תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 19:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שיטת רב"ש 2.0
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2014, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
60% החזקת כדור ש90% ממנה בחצי המגרש שלנו, משחק הגנה מכפיר, להתקפה אין שום דבר להציע חוץ מדריבלים עם הראש ברצפה בין 4 שחקנים. ככה זה נראה בתחילת שנה שעברה, רק שלקראת סוף העונה נראינו יותר טוב ועכשיו חזרנו להתחלה. וגם אז היו שחקנים יותר טובים ועומר דמארי שיעשה שערים מכלום, וכשאת זה אין אז כל הדברים הרעים של השיטה הזאת(כמו אי היכולת לעבור את החצי) מוחצנים הרבה יותר.

זה לא מפתיע, אבל הדיבורים שהיו על שינוי במשחק משנה שעברה ושאסי דומב הוא שיפור על רבש הם איך לומר, לא קרובים למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שיטת רב"ש 2.0
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2014, 21:42 
אני לא יודע לעשות השוואה, אבל היום היו לנו מספר סביר של הזדמנויות ויש לנו בעיה גדולה מאוד בהתקפה. שנה שעברה בחלק גדול מהמשחקים סיימנו עם 2 בעיטות למסגרת (ואם תוריד את דמארי שעושה מצבים מכלום אז בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2014, 21:47 
שנה שעברה הפועל הבקיעה 72 גולים בליגה.

זה שני גולים למשחק.
זה קצת סותר את מה שאתה טוען פה...

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2014, 21:48 
מתוכם דמארי היה אחראי לקרוב לחצי (שערים + בישולים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2014, 21:49 
ועדיין אין שום סיכוי שחלק גדול מהמשחקים סיימנו עם שתי בעיטות למסגרת.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2014, 21:58 
מה זה חלק גדול? לא ספרתי כמובן, אבל גם 15-20 משחקים זה חלק גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2014, 22:39 
אוגוסטוס היל כתב:
אני לא יודע לעשות השוואה, אבל היום היו לנו מספר סביר של הזדמנויות ויש לנו בעיה גדולה מאוד בהתקפה. שנה שעברה בחלק גדול מהמשחקים סיימנו עם 2 בעיטות למסגרת (ואם תוריד את דמארי שעושה מצבים מכלום אז בכלל).

הפוך ידידי. בשנה שעברה היו הרבה בעיות, אבל הפועל לא נראו כמו שנראו בשני המשחקים הראשונים העונה. לא יודע על איזה הזדמנויות אתה מדבר. כל המשחק לא היה גמור היתה הזדמנות אחת של גוזלן בחצי השני ממסירה של זגורי. זהו.
ב 0:3 היו עוד איזה שני חצאי מצבים שזה כבר לא עניין אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2014, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

דווקא עונה שעברה הגיעו להרבה מצבים. מה שמזכיר המשחקים העונה, זה את הקבוצה של אבוקסיס שהיתה חסרת שיטה חסרת מיץ וחסרת הזדמנויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2014, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רואה שום שיטה אני רואה בעט ורוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שיטת רב"ש 2.0
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2014, 23:05 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הפוך ידידי. בשנה שעברה היו הרבה בעיות, אבל הפועל לא נראו כמו שנראו בשני המשחקים הראשונים העונה. לא יודע על איזה הזדמנויות אתה מדבר. כל המשחק לא היה גמור היתה הזדמנות אחת של גוזלן בחצי השני ממסירה של זגורי. זהו.
ב 0:3 היו עוד איזה שני חצאי מצבים שזה כבר לא עניין אף אחד.

תשמע, הגיל עושה את שלו. קצת ערבבתי בין שנה שעברה ללפני שנתיים. פפפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2014, 23:47 
מחפיר*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2014, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
אולי אני מבין פחות מכל השאר אבל אני כן רואה שוני מהשיטה של רב"ש
יש אפילו מצבים של התחלה של תזוזה של "המניפה" כפי שגוטמן היה אומר יענו כל הקבוצה ביחד ...
מצד שני אין הגנה , ואין סגירה של החברים שלא משחקים בהגנה , לגילי יש פטור אבל מה עם השאר ????
הבעיה היא שוב כמו שנה שעבה אמונה של השחקנים עצמם ברעיון שרק קבוצות עשירות מצליחות , ואני מדבר על ההתלהבות , על מי ראשון לכדור של 50-50 , על לחץ , על כל מה שלא תלוי בכישרון או טכניקה
ועל זה הברקו צריך לעשות שוויץ , זה רק פסיכולוגי , אין שום קשר לתקציב , אבל לך תספר את זה לשחקנים ולרוב האוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2014, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
ברקו לא רצה את דומב מלכתחילה. אני לא מאמין לו כשהוא אומר שהוא מרוצה מדומב וחושב שהוא מאמן טוב. אלא שברקו מונה לתפקיד יממה אחרי שדומב קיבל את המינוי ולמעשה ירש את דומב בלית ברירה. אם יהיה כסף ובהיעדרו של חברו עידו חג'ג' בעמדת כוח, ברקו יוכל לעשות את מה שרצה כבר מזמן וזה למנות מאמן שהוא רוצה ושהוא מאמין בו. בין אם זה יהיה בלבול ובין אם זה יהיה מישהו אחר. צריך רק לחכות. (כמובן שגם ללא כסף אבל עם תוצאות איומות כמו אתמול לאורך זמן דומב לא יסיים את הסיבוב הראשון כמאמן אבל אני מעדיף כמובן שזה לא יקרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2014, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
חומר השחקנים הוא בדיוק אותו דבר חוץ מהחלוץ הכי טוב שלך שעזב כמובן, אז מישהו מופתע? לפני המשחק ברק בכר אמר 'תן להפועל להניע כדור, מזה אני לא מודאג'. כל הליגה יודעת מה יקרה.

להפועל יש כל-כך הרבה בעיות אבל אחת מהן היא באמת היעדר מחץ בהתקפה בעידן שאחרי דמארי. הוא לבדו היה מספיק, הוא היה חצי קבוצה. אבל להפיל את התיק על גוזלן שהוא שחקן צעיר, שגיב יחזקאל שהוא פחות משופשף ממנו או שלומי אזולאי שהוא בגדול תמרור ברחבה אבל די איטי - זה לא טוב. הפיתרון? לשחק עם שניים מהם ע"ח שון מלכה שמאוד נמרץ אבל לא תכליתי ולא תורם. ורמוט ישחק לפעמים בקו ולרוב באמצע וזגורי, אלא אם כן יירד לספסל(פעולה אחת טוב מפתיחת העונה, בכל-זאת) - יהיה באגף השני. לא סימטרי אבל טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: