תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לונדון
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2014, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אז אני נוסע ללונדון לנסיעה שתוכננה כבר מלפני חצי שנה, נוחת ב28 באוקטובר, וחוזר ב8 בנובמבר. בגלל המלחמה המטופשת הזאת וכל הדחיות מפספס דרבי במקום לפספס רעננה :bang:
התוכניות הם הופעה של דד פרז (היפהופ), והופעה של אנטיפסטי (פאנק אולדסקול), ומשחק של ארסנל מול אנדרלכט.
לגבי כרטיסים למשחק, מישהו מכיר דרך לקנות ארבעה כרטיסים מושב אחד ליד השני במחיר שפוי? הכי זול שמצאנו זה בטווח 700-800 שקל לכרטיס. מחיר הזוי.
שאלה, נוספת הייתי רוצה להיות גם במשחק הביתי של פאלאס מול סאנדרלנד, איך אפשר להשיג כרטיסים במחיר נורמלי? עד 250-300 שקל בערך.
שאלה בנושא אחר, איפה אפשר לקנות בגדים יפים במחירים שפויים?
אם למישהו יש המלצות וכאלו על איפה אפשר לטייל ביום מעבר למקומות הבנאלים ומה אפשר לעשות בלילות חוץ מההופעות אשמח לשמוע. גם מוזיאונים מעניינים הולך.

נערך לאחרונה על ידי אדום שרוף100 בתאריך 09 אוקטובר 2014, 16:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לונדון
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2014, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
טוב, אז אני נוסע ללונדון לנסיעה שתוכננה כבר מלפני חצי שנה, נוחת ב28 באוקטובר, וחוזר ב8 באוקטובר.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2014, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אדום שרוף100 כתב:
טוב, אז אני נוסע ללונדון לנסיעה שתוכננה כבר מלפני חצי שנה, נוחת ב28 באוקטובר, וחוזר ב8 באוקטובר.

תמונה

מוות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2014, 19:16 
לגבי המשחק של ארסנל, הייתי במשחק שלהם שנה שעברה בשלב הבתים מול נאפולי.
בגלל שלמשחקים של ארסנל יש ביקוש עצום, בלתי אפשרי לקנות 4 כרטיסים אחד ליד השני דרך האתר הרשמי אפילו אם אתה קונה חברות בו.
יש הרבה אתרים בחו"ל שמוכרים כרטיסים אבל לצד ביקורות טובות קראתי גם הרבה ביקורות גרועות...
לצערי לסיכום הייתי ממליץ לך ללכת על סוכנות כרטיסים ישראלית, למרות המחיר.
אני קניתי 2 כרטיסים אחד ליד השני דרך 'טיקטים' והייתי מאוד מרוצה.
המחיר גבוה אומנם אבל לפחות אתה חוסך עלבון אפשרי לגבי השגת הכרטיסים ויש לך גם אפשרות להתלונן בקלות רבה יותר אם בכל זאת קורה משהו בלתי צפוי.

*זאת אגב בניגוד למשחקים של מנצ'סטר סיטי למשל שאפשר לרוב להשיג כרטיסים דרך האתר הרשמי אחרי שאתה נרשם בתור חבר מועדון בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2014, 19:44 
אם אתה לא מהלחוצים תבוא 3 שעות לפני המשחק תרד ב underground של האיצטדיון ויש שם מלא ספסרים במחירים זולים מאוד שדי קרובים למחיר הנקוב.
גם מקומות אחד ליד השני אתה תוכל למצוא אני מאמין אבל בזה אני לא בטוח.
הכרטיסים של ארסנל הם הכרטיסים הכי יקרים באנגליה אז אם תמצא כרטיס ב 100 פאונד למקום טוב זה לא כל כך יקר(המחיר הנקוב שם הוא משהו כמו 80)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2014, 20:47 
בקשר לקריסטל פאלאס - לפני שנה פשוט הלכתי עם חבר לאצטדיון וקנינו כרטיסים בקופות במגרש לדרבי שלהם נגד פולהאם, וממש לא הייתה בעיה להשיג כרטיסים.
יש בזה איזשהו סיכון וכדאי לבוא מוקדם, אבל קנינו כרטיסים בסביבות 100 שקל (אולי אפילו פחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2014, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
תפוז אדום כתב:
בקשר לקריסטל פאלאס - לפני שנה פשוט הלכתי עם חבר לאצטדיון וקנינו כרטיסים בקופות במגרש לדרבי שלהם נגד פולהאם, וממש לא הייתה בעיה להשיג כרטיסים.
יש בזה איזשהו סיכון וכדאי לבוא מוקדם, אבל קנינו כרטיסים בסביבות 100 שקל (אולי אפילו פחות).

ואיך הייתה החוויה?
גם הקהל של פאלאס וגם של סאנדרלנד די חמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2014, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
אנצל את האשכול לשאול שאלה דומה לגבי ווסטהאם.
אני נמצא בלונדון בסוף נובמבר. יש משחק בית שלהם נגד ניוקאסל.
לפי מה שרואים באתר שלהם, בלתי אפשרי להשיג 2 כרטיסים אחד ליד השני למשחק בית שלהם (וגם כרטיסים בודדים אפשר להשיג רק במקומות פח).
איך אני משיג 2 כרטיסים אחד ליד השני במקום נורמלי (ועדיף גם במחיר נורמלי)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2014, 09:36 
ב "כל תור " מציעים כרטיסים ב 79 פאונד למשחק הזה לאורך המגרש, אם זה לא יקר לך אז אתה יכול ליצור עמם קשר- הם מאד אמינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2014, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
ב "כל תור " מציעים כרטיסים ב 79 פאונד למשחק הזה לאורך המגרש, אם זה לא יקר לך אז אתה יכול ליצור עמם קשר- הם מאד אמינים.

התקשרתי, הכי מעט שהם מוכרים זה 160 פאונד. וזה עוד זול. מול יונייטד הם מוכירם ב450 פאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2014, 11:50 
התכונתי למשחק ווסטהאם-ניוקאסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2014, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
רדו לכדורגל האמיתי והמחירים העממיים
יש לכם :
בצמפיונשיפ: ברנטפורד,ממילוול,ווטפורד,צ'רלטון, פולהאם
ליג 1:לייטון אוריינט
ליג2: דגנהאם רדברידג' וקבוצת האוהדים המרגשת של AFC ווימבלדון

מסביב לאיצטדיון בירה בפאונד והמבורגר בשניים

תבלו, ואל תשכחו להודות לי אח"כ שלא הוצאתם 100 פאונד על הקונצרטים המשעממים באמירויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2014, 04:54 
אדום שרוף100 כתב:
תפוז אדום כתב:

ואיך הייתה החוויה?

חוויה מצויינת. יום לפני היינו באמירויות בארסנל-דורטמונד, ומשום מה אין כל כך מה להשוות בין החוויות, אבל גם בסלהארסט פארק מאוד נהנינו. יש שם אווירה מאוד ביתית, אצטדיון קטן ביחד למה שרואים באנגליה וזה נותן אווירה פצצה.

אתם תהנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2014, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
תפוז אדום כתב:
אדום שרוף100 כתב:
תפוז אדום כתב:

ואיך הייתה החוויה?

חוויה מצויינת. יום לפני היינו באמירויות בארסנל-דורטמונד, ומשום מה אין כל כך מה להשוות בין החוויות, אבל גם בסלהארסט פארק מאוד נהנינו. יש שם אווירה מאוד ביתית, אצטדיון קטן ביחד למה שרואים באנגליה וזה נותן אווירה פצצה.

אתם תהנו.

קריסטל פאלאס - תענוג של אווירה. הייתי בעונה שעברה עם הבן שלי, ולמחרת היינו באמירויות. באמירויות היה שיעמום של אולם קונצרטים, ובסלהרסט פארק היה תענוג צרוף (על מושבי עץ, עם המבורגר ביד) וקהל ביתי שלא מפסיק לשיר.
מאז, הבן שלי אוהד של הפאלאס...
כרטיסים: כרטיס מבוגר עלה בקופות 32 פאונד, נוער - 16 פאונד. לא נראה לי שתהיה בעייה במשחק מול סנדרלנד להשיג בקופות.
אם אתה רוצה להיות רגוע לגמרי, תעשה חברות באתר של הפאלאס - עולה 25 פאונד, ותוכל להזמין דרך האתר במחיר הנקוב (עד 8 כרטיסים לאדם).
יש גם חברות לחו"לניקים - עולה 40 פאונד ומבטיחה עדיפות ברכישת כרטיסים. לא נראה לי שתזדקק לזה למשחק מול סנדרלנד.
אם אתה לא עושה חברות, תתקשר לקופה של הפאלאס יום לפני המשחק, ותשאל אם יש כרטיסים ובאיזו שעה כדאי להגיע. זה הטלפון שלהם: 08712-00-00-71
אפשר גם במייל: boxoffice@cpfc.co.uk
ועוד נקודה שצריך להביא בחשבון: האיצטדיון של הפאלאס נמצא דרומית למרכז לונדון, לא במסגרת רשת הרכבות התחתיות.
צריך להגיע לתחנת לונדון ברידג' ולקחת רכבת דרומה לתחנת סלהרסט. למיטב זכרוני, אחת לחצי שעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2014, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
משהו קטן בנושא כרטיסים, זה לא קרה לי, אבל שמעתי את זה ממספר רב של אנשים:
גם אם משחק מסוים הוא SOLDOUT אפשר להגיע לקופות כשעתיים-שלוש לפני המשחק ולחכות למצב בו אוהד מחזיר את הכרטיס שלו.
אני לא יודע בדיוק איך זה עובד, אבל הבנתי שאוהדים שקונים שם מנוי יכולים "להחזיר" משחק למועדון ולמעשה למכור אותו לאוהד אחר (בחלוקה בינהם שאיני מודע אליה).
מן הסתם שזה לא טוב למי שרוצה להשיג 4 כרטיסים ביחד, וגם לא למישהו שרוצה בוודאות להיכנס למשחק, כי אני מניח שזה לא קורה בכל פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2014, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
גם אני מעוניין ללכת למשחקים באנגליה ומצאתי בין היתר את האתר הבא:

http://www.livefootballtickets.com/

נשמע די טוב... מישהו יודע עד כמה הוא אמין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 06:01 
סמל אישי של המשתמש
http://www.premierleague.com/en-gb/matc ... uying.html
מופיע פה ברשימה.

אני כבר אכלתי עוקץ מאתר בשם :
www.1st4footballtickets.com

בהצלחה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: לונדון
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 10:37 
תפוז אדום כתב:
אדום שרוף100 כתב:
תפוז אדום כתב:

ואיך הייתה החוויה?

אתם תהנו.

סלהארסט פארק היה האיצטדיון שהכי נהנתי בו באירופה אחרי הויסנטה קלדרון. ראיתי שם ב 1997 את ווימבלדון מארחים את ווסטהאם עם אייל ברקוביץ', הייתה חוויה. האצטדיון באמת נראה שכונתי וזה מה שמקסים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 19:31 
באיצטדיונים הישנים של קריסטל פלאס QPR פולאהם וכו צריך להזהר בבחירת המקום.
במיוחד אם יושבים לאורך המגרש ולא מאחורי השער. לפני שאתה קונה את הכרטיס תדאג לברר שאין עמוד שמסתיר לך חלקים חשובים כמו את השער או רחבת ה 16.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
גם אני הייתי במשחק ליגה שניה ומאד נהניתי. מומלץ בחום.
בקשר להמלצות חוץ מזה, אני מאד נהניתי מהופעות בתיאטרון SOHO וסטנד אפ בקומדי סטור גם לא היה יקר ודרש הזמנה הרבה זמן מראש או משהו כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:48 
העצה הכי טובה למשחק של ארסנל זה עצה שמישהו נתן לי פה,
תעשה חברות במועדון!!!! זה יוצא הרבה הרבה יותר משתלם מלקנות כרטיסים ב700-800 ש"ח.
עם החברות הכי פשוטה במועדון וכרטיס יוצא סביבות 250-300 ש"ח
דבר איתי בפרטי אם אתה רוצה עוד פרטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
גם פחות מ250.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2014, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
בדקתי קצת בנוגע לחברות, עולה 40 פאונד בערך.
השאלה היחידה היא האם אפשר לקנות ארבעה כרטיסים אחד ליד השני, כי אם כן זה משתלם לנו בטירוף..
יש אפשרות לבדוק את זה לפני שעושים חברות ומשלמים 40 פאונד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2014, 06:18 
אז זהו, שבגדול זה עניין של מזל ואין הבטחות
אני חושבת שמי שסיפר לי על זה גם קנה 4 והם קנו 2+2, אנחנו היינו 2 וקנינו אחד' ליד השני
זה כמובן תלוי ב"נחשבות" המשחק, אנחנו היינו בליברפול- ארסנל בגביע והצלחנו
יכול להיות שצ'מפיונס זה יותר שווה מצד שני מי שסיפר לי על זה היה במשחק אש נראה לי ארסנל-באיירן
אז יש בזה קצת סיכון אבל לדעתי הסיכון משתלם
פשוט צריך להיות עירנים למתי נפתחת המכירה- וגם אז צריך לעשות קצת רפרש (אבל לא ברמה של לאן) וכולם מצליחים לקנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2014, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
בגדים:
יש חנות בשם primark, זה כלבו ענק עם 4 קומות של בגדים. בגדים מעולים וזול שם בטירוף (קניתי שם איזה 8 חולצות, כולל מכופתרות ופולו במשהו כמו 4-6 פאונד לחולצה, וגם סווטשירט ממש יפה ואיכותי ב12 פאונד). זה ממוקם על רחוב אוקספורד, ממש מחוץ לתחנת רכבת תחתית tottenham court road. תאמין לי שאחרי כל מה שתקנה שם לא תצטרך ללכת לשום חנות בגדים אחרת בשנים הקרובות

וקריסטל פאלאס מומלץ, נהניתי שם לא פחות מבארסנל. אפרופו ארסנל, תגיע לאזור האצטדיון שעתיים ככה לפני המשחק, אבל אל תיכנס אלא לך לשבת בפאב עם אוהדים. אין לך מה להיכנס יותר משעה לפני וגם זה יותר מדי, זה קהל קונצרטים שם (כולם נכנסים גג רבע שעה לפני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2014, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
פריימרק זאת רשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2014, 20:19 
...ואם קניות מענינות אותך,אז ווסטפילד בסטרטפורד ,זהו מול לדעתי הכי גדול בלונדון נבנה אם אני לא טועה לקראת האולימפיאדה ב 2012,ענק ומרשים צמוד ממש לכל המתחם האולימפי (כולל פרימרק כמובן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2014, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
בדקתי קצת בנוגע לחברות, עולה 40 פאונד בערך.
השאלה היחידה היא האם אפשר לקנות ארבעה כרטיסים אחד ליד השני, כי אם כן זה משתלם לנו בטירוף..
יש אפשרות לבדוק את זה לפני שעושים חברות ומשלמים 40 פאונד?

בדרך כלל, אתה יכול לקנות רק כרטיס אחד לכל חבר.
חברות לייט (Red membership lite) עולה 34 פאונד. החברות המלאה (שבה אתה גם מקבל הביתה קופסה יפה עם כובע סרוג, סיכות והרבה חומר קריאה) עולה 39 פאונד.
מידע על כרטיסים למשחק מול אנדרלכט באתר של ארסנל, כאן:
http://www.arsenal.com/match/report/1415/tickets/first-team/arsenal-v-rsc-anderlecht-ticket-info
יש שם גם אפשרות לא ברורה של רכישה ל'משפחה וחברים' למשחק הזה, שמאפשרת רכישה של ארבעה כרטיסים נוספים לכל חבר (!!!).
ככל שאני רואה, המכירה למשחק כבר נפתחה לחברים, אבל מכיוון שאני לא עשיתי חברות העונה, אין לי גישה למפת האיצטדיון, כך שאיני רואה אם יש כרטיסים פנויים.
לו הייתי במקומך (ואני לא, כרגע, לצערי), הייתי מבקש סיוע (כאן בפורום, בפייסבוק או במקומות אחרים) ממישהו שיש לו חברות עכשווית בארסנל, שיבדוק עבורך.
או, לחילופין, משקיע 34 פאונד ורוכש חברות אחת, כדי לבדוק את העניינים מבפנים.
כרטיס אחד די בוודאות תוכל לקנות באמצעותה. או כעת, או אחר כך, כשנפתח שלב 'החלפת הכרטיסים', בו מנויים שלא מגיעים למשחק מזדכים על המקום שלהם.
מחיר כרטיס למשחק הזה נע בין 36.5 פאונד ל-55.5 פאונד (המשחק מוגדר בקטגוריה B).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 06:15 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
יש לכם :

תבלו, ואל תשכחו להודות לי אח"כ שלא הוצאתם 100 פאונד על הקונצרטים המשעממים באמירויות.

לגמרי, שתשרף הפריימרליג. חלום שלי זה טיול "ליגות נמוכות" באנגליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2014, 14:47 
עובדיה כתב:
ציטיאט כתב:
יש לכם :

לגמרי, שתשרף הפריימרליג. חלום שלי זה טיול "ליגות נמוכות" באנגליה.

זה כמו לראות משחק של עכו מול רעננה רק עם קהל זה כל ההבדל. לדעתי אין שום סיבה להגיע ללונדון וללכת לראות משחקים של קבוצות כאלה גם אם זה בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: