תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 44  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 15:10 
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
העניין כאן הוא לא הדיון על שבת כן או לא, אלא העקרון. בעלים שרוצה לכפות על הקבוצה שהוא רוכש דבר מסוים, יכול מחר לכפות גם דבר אחר. כל אוהד שמסכים היום לסעיף כזה כי לא מזיז לו, שלא יבוא בטענות כשהבעלים ירצה לשנות את צבע החולצה, שם המועדון, להעביר את המשחקים לעיר אחרת, לקבוע איזה שחקנים יכולים או לא יכולים לשחק מטעמי דת וגזע, ואפילו להכניס ספונסר שמאמץ במקביל את דון שימון רחמנא ליצלן. יש עשרות דוגמאות מצערות מרחבי העולם על בעלים שעוללו דברים כאלה ואחרים למועדונים שרכשו בשנים האחרונות. מעבר לזה, החוצפה של בעלים כלשהו לבוא לליגה ולדרוש ממנה מתי לשחק היא עצומה, ובדיוק בשנה שקמה מנהלת שאמורה לסמן מעבר למקצוענות. שבעלים ינסה לבקש כזה דבר בליגה אירופאית, נראה אותו... ועוד אצל בית"ר הבקשה הדומה ( שמעולם לא הועמדה כדרישה לפחות ) כביכול סבירה כי המחשבה היא שכמות שומרי המסורת בקרב קהל המגרשים שלהם גדולה - אני חושב שהיא לא ולא מסכים עם היענות לזה בכל מקרה, אבל לשם הדיון על הלגיטימיות של הבקשה - כלומר המחשבה היא על האוהדים, אצלנו זו תהיה גחמה של הבעלים בלבד.
בקיצור, אם הבעלים מגיע להתעסק בעצמו ולא במועדון, לא צריך אותו. לא חסרים אנשים שירצו את הפועל, הנה דוגמא לכל מי שכתב עד היום שאנחנו בעיתיים לשיווק בגלל א ב וג',ועדיף לחכות לאדם שיבוא ופשוט ירצה לקנות מועדון של כדורגל, לא בית כנסת או השד יודע מה.

אוי יו יוי! האידאלים!

ברור. אני אצטט לך את זה כשבעלים ישנה לך את הצבע לכחול, או ישנה את שם המועדון לרד בול תל אביב.

בבקשה אל תשתמש בקונספירציות שאוהדי הפורום המציאו אחרי חפירה עמוקה בשעמום של עצמם כתירוץ ללמה לא צריך לרצות רוכש כי ברור ״יש מליון רוכשים שיבואו שבוע הבא.״
אתה יודע למה אף פעם לא יהיה רוכש? כי אין דבר כזה מליארדר שיבוא וישקיע מאות מליונים וינהל את הקבוצה ועדיין זו לא תהיה הקבוצה שלו. אם הוא בא ושם את כל הכסף הזה הקבוצה הזו שלו לא פחות ואפילו יותר ממה שהיא שלך.
התגובה שלך מראה דבר אחד ברור, לא רק רמון ותאומים מחזיקים בקרנות המזבח (על פי תאוריית הקונספירציה) אלא גם חלק מהאוהדים. אתה לא רוצה לתת את הקבוצה בדיוק כמו שבתאוריה שלך תאומים לא רוצה למכור אותה. ואתה תמציא כל שטות ותנסה להפחיד בכל המצאה מצוצה מהאצבע בשביל לשכנע אנשים מסביבך בדיוק כמו רמון ותאומים.

ויודע מה הפתרון הכי פשוט? פשוט תצטט אותו כשהבעלים ישנה את הצבע לכחול! תבוא ותגיד ״אמרתי לכם״ אפילו תבוא לפני, כשזה רק יעלה בתור מחשבה. ועד אז תתן למישהו שיש לו כסף להחזיק קבוצה ולנהל אותה ולהחליט מה שהוא רוצה להחליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 15:13 
יודע מה? צודק, עדיף להשאר עם עמותת היצורים העיקר שלא יבוא לנו פה מישהו שישים כסף ועוד יחשוב שהוא בעלים של משהו ומתישהו יחליט שנעלה לשחק עם צבע ורוד.
אנשים כאן התחלקו על המוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין, מה עוד צריך לקרות כדי שתבינו שכל עניין השבת הוא מס שפתיים?
הוא (או הם) אולי היה מעדיף שלא נשחק בשבת (וסיבותיו עמו, לא עניינינו) אבל עדיין לא הבנתם שזה לא תנאי בשבילו?

אז הפועל תפנה לטוטו, למנהלת ולספורט1 ותבקש, והם יעשו מה שהם יכולים, ונשחק קצת פחות בשבת, וכולם יהיו מרוצים. אם הוא ישפוך את הכסף שכולנו מקווים גם ככה הפועל תפסיק לשחק בשבת בצהריים כאילו היא ווסט ברומיץ' של הליגה. שחררו כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 15:16 
Eros Ramazzotti כתב:
הוא (או הם) אולי היה מעדיף שלא נשחק בשבת (וסיבותיו עמו, לא עניינינו) אבל עדיין לא הבנתם שזה לא תנאי בשבילו?

אז הפועל תפנה לטוטו, למנהלת ולספורט1 ותבקש, והם יעשו מה שהם יכולים, ונשחק קצת פחות בשבת, וכולם יהיו מרוצים. אם הוא ישפוך את הכסף שכולנו מקווים גם ככה הפועל תפסיק לשחק בשבת בצהריים כאילו היא ווסט ברומיץ' של הליגה. שחררו כבר

:ROSE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
אתם בונים פה הרים וגבעות על די כלום. על משהו שאין לנו בכלל מושג אם הרוכשים באמת נחושים על שבת או שאלו אימרות לצאת לידי חובה בשביל המגזרים שהם מחוברים אליהם. לדעתי האופציה השניה היא הנכונה.

בדיוק.
וההתעסקות בזה רק משרתת את מי שהעלה את הנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 16:28 
שחר כתב:
ויכריח ואתנו ללבוש כיפות, לעבוד לגור בבני ברק, לקנות בתים בהתנחלויות..
אוי הפארנויות...

פתאום יציע נפרד לנשים לא נשמע כ"כ הזוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 17:42 
ואחרי שנפסיק לשיר את שירי השואה יגידו לנו להוריד דגלים שחורים, להוריד שלט של מייצגים את הפועל, ויוציאו מהחוק את הזכות לשיר שימון תתאבד.

אוי הפרנויות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 17:43 
לא מבין למה לא היה אפשר למצוא שיח מאיזה נסיכות שיקנה אותנו?
זה היה פותר את כל הבעיות, מבדיל אותנו מכולם וגורם לכולם לשנוא אותנו כמו שאנחנו אוהבים?!

ברצינות איך מכולם דווקא הביאו מישהו שלא מתחבר בכלל למהות המועדון? אני מקווה מאוד שאנחנו לא נצטער על זה בסוף.
אל תשכחו שכסף זה לא הכל וראינו מה טביב עשה בגלל שלא התחבר למהות של המועדון שלנו.

העמותה אני מצפה שתבדוק טוב את האנשים ואת כוונותיהם האמיתיות, מצפה שישבו איתו לאחר שהכל מסוכם ויציגו את החזון
שלנו הקהל, את ההשקעה שצריכה להתבצע בנוער וביחס לקהל כלקוח ולא כסתם מישהו שבא למגרש.

לא רוצה בעלים שרק שופך כסף היום אבל עוד שנתיים ירחיק מאיתנו את הקבוצה ואת המועדון ומה שהוא מסמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
זה היה פותר את כל הבעיות, מבדיל אותנו מכולם וגורם לכולם לשנוא אותנו כמו שאנחנו אוהבים?!

ברצינות איך מכולם דווקא הביאו מישהו שלא מתחבר בכלל למהות המועדון? אני מקווה מאוד שאנחנו לא נצטער על זה בסוף.
אל תשכחו שכסף זה לא הכל וראינו מה טביב עשה בגלל שלא התחבר למהות של המועדון שלנו.

העמותה אני מצפה שתבדוק טוב את האנשים ואת כוונותיהם האמיתיות, מצפה שישבו איתו לאחר שהכל מסוכם ויציגו את החזון
שלנו הקהל, את ההשקעה שצריכה להתבצע בנוער וביחס לקהל כלקוח ולא כסתם מישהו שבא למגרש.

לא רוצה בעלים שרק שופך כסף היום אבל עוד שנתיים ירחיק מאיתנו את הקבוצה ואת המועדון ומה שהוא מסמל.

אתה רציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
gigs כתב:

אתה רציני?

הוא חושב שליאור לוי המגן הכי חלש בסגל, אז כנראה הוא רציני בהשפעת סמים קשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 18:11 
כל נושא השבת מתואר כלא קריטי לחתימה של גלבוט על ה-50% של טביב ויפתר כך או כך.
חבל שאין אשכול מיוחד לטחינת המים הזו קודם שגלבוט חתם ונושא השבתות הובהר צעד נוסף (תמיד יש מצב שידרשו מעבר כהתחלת מו"מ או כדי לרצות).

בכל מקרה, מי שרוצה לאנוס קבוצה ליהדות מעבר למה שמדובר על שבתות יבחר קבוצה אחרת ועם אוהדים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
"הקהל כלקוח" :PUKE:
מעניין איך כל אנשי האידיאלים הם תמיד אלו שמאמצים את המינוח הכה ממוסחר וצרכני הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 18:44 
איך מישהו כתב לי היום?
אני מתחיל לראות כאלו שאומרים שצריך לחכות למישהו אחר ומתחשק לי לשבור את המחשב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 18:45 
ערן כתב:
"הקהל כלקוח" :PUKE:
מעניין איך כל אנשי האידיאלים הם תמיד אלו שמאמצים את המינוח הכה ממוסחר וצרכני הזה.

זו הבעיה. זה כאילו עושים לנו טובה ואם זו נקודת הפתיחה אז זה מועד לכשלון מהתחלה. לא שאני לא רוצה שזה יקרה, רוצה מאוד, אבל האנשים האלה צריכים לרצות להיות פה וכמו שכתבת להבין שהקהל זה הלקוח של המועדון ויותר מזה, הוא המועדון.
נניח וכל עניין ה -50% הוא נכון, מה זה אומר, שאנחנו במבחן עכשיו?
היה כתוב שהם רוצים לראות אם הפועל מצליחה להזיז את המשחקים משבתות. הם יהיו הפועל!! הם צריכים להזיז את המשחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
לא לזה התכוונתי בכלל. דיברתי יותר פילוסופית על המושג הזה של לקוח. ביני ובין הפועל לעולם לא יתקיימו יחסי מוכר-מוצר-לקוח. זה מועדון הכדורגל שאני אוהד, לא תנובה או פלאפון. אבל עזוב, זה לא רלוונטי לדיון הזה, רק הערת אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:
העניין כאן הוא לא הדיון על שבת כן או לא, אלא העקרון. בעלים שרוצה לכפות על הקבוצה שהוא רוכש דבר מסוים, יכול מחר לכפות גם דבר אחר. כל אוהד שמסכים היום לסעיף כזה כי לא מזיז לו, שלא יבוא בטענות כשהבעלים ירצה לשנות את צבע החולצה, שם המועדון, להעביר את המשחקים לעיר אחרת, לקבוע איזה שחקנים יכולים או לא יכולים לשחק מטעמי דת וגזע, ואפילו להכניס ספונסר שמאמץ במקביל את דון שימון רחמנא ליצלן. יש עשרות דוגמאות מצערות מרחבי העולם על בעלים שעוללו דברים כאלה ואחרים למועדונים שרכשו בשנים האחרונות. מעבר לזה, החוצפה של בעלים כלשהו לבוא לליגה ולדרוש ממנה מתי לשחק היא עצומה, ובדיוק בשנה שקמה מנהלת שאמורה לסמן מעבר למקצוענות. שבעלים ינסה לבקש כזה דבר בליגה אירופאית, נראה אותו... ועוד אצל בית"ר הבקשה הדומה ( שמעולם לא הועמדה כדרישה לפחות ) כביכול סבירה כי המחשבה היא שכמות שומרי המסורת בקרב קהל המגרשים שלהם גדולה - אני חושב שהיא לא ולא מסכים עם היענות לזה בכל מקרה, אבל לשם הדיון על הלגיטימיות של הבקשה - כלומר המחשבה היא על האוהדים, אצלנו זו תהיה גחמה של הבעלים בלבד.
בקיצור, אם הבעלים מגיע להתעסק בעצמו ולא במועדון, לא צריך אותו. לא חסרים אנשים שירצו את הפועל, הנה דוגמא לכל מי שכתב עד היום שאנחנו בעיתיים לשיווק בגלל א ב וג',ועדיף לחכות לאדם שיבוא ופשוט ירצה לקנות מועדון של כדורגל, לא בית כנסת או השד יודע מה.

אוי יו יוי! האידאלים!

ברור. אני אצטט לך את זה כשבעלים ישנה לך את הצבע לכחול, או ישנה את שם המועדון לרד בול תל אביב.

אני חושב שהבעיה עם טיעוני מדרון חלקלק היא שאם נתחיל לקבל טיעונים מהסוג הזה מי יודע איפה זה יעצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוכש להפועל? (הודעת המועדון)
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 22:39 
joshsoos כתב:

לא מתאים לך להאמין לכל שטות ושקר.
סתם שתדע,סאני(הכאילו דתי)אוהד יונייטד.וממה שהבנתי אחת מהדרכים לשכנע אותו לקנות אותנו הייתה הקשר שלנו ליונייטד.הכתבות של מוהר התרומה של יונייטד לעמותה והכתבה שהם עשו בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 22:43 
הקשר בינינו ליונייטד :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2014, 23:27 
הוא יודע שהפועל שיחקה באיזו עונה עם חולצה של ארסנל?
רק שמישהו לא ידליף לו את זה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 00:31 
עד המ!!ת הפועל כתב:
הוא יודע שהפועל שיחקה באיזו עונה עם חולצה של ארסנל?
רק שמישהו לא ידליף לו את זה!

הפועל שיחקה 3 שנים עם החולצה של ארסנל(עד הדרבי במחזור ה11 בעונת האליפות של 81 )זאת הייתה אחת מהחולצות הכי יפות של הפועל.
מי יכול לשכוח את :HEART2: הפועל אתא תל-אביב :HEART2: ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 01:39 
אני מריח נפילת עסקה בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 05:32 
סמל אישי של המשתמש
עניין השבת לדעתי זה רק סולם לרדת מהעץ של העסקה שנסגר בתיאום מראש למקרה שחיימקה שלנו לא יצליח להעביר בעלות בגלל נושא הבוררות. כרגיל הוא ימשיך להאשים נושאים מוזרים ומשתנים כמו פטיש ומגל וההתנהגות של הקהל. יכול להיות שיהיה גם דיבור על זה שהפורום היה פעיל ביום כיפור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 08:40 
לפחות שיהיה טיפה שכל בקונספרציות.
ברגע שטביב מקבל את הכסף אין צורך בבוררות.
תחשוב על משהו חדש הפעם תשתדל פחות מטופש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
לא בקטע של קונספירציות, אבל לדעתי ה-50 אחוז שהוא "קונה" הם לא אלו של טביב.
כנראה אמרו לו שעדיף לו לחכות לסיום הבוררות כי ככל הנראה הסכום יקטן בהרבה בעקבות תביעות/חובות של טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
shaharot כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 17:14 
GATE7 כתב:
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:
joshsoos כתב:

אוי יו יוי! האידאלים!

בבקשה אל תשתמש בקונספירציות שאוהדי הפורום המציאו אחרי חפירה עמוקה בשעמום של עצמם כתירוץ ללמה לא צריך לרצות רוכש כי ברור ״יש מליון רוכשים שיבואו שבוע הבא.״
אתה יודע למה אף פעם לא יהיה רוכש? כי אין דבר כזה מליארדר שיבוא וישקיע מאות מליונים וינהל את הקבוצה ועדיין זו לא תהיה הקבוצה שלו. אם הוא בא ושם את כל הכסף הזה הקבוצה הזו שלו לא פחות ואפילו יותר ממה שהיא שלך.
התגובה שלך מראה דבר אחד ברור, לא רק רמון ותאומים מחזיקים בקרנות המזבח (על פי תאוריית הקונספירציה) אלא גם חלק מהאוהדים. אתה לא רוצה לתת את הקבוצה בדיוק כמו שבתאוריה שלך תאומים לא רוצה למכור אותה. ואתה תמציא כל שטות ותנסה להפחיד בכל המצאה מצוצה מהאצבע בשביל לשכנע אנשים מסביבך בדיוק כמו רמון ותאומים.

ויודע מה הפתרון הכי פשוט? פשוט תצטט אותו כשהבעלים ישנה את הצבע לכחול! תבוא ותגיד ״אמרתי לכם״ אפילו תבוא לפני, כשזה רק יעלה בתור מחשבה. ועד אז תתן למישהו שיש לו כסף להחזיק קבוצה ולנהל אותה ולהחליט מה שהוא רוצה להחליט.

כן, זה בדיוק מה שעשיתי. אני צריך להשתמש במשהו שמישהו המציא ולא בעשרות דוגמאות ממשיות מרחבי העולם בשנים האחרונות. וברור שאני לא רוצה לתת את הקבוצה ובלה בלה בלה.
ועכשיו, אחרי ששמנו בצד הודעות מפגרות כאלה, נחזור לאמת: לא רוצה בעלים שחושב על עצמו ולא על המועדון והאוהדים, וחושב שמדובר בצעצוע פרטי. לא רוצה דת במועדון שלי, אני מועדון כדורגל ולא סניף חבד.
אני רוצה להאמין, נתי, שזה אכן כיסוי. אבל אם זה אמיתי, לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 17:29 
שקוף שהיום בערב יהיה כתוב שמשהו קרה.
אתם טוחנים את זה סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 18:10 
בוודאי.שקוף שביום כיפור קרה משהו...
במיוחד עם רוכשים שקרובים לדת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 18:22 
מהפכה כתב:
בוודאי.שקוף שביום כיפור קרה משהו...
במיוחד עם רוכשים שקרובים לדת

זה כ"כ הפועל!!

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2014, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
מלח מים מלח מים מלח מים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 44  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: