה הראשונה שלו הוא הספיק לתת איזה 7-8 גולים. שלא נדבר על איזה גולים הוא נתן בעיקר להפועל וגם למכבי. דמארי נתן עונה מדהימה אבל כבר יצא לאירופה... אולי בחו"ל זהבי לא יצליח אף פעם, אבל מדברים על הליגה הישראלית... הלוואי שהוא ישבור שתי רגליים, אבל כמו שזה נראה הוא כן ממשיך באותה יכולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 16:52 
האמת שבמחשבה שנייה נמני כן היה בלוול הזה, אבל זה לא בדיוק מאז בניון ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
זהבי הוא השחקן הכי טוב בארץ היום.
זהבי הוא השחקן הכי דומיננטי שהיה בארץ בשנים האחרונות מבחינת ההשפעה שלו על הקבוצה שהוא משחק בה.
זהבי הוא השחקן הכי מפוספס בהיסטוריה של הפועל ת"א מאז ג'ובאני רוסו.
זהבי הוא ההבדל בינינו לבין מכבי היום. וזה הרבה יותר מתסכל מפיו פיו או דרבי בדקה 90, אלו הם רק תופעות לוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
הרבה יותר קל להיות דומיננטי כאשר אתה מוציא לפועל של הקבוצה, הכי טובה והכי עשירה.
לא סתם עטר שהה טוב לליגה אבל לא מעבר לזה נתן שם עונה עם מספרים מטורפים.
גם כשהוא היה אצלנו היינו הקבוצה הכי טובה ועדין בעונת. דאבל היינו טובים בהרבה מהעונה שקדמה לזה. והסיבה היא שאז היינו בנויים על שכטר וורמוט ואחרי זה על זהבי.
זהבי שחקן טוב, אבל הוא לא יהפוך את הקבוצה לטובה יותר ואת חבריו לטובים יותר אלא אלו יהיו החברים שישדרגו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
זה מתיחל להשמע כאילו היה לנו מזל גדול שהוא הלך למחלה ולא חזר אלינו,
מי יודע, אולי ככה היינו מפספסים את שון מלכה :(

עושה רושם שחלק מהמגיבים כאן לא כל כך מסוגלים להפריד אמוציות מעובדות (שהוא לבטח אחד משלושת השחקנים הכי טובים ומשפיעים בליגה)

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 17:40 
אם היה אשכול אחד שהייתי יכול לקרוא ולהרגיש מה שאוהד מכבי מרגיש, זה זה, בוודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
לא מצליח להביו את הוויכוח הלפעמים אמוציונאלי שגולש לרמה אישית מי יותר טוב, גילי ביבראס או זהבי.

שלושתם שחקנים מצויינים . מה זה מעניין בבכלל אם כלי תקשורת או פרשן כזה חושב שהאחד חשוב מהשני.
בולשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 17:49 
האדס כתב:
זהבי הוא השחקן הכי דומיננטי שהיה בארץ בשנים האחרונות מבחינת ההשפעה שלו על הקבוצה שהוא משחק בה.
זהבי הוא ההבדל בינינו לבין מכבי היום. וזה הרבה יותר מתסכל מפיו פיו או דרבי בדקה 90, אלו הם רק תופעות לוואי.

כל הדברים שאמרת נכונים, אבל הם עדיין לא הופכים אותו למה שעושים ממנו פה (השחקן הישראלי הכי טוב, הכי גדול מאז בניון, אחד שצריך לשחק בליגה הרבה יותר גדולה מהליגה הישראלית. אלה פשוט דברים לא נכונים) וזה בדיוק העניין. פה הוא יחגוג כל משחק ויהיה איזה "ווינר" אגדי אבל בנבחרת ישראל, פאלרמו או בסתם מפגשים מול באזל ואפילו מריבור לפתע יגלו שפתאום התנועה ללא כדור שלו לא תאפשר לו לחורר רשתות מ8 מטר. בוסרמיל הווינר מחזיר מהר מהר לאמצע בדקה 56 ובפאלרמו מתייבש על הספסל. איפה הוא ואיפה איליצ'ץ. זה הכל.

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 11 אוקטובר 2014, 17:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 17:50 
טכנית לארז כתב:
pokara כתב:
זה מתיחל להשמע כאילו היה לנו מזל גדול שהוא הלך למחלה ולא חזר אלינו,
מי יודע, אולי ככה היינו מפספסים את שון מלכה :(

עושה רושם שחלק מהמגיבים כאן לא כל כך מסוגלים להפריד אמוציות מעובדות (שהוא לבטח אחד משלושת השחקנים הכי טובים ומשפיעים בליגה)

לא טענתי לרגע שהוא לא שחקן משפיע בליגה שלנו ודברים כאלה. גם כתבתי שהוא ימשיך לחגוג פה מדי שבת.
זה לא סותר את העובדה שנגד ההגנה של אשדוד הרבה יותר קל להתמקם ברחבה ולחכות לכדור רוחב של מיכה כדי לקרוע את הרשת מ8 מטר, ומול מריבור, אסטרס או נבחרת קפריסין מסתבר שצריך קצת יותר מזה. האינסטינקט שלו הוא תמיד לחפש את הרחבה ואת התנועת עומק, בזה אמרתי שהוא מצוין. כשהוא משחק ברמות קצת יותר גבוהות מליגת העל הוא צריך להביא קצת יותר מזה, ואז מגלים שכשזה לא לתת טיל בנגיעה מ8 מטר הוא לא כזה אפקטיבי פתאום (ושוב, הגדולה שלו פה היא שהוא מצליח להגיע למצבים הנוחים האלה).
ב4 משחקים שלהם נגד מריבור ואסטרס אני מניח שהוא לא הגיע פעם אחת למצב שהוא מגיע אליו לפחות פעמיים שלוש בכל משחק ליגה רגיל פה בוסרמיל.
שחקן גדול לליגה הישראלית, אבל זה לא מקרי שלא ספרו אותו באיטליה ושהוא נראה כמו עוד שחקן במשחקים מול קבוצות/נבחרות ברמה קצת יותר גבוהה.
הגול בטדי למשל הוא קלאסי. גילי ורמוט מקבל כדור 30 מטר מהשער ויוצר מצב מכלום, פשוט כלום, אבל מי שיחכה כדי לתת טיל מ6 מטר אחרי הדיפה של השוער זה ערן זהבי.
הגול בטדי למשל מבחינת כדורגל שייך לגילי ורמוט הרבה יותר מלערן זהבי, אבל מי שלנצח יתפאר בזה שנתן להפועל תל אביב שער של דאבל יהיה ערן זהבי והאגו הנפוח שלו.

יפה מאוד, אף פעם לא חשבתי על הגול הזה ככה (חוץ מהקטע הברור והמדובר לגבי הווינריות של זהבי בשער). אכן גול של גילי קלאסי וזהבי קלאסי.
ונכון שזהבי עדיין לא עשה כלום בנבחרת (זה נכון לרוב שחקני הסגל הנוכחי אגב), אבל פשוט מגוחך לקבור אותו אחרי משחק אחד שהוא לא עלה אליו כשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 17:55 
19 כתב:
אם היה אשכול אחד שהייתי יכול לקרוא ולהרגיש מה שאוהד מכבי מרגיש, זה זה, בוודאות.

אפשר הסבר?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 17:56 
אבל עזבו שטויות, אני מתמקד במה שכתב אורן יוסיפוביץ' בוואלה:

ורמוט היה טוב מאוד והגול השני הוא קודם-כל שלו - איזו הברקה זו לוותר על זהבי הדי-פנוי בשביל טב״ח הפנוי יותר

:ROSE:

http://sports.walla.co.il/?w=/318/2792241

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 18:20 
טכנית לארז כתב:
האדס כתב:

כל הדברים שאמרת נכונים, אבל הם עדיין לא הופכים אותו למה שעושים ממנו פה (השחקן הישראלי הכי טוב, הכי גדול מאז בניון, אחד שצריך לשחק בליגה הרבה יותר גדולה מהליגה הישראלית. אלה פשוט דברים לא נכונים) וזה בדיוק העניין. פה הוא יחגוג כל משחק ויהיה איזה "ווינר" אגדי אבל בנבחרת ישראל, פאלרמו או בסתם מפגשים מול באזל ואפילו מריבור לפתע יגלו שפתאום התנועה ללא כדור שלו לא תאפשר לו לחורר רשתות מ8 מטר. בוסרמיל הווינר מחזיר מהר מהר לאמצע בדקה 56 ובפאלרמו מתייבש על הספסל. איפה הוא ואיפה איליצ'ץ. זה הכל.

1) זהבי וגילי הכי טובים בארץ זה נכון ועדיין ראשים לשועלים.
2)שניהם ניסו לבדוק עצמם ברמות הגבוהות ביותר-זה היה עצוב
3) אם רק זהבי היה הבדל בינינו לבינם ,עוד אפשר היה להתמודד, אנחנו לא מכניסים חוץ מגילי אף אחד להרכב שלהם, והם עוד בינוניים השנה אבל זה עוד יותר מראה עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:

3) אם רק זהבי היה הבדל בינינו לבינם ,עוד אפשר היה להתמודד, אנחנו לא מכניסים חוץ מגילי אף אחד להרכב שלהם, והם עוד בינוניים השנה אבל זה עוד יותר מראה עלינו.

אני חושש שגם לא לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
מה איכפת לך מה אומרים?
אם לדעתך הוא לא גדול כמו בניון, אז זו המציאות שתראה. אם העיתונים רוצים לרשום שהוא גדול כמוהו, אז שיכתבו עד מחר (למרות שלא שמעתי אף אחד אומר דבר כזה).
אני כאוהד הפועל שמסתכל על שחקן כמו ערן זהבי רק יכול לקנא ולהרגיש פספוס גדול, כי הזין הזה לא רק היה אוהד הפועל שרוף, לא רק הביא לנו אליפות ומסע בלתי נשכח, אלא גם אשכרה רצה לחזור לפה. מה לעשות שהמציאות הובילה את כולנו למקום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
האדס ההאדרה שאתם עושים לזהבי מתבטאת מעולה בהודעתך.
מי שיתופי על האליפות והמסע הבלתי נשכח זה ורמוט ושכטר הרבה יותר מזהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 20:03 
el dudernio כתב:
האדס ההאדרה שאתם עושים לזהבי מתבטאת מעולה בהודעתך.
מי שיתופי על האליפות והמסע הבלתי נשכח זה ורמוט ושכטר הרבה יותר מזהבי.

הם גם אלה שהשפיעו הכי הרבה על 2 האליפויות האחרונות של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 20:10 
19 כתב:
אשכול מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 20:32 
אין לי מושג על מה אתם מתווכחים, אבל ההצלה של מרציאנו בסוף היתה מדהימה וגילי אלוהים.
הלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
מי שהשפיע הכי הרבה על האליפות של מכבי זה גולדהאר
אם אתה רוצה להמשיך לשקר לעצמך שבלי זהבי אלו לא היו שתי אליפויות קלות באותה צורה, אני לא אפריע לך להמשיך.

בשורה התחתונה זהבי הגיע מראש לקבוצה הכי טובה שכבר רצה לאליפות באמצע העונה ואתה בוחר להגיד ש וא היה השחקן המשפיע ביותר על האליפות זאת.. אז זה שקר אחד מיני רבים שאתם מספרים בשביל להאדיר את שמו.
שוב אני לא אומר לרגע שהוא מרא שחקן הוא פשוט לא טוב כמו שאתם עושים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
יש פה מספיק חומר בשביל 5 עמודים לפחות של "ציטוטים משדים 14/15".
נפלתם על השכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 20:44 
מה שמדהים אצלך זה שאתה קובע מה אמת, מה שקר והעובדות לא קיימות מבחינתך.

וכן..אני יכול לדמיין את התגובה הבאה שלך :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 20:58 
אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
איזה קטע מתווכחים איתך שוב על משהו מקצועי ואתה כהרגלך חסר תשובה ויורד לפן האישי.

אני לא חושב שיש ספקות שבעונת הדאבל והמסע האירופאי ורמוט היה הרבה יותר דומיננטי וטוב מזהבי.
אני לא חושב שיש ספקות שזהבי הגיע באמצע עונת האליפות הראשונה של מכבי שהיא המועמדת הבכירה לאליפות מובילה את הלוגה ומשחרת את הכדורגל הטוב ביותר בארץ.

אבל בסדר תמשיך להתכחש לעובדות שלא מתאימות לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נבחרת ישראל במוקדמות יורו 2016
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 21:06 
shaharot כתב:
לא יודע איך בסי קשור לנושא הזה.
אבל עובדתית זהבי נחנק כבר שנתיים במפעלים האירופאים.

מול ההגנות של עכו וסכנין קל לזהבי לעשות תנועה טובה ולקבל כדור מול השוער ולכבוש. הוא בחיים לא יכול לשחק בקבוצה אירופית טובה כמו צסקא באופן שוטף.. אולי הוא מתאים לקבוצה תחתית בליגה הצרפתית כמו עטר. גם זה לא בטוח

כל כך נחנק שהוא שם גול עלייה לצ׳מפיונס מול זלצבורג וצמד מול בנפיקה ומספרת מהסרטים בליון.

אנשים הזויים יש פה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
רגע זיו, תיכף יגידו שגם בלי הגול של זהבי היינו עולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
רגע זיו, תיכף יגידו שגם בלי הגול של זהבי היינו עולים.

א. כנראה שהיינו עולים כי זהבי הבקיע בתוספת הזמן כאשר ניצחנו במשחק הראשון בחוץ 3:2 והחינוך בםיגור 1:0 בבית.
ב. מה הקשר?
ג. הגענו למצב הזה כי במשחק הראשון שכטר פירוק את ההגנה של זלזבורג עם מהירות פעמים, ועוד פעם אחת ורמוט פירק אותה עם דריבל במרכז המגרש שביטל את כל משחק ההגנה של האוסטרים.

ואתם משתייכים את העליה לזהבי שהבקיע כול רגיל לחלוטין שלא השפיע על כלום.
במטמטיקה כותבים בזמן הזה מ,ש.ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
אל דוד, ניסיתי לחסוך את התגובה הזו שלך, הצפוייה כל כך.
הנקודה היא שמי שמנסה למעט בזהבי, לא יוותר על הזדמנות לעשות את זה.
באמת שזה ויכוח מטופש..

ואם רגע יורשה לי לדבר על משהו אחר, אז אוחנה ובוני פשוט בלתי נסבלים בערוץ הקיבוץ.. אפילו יותר ממלר (או יעקובי..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2014, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד לא רק שלא מנעת אותה אלא אתה הסיבה שהיא נכתבה.

מלבד הסייפה זיו ציין עובדות. , זה לא עניין של פרשנות אלא מציאות.
אם מישהו ינסה אבל לטעון שבזכות זהבי עלינו הוא יעיוות את נמציאות.
בדיוק כמו מישהו שיטען שאילולא זהבי מכבי לא הייתה לוקחת כאן אליפות בשנתיים האחרונות.
בדיוק כמו מי שיטען שהגול בטדי הוא תולדה של גאונות של זהבי הרבה יותר משל ורמוט.

זהבי הוא כנראה הווינר הכי גדול שידע הכדורגל הישראלי, אבל מבחינת כדורגל הוא מאוד רחוק משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 867 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: