תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 21:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הסתה בערוץ הספורט(שוב!!!)
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2014, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
אתה מהפכן גדול, ארדיטי.
תוביל אותנו.
תראה לנו את האור ואת הדרך הנכונה.
ומה פתאם קראת להם "מחלה"? זו קללה איומה ונוראה.מדוע לקרוא למועדון ספורט מכובד "מחלה"? אתה פשוט לא בן אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2014, 12:24 
ולמי שעדיין לא מאמין שבערוץ הספורט מתנכלים באופן קבוע להפועל :
היום פורסמה כתבה על הספורטאים הישראלים שפרשו השנה.
נחשו את מי "שחכו"? -המגן השמאלי הטוב בארץ יגאל אנטבי
מנגד כמובן שהיה חשוב להם לציין את דייויד בלו שהוא לא ישראלי כמו יגאל אנטבי ובטח שלא ספורטאי כמותו .
ערוץ הספורט - בושה1!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2014, 10:00 
1. להבדיל מהקהל שלנו, הקהל של ירושלים לא חרט על דגלו את הזכות להמליץ לשמעון מזרחי לשלוח יד בנפשו, סביר להניח שאם ירושלים תיקנס כל מה שיקרה הוא שהם יפסיקו לשיר את השיר הזה וזה ישמש חומר גלם מעולה לשונאי הפועל בבית הדין של האיגוד.

2. הפועל צריכה לחפש לחזק את היחסים שלה עם מועדונים שקוראים תיגר על מכבי ולא ההפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2014, 10:11 
שיקאגו כתב:
1. להבדיל מהקהל שלנו, הקהל של ירושלים לא חרט על דגלו את הזכות להמליץ לשמעון מזרחי לשלוח יד בנפשו, סביר להניח שאם ירושלים תיקנס כל מה שיקרה הוא שהם יפסיקו לשיר את השיר הזה וזה ישמש חומר גלם מעולה לשונאי הפועל בבית הדין של האיגוד.

2. הפועל צריכה לחפש לחזק את היחסים שלה עם מועדונים שקוראים תיגר על מכבי ולא ההפך.

אין לי בעיה עם סעיף 2, אבל יופי שהקהל ירושלים יפסיק לשיר לשמעון מזרחי אם יגידו לו להפסיק שיר שהוא שר פעם בשנתיים. שיגידו גם לקהל שלהם בכדורגל להפסיק לקלל את יוסי סאסי, ויקטור יונה ובית"ר ואז נראה אם יפסיקו.
לא הייתי רוצה להיות הקהל של הפועל ירושלים, זה שמקבל את העובדה שהבעלים שלו, 2 שונים אפילו, הם גם הבעלים של בית"ר ירושלים. זה שמקבל את העובדה שאחד הספונסרים של קבוצת הכדורסל שלהם בשנים האחרונות, היה יוסי סאסי, הדמות הכי שנואה ומי שאחראי, לטענתם, על הריסת קבוצת הכדורגל שלהם.
אז חכמה ממש קטנה להשוות בין הקהלים.
ולגבי סעיף 2, אז אני מקווה באמת שההנהלה של ירושלים באמת תשנה את הגישה ואני מסכים שלא צריך לחפש מלחמות איתם, כי מכבי הם לא, אבל בינתיים מדובר בקבוצה עם תקציב שלא נגמר, שסיימה רביעית ושיחקה אתמול במוקדמות היורוליג ותמכה בחזרה לסדרות במקום פיינל-פור, אז לא בטוח שזו הקבוצה שתעזור במאבק עם מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2014, 12:54 
villa crespo כתב:
שיקאגו כתב:

אין לי בעיה עם סעיף 2, אבל יופי שהקהל ירושלים יפסיק לשיר לשמעון מזרחי אם יגידו לו להפסיק שיר שהוא שר פעם בשנתיים. שיגידו גם לקהל שלהם בכדורגל להפסיק לקלל את יוסי סאסי, ויקטור יונה ובית"ר ואז נראה אם יפסיקו.
לא הייתי רוצה להיות הקהל של הפועל ירושלים, זה שמקבל את העובדה שהבעלים שלו, 2 שונים אפילו, הם גם הבעלים של בית"ר ירושלים. זה שמקבל את העובדה שאחד הספונסרים של קבוצת הכדורסל שלהם בשנים האחרונות, היה יוסי סאסי, הדמות הכי שנואה ומי שאחראי, לטענתם, על הריסת קבוצת הכדורגל שלהם.
ולגבי סעיף 2, אז אני מקווה באמת שההנהלה של ירושלים באמת תשנה את הגישה ואני מסכים שלא צריך לחפש מלחמות איתם, כי מכבי הם לא, אבל בינתיים מדובר בקבוצה עם תקציב שלא נגמר, שסיימה רביעית ושיחקה אתמול במוקדמות היורוליג ותמכה בחזרה לסדרות במקום פיינל-פור, אז לא בטוח שזו הקבוצה שתעזור במאבק עם מכבי.

יפה, זו בדיוק הטענה שלי, אנחנו לא נגייס את הנהלת ירושלים למאבק על הזכות לאחל מיתה לשמעון מזרחי, לקהל של ירושלים זה לא כזה חשוב, אז סביר להניח שהוא פשוט יפסיק לשיר את השיר ואנחנו נתמודד עם הטיעון שירושלים עמדו לדין והפסיקו לשיר, אולי במסדרונות האיגוד אפילו ינשבו רוחות של תקווה שגם את הקהל של הפועל עוד יצליחו לרסן.
לגמרי לא משרת את האינטרסים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2014, 20:02 
שיקאגו כתב:
villa crespo כתב:
שיקאגו כתב:

יפה, זו בדיוק הטענה שלי, אנחנו לא נגייס את הנהלת ירושלים למאבק על הזכות לאחל מיתה לשמעון מזרחי, לקהל של ירושלים זה לא כזה חשוב, אז סביר להניח שהוא פשוט יפסיק לשיר את השיר ואנחנו נתמודד עם הטיעון שירושלים עמדו לדין והפסיקו לשיר, אולי במסדרונות האיגוד אפילו ינשבו רוחות של תקווה שגם את הקהל של הפועל עוד יצליחו לרסן.
לגמרי לא משרת את האינטרסים שלנו.

אנחנו לא נאבקים על "הזכות" לקלל את שימון, או הזכות לקלל בכלל.

המאבק הוא על מנהל תקין, על פרנקל ובתי הדין של האיגוד ועל שלטון מכבי בכל מוסדות הכדורסל. בזה ירושליים היא השותפה הכי חשובה שלנו במאבק. מכבי עומדת בדרכם להגיע לאן שהאם שואפים בדיוק כמו שהיא עומדת ביננו לבין המטרות שלנו. מכבי תעשה הכל למנוע מהמועדונים שלנו לגדול בהשפעתם ולשתי הקבוצות מטרות זהות. צריך לחתור בכל הכוח לקואליציה עם הפועל ירושליים וכל קבוצה אחרת ששותפה להשקפת העולם שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך להמעיט בחשיבות היכולת לקרוא להתאבדותו של האיש הכי ארור בהיסטוריה של היקום, עבר, הווה ועתיד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הסתה בערוץ הספורט(שוב!!!)
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 08:16 
ItaiH6 כתב:
לא צריך להמעיט בחשיבות היכולת לקרוא להתאבדותו של האיש הכי ארור בהיסטוריה של היקום, עבר, הווה ועתיד.

קצת הגזמת, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 10:56 
מילפורד כתב:
ItaiH6 כתב:

קצת הגזמת, לא?

ממש לא הגזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הסתה בערוץ הספורט(שוב!!!)
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 11:20 
אני ממש לא אוהב את האיש, אפילו נאמר שונא אותו, אבל (לצערי הרב) היקום כבר זרק עלינו אנשים גרועים ממנו ולא מעט (גם בכמות האנשים וגם ברמת הרוע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 11:30 
מילפורד כתב:
אני ממש לא אוהב את האיש, אפילו נאמר שונא אותו, אבל (לצערי הרב) היקום כבר זרק עלינו אנשים גרועים ממנו ולא מעט (גם בכמות האנשים וגם ברמת הרוע)

בסדר.
מבחינתי הוא הכי גרוע מכולם.
כ"א והסבל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2014, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2014, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4575587,00.html
דו"ח המשקיף לא הועבר לעיונו של היועץ המשפטי של איגוד הכדורסל, עו"ד רונן ויינברג, אלא רק לאחר שזה דרש זאת ובאיחור של שבוע ימים מזמן הגשת הדו"ח. ויינברג ביקש הבהרה שאכן מדובר באוהדי הפועל ירושלים, אך לא קיבל הבהרה כזו מכיוון שהמשקיף, רבינוביץ', טען כי הוא אינו יכול היה לראות איזה אוהדים בדיוק שרו את שירי הנאצה.

יו"ר הפועל ת"א רמי כהן אמר ל-ynet ספורט: "אנו שמחים לגלות שהמשקיפים וקברניטי הכדורסל הפנימו גישה נכונה ופרודוקטיבית יותר לפיה העיסוק בנושא הקהל חורג מגבול הסביר במקום שיתמקד בטיפול בתופעות חריגות בלבד. משחקי גביע ווינר היוו דוגמה מצויינת, כאשר האווירה במשחקים הייתה נהדרת, לא היה כל פגם בהתנהגות הקהל וכולם יכלו להנות מכדורסל. אנו שמחים שגם המשקיפים הפנימו שזו הדרך הנכונה".

כהן הוסיף : "היה וניווכח כי לא כך המצב (זכור לכולנו המקרה בו מר פרנקל ווידא אישית שמשקיפים ממלאים את הדוח כראות עיניו בהדר יוסף) וקיימת עדיין איפה ואיפה במילוי תפקידם של המשקיפים, לא ניטול חלק בהצגה ולא נופיע להעמדות לדין באם יהיו כאלה נגדנו, בנושא זה בלבד. בכלל, הגיע הזמן שיופרדו המשקיפים מאיגוד הכדורסל ויהפכו לגוף עצמאי, אשר יפעל לפי תקנון מוסדר שייקבע על ידי מנהלת הליגה, לפחות בכל בקשור לליגת העל. מיותר לציין כי אנו קוראים לכל הקהלים לעודד, לדחוף את הקבוצות ולהימנע מקללות וביטויי אלימות ביציעים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2014, 10:44 
"כזכור, בשלב חצי הגמר מכבי ת"א שיחקה בארנה במשחק המוקדם מול עירוני נס ציונה ולקראת סיום המשחק נכנסו אוהדי ירושלים ליציע והחלו בשירה 'שמעון מזרחי תתאבד כבר'. מספר אנשי תקשורת שהיו במקום שאלו את משקיף המשחק שלמה רבינוביץ' האם שמע את הקריאות והאם הוא מתכוון לציין זאת בדו"ח השיפוט ונענו שאכן הדבר ייכתב בדו"ח".

איזה מזל שיש בארץ תקשורת נושכת, שלא מתביישת לשאול את השאלות הקשות ולאתגר את העסקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2014, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
ItaiH6 כתב:

קצת הגזמת, לא?
לאוהדי הפועל, לא. לגבי אחרים, אתה צודק.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: