kobster כתב:
NARKOTIKA כתב:
עוד פעם השטויות האלה עם ספינים?
למה להם לטרוח? בוא תסביר לי. ממה רמון מפחד בדיוק?
היחידים שמעלים את הבוררות לנושא זה אנחנו- כעיקרון המעגל הראשון של אוהדי הפועל. לתקשורת זה מעניין את התחת.
עכשיו הספין הזה עלה. אתה חושב שזה יגרום לי ולך להעתלם מפסק הבוררות בספטמבר?
אתה חושב שהם מאמינים שמי שנושם את הקבוצה וקורא כל פסיק ושומע כל הבהרה מהדלפות יפול לידיעה על רוכש ולא ידבר שוב על הבוררות?
הנה, אנחנו מדברים על הבוררות. עד כדי כך הספין גרוע?
1. לא יהיה פסק בורר בספטמבר
2. עד שאין פסק בוררות אין מחיר לקבוצה ו 50% מהמניות שלה נמצאות בידי בורר.
3. הנחת המוצא היא שאם אין מחיר ואין מצב משפטי ברור אי אפשר למכור, זו הסיבה גם שכל פעם שהיה משהו מעבר להתעניינות ראשונית זה נפל. העמותה הביאה בשנה שעברה לא אחד ולא שני אנשים שהביעו התעניינות ברכישת הקבוצה וזה הסתיים בשלב בדיקת המצב הכלכלי והמשפטי של המועדון.
4. אנחנו לא מעניינים, מי שפה הוא אחוז קטן מהאוהדים. הקהל הרחב הוא צרכן חדשות בסיסי וקורא, אם בכלל, את הכתבות באתרים הגדולים ובידיעות אחרונות ומה שהוא קורא שם זו המציאות מבחינתו. מישהו בכלל יודע שהחתמנו את אטוק על חוזה מינימום עד ינואר ? לא. בתקשורת זה לא דווח, המועדון לא הוציא הודעה אז זה מה שהקהל יודע. הם צריכים את השקט מהקהל וזה מה שהם משיגים די בקלות.
5. הפסקתי מזמן לנסות ולהבין את האינטרסים של החונטה. בשורה התחתונה, אם אחרי כל הידיעות הסנסציוניות על רוכש כזה או אחר שהיו בשנה האחרונה שאתה ודומיך פה (ד"ש למשתמש מהפכה) רצתם להאמין להם, למרות ששוב ושוב התברר שאין מאחוריהם שום דבר, אתם עדיין מאמינים למה שמפורסם בתקשורת אז סבבה מבחינתי ואין בינינו באמת ויכוח.
שוב נחכה ושוב יתברר שאין כלום ועדיין תמשיכו לבלוע את כל מה שמאכילים אתכם. לבריאות.
לטובת הפועל, הלוואי ואני טועה.
נו באמת. קובי אני מתנצל, אבל זה קשקוש.
מה קשור פסק הבוררות למחיר הקבוצה? אפשר ועוד איך למכור את הקבוצה גם לפני פסק הבוררות. אין שום בעיה ש"רוכש פוטנציאלי" ישים בידי נאמן את הסכום נשוא הבוררות ולאחר פסק הבורר יוחזר לו כסף (במידה והבורר יקבע סכום נמוך מהסכום שבמחלוקת) או שלא יוחזר לו.
מה בדיוק הבעיה בלנקוב מחיר?
הרי כרגע מחיר הקבוצה כולל בפנים גם את מה שמגיע לטביב על הנייר (לפני הטענות של רמון על קיזוז חובות והשד יודע מה עוד).
אין פה שום בעיה בלנקוב מחיר (שברור שיהיה גבוה. אבל עצם הקביעה ממש לא בעייתית).
חוץ מזה שלהגיד ש50% ממניות הקבוצה נמצאות בידי בורר זה בכלל מנותק מהמציאות. בורר לא נאמן ולא מחזיק בשום מניות.
הליך הבוררות הוא דבר אחד ועניין המכירה הוא דבר אחר שלא קשור.