kobster כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
kobster כתב:
מועדון הפועל ת"א שמח להציג : נפילתה של עוד "מכירה"
בתפקיד הנבל התורן : קובי סידי.
בתפקיד הפתיים הרגילים : אוהדי הקבוצה.
מעניין מה הם יעשו כשלא יהיה להם יותר את מי להאשים בכשלונות שלהם.
כהרגלך בקודש. ספקולציה מעניינת, אפס הסברים והוכחות.
אפס הוכחות לא עצרו פה אף אחד מלהאשים את קובי סידי בנפילת העיסקה, להכריז שהוא לא יכול לדרוך יותר בבלומפילד ולברר איפה הוא גר כדי להגיע אליו הביתה.
ההסברים שלי לא עוזרים, ההוכחות שלי שמתבטאות בשורה התחתונה כל פעם מחדש לא עוזרות אז מה זה משנה.
יש בובת וודו שאפשר לנעוץ בה את המחטים, לכו על זה.
ראשית אני לא האשמתי את קובי סידי בשום דבר. אמרתי שאני לא יודע מה בדיוק קרה, אבל מה שזה לא יהיה - זה מדאיג אותי הרבה יותר מהטענות הרגילות. לכן אני לא יודע מי זה "לכו".
בהחלט יש כאן אנשים שמאשימים את קובי סידי, וגם להם כמובן אין הסברים (למרות שלזכותם ייאמר שעל-פי כל המידע שיצא החוצה עושה רושם שאותה פגישה מדוברת היא זו שהובילה לשינוי).
ההסברים שלך לא עוזרים כי אין לך הסברים. יש לך טענות מעניינות מאוד, והן גם לא יפילו אף אחד מהכסא, אבל כל עוד הן לא מגובות בכלום הן רק עוד ספקולציה בים.
ההוכחה שלך לא יכולה להיות השורה התחתונה כי לשורה התחתונה יש מגוון של הסברים אפשריים, ולכן אתה לא יכול לנכס את העובדה שהמועדון לא עבר לידי בעלים אחר כהסבר לכך שאין מי שימכור, או לתנאים בלתי אפשריים מצד המוכרים. אני יכול להגיד שליאור לוי מונע את מכירת הקבוצה, ועובדה, הקבוצה לא נמכרה, אז ליאור לוי אשם. לא הבנתי את הלוגיקה הזאת.