תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 17:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ספורי
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 07:43 
אני אוהב לשחק ב'משחק זהבי'-
אני מנסה לדמיין שחקנים שונים בקבוצה היריבה ולראות אם זה מפחיד אותי.
שגיב יחזקאל- עדיין לא ראיתי אותו מספיק. אבל בגדול עושה רושם שלא הייתי רוצה לראות אותו מולנו.
שון מלכה- יש פוטנציאל, אבל נכון להיום הוא השחקן הכי לא תכליתי שאני מכיר. לא מפחיד.
רמזי ספורי- לא רוצה לראות אותו מולי. שחקן שבנוי לא רע, דריבל טוב, יחסית מהיר וחכמת משחק טובה (ואתם יכולים להרים גבה כמה שאתם רוצים- הוא היחיד שמנסה לשחק במשחק מסירות קצת יותר מורכב משאר חבריו לקבוצה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
alachover כתב:
יובל כתב:
אם הוא החליף את אבוטבול ולא תרם שום דבר ועדיין נראינו יותר טוב אני חושב שזה אומר הכל.

עצוב

זה לכל מקשקשי ה"אבל לאבוטבול יש הברקות"

ראינו שגם ספורי בעמדה הזאת ב90 דקות מצליח לעשות פה ושם דברים נחמדים. כנראה שגם אני הייתי מצליח להבריק פעמיים במשחק.

מה שבטוח שעם ספורי המשחק רץ הרבה יותר. ביחד עם סאשה, שצריך לבדוק אבל לדעתי השחקן שרץ הכי הרבה בליגת העל בערך, הפועל לא נתקעה אתמול בעיגול האמצע עם מסירות ימינה-שמאלה-אחורה. סוף סוף קצת אנרגיות בקישור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחידי שספורי הביא למשחק לעומת אבוטבול זה יותר ניידות. מעבר לזה, לא תרם שום דבר למשחק.
הייתי מעדיף לראות בעמדה הזו שחקן אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחיד שמפריד בין ספורי למיצוי הכישרון זה מאמן שיתן לו בראש מצד אחד, וישדרג אותו מצד שני. בנתיים לא היה לו אחד כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ספורי
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 08:42 
מפחיד כמה שהוא חלש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 08:43 
JustZiv כתב:
מפחיד כמה שהוא חלש

ועוד יותר הזוי איך זה שדומב מרכיב אותו כקשר אחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 10:06 
Fez כתב:
"הגיע הזמן שיקבל צ'אנסים"?? ראבק, זה השחקן שקיבל הכי הרבה צ'אנסים ונתן את התרומה הכי מועטה שאני זוכר בהפועל. שחקן שמאמן לפני שנתיים נתן לו ריצה של איזה 12 משחקים בהרכב בלי שום קשר ליכולת, ושנה שעברה קיבל מקום בהרכב במשחקים הכי חשובים של העונה (כמו פנדורי ודרבי) כשמשאירים על הספסל שחקנים הרבה יותר טובים ממנו. שחקן שכבר שנתיים מקבל צ'אנסים בלתי נגמרים ונראה לא קשור לרמה בכלל. לא ברמה, לא באינטנסיביות ובאגרסיביות, לא בחכמת המשחק, לא בהשקעה. פשוט לא שם.
ממש לא הגיע הזמן שיקבל צ'אנסים. הגיע הזמן שהוא יקח אותם.

ה-"כלום" של מלכה ויחזקאל לא קרוב להשתוות לכלום של ספורי (ואזולאי עוד לא השלים פה 90 דקות אז בואו נחכה עם ה-"כלום" שלו).
מלכה ויחזקאל לא קיבלו בהפועל עשירית מהצ'אנסים של ספורי (שמשום מה הם בלתי נגמרים בשנתיים האחרונות) ובכל זאת עשו הרבה הרבה יותר. הם משקיעים, הם מעורבים, הם קשורים לרמה. נכון לעכשיו ספורי צריך לעלות כאופציה אחרונה אחרי כל השחקנים האלה.

או שפשוט צריך להשאיל אותו שיתפתח בינתיים בקבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 10:15 
לא חושב שצריך להשאיל אותו.
בהנחה שלו נסתבך בקרבות תחתית צריך העונה לתת לספורי כמה שיותר דקות
לספורי יש כישרון ואת זה אני רואה בכל פעם שהוא על הדשא
לוקח לו יותר זמן להשתלב וזה קורה להרבה צעירים
אני חושב שהביקורת עליו מוגזמת ויש בעיקר חוסר סבלנות כלפיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 10:44 
Fez כתב:
שמע, אתה שובר שיאים של גניבת דעת. תגיד אתה מאמין לעצמך?
אתה סופר "משחקים" רק שספורי פתח ברוב המשחקים שלו ומלכה לא פתח אפילו פעם אחת (חוץ מהגארבג' בסוף כאמור). הסיבה היא שהעדיפו שספורי ישחק עם הנוער אם הוא לא בהרכב בבוגרים.
חוץ מזה אתה לא סופר את אירופה שספורי שיחק שם עוד 4 משחקים.

ספורי פתח בערך ב-20 משחקים רשמיים בהפועל בשנתיים האחרונות, זה כמעט חסר תקדים לשחק בן 19. לטעון שהוא לא קיבל צ'אנסים זה בדיחה, בטח בהתחשב ביכולת שלו שלא רק שהיתה מזעזעת אלא בעיקר לא הראתה שהוא בשל לרמות האלה.
מלכה בן 21 ורק העונה פעם ראשונה פותח בהרכב של הפועל (שוב, לא כולל את הגארבג' ההוא). אם אתה לא חושב שזה נקרא לא לקבל עשירית מהצ'אנסים של ספורי (שני בוגרי נוער, אחד עולה בהרכב פעם ראשונה בגיל 21 ואחד עם איזה 20 הופעות בהרכב כבר בגיל 19) אז אתה לא איתנו.
אם כבר אז כרגע ספורי צריך לקבל פחות צ'אנסים. יכול להיות שבעתיד הוא יהיה שחקן אבל כרגע הוא לא שם והוא פוגע בקבוצה. נכון לעכשיו מלכה יותר טוב ממנו.

מי שמדבר על גניבת דעת. בשום שלב לא אמרתי שרמזי לא קיבל צ'אנסים או שהוא צריך להיות בהרכב. אם כבר כתבתי כבר כמה פעמים שמבחינתי אף אחד מהם לא מתאים להרכב של הפועל.
עובדתית, מלכה קיבל אותו מספר דקות פחות או יותר כמו ספורי עונה שעברה, עכשיו יכול להיות שרמזי פתח בהרכב יותר וזה יותר נקרא "לקבל צ'אנס", אבל אתה בטח לא יכול לטעון שמלכה לא קיבל עשירית מההזדמנויות של רמזי כשהוא פאקינג שיחק אותה כמות דקות.
כרגע שלושת הילדים לא באמת תורמים משהו, רמזי ויחזקאל יהיו שחקנים כנראה, מלכה לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 13:27 
היה בינוני מאוד, חלם הרבה, לא שיחק בתפקיד שלו
אבל בניגוד לאבוטבול הוא לא תוקע התקפות והמשחק רץ יותר מהר

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 14:49 
קשר אחורי טוב זה קשר שלא שומעים את השם שלו, שחקן אפור מעט לא מוחצן לא כובש ופעמים רבות גם לא יציל כדור מקו השער. אך מאמני כדורגל יגידו וידעו שהם אלו המניעים את המשחק כדוגמת גוטמן לאחר המשחק מול ראפיד וינה בוינה וידין.

אם את ספורי לא שמענו יותר מדי אתמול כלומר שהוא עשה את העבודה שהיה צריך.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 15:37 
Tom Sawyer כתב:
קשר אחורי טוב זה קשר שלא שומעים את השם שלו, שחקן אפור מעט לא מוחצן לא כובש ופעמים רבות גם לא יציל כדור מקו השער. אך מאמני כדורגל יגידו וידעו שהם אלו המניעים את המשחק כדוגמת גוטמן לאחר המשחק מול ראפיד וינה בוינה וידין.

אם את ספורי לא שמענו יותר מדי אתמול כלומר שהוא עשה את העבודה שהיה צריך.

:SHOCK: :LOL2:

שמע, הרבה זמן לא קראתי הודעה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 15:38 
אם מישהו מצליח לפספס ולא לשים לב לקשר אמצע שמזרים את המשחק מהר וטוב, הבעייה היא אצלו, זה לא שהשחקן לא מורגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד לא אהבתי אותו אתמול, חלם המון פעמים ואיבד כדורים
מסר כמה כדורים נוראיים לשחקנים מכוסים שאיבדו את הכדור בגלל זה...
באופן כללי היה לא ממוקד ולא נראה לוחם כמו שאתה מצפה מקשר אחורי בתפקיד שלו ועם הפיזיות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 16:49 
19 כתב:
אם מישהו מצליח לפספס ולא לשים לב לקשר אמצע שמזרים את המשחק מהר וטוב, הבעייה היא אצלו, זה לא שהשחקן לא מורגש.

בוא. היו לו כמה מסירות יפות, אבל אולי רבע תיקול מוצלח לעומת אי אלו תיקולים כושלים, ועוד שני איבודים חסרי אחריות במרכז המגרש שהובילו למתפרצות מסוכנות. לא היה עדיף בכלום על שי אבוטבול. להגנתו יאמר שזו הפעם הראשונה שהוא משחק בעמדה הזו ושכנראה היא לא הכי מתאימה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 16:50 
אבל אני בכלל לא דיברתי על ספורי.

ואם כן לדבר עליו, הוא היה הכי פרווה שיש, אבל וואו איזה כיף זה שמשהו זז ליד סאשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 16:54 
19 כתב:
אבל אני בכלל לא דיברתי על ספורי.

ואם כן לדבר עליו, הוא היה הכי פרווה שיש, אבל וואו איזה כיף זה שמשהו זז ליד סאשה.

אוקיי. חשבתי שדיברת עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: