תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 15:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 179 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דומב חייב לעוף !
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 22:03 
סמל אישי של המשתמש
עלות השכר בביתר הוא פי 1.5 משלך ולהם אין ורמוט שלוקח 2 מליון מזה.
בנוסף בחצי השני מראהו כמו קבוצה, קוים ברורים בהגנה תנועה נכונה של חלוצים וכו' וזה בערך בלי שום שחקן הרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 22:06 
vangroder כתב:
עבד 14 כתב:
לפחות חכו לראות איך אוחיון ופלאח יהיו לפני שאתם קובעים מה יהיה לדעתי הקבוצה הזו שווה פליאוף עליון

אל תטעה עבד, אני מאחל לקבוצה הזאת להיות בפלייאוף העליון, פשוט נותן תמונת מצב שלעניות דעתי היא התמונת מצב הריאלית לנוכח היכולת ההגנתית שהקבוצה מראה, וזה מבלי להיכנס לבעיה שהיא לא פחות גדולה מבחינת תפוקה התקפית, שאני מאמין שהיא יכולה להגיע לכדי פתרון אם באמת יצליחו לייצב את ההגנה, אבל לייצב אותה לאורך זמן, דבר שמחייב המון עבודה באימונים, אפילו ברמה שהצוות המקצועי צריך להתעסק רק בזה או לכל היותר לתת את מלוא זמנו ומרצו בבעיה האקוטית הזאת !

ברור לי שאתה מאחל לקבוצה פלייאוף עליון ואפילו יותר מזה וכולם ככה אני רק חושב שצריך לתת הזדמנות כי לצד משחקים לא טובים הקבוצה הזאת נתנה משחקים טובים והראתה שהיא כן יודעת לשחק כדורגל טוב, על הבעיות בהגנה אני מדבר כל הזמן עם מי שיוצא לי לדבר איתו במיוחד חוסר היכולת להתמודד עם כדורי גובהה ברחבה (זה ממש בלט בשני משחקי הליגה) אבל הביאו בלם שאולי יצליח לשפר את משחק ההגנה ואולי לא אבל צריך סבלנות.

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 22:37 
בשנים האחרונות אנחנו שוברים שיאים ומתקדמים לאט ובטוח להיות קבוצה עוד יותר מטומטמת,חסרת כושר, כוח ומהירות,עצלנית ולא מאומנת.

נערך לאחרונה על ידי יניב בתאריך 23 ספטמבר 2014, 22:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 22:46 
אני מסכים שיש בעיות אבל בגלל משחק אחד מביש בקרית שמונה כל ההיסטריה הזו? היום שי קיבל אדום ב0:0 ואף אחד לא יכול לדעת איך זה היה מסתיים עם 11 שחקנים
יש בליגה הזו כמה קבוצות יותר חלשות מאיתנו אבל בהנחה והיריבות שלנו על הפלייאוף העליון הן בית"ר ואשדוד כרגע נראה שאנחנו פחות טובים

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 22:46 
אתם בהיסטריה חבל על הזמן
אנחנו לא נרד ליגה
אבל אין ספק שיש בעיות לא מעטות לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 23:23 
כאילו הדחה מגביע הטוטו? זה מה שהפיל את האסימון?
אני לא מבין למה ציפיתם. מאמן כדורגל זה מקצוע.
מישהו בדק אם דומב בכלל מתאים למקצוע הזה? אם הוא יודע איך מעבירים אימון? איך מציבים שחקנים? איך מכינים טקטית קבוצה? יש לו קבלות כלשהן?
הפועל ת"א היא המקום לבדוק אם הוא מתאים לתפקיד? ברור שלא.
הסיבה היחידה שאסי דומב הוא ה"מאמן" היא שאין לו בעיה לקבל שכר של שכיר בדוכן פלאפל.

באשר לכל המרגיעים למיניהם שכבר קבעו שהעונה לא נרד ליגה.
אם אתם חושבים שהעובדה שקוראים לנו הפועל ת"א ואנחנו משחקים בבלומפילד זה תעודת ביטוח נגד ירידה אתם טועים.
אנחנו קבוצה עם שוער, הגנה, קישור והתקפה חלשים מאוד. סגל צר ושחקני רכש זולים שלא היה להם ביקוש בקבוצות אחרות וכל זה בנוסף ל"מאמן" שמקצוע האימון זר לו. רק אם השחקנים יבינו מעכשיו שהם מועמדים ודאיים לרדת ויעלו לכל משחק מתוך הבנה שהמטרה היא לחלץ נקודות בשיניים. רק אז נוכל להילחם על הישארות.
אנחנו לא הרבה יותר גרועים מהיריבות שלנו לתחתית, אבל הן יודעות שהן קבוצות תחתית ופועלות בהתאם. השאלה כמה זמן ייקח לנו להפנים ולעשות אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2014, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מחזור 7 דרבי. מה שלא יקרה עד אליו יקרה כנראה אחריו.

מה שיקרה אחרי הדרבי במידה ונובס (אם רק נפסיד או כל תוצאה אחרת) זה שבנוהל ידובר על רוכש שקרי חדש.
20 שנה, אותם שיטות.
תחליפו את דומב
תחליפו את ברקוביץ'
תחליפו את שי
תביאו עוד זר
תחתימו את אללה
אבל אל תטפלו בבעיה
הקבוצה הזאת צעצוע של נוכלים עם חברים
שוב, לא יקרה כלום לאחר הדרבי מעבר למה שציינתי, למה שיקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דומב חייב לעוף !
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2014, 00:17 
טוב גביזון, נראה לי די הבנו, הנהלה בלה בלה, ידוע משעמם תקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2014, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
סליחה, עדיף להשאר שנים באותו המצב ולאכול שקרים על רוכש.
במצב הזה גם לך אין לאן להתקדם.
והבלה בלה הזה זה הדבר הכי חשוב וקריטי להצלחת הקבוצה, לא מאמן, שוער, קשר, או טיזי.

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 24 ספטמבר 2014, 10:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2014, 10:17 
לא הבנת, אני מסכים איתך, רק שכל תגובה שלך היא הנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2014, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
הייתי הרבה יותר שקט אם אלי כהן השריף היה מאמן אותנו במצב העניינים הנוכחי כשהסגל בינוני, אני באמת חושש שנגיע לקרבות תחתית קשים ואני לא בנוי נפשית לעוד עונה כמו עם גיא לוזון ואלי גוטמן, אבל אז הייתה את תמיכת הקהל והיו טלקיסקי וטופוזאקוב וגם עומרי קנדה. בכל-מקרה, דומב אתמול עלה על הנייר עם ההרכב החזק יותר - עם שני חלוצים, בלי קולין, ומבחינתי זה כבר שדרוג. אני מקווה שכל ההתבטאויות אחרי המשחק הן לא היעדר אחיזה למציאות אלא יותר משהו סטייל לנסות להרים את הביטחון של השחקנים שגם ככה הוא לא גבוה. ביקורת חריפה עליהם ולהגיד 'שיחקנו חרא' זה בטח לא יעזור.

אגב, עברו בסה"כ שני משחקים וזה מוקדם לשפוט, אבל זו הפעם הראשונה כנראה מזה הרבה זמן שאני קצת 'מקנא בבית"ר'. בנו שם אחלה קבוצה בתקציב לא גבוה יותר משלנו. לידור כהן, קוראץ', הגנה שבינתיים נראית טוב, בוריס קליימן כמובן וכן-הלאה. אני בספק אם הפועל לוקחת נקודה אחת ממשחקים כמו ווסרמיל וחיפה בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2014, 10:36 
לבית"ר יש תקציב שחקנים גבוה משמעותית משלנו.
להוציא את המשכורת של גילי יש לנו תקציב שחקנים של קבוצת תחתית סטייל מכבי פתח תקוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דומב חייב לעוף !
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2014, 11:30 
איך זה מסתדר עם התיאוריה שטביב לא מוציא שקל מהכיס שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2014, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
משרד הכרטיסים ותרומות ואיזה 2 שקל שלו. תוריד מזה את החובות של הפועל ת"א שאין לו על הגב ותבדוק עם השכר שחקנים שם גדול מקבוצת תחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2014, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
chimpfive כתב:
גם בית״ר עם סגל מגוחך איכשהו הם משחקים כדורגל

לטעמי קורצקי מאמן מצויין, לפחות מבחינת הגרף התקדמות שלו כמאמן עם קבוצות שאף אחד לא נתן להן סיכוי, לא יודע עם הוא מאמן למאבקי אליפות, אבל מבחינת כל האספקטים שהעלנו באשכול הזה לגבי קבוצות שזקוקות לשיקום (משמעת והתייצבות) הוא מאוד ראוי, מהבחינה הזאת בית"ר (בא לי להקיא שאני אומר את זה) עשו החתמה מצויינת, הלוואי עלינו, אם כבר מחליטים להמר על מאמן צעיר, זה הימור הרבה יותר מחושב.

לביתר יש יתרון בכל עמדה על המגרש מולנו, למעט אלי דסה שאותו גם בשכונה לא הייתי בוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2014, 08:43 
אני עדין המום מעצם המינוי. נראה שהקונספט של מנהל או מאמן עדין שנוי במחלוקת.

לאחרונה, קראנו על אכזבה ממספר שחקנים. אני מבין שנורא מסובך לקשר זאת, ובכלל את ה"שיטה" למאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2014, 10:36 
אתה המום מהמינוי?????? בינתיים הוא נכשל פחות מואן חאל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2014, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
תיהיו רגועים, לא נרד ליגה כי הסגל שלנו עדיין יותר טוב מחצי מהקבוצות בליגה. מצד שני אנחנו לא באמת יכולים להוות פקטור בצמרת עם סגל כזה. בקיצור גם אם תביאו את מוריניו אנחנו לא שווים יותר ממקום 5 וגם עם מאמן מתחיל כמו דומב לא נרד ליגה. אז תשתחררו קצת העונה, תבואו להנות ממה שיש עד כמה שאפשר ואל תיקחו ללב.
הגיע הזמן שתיהיה עונה שפוייה כזו שתאזן את המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2014, 15:31 
שער 7 נוסטלגיה כתב:

כל קבוצה אותה אימן זכתה באליפות, אפילו ספרטה רוטרדאם (יש דבר כזה). כולל אליפויות העונה הראשונה בגרמניה ובספרד אחרי התחלה מקרטעת.
ואחרי הזכיה המרשימה בגביע האלופות הזהיר מראש שהוא מתחיל בתהליך שימשך מספר חודשים של הטמעת מחשבה מהירה למשחק שהוא אינסטיקטיבי נטו.
הייתי המום אם היו מפטרים ואן חאל שלם בגלל פתיחה כושלת.

אבל, הלכנו רחוק מדי. מינוי ממנים לא כי דומב מלקק או כי חוסכים. אלא למישהו שיש לו רקורד אימון משמעותי יותר מחלק עונה והורדת כ"ס לליגה השלישית.
הערה הצינית על קונספט המאמן:
1 בחירתו היא לב הקבוצה אחרי הנתונים הבסיסים כמו גובה התקציב הוא האם רונלדו בסגל שלנו.
2 תהליך בחירתם חייב בקפדנות ובחומרה רבים תוך הישענות על הישגיהם. ממש ההפך ממה מהחפיפנקיות החוגגת.

אז זה ששנוי המחלוקת האם לזכור את 5 הדקות האחרונות / בכלל לא לחשוב או האם לראות את התמונה המלאה ולעומקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2014, 15:34 
unknown כתב:
תיהיו רגועים, לא נרד ליגה כי הסגל שלנו עדיין יותר טוב מחצי מהקבוצות בליגה. מצד שני אנחנו לא באמת יכולים להוות פקטור בצמרת עם סגל כזה. בקיצור גם אם תביאו את מוריניו אנחנו לא שווים יותר ממקום 5 וגם עם מאמן מתחיל כמו דומב לא נרד ליגה. אז תשתחררו קצת העונה, תבואו להנות ממה שיש עד כמה שאפשר ואל תיקחו ללב.
הגיע הזמן שתיהיה עונה שפוייה כזו שתאזן את המועדון.

גם אני חושב שנישאר בליגת העל.
אבל, זכרונות העונה עם גיא לוזון עדין איתי. סגל טוב יותר ומאמן טוב יותר ועדין כניסה למומנטום שלילי קטלני עקב התרגשות המאמן מקבוצת צמרת (אצל דומב לעולם לא נדע האם הוא מתרגש כי הוא חלש בכל מקרה) בשילוב המאמץ בליגה האירופית. גם בנושא הליגה האירופית דומב נחלץ באצילות לעזרתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דומב חייב לעוף !
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2014, 16:13 
גבעתיים כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:

כל קבוצה אותה אימן זכתה באליפות, אפילו ספרטה רוטרדאם (יש דבר כזה). כולל אליפויות העונה הראשונה בגרמניה ובספרד אחרי התחלה מקרטעת.
ואחרי הזכיה המרשימה בגביע האלופות הזהיר מראש שהוא מתחיל בתהליך שימשך מספר חודשים של הטמעת מחשבה מהירה למשחק שהוא אינסטיקטיבי נטו.

אבל, הלכנו רחוק מדי. מינוי ממנים לא כי דומב מלקק או כי חוסכים. אלא למישהו שיש לו רקורד אימון משמעותי יותר מחלק עונה והורדת כ"ס לליגה השלישית.
1 בחירתו היא לב הקבוצה אחרי הנתונים הבסיסים כמו גובה התקציב הוא האם רונלדו בסגל שלנו.
2 תהליך בחירתם חייב בקפדנות ובחומרה רבים תוך הישענות על הישגיהם. ממש ההפך ממה מהחפיפנקיות החוגגת.

אז זה ששנוי המחלוקת האם לזכור את 5 הדקות האחרונות / בכלל לא לחשוב או האם לראות את התמונה המלאה ולעומקה.

ואן חאל מימיו לא אימן בספרטה רוטרדם. הוא בטח לא לקח שם אליפות, התואר האחרון של ספרטה היה בסוף שנות ה50.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: דומב חייב לעוף !
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2014, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
גבעתיים כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:

ואן חאל מימיו לא אימן בספרטה רוטרדם. הוא בטח לא לקח שם אליפות, התואר האחרון של ספרטה היה בסוף שנות ה50.

נראה לי שהוא התבלבל עם אלקמאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: דומב חייב לעוף !
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2014, 17:34 
סומך כתב:
19 כתב:
גבעתיים כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:

נראה לי שהוא התבלבל עם אלקמאר

צודק בספרטה שיחק רוב הקריירה.
באלקמאר זכה באליפות מדהימה אחרי כמה שנים בינוניות. אבל, לבסוף אפילו אותם הפך לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2014, 17:42 
....ועדיין זה שהוא חשב שאם יהיו לו גאלגטיקוס בקישור ומעלה אז הוא מסודר, זה נאיבי עד מטומטם!!! מסתבר שזה לא מספיק טוב גם נגד הבינוניות,ונניח שניקח מקום 4-5 אז מה תגיד שזה שיפור יחסית לשנה שעברה? ומה זה בכלל "תמיד הקבוצות שלו התחילו לאט"????? צ'לסי וסיטי יחכו לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2014, 21:15 
לא מאמין שנרד ליגה. אחרי שנים בצמרת, זה רק נראה לנו שאנחנו נראים מתחת לכל ביקורת. אבל להערכתי זו פחות או יותר הרמה של קבוצות מרכז טבלה בליגה שלנו בשנים האחרונות.

אבל בלי קשר, ביום שהוא קיבל את המינוי למישהו באמת היו ממנו ציפיות?
הוא נמצא איפה שהוא נמצא בזכות החבר אבוקסיס. ומה אבוקסיס שווה כבר ראינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2014, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
vangroder כתב:
chimpfive כתב:
גם בית״ר עם סגל מגוחך איכשהו הם משחקים כדורגל

לטעמי קורצקי מאמן מצויין, לפחות מבחינת הגרף התקדמות שלו כמאמן עם קבוצות שאף אחד לא נתן להן סיכוי, לא יודע עם הוא מאמן למאבקי אליפות, אבל מבחינת כל האספקטים שהעלנו באשכול הזה לגבי קבוצות שזקוקות לשיקום (משמעת והתייצבות) הוא מאוד ראוי, מהבחינה הזאת בית"ר (בא לי להקיא שאני אומר את זה) עשו החתמה מצויינת, הלוואי עלינו, אם כבר מחליטים להמר על מאמן צעיר, זה הימור הרבה יותר מחושב.

לביתר יש יתרון בכל עמדה על המגרש מולנו, למעט אלי דסה שאותו גם בשכונה לא הייתי בוחר.

מה בדיוק היתרון של בית"ר עלינו בקישור? היית לוקח משם את שלומי אזולאי לפני שהעונה החלה לא אחרי איזה שער מול חיפה), צ'יפ ממן ועוד זר שאני אפילו לא מכיר במקום גילי, זגורי וסאשה? לבית"ר יש הרכב בינוני, ההבדל הוא שכנראה יש להם מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2014, 00:30 
אם לא נהיה בפליאוף עליון גם בסגל הזה, זה כשלון גדול של הצוות המקצועי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2014, 14:20 
נראה שאסי קרטון מצא את הקורבן המושלם בדמות איקדנה, לא מפסיק להכנס בו, בן אדם מעורר השראה הקרטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2014, 15:14 
chimpfive כתב:
נראה שאסי קרטון מצא את הקורבן המושלם בדמות איקדנה, לא מפסיק להכנס בו, בן אדם מעורר השראה הקרטון.

ופרנסיס.
אם אין כדורגל לפחות לשמור על רוח ספורטיבית ולא לרדת על הזרים שחומי העור שהם חצי אילמים. להוציא עליהם את העצבים על כישלון המאמן. לתפארת הפועל תל אביב לדורותיה.
דאמב הולך על שיאים בכל הכיוונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2014, 16:16 
ציטוט:
במהלך האסיפה המגן הניגרי בנג'מין פרנסיס נרדם, דומב תפס אותו והעיף אותו מהחדר.

יכול להבין את פרנסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 179 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: