תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 21:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
שמעתי כבר על התרומה שלו לנוער.

הוא לא דיבר בשם המועדון ברדיו? הוא לא נכנס לחדר ההלבשה? ברור שזה סימפטום. כבר כתבתי שמבחינת התנהלות הקבוצה הזאת היא ביזיון וצריך פה ניקוי יסודי כולל הבעלים. בין זה לבין הנושא שאנחנו מדברים עליו יש שנות אור.

אבל זה בדיוק הנושא.
מי מאפשר את ההתנהלות הזו ותופעות כמו קובי סידי ודומיו. פה קבור הכלב.
מדברים על הניהול של המחלה מאז מיץ' אבל לך צעד אחד אחורה, מי שהביא את מיץ' (ואת שניידר לפניו) היה בושינסקי ורק הוא התעסק עם המכירה, לא גורמים מטעם ולא מקורבים ולא 100 אנשים שונים שלכל אחד יש את האינטרס שלו ואת המקורבים שלו. הכל מתחיל ונגמר בהתנהלות, ובמצב הנוכחי יש סיכוי גבוה שהסיפור הזה יתפוצץ לנו בפנים כל פעם מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 18:34 
זה לא הנושא. זה שההתנהלות גרועה אף פעם לא היית צריך לשכנע אותי. לייחל לבעלים אחר אני בדיוק באותו לבל כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
לייחל זה לא מספיק, זה כמו לייחל שיהיה שלום.
בשביל שזה יקרה צריך לשנות את ההתנהלות שמפילה אותנו כל פעם מחדש, לצמצם למינימום את בעלי הגישה והאנשים שחגים סביב המועדון, להפסיק לדבר בכמה קולות (ראה ערך גורמים במועדון נגד ברקוביץ') ולהתחיל לעבוד בלמצוא רוכש באמת.
להצביע על תוצר של השיטה זה מגוחך וזה לשחק לידיים של מי שיצר את השיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 18:39 
חבל שאין איזה גוף של אוהדים שמחזיק באחוזים בקבוצה. אולי יום אחד יהיה, ואז האוהדים לא יצטרכו לעסוק בספקולציות לגבי כל נושא שקשור בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 18:54 
15 שנים של אותה התנהלות.
15 שנים שאותו דפוס חוזר על עצמו שוב ושוב ושוב.
15 שנים של ים של בעלים שרק הולכים ומתרבים, של חובות ומחויביות שרק הולכות ומתחלקות על עוד ועוד גורמים, של שקרים, של אין סוף ספינים, של אין ספור "גורם במועדון" ופדיחות על גבי פדיחות שהפכו את המועדון הזה לחוכא ואיטלולא.
ומנגד מכבי ת"א, מכבי חיפה, ק"ש ובאר שבע.
וכל מה?
כל זה ספקולציות וכל זה אויר כי צריך הוכחות סטייל בית משפט.
:LOL2:

נ.ב - מעניין מה יחשוב הבן אדם הבא שיציעו לו לרכוש את המועדו אחרי שהוא ישמע על נה שקרה עם גאלבוט ועל הדרך שבה העסקה נכשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 19:10 
דבר אחד מחרפן אותי.
התגובה הזריזה של חיים רמון להחלטה לביטול העסקה. כבר מיד אחרי שפורסמה ההחלטה לרדת מהעסקה, רמון הגיב ב״אנחנו מכבדים את ההחלטה, המו״מ נעשה באופן מכובד בלה בלה...״, כאילו כבר השלים תוך שעתיים עם הבשורה וממשיך האלה.
כך לא מתנהג מי שלכאורה חייב כספים רבים ומחפש משקיע בדחיפות. כך לא נוהג מי שטוען שאין רוכש לקבוצה ומתייחס לכל רוכש כזה כאל מציאה.
בתחילה פירשתי תגובה זו כתרגיל, להוריד את העיתונות מהנרקם מאחורי הקלעים, אך כעת נראה שזו אשכרה הייתה התגובה האוטנטית.
לי זה פשוט נשמע מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 19:19 
בר קולמוסא כתב:
דבר אחד מחרפן אותי.
התגובה הזריזה של חיים רמון להחלטה לביטול העסקה. כבר מיד אחרי שפורסמה ההחלטה לרדת מהעסקה, רמון הגיב ב״אנחנו מכבדים את ההחלטה, המו״מ נעשה באופן מכובד בלה בלה...״, כאילו כבר השלים תוך שעתיים עם הבשורה וממשיך האלה.
כך לא מתנהג מי שלכאורה חייב כספים רבים ומחפש משקיע בדחיפות. כך לא נוהג מי שטוען שאין רוכש לקבוצה ומתייחס לכל רוכש כזה כאל מציאה.
בתחילה פירשתי תגובה זו כתרגיל, להוריד את העיתונות מהנרקם מאחורי הקלעים, אך כעת נראה שזו אשכרה הייתה התגובה האוטנטית.
לי זה פשוט נשמע מוזר.

התגובה הזו פורסמה באותו זמן עם התגובה הרשמית של גלבוט. כנראה הם דיברו והוא החליט סופית לרדת מהרכישה ומה עוד יש לעשות אחרי מצב כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 19:29 
לא יודע, אחרי שבוע שעבר אני לא קונה את התיאוריה של לא רוצים למכור...יכול להיות ואפילו די בטוח שיש דברים שעושים לא נכון, אבל אי אפשר להגיד שלא היה ניסיון אמיתי למכור, גם אם המוכרים לא היו רציניים....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 19:32 
חתול אדום כתב:
15 שנים של אותה התנהלות.
15 שנים שאותו דפוס חוזר על עצמו שוב ושוב ושוב.
15 שנים של ים של בעלים שרק הולכים ומתרבים, של חובות ומחויביות שרק הולכות ומתחלקות על עוד ועוד גורמים, של שקרים, של אין סוף ספינים, של אין ספור "גורם במועדון" ופדיחות על גבי פדיחות שהפכו את המועדון הזה לחוכא ואיטלולא.
ומנגד מכבי ת"א, מכבי חיפה, ק"ש ובאר שבע.
וכל מה?
כל זה ספקולציות וכל זה אויר כי צריך הוכחות סטייל בית משפט.
:LOL2:

נ.ב - מעניין מה יחשוב הבן אדם הבא שיציעו לו לרכוש את המועדו אחרי שהוא ישמע על נה שקרה עם גאלבוט ועל הדרך שבה העסקה נכשלה.

תביא הוכחות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 19:34 
שחר כתב:
לא יודע, אחרי שבוע שעבר אני לא קונה את התיאוריה של לא רוצים למכור...יכול להיות ואפילו די בטוח שיש דברים שעושים לא נכון, אבל אי אפשר להגיד שלא היה ניסיון אמיתי למכור, גם אם המוכרים לא היו רציניים....

הניסיון היה אמיתי גם לדעתי
השאלה מה התנאים שהם דורשים במסגרת אותו ה"רצון למכור" ומתי יבוא הרוכש הרציני הבא שיהיה מוכן לתנאים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 19:38 
שחר כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 19:40 
pogi כתב:
שחר כתב:

השאלה מה התנאים שהם דורשים במסגרת אותו ה"רצון למכור" ומתי יבוא הרוכש הרציני הבא שיהיה מוכן לתנאים האלה

מכל מה שאני יודע, לדעתי התנאים היו הוגנים. אף אחד לא אמור היה לעשות רווח מהמחיר הזה- היו כאלה שיצאו בהפסד כי ויתרו על הלוואות (וזה בדיוק הציפייה שלי לאור הכשלונות)
אם הייתי חושב שהם לא הוגנים, בכנות, הייתי מתחיל למחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
שחר כתב:

צודק, וזה לא רק תנאים אלא גם ההתנהלות סביב המו"מ. מינימום תקשורת, מינימום אנשים מעורבים, מינימום פרטים שיוצאים החוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 19:52 
kobster כתב:
pogi כתב:
שחר כתב:

צודק, וזה לא רק תנאים אלא גם ההתנהלות סביב המו"מ. מינימום תקשורת, מינימום אנשים מעורבים, מינימום פרטים שיוצאים החוצה.

מה היו התנאים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
kobster כתב:
pogi כתב:
שחר כתב:

מה היו התנאים?

11 מיליון על יתרת הסכום לטביב ועוד משהו כמו 25 מיליון כיסוי חובות והתחייבויות.
אבל זה בלי אישור של נוטוריון אז קח את זה בערבון מוגבל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:08 
רק אותי מצחיק שהבן אדם שבכל הודעה שניה שלו בפורום מנסה להשוויץ בכמה הוא מעורב, כמה הוא מקורב וכמה הוא יודע מדבר על להרחיק מקורבים וכו'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:11 
אולי ראיתי יותר מדי סרטים לאחרונה, אבל יש לי רושם חזק שמעורבים פה מאחורי הקלעים אנשים, איך לומר, "חזקים" שיש להם אינטרסים בקבוצה והם לא יתנו למי שלא משחק איתם את המשחק להתקרב.
ברוך גדול מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:16 
kobster כתב:
אבי כתב:
kobster כתב:
pogi כתב:
שחר כתב:

מה היו התנאים?

נו ו..?

זה עוד אחרי שאנשים ויתרו על כסף שהם השקיעו.
יש לך רעיון איך אפשר לשנות את ה"תנאים"?

מספיק עם כל האחד שיודע, הפעם הכל היה על השולחן..זה מה יש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:17 
kobster כתב:
אבי כתב:
kobster כתב:
pogi כתב:
שחר כתב:

מה היו התנאים?

אז אתה טוען בין היתר שבניגוד למה שדווח בכל כלי תקשורת אפשרי בשבוע שעבר התנאים האלה לא היו מקובלים על הרוכשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מועדון הפועל ת"א שמח להציג : נפילתה של עוד "מכירה"
בתפקיד הנבל התורן : קובי סידי.
בתפקיד הפתיים הרגילים : אוהדי הקבוצה.

מעניין מה הם יעשו כשלא יהיה להם יותר את מי להאשים בכשלונות שלהם.

חשבתי שסידי הוא מהבראנז'ה של מושיק וחיים ולובין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:23 
רצו למכור, די כבר עם הקונספירציות.
ואני ממש לא מרחם על סידי, או חושב שהוא בובה של מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לא זקפתי שום דבר לטענות שלי, בוא נצא מנקודת הנחה שאני לא יודע כלום ולא מכיר כלום מלבד השורה התחתונה.
אז פעם אחת זה האוהדים ופעם שניה זו התקשורת ופעם שלישית זה קובי סידי. בכל פעם יש נבל תורן שאפשר להפיל עליו את הכשלון בלמכור את הקבוצה, לפחות תסכים שזה קצת מוזר איך אותו הדבר קורה לאותם האנשים כמה וכמה פעמים.
אין לי הוכחות שקובי סידי הוא לא זה שהפיל את המכירה, למישהו יש הוכחה ההיפך מלבד ההודעה שיצאה מטעם הקבוצה ?

הודעה של הרוכש שהגיעו אליו 3 אנשים ושכנעו אותו לרדת מהמכירה לא מספיק טוב לך?
זה שטיוטת חוזה שנכתבה על ידי הרוכשים עברה אישור של כל הבעלים של ה50% שלא אצל טביב לא מספיק טוב לך?
איך יש טיוטת חוזה שכבר נכתבה על סמך סיכומים על כל הפרטים אם הצד המוכר לא רוצה למכור? אולי רמון שילם למישהו בשביל לאיים על הרוכשים לא לרכוש את הקבוצה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:29 
נראה שבאופן כללי תמיד יש פה איזשהו דחף למצוא את האשם התורן.
כשזה מרמור על איך שהפועל משחקת זה המגינים (שכמובן הבעיה של הפועל זה שהם לא יודעים להרים תמיד), וכשזה נסיונות מכירה כושלים זה איזה קובי סידי תורן כזה.
לא כזה קל למצוא איזה מיליארדר שישים פה כסף על קבוצת כדורגל. אם זה היה כזה "לא קשה" כמו שנוטים לחשוב אולי, אז אני מניח שלכל אחת מהקבוצות ה"גדולות" פה היה בעלים עשיר בכל רגע נתון בעשור האחרון.
לדעתי הסבירות שהם פשוט באו לעשות עלינו סיבוב לא נופלת מזו ש"קובי סידי טרפד את העסקה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
kobster כתב:
אבי כתב:
kobster כתב:
pogi כתב:
[quote="שחר"] לא יודע, אחרי שבוע שעבר אני לא קונה את התיאוריה של לא רוצים למכור...יכול להיות ואפילו די בטוח שיש דברים שעושים לא נכון, אבל אי אפשר להגיד שלא היה ניסיון אמיתי למכור, גם אם המוכרים לא היו רציניים....

מה היו התנאים?

נו ו..?

זה עוד אחרי שאנשים ויתרו על כסף שהם השקיעו.
יש לך רעיון איך אפשר לשנות את ה"תנאים"?

מספיק עם כל האחד שיודע, הפעם הכל היה על השולחן..זה מה יש..[/quote]

לא הבנתי את התגובה שלך.
אלה התנאים, לא אמרתי שאפשר לשנות אותם כי הם תולדה של מה שהחבר'ה הנחמדים עשו במועדון בשנתיים האחרונות אבל לפעם הבאה (אם תהיה) אפשר לשנות את ההתנהלות סביב המו"מ כדי שלא יהיו מוקשים סטייל סידי שניסו להפיל עליו את העסק.
יש מחיר, שידאגו שההתנהלות תהיה פיקס ולא יהיה את מי להאשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
הפורום הזה מזכיר יותר ויותר את משחק הלוח "הרמז"
כולם משערים, אף אחד לא יודע מי הרוצח למעט הרוצח,שמנסה להסתוות בתוכנו
מושקוביץ, מושקוביץ הוא הרוצח, בגללו אין מכירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:33 
העובדות לא מעניינות פה את האנשים אבל אני בכל זאת אזכיר אותם
ביום שבת בערב הוציאה העמותה הודעה שהיא אישרה את ההסכם.
העמותה אישרה הסכם שהושג בין רמון לרוכשים
משמע יש שלוש אופציות:
1. ההסכם שהעמותה אישרה היה מפוברק.
2. העמותה לא אישרה הסכם והוציאה הודעה שקרית
3.הושג הסכם על מכירת קבוצה משמע:
א. רצו למכור
ב. ביקשו תנאים שהיו מקובלים על הרוכשים
ג. כנראה ההתנהלות הייתה סבירה כי הגיעו להסכם עם הרוכשים.

עכשיו תמשיכו להסביר שלא רוצים למכור,לא מחפשים,מציבים תנאים לא הגיונים,

תבלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:35 
NARKOTIKA כתב:
pogi כתב:
שחר כתב:

מכל מה שאני יודע, לדעתי התנאים היו הוגנים. אף אחד לא אמור היה לעשות רווח מהמחיר הזה- היו כאלה שיצאו בהפסד כי ויתרו על הלוואות (וזה בדיוק הציפייה שלי לאור הכשלונות)
אם הייתי חושב שהם לא הוגנים, בכנות, הייתי מתחיל למחות.

למה שננחש בעצמנו?
אני באמת חושב שבשל המצב שנוצר, בו חבורת הבעלים בראשות רמון מרשים לעצמם להעמיד קבוצה חלשה עם תקציב מוגבל שעשויה להילחם נגד הירידה,
המינימום הוא שרמון יפרסם באופן גלוי מה הדרישות למכירה. והאם בין היתר הוא מצפה שהקונה המיועד יכסה את החובות שהוא וחבריו יצרו כתוצאה מהפשלות הניהוליות הקטלניות של השנתיים האחרונות.
רק אחרי שנקבל את הנתונים האלו נבין אם באמת רוצים למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
kobster כתב:
לא זקפתי שום דבר לטענות שלי, בוא נצא מנקודת הנחה שאני לא יודע כלום ולא מכיר כלום מלבד השורה התחתונה.
אז פעם אחת זה האוהדים ופעם שניה זו התקשורת ופעם שלישית זה קובי סידי. בכל פעם יש נבל תורן שאפשר להפיל עליו את הכשלון בלמכור את הקבוצה, לפחות תסכים שזה קצת מוזר איך אותו הדבר קורה לאותם האנשים כמה וכמה פעמים.
אין לי הוכחות שקובי סידי הוא לא זה שהפיל את המכירה, למישהו יש הוכחה ההיפך מלבד ההודעה שיצאה מטעם הקבוצה ?

הודעה של הרוכש שהגיעו אליו 3 אנשים ושכנעו אותו לרדת מהמכירה לא מספיק טוב לך?
זה שטיוטת חוזה שנכתבה על ידי הרוכשים עברה אישור של כל הבעלים של ה50% שלא אצל טביב לא מספיק טוב לך?
איך יש טיוטת חוזה שכבר נכתבה על סמך סיכומים על כל הפרטים אם הצד המוכר לא רוצה למכור? אולי רמון שילם למישהו בשביל לאיים על הרוכשים לא לרכוש את הקבוצה?

טיוטת החוזה לא עברה אצל כל בעלי המניות, כל מה שקרה זה שהעמותה אישרה (בכפוף להצבעה באסיפה) שידללו את המניות שלה.
מעבר לכך, להפיל עסקת מכירה בהיקף כזה על בן אדם אחד שזרק או לא זרק משהו בפגישה נשמע רציני כמו סטטוס של יאיר לפיד בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
אז אתה אומר שכדאי לשמור על המו"מ חשאי להבא, כדי שמוקשים סטייל סידי לא יפריעו. במקביל אתה אומר שסידי לא אשם ורק מנסים להפיל את זה עליו.
קצת התבלבלתי. אז מה בעצם הפיל את העסקה? מי אשם בכך שאין חתימה?
אם אפשר - שמות, נתונים, הסברים. אפילו קצת. במידה ואין כאלו, מאוד אעריך את התשובה שאני נותן כששואלים אותי - "לא יודע".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2014, 20:46 
בספורט 5 עלתה כתבה שרמון יפעל להזזת משחקים משבת.
מחפש את התרומות של גלבוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: