pogi כתב:
redrony כתב:
בוא נגיד ככה, אם המגעים האלה מתקדמים כמו שמפרסמים וזה בסוף יפול ויתנו לך להבין שזה בגלל שזה דלף תהיה בטוח שזו לא הסיבה ותהיה כמעט בטוח שזה מעולם לא היה רציני.
אני יכול להבין למה אנשים לא רוצים שדברים ידלפו, אבל מישהו שבאמת רוצה לקנות את הקבוצה לא יפיל את זה משהו שהוא לא באמת אקוטי.
אתה מזלזל בכוח של התקשורת פה, אני מזכיר לך שקציני משטרה אחרי קריירה של עשרות שנים הולכים הביתה כדי להימנע מפרסומים אפשריים עליהם.
התקשורת הישראלית בהחלט יכולה להבריח מפה קונים
אני לא אשכח שיום לפני שלבייב ביטל, אופירה פרסמה כותרת- "לבייב חשוד בהברחת יהלומים ברוסיה" או משהו כזה
גם לגבי המקסימוב ההוא שטענו שהתעניין בהפועל- האתר של ערוץ הספורט מיהר לפרסם שאח שלו ישב בכלא
פרסום השם האמיתי של הרוכש בהחלט יכול לטרפד עסקה אפשרית
יש המון נשמות טובות, כולל בתקשורת שמאוד נוח להם המצב הנוכחי של הפועל ומאוד לא ירצו שיבוא מישהו שפתאום ישים פה כסף
הם יהיו מוכנים להשקיע לא מעט כדי לבלום מהלך כזה
חס ושלום, לא מזלזל לשנייה ואני בהחלט חושב שהיא יכולה לעשות נזק. יותר מזה, במקרה לבייב היו פשוט פעולות סיכול של כל העולם בשביל למנוע ממנו לקנות את הפועל. אנחנו לא באמת יודעים מה הוריד אותו מזה בסוף.
אבל גם לגבי מקסימוב אנחנו לא יודעים עד כמה הוא היה רציני.
אני לגמרי בעד שהדברים לא ייצאו החוצה, אני רק אומר שמתישהו זה יקרה, בין אם לפני הרכישה או אחריה. נכון שיותר קשה להבריח מישהו אחרי, אבל כמו שראינו במקרה לבייב, זה קרה (לפחות אחרי ההודעה שלו, גם אם לא רכישה רשמית).
אדם חזק (שאולי יתמזל מזלינו ואין לו אח שיושב בכלא ולא הבריח יהלומים) אמור לשרוד את הרב.