תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 17:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שגיב יחזקאל
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
בניגוד להעלאה החפוזה לבוגרים של ספורי לפני שתי עונות ובעונה שעברה, פה דווקא יש מישהו לרמה הנוכחית של הליגה. הוא חזק, הוא קורא נכון את המשחק, הוא טכני, הוא עובד מלא באגף (כולל בהגנה), ובהשוואה לשון מלכה שעלה בעמדה הזו לפניו - הוא תכליתי הרבה יותר עם הכדור, בהתקפות שיכולות להתפתח להזדמנות לשער. מה שכן, התיאום בינו ובין גוזלן ממש לוקה בחסר; הם קצת נתקעו באותם מקומות בכמה התקפות. זה טבעי אבל צריך לעבוד איתם על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שגיב יחזקאל
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:11 
אולי הם קצת התבלבלו כמה פעמים אבל עדיין השילוב ביניהם יצר את כל משחק הלחץ, ההתקפות המהירות והמצבים שהיו בהתחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:12 
רק שחוץ מ15 דקות לא ראיתי ממנו כלום, מוכשר אין ספק רק צריך לשפר המון, דווקא שון עלה מצוין היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:13 
מאוד מאוד מוכשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:15 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
לנקות ממנו מניירות והתעסקויות מיותרות עם הכדור ויש מצב שיש פה שחקן גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אני אוהב את המלחמה שלו ואת הלחץ שהוא מפעיל על שחקני ההגנה.
יש לו המון כשרון, דומב חייב להמשיך לתת לו קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
רק שחוץ מ15 דקות לא ראיתי ממנו כלום, מוכשר אין ספק רק צריך לשפר המון, דווקא שון עלה מצוין היום.
לא מסכים. אני חושב שעד שהתעייף הוא היה כתובת מעולה למשחק המעבר של הפועל (ובחלק מהפעמים הוא זה שחילץ כדור שהוביל למתפרצת). מלכה נכנס למשחק גמור ולהפקרות של חיפה בחלק האחורי שלה, ועדיין הצליח להתמזמז יותר מדי עם הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:

ברקוביץ' אמר שהוא יכול לשפר שחקנים. בבקשה.
יש לו עם מה לעבוד במקרה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:19 
ערן כתב:
chimpfive כתב:
לא מסכים. אני חושב שעד שהתעייף הוא היה כתובת מעולה למשחק המעבר של הפועל (ובחלק מהפעמים הוא זה שחילץ כדור שהוביל למתפרצת). מלכה נכנס למשחק גמור ולהפקרות של חיפה בחלק האחורי שלה, ועדיין הצליח להתמזמז יותר מדי עם הכדור.

התמזמז פעם אחת, אני חושב שהורגים את מלכה, הוא נתן משחק יעיל מאוד כמעט כבש, נכון חיפה היו גמורים ועדיין. יחזקאל שחקן יותר טוב, אבל מודה שלא שמתי לב יותר מדי מה הוא עשה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:22 
Peace Hope כתב:

לא יודע אם גדול אבל אתה צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
בחילוף הכרוז קרא לו שגיב אליהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
שווה הרכב כרגע לפני ספורי ומלכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
גדל לנו שחקן שחקן..
בסיגנון קצת מזכיר לי את זהבי בהתחלה :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
רואים שמדובר בשחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:51 
unknown כתב:
גדל לנו שחקן שחקן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:53 
פוטנציאל גדול.
לכמה שנים הוא חתום אצלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 21:56 
מוכשר מאוד.צריך לשחק והרבה.
גם ספורי.שניהם מוכשרים לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
הכישרון הכי גדול שעלה מהנוער שלנו מאז הבוגד.
טפו טפו טפו נראה מצויין, רק שלא יילך בדרכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:

גם ארי שמאי קרה לו ככה בטור שלו בone :WHOME:

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 00:08 
חייב להמשיך לפתוח.
מעבר לכישרון רואים שגם יש לו אופי של שחקן (בניגוד לספורי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
עדיף בהרבה על שלומי אזולאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 01:07 
התלהבות מילד שנלחם, תסמונת ידועה.
הוא באמת שחקן חביב, מוכשר ומאוד מתאמץ, אבל כרגע זה ממש לא שם.
הוא עדיין מאוד מאוד לא תכליתי. לא רק שהוא לא מבקיע או מבשל, הוא אפילו לא מגיע להזדמנויות או מאיים על השער.
היום הייתה בערך הפעם הראשונה שאני זוכר אותו בועט לשער וגם זה היה בדקה הראשונה ולא חזר מאז. זה די מדהים בהתחשב בזה שכל שחקן התקפה שלנו הגיע היום לכמה מצבים.
אני באמת מחזיק ממנו ולדעתי יש סיכוי גבוה שיצא ממנו שחקן, אבל כרגע הוא בקושי תורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 01:44 
הוקיץ' כתב:
הוא עדיין מאוד מאוד לא תכליתי. לא רק שהוא לא מבקיע או מבשל, הוא אפילו לא מגיע להזדמנויות או מאיים על השער.
היום הייתה בערך הפעם הראשונה שאני זוכר אותו בועט לשער וגם זה היה בדקה הראשונה ולא חזר מאז. זה די מדהים בהתחשב בזה שכל שחקן התקפה שלנו הגיע היום לכמה מצבים.
אני באמת מחזיק ממנו ולדעתי יש סיכוי גבוה שיצא ממנו שחקן, אבל כרגע הוא בקושי תורם.

מה אתה מדבר, בכל המשחקים בגביע הטוטו ששיחק היה השחקן הכי מסוכן על המגרש וגם היום הוא על הדקה הראשונה יצר מצב מכלום.
אין קשר ללחימה, ההתלהבות ממנו היא נטו בגלל היכולת והקלישאה הזאת של "חוסר תכליתיות" על כל ילד ששיחק משחק וחצי בבוגרים ואין לו 20 גולים ו-10 בישולים כבר נהייתה באמת חבוטה. נראה לי קצת מוקדם לכל הקלישאות האלה ועוד על שחקן שהיה מאוד מסוכן במשחקים ששיחק ונתן גול בבכורה שלו בבוגרים.
הוא אוהב את הכדור יותר מדי ולא משחרר בזמן אבל נו באמת, איפה הוא ואיפה ספורי מכל בחינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 01:52 
בטח השחקן הכי מסוכן על המגרש. כל כך מסוכן שלא הגיע לאף מצב הבקעה מתחילת העונה. היום הייתה פעם ראשונה.
כשאני מדבר על תכליתיות אני לא מדבר אני לא מדבר על מספרים, אין לו מספיק משחקים ככה בשביל להציג מספרים מרשימים. אני מדבר על פעולות מסוכנות, על ייצור מצבים, לא על דריבלים יפים שלא יוצא מהם כלום.
רוצה תכליתי? שובל גוזלן מגיע כל משחק לשלושה מצבים וגם אם כרגע הוא קצת מחמיץ זה ברור שמדובר בעניין של חוסר מזל. איפה הוא ואיפה יחזקאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 02:05 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
בטח השחקן הכי מסוכן על המגרש. כל כך מסוכן שלא הגיע לאף מצב הבקעה מתחילת העונה. היום הייתה פעם ראשונה.
כשאני מדבר על תכליתיות אני לא מדבר אני לא מדבר על מספרים, אין לו מספיק משחקים ככה בשביל להציג מספרים מרשימים. אני מדבר על פעולות מסוכנות, על ייצור מצבים, לא על דריבלים יפים שלא יוצא מהם כלום.
רוצה תכליתי? שובל גוזלן מגיע כל משחק לשלושה מצבים וגם אם כרגע הוא קצת מחמיץ זה ברור שמדובר בעניין של חוסר מזל. איפה הוא ואיפה יחזקאל.

מלבד גילי, יחזקאל הוא בהחלט השחקן הכי מסוכן לשער בהפועל כיום.
להגיד על חלוץ 9 כמו גוזלן שהוא תכליתי זה קצת מצחיק, כי זו כל מהות התפקיד. גוזלן שחקן שניזון ב95% מהמקרים מהקבוצה, הוא מקבל הזדמנויות ובנגיעה או שתיים צריך לנצל אותן. שאלת התכליתיות לא צריכה בכלל להישאל כשמדובר בשחקנים מהסוג של גוזלן.
יחזקאל לעומתו שחקן מגוון יותר, שמסוגל לייצר לעצמו ולקבוצה מצבים. יש לו דריבל, יצירתיות והמון חוצפה. כששחקן מחזיק הרבה בכדור ולא רק בתוך רחבת ה16 עולה שאלת התכליתיות, ובמקרה של יחזקאל הדריבל הוא דריבל שמטרתו אשכרה לעבור שחקן ולהתקדם לעבר השער, לעומת זגורי ומלכה שעוברים שחקן ואז מסתובבים סביב עצמם כדי לחזור ולעבור את אותו שחקן שוב (ולהיכשל). הפעולות של יחזקאל אמנם מצליחות בשיעור נמוך אבל כשאחת מתוך 5 מצליחה הפועל מגיעה למצב הבקעה או ליתרון מספרי באיזור מסוכן. אם אתה מחפש דריבלים יפים שלא יוצא מהם כלום אני חושב שיש לך הרבה חומר בהפועל, אבל יחזקאל הוא ממש לא חלק ממנו.

הוא יצטרך ללמוד להרים את הראש, לשחרר כדור בזמן, לעשות תנועה נכונה ועוד הרבה דברים, אבל חומר הגלם במקרה שלו עולה על זה של כל הצעירים (שמבוגרים ממנו בשנתיים שלוש) בהפועל. הוא חייב, אבל חייב להמשיך בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 03:08 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
הוקיץ' כתב:

מלבד גילי, יחזקאל הוא בהחלט השחקן הכי מסוכן לשער בהפועל כיום.
להגיד על חלוץ 9 כמו גוזלן שהוא תכליתי זה קצת מצחיק, כי זו כל מהות התפקיד. גוזלן שחקן שניזון ב95% מהמקרים מהקבוצה, הוא מקבל הזדמנויות ובנגיעה או שתיים צריך לנצל אותן. שאלת התכליתיות לא צריכה בכלל להישאל כשמדובר בשחקנים מהסוג של גוזלן.
יחזקאל לעומתו שחקן מגוון יותר, שמסוגל לייצר לעצמו ולקבוצה מצבים. יש לו דריבל, יצירתיות והמון חוצפה. כששחקן מחזיק הרבה בכדור ולא רק בתוך רחבת ה16 עולה שאלת התכליתיות, ובמקרה של יחזקאל הדריבל הוא דריבל שמטרתו אשכרה לעבור שחקן ולהתקדם לעבר השער, לעומת זגורי ומלכה שעוברים שחקן ואז מסתובבים סביב עצמם כדי לחזור ולעבור את אותו שחקן שוב (ולהיכשל). הפעולות של יחזקאל אמנם מצליחות בשיעור נמוך אבל כשאחת מתוך 5 מצליחה הפועל מגיעה למצב הבקעה או ליתרון מספרי באיזור מסוכן. אם אתה מחפש דריבלים יפים שלא יוצא מהם כלום אני חושב שיש לך הרבה חומר בהפועל, אבל יחזקאל הוא ממש לא חלק ממנו.

הוא יצטרך ללמוד להרים את הראש, לשחרר כדור בזמן, לעשות תנועה נכונה ועוד הרבה דברים, אבל חומר הגלם במקרה שלו עולה על זה של כל הצעירים (שמבוגרים ממנו בשנתיים שלוש) בהפועל. הוא חייב, אבל חייב להמשיך בהרכב.

אתה צודק לחלוטין, אבל זה דילמה במצב הגנתי כמו שלנו.
זה אומר שב-4 מתוך 5 פעמים שהוא ינסה לעבור שחקן הוא יאבד כדור. עם הגנה יותר חזקה זה יכול לעבור, אבל אצלנו יש מצב שזה יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 06:34 
unknown כתב:
גדל לנו שחקן שחקן..

גם אני ראיתי את זה כשהוא ביצע איזה תנועה של משיכה עם הכדור. ישר חשבתי על הכלב, וגם נראים מרחוק אותו דבר.. :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 07:51 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:

מה הקשר ללחימה? גם ספורי נלחם ולא מראה אפילו חצי ממה שיחזקאל מראה.
רואים ממנו המון פעולות חדות. בעיקר בדריבל. נכון הוא לא הצליח לשמור על אותה מעורבות במשחק לאורך כל 90 הדקות, אבל בטח שרואים ממנו יותר איכויות מכל שחקן צעיר ששולב בשנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
זה פשוט ערן זהבי2. לאו דווקא ביכולת (עדיין, או אם בכלל) יותר בתנועה עם הכדור, בהנתהגות הכללית. אפילו הצורה שבה הוא מנגב עם החולצה את הפה.

זה משגע אותי אני רואה פשוט זהבי על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: