תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 10:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 44  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 15:28 
מה עם דני קליין שנשכר ע"י העמותה לנסות למצוא רוכש ?

ואם תשאלו אם רשמתי זאת בכנות או בציניות - אז גם וגם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 15:28 
ofer23 כתב:
pogi כתב:
ofer23 כתב:

השאלה היא אם מעבר לספקולציות, יש מידע מוכח עם שמות האנשים הללו וכיצד הם פועלים (ועל כך אני הגבתי).
כי הרי על מנת לפעול נגד אותם אנשים והאופן בו הם פעלו, צריך קודם כל לדעת את שמותיהם והאופן בו הם סיכלו את המכירה.

אין לי רשימה של האנשים האלה וגם אין שום דרך לפעול נגדם
גם כנראה שלעולם לא נדע אם הייתה להם השפעה על העסקה הספציפית הזאת.
מה שכן צריך לזכור תמיד זה שאנחנו מועדון הספורט השנוא במדינה.
המועדון היחיד שמתנגד ללכת עם הזרם, וזה מביא עלינו לא מעט שונאים שהמצב הנוכחי שלנו מתאים להם מאוד.
אם אלה אנשי מכבי ת"א בכדורגל וכדורסל (שנמצאים בעמדות שונות ויש להם לא מעט כוח), אנשי בית"ר, עיתונאים מקורבים ואינטרסנטיים (בתקופת לבייב אבי רצון פרסם טורים שלמים נגד העסקה) ואני מאמין שיש גם אנשים מבפנים שהמצב הקיים די נוח להם (מה לעשות.. הפועל היום היא עסקונה שלמה עם לא מעט מקורבים ואינטרסנטיים וחלקם אף מתפרנסים מהפועל ולא רוצים שיבוא בעל בית חדש ויזרוק אותם).

ככה שכמו שכתבתי לפני כמה ימים, איך שלא יהיה פרסום של עסקה כזו מוריד את הסיכוי בעשרות אחוזים ולכן הדרך היחידה היא לשמור על דיסקרטיות מוחלטת ולא לסמוך על אף אחד (וכן, אני יודע שזה קשה מאוד).

לגבי כל מה שרשמת - הכל כנראה נכון וגם אני נוטה לחשוב כך.
אבל עדיין - אני הגבתי רק לטענה שיודעים את שמות האנשים, כיצד הם פעלו לסכל את המכירה הזו ועל כן יש לפעול נגדם בהתאם.

מבחוץ אפשר למצוא שמות של לא מעט אנשים שמפוזרים באינטרנט,
החל מכתבים שונים (בדגש על אנשים בוואן), רמי יצהר כמו שכתבו כאן, העמותה של בית"ר ועוד.
יותר חשוב מזה מי שהיה מעורב או מודע למו"מ (ופה אני מכוון לעמותה) צריך להיות ברור לו עכשיו מה ה"תנאים" שהעמידו לרכישה (סוף סוף נקבו מחיר - 40 מיליון ש"ח ל-50%, ותנאים נוספים), מי בדיוק לא רוצה שהנוער ימכר, מה ולמה קובי סידי נדחף כל פעם.
נוצרה פה 'מפת אינטרסים' ואם יש מי שירים את הכפפה אולי הוא יוכל לעשות סדר במועדון הזה אחת ולתמיד.
בדיוק בשביל זה העמותה נוצרה - עכשיו הם חייבים לפעול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
מתנקש על פיגום כתב:
היה לי שבב של תקוה שהדרך היחידה שנוכל להצליח להפטר מהחלאות תאומים\רמון\חג'אג' זה דרך הפלונטר שטביב נעץ לרמון בתחת , שהרי בסוף רמון יצטרך למצוא מישהו שישלם את החוב והמחיר שלו יהיה מכירה של הפועל
לא האמנתי שהוא יצליח למצוא את הפראייר שישלם ועדיין ישאיר את חבורת הזבל עם כוח
והנה הדפקט הראשון שם מליון שקל דמי טימטום , והופה מסתבר שבסוף הוא עוד יצליח למצוא עוד כמה מזדיינים בתחת שיממנו לו את החוב לטביב ואז אפשר יהיה באמת להכריז : אבדנו

המליון זה עוד המקרה הטוב
רק עכשיו אני מתחיל לעכל שרמון ניסה למכור לו את החוב של טביב כשהוא ושאר החבר'ה ממשיכים להחזיק 50%.

אם הוא אכן היה מוכר לו את החוב של טביב ואת זכויות הניהול, אז לא היה לו קשר להפועל יותר. לשאר החברים כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 15:34 
אינזאגי כתב:
החל מכתבים שונים (בדגש על אנשים בוואן), רמי יצהר כמו שכתבו כאן, העמותה של בית"ר ועוד.
יותר חשוב מזה מי שהיה מעורב או מודע למו"מ (ופה אני מכוון לעמותה) צריך להיות ברור לו עכשיו מה ה"תנאים" שהעמידו לרכישה (סוף סוף נקבו מחיר - 40 מיליון ש"ח ל-50%, ותנאים נוספים), מי בדיוק לא רוצה שהנוער ימכר, מה ולמה קובי סידי נדחף כל פעם.
נוצרה פה 'מפת אינטרסים' ואם יש מי שירים את הכפפה אולי הוא יוכל לעשות סדר במועדון הזה אחת ולתמיד.

לגבי השמות שהזכרת - בהחלט ייתכן שאתה צודק, אבל לפחות פומבית לא פורסם שהם במפורש גרמו לסיכול הרכישה של גלבוט.
ולגבי גורמים מתוך המועדון שלא רוצים שהנוער יימכר ופעלו למנוע זאת -> יש לך שמות מפורשים לציין ? כי ספקוצליות לכולנו יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 15:36 
ofer23 כתב:
zapta כתב:
יהלום אדום כתב:
מה אתה רוצה לעשות?

מה שיעשה הכי טוב להפועל
אנחנו יושבים בצד ומסתכלים איך הקבוצה שלנו הופכת לבדיחה
אם לשבת ולא לעשות כלום זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות אז סבבה
אבל מה ימנע מרוכש אחר לא להתקפל? מי אמר שיהיה עוד רוכש?
הפועל תל אביב מאבדת את כל הנכסים שלה שגם ככה אין הרבה, ככל שיעבור הזמן נהייה במצב הרבה יותר גרוע

נשאלת מה לעשות.
ואתה עונה לשאלה שלא נשאלה (למה צריך לעשות).

קטונתי מלנהל קבוצה, בסך הכל אוהד שמוכן לעשות הרבה בשביל הקבוצה שלו, נראה לי לגיטימי
אם הייתי יודע מה לעשות כנראה הייתי עושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 15:38 
אין יותר הפועל מזה :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 15:41 
כן והם גם לא מיליארדרים, שוקר. חתיכת סיבוב עשו עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
or_5 כתב:
אולי שתי הצדדים הודיעו בתיאום שהעסקה התפוצצה ומבוטלת רק כדי ליצור שקט ושיעזבו אותם להמשיך ולסגור את מה שצריך לסגור לפני המכירה? לא הגיוני שבחמש בבוקר עולה כתבה שהעמותה ובעלי המניות מוותרים על אחוזים שלהם בתמורה לכלום, כל הסעיפים סגורים כולל הסכום קניה ופתאום זה מבוטל, פשוט לא הגיוני! יש פה משהו מסריח בכלל הסיבוב פרסה הזו

* החומר הזה מעולה!!!

מה יש עוד לסגור אם כבר החליפו טיוטות חוזה לחתימה?
אם כבר אז מחכים עד שישכחו מהם ואז פתאום תצא הודעה על חתימה.

בכל מקרה זה מדהים שכל פעם שתאומים וחבריו מנסים למכור את המועדון הרוכשים הפוטנציאלים הם חרדים או מקורבים לחב"ד שבסוף לא קונים בגלל עניין השבת.
כמה נאחס יכול להיות לבן אדם שפעם אחרי פעם הוא לא מצליח למכור את הקבוצה בגלל אותו עניין?!

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אחרי ההודעה הזאת למדתי 2 דברים:

1.העסקה נפלה בגללו ולא בגלל שום דבר אחר. לא מחלקת נוער לא הדלפות ולא מפעלות.
2. הסיפורים על השבת היו נכונים כל הזמן והסאחיות של כולם פה סביב זה כאילו זה קשקוש והמצאה התפוצץ להם בפנים.

ומעל הכל- אפשר למכור את הקבוצה הזאת, וכל הרמיזות כאילו מחזיקים אותנו בכח, שחיים בחיים לא יעזוב ותאומים עושה עלינו כסף מהצד אפשר לזרוק לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 15:42 
zapta כתב:
ofer23 כתב:
zapta כתב:
יהלום אדום כתב:
מה אתה רוצה לעשות?

מה שיעשה הכי טוב להפועל
אנחנו יושבים בצד ומסתכלים איך הקבוצה שלנו הופכת לבדיחה
אם לשבת ולא לעשות כלום זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות אז סבבה
אבל מה ימנע מרוכש אחר לא להתקפל? מי אמר שיהיה עוד רוכש?
הפועל תל אביב מאבדת את כל הנכסים שלה שגם ככה אין הרבה, ככל שיעבור הזמן נהייה במצב הרבה יותר גרוע

נשאלת מה לעשות.
ואתה עונה לשאלה שלא נשאלה (למה צריך לעשות).

קטונתי מלנהל קבוצה, בסך הכל אוהד שמוכן לעשות הרבה בשביל הקבוצה שלו, נראה לי לגיטימי
אם הייתי יודע מה לעשות כנראה הייתי עושה

וודאי שלגיטימי.
אבל על מנת להיות תכליתיים, אז חוץ מלומר שצריך לעשות, צריך גם להציע מה לעשות. כי אחרת אנחנו סתם טוחנים מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

2. הסיפורים על השבת היו נכונים כל הזמן והסאחיות של כולם פה סביב זה כאילו זה קשקוש והמצאה התפוצץ להם בפנים.

ומעל הכל- אפשר למכור את הקבוצה הזאת, וכל הרמיזות כאילו מחזיקים אותנו בכח, שחיים בחיים לא יעזוב ותאומים עושה עלינו כסף מהצד אפשר לזרוק לפח.

אפשר, אבל המחיר הוא בסביבות 40 מיליון שקל, שזה לא מעט בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 15:48 
איך בדיוק הוא 40 מיליון? בכתבה אחת הזויה מתוך אלף?
המחיר הוא בדיוק מה ששמענו שהוא- החזר לטביב וחלק מהלוואות הבעלים. זה קצת יותר מ20 מיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
לא אתפלא אם גלבוט חבר של מני ויצמן והכל היה ספין גדול בשביל להראות שמנסים למצוא רוכש ולתת שקט בגזרה הזאת שמאחורי הקלעים יש את הסיפור עם טביב והבוררות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
לא אתפלא אם גלבוט חבר של מני ויצמן והכל היה ספין גדול בשביל להראות שמנסים למצוא רוכש ולתת שקט בגזרה הזאת שמאחורי הקלעים יש את הסיפור עם טביב והבוררות.

הו, זה לא היה לנו כבר הרבה זמן.
אז עכשיו כל 500 המשוגעים שחיכו מחוץ לבית של ויצמן ורמון תוך דרישה שיעופו תוך 48 שעות יחזרו לשם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
RedFox כתב:

אז עכשיו כל 500 המשוגעים שחיכו מחוץ לבית של ויצמן ורמון תוך דרישה שיעופו תוך 48 שעות יחזרו לשם?

כמובן שזאת ספקולציה אבל הגענו למצב עצוב שהבן אדם שהכי מסייע לנו להביא רוכש זה אלי טביב.
שיתבע אותם בלי סוף שימצוץ מהם כל שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:01 
ofer23 כתב:
אינזאגי כתב:

לגבי השמות שהזכרת - בהחלט ייתכן שאתה צודק, אבל לפחות פומבית לא פורסם שהם במפורש גרמו לסיכול הרכישה של גלבוט.
ולגבי גורמים מתוך המועדון שלא רוצים שהנוער יימכר ופעלו למנוע זאת -> יש לך שמות מפורשים לציין ? כי ספקוצליות לכולנו יש.

לי מבחוץ - אין שמות, אבל למי שבפנים (העמותה) יש גם יש (או לפחות צריך להיות).
ולגבי החלק הראשון - הם לא 'סיכלו' (כי לא היה מה לסכל) אבל הם פעלו כדי לסכל ובכך חשפו את עצמם, ואנחנו צריכים לזכור את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:02 
RedFox כתב:

ברור
בגלל זה משלמים למתווחים, עורכי דין, ושוכרים את המשרד הכי יקר בארץ לבדיקת נאותות- ובנוסף גם טסים לארץ ומדפיסים טיוטת חוזה, בשביל ספין שאפשר לעשות בטלפון.

אל תפריעו לעצמכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:03 
אצטט את הרמן הסה שאמר בחכמתו-
"המילים הן באמת מסיכה, רק לעתים נדירות הן מבטאות את המשמעות האמיתית, לרוב הן מסתירות אותה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
תראו לאיזה מצב הגענו שהכל נראה לנו כספינים וקונספירציות
מועדון חולה שמנוהל ע"י אנשים רקובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:07 
NARKOTIKA כתב:

בוא תספר לי איך הגעת למסקנות המעניינות הללו כדי שגם אני אדע..
החל מעניין השבת (שאני עדיין בטוח שהוא קשקוש מוחלט. בנאדם נורמלי לא מחליף טיוטות לרכישת קבוצה ומבטל הכל בגלל השבת למרות שמקום המדינה משחקים פה כדורגל בימי שבת).
ועד העניין שאפשר למכור את הקבוצה הזאת (ניסו לדחוף לו "חמישים אחוז" במחיר מופקע וגם הוא ביטל את זה בסוף. אני מסופק אם יימצאו בסוף את הפראייר שיסכים לממן להם את כל החובות שהם צברו פה).

בשורה התחתונה רמון, תאומים ושות' ממשיכים לנהל, רק עם עוד מליון שקל בכיס.
לא השתנה שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:13 
ברור, הוא בן אדם מספיק רציני כדי לנהל משא ומתן שהוא כבר עיקל את עניין השבת,
אבל הוא לא מספיק רציני לדעת שאם הוא תורם מיליון שקל האנשים שהוא עשה איתם משא ומתן יקחו את המיליון שקל לכיס.

אתה לא מבין כמה מביך זה נשמע?

הבן אדם הוציא הודעה למה הוא יורד מהעסקה.
אתה מוזמן להמשיך לחיות בעולם של קונספירציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ברור, הוא בן אדם מספיק רציני כדי לנהל משא ומתן שהוא כבר עיקל את עניין השבת,
אבל הוא לא מספיק רציני לדעת שאם הוא תורם מיליון שקל האנשים שהוא עשה איתם משא ומתן יקחו את המיליון שקל לכיס.

אתה לא מבין כמה מביך זה נשמע?

הבן אדם הוציא הודעה למה הוא יורד מהעסקה.
אתה מוזמן להמשיך לחיות בעולם של קונספירציות.

זה נשמע מביך כמו החלפת טיוטות ויום אחרי לבטל בגלל השבת
כל ההתנהלות בעניין הזה היא מביכה במקרה הטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
RedFox כתב:

כמובן שזאת ספקולציה אבל הגענו למצב עצוב שהבן אדם שהכי מסייע לנו להביא רוכש זה אלי טביב.
שיתבע אותם בלי סוף שימצוץ מהם כל שקל.

להערכתי, פסק הבוררות נדחה בהסכמת שני הצדדים על מנת שרמון (וייצמן) יצליח למצוא קונה. הרי וייצמן הוא זה שערב לכסף, וידוע שיש לו קשרים גם עם טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי לא מיחסים מספיק חשיבות לפן הפוליטי.
למרות כל הטענות כלפי ההנהלה וכלפי השבת וטביב והסכום הגבוה (כל הטיענים צודקים),הסיבה שהעיסקה נפלה היא השקפת עולם.
אני בטוח שאם המועמדת לרכישה היתה ביתר או מכבי זה לא היה קורה.עם המשקיעים האלו.
ללא הכללה וללא היכרות עם 2 האדונים מלכתחילה חששתי שלא תהיה התאמה.
כמו שבוחרים במכירות קהל יעד,צריך להתמקד אסטרטגית ב"משקיע מיועד".
להפועל יש ערכים נפלאים וקבוצה של כמעט 100 שנה לא צריכה לשנות את ערכיה.
קבוצות ישראליות מצאו משקיעים ללא זהות פוליטית ימנית: אורי אלון (מגדל),מיץ גולדהאר,ג'ף רוזן (חיפה כדורסל) ואני משוכנע שהיו עוד.
הכיוונים של משקיעים צריך להיות שונה-לא שלדונים אלא חיים סבנים למיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:18 
NARKOTIKA כתב:
RedFox כתב:

ברור
בגלל זה משלמים למתווחים, עורכי דין, ושוכרים את המשרד הכי יקר בארץ לבדיקת נאותות- ובנוסף גם טסים לארץ ומדפיסים טיוטת חוזה, בשביל ספין שאפשר לעשות בטלפון.

אל תפריעו לעצמכם

אל תפריע לעצמך, הם לא הגיעו לארץ במיוחד בשביל ההסכם אם עדיין לא שמת לב לפרט הקטן והשולי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:19 
כל הדרך כתבו שהשבת מאוד מפריעה לוף,
כולל העורך דין שכתב את הטיוטה וצוטט שזה תנאי לעסקה.

אז לחצו עליו עוד כמה חבדניקים ביום כיפור ושכנעו אותו.

הכל מודלף החוצה בכזאת קלות, רק אף אחד לא מדליף את הקונספירציה בשקל הזאת. יאללה סיימתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להפציץ כבר את ההנהלה הזאת על שלל חייליה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/sport/opinions ... /1.2450805
ציטוט:
הפועל של 2014 היא קצת כמו עיראק של אחרי המלחמה. כלומר: יחידה מפורקת ומפולגת שבתוכה יותר מדי מיליציות של "בעלי אינטרס", או "מקורבים", או שקר כלשהו. מי ירצה להתפלש בתוך מקום שכזה? למי בא שראשו יערף בטקס פומבי?

אז מה יהיה? רוכש כנראה לא יגיע בקרוב והתקציב יישאר כשהיה. ברקוביץ' ימשיך לנהל את הקבוצה ממרפסת התצפית שלו בבלומפילד ולעשות תנועת "יש" על כל שער עצמי, ואנחנו נמשיך להתפלל שגילי לא ייפצע, כי כנראה שאפילו גלבוט ואלוהים לא יודעים כמה רע נראה בלעדיו.

אבל יש עניין אחד שאפשר לדאוג לו כבר עכשיו, גם ללא תקציב. הלקח המתבקש מהפרשייה האחרונה הוא עשיית סדר בתוך המסדרונות בוולפסון. מישהו חזק צריך לנפות את כל ה"מקורבים" ו"בעלי האינטרסים" מהמתחם, ואז, רק אולי, להמליך אדם אחד או שניים שיהיו הגורמים היחידים שישאו ויתנו בענייני הפועל. זה כנראה לא יקרה, אבל זה מה שצריך לקרות, ומותר לאוהד אדום לחלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
די נו, עוד פעם השבת הזו?!?! זה נראה למישהו רציני שיפילו עסקה כזאת על דבר כזה?
ועוד שהגיעו עד לרמה של החלפת טיוטות?!
כל מוכר במכולת יכול להבין מיד שזה בכלל לא דבר שתלוי בהפועל אז איך אפשר בכלל להתנות כזה דבר במכירה?
זה כמו שיבוא מחר מליונר בריטי שירצה לרכוש את אגד אבל הוא יתנה את המכירה בזה שיסעו בארץ בצד שמאל כמו שאנגליה. זה חירטוט מארץ החירטוטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2014, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
http://www.haaretz.co.il/sport/opinions ... /1.2450805
ציטוט:
הפועל של 2014 היא קצת כמו עיראק של אחרי המלחמה. כלומר: יחידה מפורקת ומפולגת שבתוכה יותר מדי מיליציות של "בעלי אינטרס", או "מקורבים", או שקר כלשהו. מי ירצה להתפלש בתוך מקום שכזה? למי בא שראשו יערף בטקס פומבי?

אז מה יהיה? רוכש כנראה לא יגיע בקרוב והתקציב יישאר כשהיה. ברקוביץ' ימשיך לנהל את הקבוצה ממרפסת התצפית שלו בבלומפילד ולעשות תנועת "יש" על כל שער עצמי, ואנחנו נמשיך להתפלל שגילי לא ייפצע, כי כנראה שאפילו גלבוט ואלוהים לא יודעים כמה רע נראה בלעדיו.

אבל יש עניין אחד שאפשר לדאוג לו כבר עכשיו, גם ללא תקציב. הלקח המתבקש מהפרשייה האחרונה הוא עשיית סדר בתוך המסדרונות בוולפסון. מישהו חזק צריך לנפות את כל ה"מקורבים" ו"בעלי האינטרסים" מהמתחם, ואז, רק אולי, להמליך אדם אחד או שניים שיהיו הגורמים היחידים שישאו ויתנו בענייני הפועל. זה כנראה לא יקרה, אבל זה מה שצריך לקרות, ומותר לאוהד אדום לחלום.

:ROSE: באמת שנמאס מהם. לכו תמצאו לכם מקום אחר להרגיש חשובים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 44  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: