ItaiH6 כתב:
הריצות שלנו היו כשמיימון שיחק, לדעתי גם במקום גייטס.
הריצות של חיפה היו כשמיימון היה על הספסל וגייטס בחמישייה.
אני מתחיל להסתכל על הרעיון שגייטס יפתח את העונה בהפועל בחרדה קלה.
בדקות שמיימן היה על המגרש ניצחנו ב-1. בדקות שגייטס היה על המגרש הפסדנו ב-17.
אני מסכים עם מה שפז והוקיץ' כתבו וגם הפועל וצור צודקים לגבי גייטס כמובן. היכולת ההתקפית שלו במשחקים הקודמים לא הרשימה אותי בכלל, כי הוא לא הפך או יהפוך פתאום לשחקן של 20 נקודות בממוצע, הוא בדיוק אותו שחקן מאילת. משחק אחד מצוין בהתקפה ומזעזע בהגנה, משחק אחד חלש בהתקפה ומזעזע בהגנה. וכשהוא לא מייצר נקודות אז הוא גם גורם נזק למשחק ההתקפה, כי בלי קשר ליכולת ההתקפות שלו כל האחרים מחפשים רק אותו והוא מחזיק בכדור, תוקע התקפות ומאט אותנו. כשהוא לא על המגרש אז שחקנים חושבים פתאום איך לייצר סל במקום איך למצוא את גייטס (ולא שהוא כזה עילוי). יחד עם ההגנה המחפירה שלו בימים כאלה הוא פשוט נזק טהור.
אני בעיקר מסכים עם מה שהוקיץ' כתב שיש פוטנציאל לקבוצה טובה וגייטס הוא החוליה הבעייתיות וזה אפילו אנדרסטיימנט. הסגל הישראלי שלנו עמוק ואיכותי בצורה מגוחכת, יש לנו שישה ישראלים לגיטימיים ומעלה שזה משהו שאין לאף קבוצה בארץ, כנראה שאפילו לא למכבי ומגדל (הישראלי השישי שם הם אלטיט/זלמנסון ומעיין/גור אריה בהתאמה) ושאר הקבוצות בארץ אפילו לא מדגדגות את זה. אבל מה לעשות שמה שקובע בעיקר זה הזרים והקונספט שהלכו עליו והיישום שלו גרוע מאוד. ועם זרים לא טובים לא נגיע לשום מקום. ולא בגלל ששלושת הזרים הזולים לא טובים מספיק כי זה מה שאפשר להביא בכסף הזה ואי אפשר היה להביא הרבה יותר טוב. אבל את כל הכסף עליהם חוסכים כדי להביא את הזר אולי הכי יקר בליגה מחוץ למכבי למגדל ובשביל מה? בשביל שחקן שזורק זין (ולמי שחושב שזה רק במשחקי אימון, שיסתכל על הסדרה של אילת נגד מכבי) וגורם יותר נזק מתועלת ובמשחק כמו אתמול הוא גם הכי גרוע מכל הארבעה. שחקן שקטש בעצמו אמר עליו שהוא שחקן של 20-25 דקות במשחק, שיש ימים שהוא לא מגיע, שיותר חשוב שהזר השני יוכל להחליף אותו מאשר לשחק לידו ושאולי הקהל והאנרגיות של המועדון יגרמו לו להשקיע ולהתאמץ. איך שחקן יכול להיכשל ככה אם הדרישות ממנו יותר נמוכות מהרצפה. מתסכל שבכל הכסף הזה במקום להביא פעם אחת שחקן ברמה של דיימון סימפסון או ג'וליאן רייט שיהיה מעל הליגה (לא הם ספציפית, אבל אין סיבה לא לכוון לשחקנים שיצליחו כמוהם, ותהיו בטוחים שגם השנה יהיו כמה כאלה בקבוצות מרכז טבלה - ג'ף אלן זה הימור לא רע לאחד כזה והוא אפילו לא יקר) מביאים שחקן כמו גייטס. ומי שהכי מעצבן זה שברור שהוא בניגוד לזרים האחרים לא עומד לשום מבחן ולא צריך להוכיח את עצמו.