שיקאגו כתב:
1. להבדיל מהקהל שלנו, הקהל של ירושלים לא חרט על דגלו את הזכות להמליץ לשמעון מזרחי לשלוח יד בנפשו, סביר להניח שאם ירושלים תיקנס כל מה שיקרה הוא שהם יפסיקו לשיר את השיר הזה וזה ישמש חומר גלם מעולה לשונאי הפועל בבית הדין של האיגוד.
2. הפועל צריכה לחפש לחזק את היחסים שלה עם מועדונים שקוראים תיגר על מכבי ולא ההפך.
אין לי בעיה עם סעיף 2, אבל יופי שהקהל ירושלים יפסיק לשיר לשמעון מזרחי אם יגידו לו להפסיק שיר שהוא שר פעם בשנתיים. שיגידו גם לקהל שלהם בכדורגל להפסיק לקלל את יוסי סאסי, ויקטור יונה ובית"ר ואז נראה אם יפסיקו.
לא הייתי רוצה להיות הקהל של הפועל ירושלים, זה שמקבל את העובדה שהבעלים שלו, 2 שונים אפילו, הם גם הבעלים של בית"ר ירושלים. זה שמקבל את העובדה שאחד הספונסרים של קבוצת הכדורסל שלהם בשנים האחרונות, היה יוסי סאסי, הדמות הכי שנואה ומי שאחראי, לטענתם, על הריסת קבוצת הכדורגל שלהם.
אז חכמה ממש קטנה להשוות בין הקהלים.
ולגבי סעיף 2, אז אני מקווה באמת שההנהלה של ירושלים באמת תשנה את הגישה ואני מסכים שלא צריך לחפש מלחמות איתם, כי מכבי הם לא, אבל בינתיים מדובר בקבוצה עם תקציב שלא נגמר, שסיימה רביעית ושיחקה אתמול במוקדמות היורוליג ותמכה בחזרה לסדרות במקום פיינל-פור, אז לא בטוח שזו הקבוצה שתעזור במאבק עם מכבי.