תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 21:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:46 
גורמים אינטרסנטים בעלי "יכולת שכנוע" כמו שתיאר את זה ItaiH6 שנמצאים כל הזמן בסביבה של המועדון הרקוב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
עוד קונספירציית נגד לכל הקונספירציות על רמון ותאומים:

אני מניח שכולם פה זוכרים שלפני שרמון נכנס עמד להיחתם אותו מתווה בדיוק עם עו"ד מוזר שממה שזכור לי הוא באמת מפרק שאם היה משתלט על זכויות הניהול היה מוציא את הקבוצה מטביב ומעביר אותה לבעלים הבא מהר ככל האפשר.
כמה ימים אחרי זה, אולי אפילו יום אחד, מוזר פינה את המקום שלו ובמקומו נכנס עם אותו מתווה רכישה בדיוק חיים רמון.

יכול להיות שרמון נמצא בהפועל לא בשביל הכיף שלו אלא כי מישהו שאינו תאומים רוצה אותו (ואולי גם את תאומים) שם ולא מישהו כמו מוזר שממש היה נפטר מהקבוצה באופן מיידי ככל האפשר?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:

הודעה של הרוכש שהגיעו אליו 3 אנשים ושכנעו אותו לרדת מהמכירה לא מספיק טוב לך?

כניראה שלא. זה בוודאי היה מתואם עם רמון ותאומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
גורמים אינטרסנטים בעלי "יכולת שכנוע" כמו שתיאר את זה ItaiH6 שנמצאים כל הזמן בסביבה של המועדון הרקוב הזה.

אוקיי. זו עוד אופציה. יש גם את האופציה שהרוכשים לא היו רציניים (אני אישית לא מאמין בה).
יש גם את האופציה של קובסטר, לפיה אף אחד לא מתכוון למכור ומורחים את כולנו בגלל הבוררות (גם לה אני לא מאמין).
כל האופציות הגיונית כשמדובר בהפועל ת"א. יש עוד אופציות שאנחנו לא מדברים עליהן.
הבעיה היחידה שלי היא שקובסטר ויתר האנשים שמצדדים בו הם היחידים מבין כולם שמדברים כאילו הם הוכיחו שדווקא האופציה שלהם היא היא היחידה והנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
קובי סידי הוא כמובן לא האחראי הבלעדי להפלת העסקה. מהרגע שגלבוט נחשף, כנראה שהופעלו עליו לחצים כבדים מהרבה גורמים שונים. סידי, עפ''י הדיווחים, היה גם חלק מהגורמים הללו ואפילו חלק מאוד אקטיבי. ההנהלה שלנו, הייתה הפעם בצד השני. הצד שרצה למכור. זה די ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:53 
מה שקרה עם הרוכשים האחרונים מחזק מאוד את תאורית הקונספירציה של העולם התחתון.
אנשי עסקים בסדר גודל כזה יודעים לאן הם מגיעים ולא נבהלים מכמה מילים פה ושם או לחץ סטנדרטי שמופעל עליהם. בטח לא אנשי נדל"ן.
המהירות שבה הם ירדו מהעסקה מאוד מאוד מוזרה. משהו פה מריח רע מאוד

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 06 אוקטובר 2014, 20:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
מי היו שני ה"מלווים " של סידי בפגישה בערב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

חימי ואלי כהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
אדום אופטימי כתב:

חימי ואלי כהן

מה תחום עיסוקם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
יהלום אדום כתב:
אדום אופטימי כתב:

חימי ואלי כהן

מה תחום עיסוקם ?

עו"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
אדום אופטימי כתב:
יהלום אדום כתב:
אדום אופטימי כתב:

חימי ואלי כהן

מה תחום עיסוקם ?

עו"ד

באיזה תחום של עריכת דין הם עוסקים ואת מי הם ייצגו בפגישה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
אז אתה אומר שכדאי לשמור על המו"מ חשאי להבא, כדי שמוקשים סטייל סידי לא יפריעו. במקביל אתה אומר שסידי לא אשם ורק מנסים להפיל את זה עליו.
קצת התבלבלתי. אז מה בעצם הפיל את העסקה? מי אשם בכך שאין חתימה?
אם אפשר - שמות, נתונים, הסברים. אפילו קצת. במידה ואין כאלו, מאוד אעריך את התשובה שאני נותן כששואלים אותי - "לא יודע".

כל הדיון סביב סידי (לפחות מבחינתי) התחיל בזה שהאשימו אותו כאילו הוא הגורם היחיד שבגללו העסקה נפלה.
יכול להיות שהוא אמר משהו בפגישה במוצ"ש ויכול להיות שלא. אני לא יודע.
אני כן יודע שמי ששלח את סידי לשם ידע שהוא שם. שמי שהוציא את השם של גלבוט לעיתונות והתחיל את הבלאגן היה המועדון. שהיו כאלו שהבטיחו לגלבוט ולסאני שאפשר לא לשחק בשבת. שהיו יותר מדי אנשים מעורבים במו"מ שלכל אחד מהם יש את האינטרסים ואת המקורבים ואת עיתונאי החצר שלו.
ובהמשך להודעה השניה שלך - לא אמרתי באשכול הזה שלא רוצים למכור. ההיפך, אמרתי שאם הפרסומים נכונים אז כנראה למני ויצמן נמאס להיות הכספומט של רמון והחבר'ה והוא ראה כאן הזדמנות אמיתית למכור, רק שההתנהלות שתיארתי למעלה דפקה את כל העסק ולפעם הבאה (בתקווה שתהיה כזו) צריך לתקן את ההתנהלות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
פלילי. אלי כהן הוא המקורב לקאהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:01 
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 13,00.html
להמשיך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:04 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4011881,00.html
אחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:06 
kobster כתב:
ItaiH6 כתב:
kobster כתב:
לא זקפתי שום דבר לטענות שלי, בוא נצא מנקודת הנחה שאני לא יודע כלום ולא מכיר כלום מלבד השורה התחתונה.
אז פעם אחת זה האוהדים ופעם שניה זו התקשורת ופעם שלישית זה קובי סידי. בכל פעם יש נבל תורן שאפשר להפיל עליו את הכשלון בלמכור את הקבוצה, לפחות תסכים שזה קצת מוזר איך אותו הדבר קורה לאותם האנשים כמה וכמה פעמים.
אין לי הוכחות שקובי סידי הוא לא זה שהפיל את המכירה, למישהו יש הוכחה ההיפך מלבד ההודעה שיצאה מטעם הקבוצה ?

זה שטיוטת חוזה שנכתבה על ידי הרוכשים עברה אישור של כל הבעלים של ה50% שלא אצל טביב לא מספיק טוב לך?
איך יש טיוטת חוזה שכבר נכתבה על סמך סיכומים על כל הפרטים אם הצד המוכר לא רוצה למכור? אולי רמון שילם למישהו בשביל לאיים על הרוכשים לא לרכוש את הקבוצה?

טיוטת החוזה לא עברה אצל כל בעלי המניות, כל מה שקרה זה שהעמותה אישרה (בכפוף להצבעה באסיפה) שידללו את המניות שלה.
מעבר לכך, להפיל עסקת מכירה בהיקף כזה על בן אדם אחד שזרק או לא זרק משהו בפגישה נשמע רציני כמו סטטוס של יאיר לפיד בפייסבוק.

תנסה שלושה, ואותו בן אדם לכאורה וזה הדליף את כל ההסכם, מעניין שאתה שמגנה מקורבים, כל כך דואג לאדון סידי גם אם זה בטענה שהאחראים הם רמון ושות׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:10 
אוגוסטוס היל כתב:

הפועל עולם-תחתון ת״א ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:

בדרך כלל עו"ד פליליים עוסקים בתחום התמחותם ולא בחוזים בתחום העיסקי. ככל שידוע לי.
אז אולי אלי כהן "פתח את הדלת" לשניים האחרים וסידר את הפגישה עם הרוכשים המיועדים , מה שנותר להבין את האינטרסים של מי ייצג סידי ואלו אינטרסים ייצג העו"ד השני.

להערכתי המאוד זהירה המטרה של שניהם היתה להכשיל את העיסקה במתקונתה מסיבה כלשהי, וכשמבוקשם הושג ארו אפילו כמעט הושג דאג מי שדאג לרוץ לתקשורת ולפרסם פן חלילה יחזור בו הרוכש מהמסר שבעביר להם בפגישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:11 
1+1=2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:17 
אוגוסטוס היל כתב:
1+1=2

מה שרשמת מזכיר לי משפט של עו״ד מהחבורה הזו שנוהגת לייצג כל מיני אנשים צדיקים וטובי לב והכוונה שלי לציון עמיר, כאשר עיתונאי שאל אותו במהלך משפט קצב על האם הוא לא מקבל את האפשרות שאולי קצב בכל זאת הטריד נשים בגלל כל כך הרבה תלונות נגדו, אז ציון עמיר ענה לו:
״אותי לימדו שאפס ועוד אפס ועוד אפס ועוד אפס שווה אפס״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אז אתה אומר שכדאי לשמור על המו"מ חשאי להבא, כדי שמוקשים סטייל סידי לא יפריעו. במקביל אתה אומר שסידי לא אשם ורק מנסים להפיל את זה עליו.
קצת התבלבלתי. אז מה בעצם הפיל את העסקה? מי אשם בכך שאין חתימה?
אם אפשר - שמות, נתונים, הסברים. אפילו קצת. במידה ואין כאלו, מאוד אעריך את התשובה שאני נותן כששואלים אותי - "לא יודע".

כל הדיון סביב סידי (לפחות מבחינתי) התחיל בזה שהאשימו אותו כאילו הוא הגורם היחיד שבגללו העסקה נפלה.
יכול להיות שהוא אמר משהו בפגישה במוצ"ש ויכול להיות שלא. אני לא יודע.
אני כן יודע שמי ששלח את סידי לשם ידע שהוא שם. שמי שהוציא את השם של גלבוט לעיתונות והתחיל את הבלאגן היה המועדון. שהיו כאלו שהבטיחו לגלבוט ולסאני שאפשר לא לשחק בשבת. שהיו יותר מדי אנשים מעורבים במו"מ שלכל אחד מהם יש את האינטרסים ואת המקורבים ואת עיתונאי החצר שלו.
ובהמשך להודעה השניה שלך - לא אמרתי באשכול הזה שלא רוצים למכור. ההיפך, אמרתי שאם הפרסומים נכונים אז כנראה למני ויצמן נמאס להיות הכספומט של רמון והחבר'ה והוא ראה כאן הזדמנות אמיתית למכור, רק שההתנהלות שתיארתי למעלה דפקה את כל העסק ולפעם הבאה (בתקווה שתהיה כזו) צריך לתקן את ההתנהלות הזו.

ציטוט:
מועדון הפועל ת"א שמח להציג : נפילתה של עוד "מכירה"
בתפקיד הנבל התורן : קובי סידי.
בתפקיד הפתיים הרגילים : אוהדי הקבוצה.

מעניין מה הם יעשו כשלא יהיה להם יותר את מי להאשים בכשלונות שלהם.

בין ההודעה הזו לבין מה שאתה כותב עכשיו יש הבדל גדול, לפחות ממה שאני מבין. יכול להיות שלא הבנתי נכון.
איך שאני קראתי את המפה מההודעות שלך, אף אחד לא מתכוון, או לפחות התכוון למכור את הקבוצה. לראשונה הגיעו רוכשים רציניים וזה גם התפרסם. אם אתה מסכים שהבעלים הנוכחיים לא ניסו לחבל בעסקה ולהבריח רוכשים אז זה הבדל גדול מההודעות שלך לאורך התקופה האחרונה.

לגבי ההתנהלות במו"מ אני כמובן מסכים איתך לחלוטין, עדיף שזה לא יתפרסם, אבל זו בקשה קלושה כשמדובר בעסקה של עשרות מיליונים ולא מעט אנשים שמעורבים, בטח ובטח עם קהל אוהדים גדול שצמא לחדשות וכל עיתונאי משתמש בכל הכלים העומדים לרשותו. אני עדיין חושב שאם יש רצון אמיתי למכור בתנאים הגיוניים (מה שאני מאמין שהיה) ויש רצון אמיתי לרכוש (מה שאני מאמין שהיה), גם הדלפות קשות ככל שיהיו לא אמורות להפריע עד כדי כך. גלבוט וקאהן אולי פראיירים כי חשבו לקנות את הפועל, אבל כנראה שמטומטמים הם לא. הם יודעים מה זה בעלים של קבוצת ספורט, ויודעים שהבאזז היה נמשך שבוע-שבועיים במקביל לרכישה ודועך אח"כ, כמו שכרגע אף אחד לא מתעסק במיץ' גולדהאר לצורך הדוגמא.
היה כאן גורם אחר שהשפיע נקודתית והפך את פני הדברים, ואף אחד לא יודע לשים עליו את האצבע. קובי סידי בטח לא מוסיף לעניין נופך חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:18 
מי שהולך לישון עם תאומים ורמון שלא יתפלא אם הוא מתעורר עם סידי. חימי וכהן.

במילים אחרות, מה הסיכוי שלסידי, חימי וכהן תהיה דריסת רגל במכבי תל אביב, מכבי חיפה, ק"ש או באר שבע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
kobster כתב:
ItaiH6 כתב:
kobster כתב:
לא זקפתי שום דבר לטענות שלי, בוא נצא מנקודת הנחה שאני לא יודע כלום ולא מכיר כלום מלבד השורה התחתונה.
אז פעם אחת זה האוהדים ופעם שניה זו התקשורת ופעם שלישית זה קובי סידי. בכל פעם יש נבל תורן שאפשר להפיל עליו את הכשלון בלמכור את הקבוצה, לפחות תסכים שזה קצת מוזר איך אותו הדבר קורה לאותם האנשים כמה וכמה פעמים.
אין לי הוכחות שקובי סידי הוא לא זה שהפיל את המכירה, למישהו יש הוכחה ההיפך מלבד ההודעה שיצאה מטעם הקבוצה ?

זה שטיוטת חוזה שנכתבה על ידי הרוכשים עברה אישור של כל הבעלים של ה50% שלא אצל טביב לא מספיק טוב לך?
איך יש טיוטת חוזה שכבר נכתבה על סמך סיכומים על כל הפרטים אם הצד המוכר לא רוצה למכור? אולי רמון שילם למישהו בשביל לאיים על הרוכשים לא לרכוש את הקבוצה?

טיוטת החוזה לא עברה אצל כל בעלי המניות, כל מה שקרה זה שהעמותה אישרה (בכפוף להצבעה באסיפה) שידללו את המניות שלה.
מעבר לכך, להפיל עסקת מכירה בהיקף כזה על בן אדם אחד שזרק או לא זרק משהו בפגישה נשמע רציני כמו סטטוס של יאיר לפיד בפייסבוק.

תנסה שלושה, ואותו בן אדם לכאורה וזה הדליף את כל ההסכם, מעניין שאתה שמגנה מקורבים, כל כך דואג לאדון סידי גם אם זה בטענה שהאחראים הם רמון ושות׳.

לא דואג לאף אחד וסידי הוא לא האישיו, הוא תוצר לוואי של ההתנהלות במועדון הזה.
מי כמוך יודע כמה היתה חשובה כאן הדיסקרטיות וריכוז המו"מ בידי גורם אחד או שניים מקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
יהלום אדום כתב:

בדרך כלל עו"ד פליליים עוסקים בתחום התמחותם ולא בחוזים בתחום העיסקי. ככל שידוע לי.
אז אולי אלי כהן "פתח את הדלת" לשניים האחרים וסידר את הפגישה עם הרוכשים המיועדים , מה שנותר להבין את האינטרסים של מי ייצג סידי ואלו אינטרסים ייצג העו"ד השני.

להערכתי המאוד זהירה המטרה של שניהם היתה להכשיל את העיסקה במתקונתה מסיבה כלשהי, וכשמבוקשם הושג ארו אפילו כמעט הושג דאג מי שדאג לרוץ לתקשורת ולפרסם פן חלילה יחזור בו הרוכש מהמסר שבעביר להם בפגישה.

זו הספקולציה שעליה דובר כאן, לפחות לגבי סידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:21 
חתול אדום כתב:

במילים אחרות, מה הסיכוי שלסידי, חימי וכהן תהיה דריסת רגל במכבי תל אביב, מכבי חיפה, ק"ש או באר שבע?

אפשר לענות על כך מכיוון אחר: תהיה להם דריסת רגל אצלנו , בבית״ר ובקבוצות שונות בליגות הנמוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
ofer23 כתב:
חתול אדום כתב:

אפשר לענות על כך מכיוון אחר: תהיה להם דריסת רגל אצלנו , בבית״ר ובקבוצות שונות בליגות הנמוכות.

השאלה היא מה בא קודם, הביצה או התרנגולת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
אדום אופטימי כתב:
יהלום אדום כתב:

אני יודע שאני אינני השושבין המרכזי של ספקולציה זו.

מה שהרבה יותר מטריד היא " שתיקת הכבשים". במקרה הזה תאומים ורמון.
כניראה שיש להם סיבות טובות לשתוק וקיים מאזן איימה לא מקרי בין "קבוצת תאומים/רמון" ל"קבוצת סידי".

מזכיר לי את "שתיקת הכבשים" בעידן טביב/מוני הקשורות ברכישת דמארי מחד ורכישת אלרואי כהן מאידך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
יהלום אדום כתב:
אדום אופטימי כתב:
יהלום אדום כתב:

אני יודע שאני אינני השושבין המרכזי של ספקולציה זו.

מה שהרבה יותר מטריד היא " שתיקת הכבשים". במקרה הזה תאומים ורמון.
כניראה שיש להם סיבות טובות לשתוק וקיים מאזן איימה לא מקרי בין "קבוצת תאומים/רמון" ל"קבוצת סידי".

מזכיר לי את "שתיקת הכבשים" בעידן טביב/מוני הקשורות ברכישת דמארי מחד ורכישת אלרואי כהן מאידך.

ושתיקת כולם על היעלמות הכספים בתקופת טביב
התגובה של רמון לאחר נפילת העיסקה היא תגובה שיותר מסגירה שיש כאן משהו מאשר תגובה "דיפלומטית" בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
עוד קצת רקע על האיש מי הביא אותו ולמה.

פה נפטרנו ממנו:
http://www.crazyone.co.il/Article/11-12 ... 81758.html

פה הוא חזר:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4345694,00.html

ציטוט:
אם מישהו רוצה הוכחה לדרך בה מתנהלת הפועל תל אביב, הליך הפיטורין יעיד על כך. דקות ספורות אחרי המשחק מול קריית שמונה נכנס קובי סידי, אוהד מוכר של הקבוצה שגויס בימים האחרונים על ידי ההנהלה לנסות לטפל במשבר, לחדר המאמנים בבלומפילד. בחדר שהו בין היתר המנהל מורדי דדון ואסי דומב. בסביבתו של אבוקסיס הגדירו את המהלך כהכנת הקרקע לקראת הפיטורים.
סידי אמר לאבוקסיס כי הוא מצפה ממנו להתפטר מתפקידו. "תתפטר, תקבל את שכרך עד לסיום העונה". אבוקסיס היה המום, והשיב לו: "לא אתה מינית אותי, אלא חיים רמון, עמית פינס ואמיר לובין. שאחד מהם יגיד לי דבר כזה. לא רוצים אותי, אין בעיה, הכל בסדר, שאקבל את החוזה שלי עד לסיומו".

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 06 אוקטובר 2014, 21:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
אבי חימי הוא אוהד הפועל אמיתי, עוד לפני שהיה עו"ד פלילי.
הכרתי אותו כשהיה מ"פ בגדוד המילואים שבו שירתתי, והוא נחשב שם כבחור מצויין ומפקד אהוב. נכון, הוא גם עו"ד פלילי ומגן על אנשים רעים (מאד. לכאורה, כמובן לכאורה).
אני מתקשה להאמין שהוא היה מטרפד עיסקה טובה למכירת הפועל, או שותף למהלך כזה.
אגב, לחובבי תאוריות הקונספירציה, הנה עוד אחת:
אולי ההודעה על הפסקת המו"מ רק נועדה לצנן את הרוחות, ולהבטיח את השלמת המכירה באופן שקט ודיסקרטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: