תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 19:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אדון צבאן ! תלמד אותנו איך להתנהג
הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
villa crespo כתב:
עוד תנאים כתב:
אף אחד לא בא ואומר שהשלט הזה ספציפי הוא זה שמרחיק רוכשים מהקבוצה.
יש הרבה דברים טובים בקהל, ובתדמית שלו, אבל גם יש המון דברים רעים בתדמית שלו וזה מה שקובע.
השאלה איזה סוג של רוכש יכול להיות רלוונטי, והסוג היחיד שאני רואה כרגע הוא יהודי עשיר מחו"ל שכל מה שמעניין אותו הוא תרומה לישראל באיזושהי דרך. וכשבא בן אדם כזה, ויכול להיות שגם הכוונות שלו מאוד רציניות, אבל הוא שומע על הדברים הרעים בתדמית של הקהל שלנו, ואני לא צריך לפרט מהם, וזה לא משנה אם אנחנו צודקים או לא (אני גם מתחבר לשלט הזה) אז איך שלא תסובבו את זה זה כנראה מוריד מהרצון שלו.

אבל זו הטעות שלך ושכל מי שחושב שהשלט או ההתעקשות על השלט הם שמביאים לתדמית הרעה. את התדמית הרעה, ועל זה אין ויכוח שיש תדמית רעה, יוצרת התקשורת. כלומר, לא משנה מה תעשה, היא תדאג להמשיך לשמר את התדמית הרעה.
השלט הזה נמצא שנים ביציע ומעולם לא גרם לבעיות.
אז מה השתנה פתאום? שהתקשורת החליטה להתלבש על הקהל של הפועל וליצור אש משום דבר.
אז פעם זה יהיה על שירי השואה ואז כשהפסקת זה עבר לשמעון מזרחי ואז לשלט לגיטימי ואז לכותרות שלמות על מעשה של אוהד בודד וזה לא יגמר לעולם.
אבל אני חייב לציין שלגבי השלט הזה, דווקא התקשורת לא עשתה יותר מדי רעש. המטומטמים שמייצרים כאן בלאגן על כלום, הם בדיוק בכור צבאן ותומכיו. ואז עוד מאשימים את הקהל ביצירת התדמית הרעה.
הקהל צריך שקט. התקשורת לא תיתן אותה, אבל מוטב יהיה שבכור צבאן לא יוסיף שמן למדורה.

השלט הוא שטות, הוא רק משהו קטן. להבדיל מדברים אחרים, אני לא חושב שיש יותר מדי אוהדי הפועל שיש להם בעיה אידאולוגית עם השלט. צריך רק להבין שיש מצב שהוא יכול לעשות נזק. לא אומרים שבגלל זה הקבוצה לא נמכרת. לא יודע מה בכור צבאן יודע ולא יודע באיזה צד בהנהלה ויכול להיות שהוא יודע דברים שאנחנו לא יודעים ויכול להיות שהוא ספינולוג מתקדם כמו החברים שלו בהנהלה.

ודבר נוסף, התקשורת עוזרת לתדמית הרעה והיא קובעת את סדר היום, על כל אין ויכוח ואני הראשון שיגיד את זה. אבל התקשורת לא המציאה את שירי השואה, את השירים על הבן של אובארוב או את השירים על אבא של גור שלף ואפילו לא את שמעון מזרחי תתאבד כבר. מי שעוזר לתקשורת ונותן לה לגיטימציה לעשות מה שהיא עושה זה בהרבה מקרים הקהל. זה לא התקשורת או הקהל. זה שהם חרא לא אומר שאצלנו אין חרא. להגיד "לא משנה מה תעשה" זה להסיר מעצמך אחריות. דרך אגב, קודם כל בשביל עצמך ובשביל ילדים שמגיעים לבלומפילד, שומעים לפעמים את הגועל נפש וחוזרים על זה בדיוק כמו שילדים בני 7 אוהדי בית"ר צועקים מוות לערבים. אם לא אכפת מה חושבים עלינו מבחוץ אולי יהיה למישהו אכפת מה קורה אצלנו בפנים.

הקול קול אוהד הפועל והידיים ידי https://www.youtube.com/watch?v=biDrh36Hboo וhttps://www.youtube.com/watch?v=KYK-aw1DCp0.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2014, 15:06 
ItaiH6 כתב:
redrony כתב:
villa crespo כתב:
עוד תנאים כתב:
אף אחד לא בא ואומר שהשלט הזה ספציפי הוא זה שמרחיק רוכשים מהקבוצה.
יש הרבה דברים טובים בקהל, ובתדמית שלו, אבל גם יש המון דברים רעים בתדמית שלו וזה מה שקובע.
השאלה איזה סוג של רוכש יכול להיות רלוונטי, והסוג היחיד שאני רואה כרגע הוא יהודי עשיר מחו"ל שכל מה שמעניין אותו הוא תרומה לישראל באיזושהי דרך. וכשבא בן אדם כזה, ויכול להיות שגם הכוונות שלו מאוד רציניות, אבל הוא שומע על הדברים הרעים בתדמית של הקהל שלנו, ואני לא צריך לפרט מהם, וזה לא משנה אם אנחנו צודקים או לא (אני גם מתחבר לשלט הזה) אז איך שלא תסובבו את זה זה כנראה מוריד מהרצון שלו.

אבל זו הטעות שלך ושכל מי שחושב שהשלט או ההתעקשות על השלט הם שמביאים לתדמית הרעה. את התדמית הרעה, ועל זה אין ויכוח שיש תדמית רעה, יוצרת התקשורת. כלומר, לא משנה מה תעשה, היא תדאג להמשיך לשמר את התדמית הרעה.
השלט הזה נמצא שנים ביציע ומעולם לא גרם לבעיות.
אז מה השתנה פתאום? שהתקשורת החליטה להתלבש על הקהל של הפועל וליצור אש משום דבר.
אז פעם זה יהיה על שירי השואה ואז כשהפסקת זה עבר לשמעון מזרחי ואז לשלט לגיטימי ואז לכותרות שלמות על מעשה של אוהד בודד וזה לא יגמר לעולם.
אבל אני חייב לציין שלגבי השלט הזה, דווקא התקשורת לא עשתה יותר מדי רעש. המטומטמים שמייצרים כאן בלאגן על כלום, הם בדיוק בכור צבאן ותומכיו. ואז עוד מאשימים את הקהל ביצירת התדמית הרעה.
הקהל צריך שקט. התקשורת לא תיתן אותה, אבל מוטב יהיה שבכור צבאן לא יוסיף שמן למדורה.

השלט הוא שטות, הוא רק משהו קטן. להבדיל מדברים אחרים, אני לא חושב שיש יותר מדי אוהדי הפועל שיש להם בעיה אידאולוגית עם השלט. צריך רק להבין שיש מצב שהוא יכול לעשות נזק. לא אומרים שבגלל זה הקבוצה לא נמכרת. לא יודע מה בכור צבאן יודע ולא יודע באיזה צד בהנהלה ויכול להיות שהוא יודע דברים שאנחנו לא יודעים ויכול להיות שהוא ספינולוג מתקדם כמו החברים שלו בהנהלה.

ודבר נוסף, התקשורת עוזרת לתדמית הרעה והיא קובעת את סדר היום, על כל אין ויכוח ואני הראשון שיגיד את זה. אבל התקשורת לא המציאה את שירי השואה, את השירים על הבן של אובארוב או את השירים על אבא של גור שלף ואפילו לא את שמעון מזרחי תתאבד כבר. מי שעוזר לתקשורת ונותן לה לגיטימציה לעשות מה שהיא עושה זה בהרבה מקרים הקהל. זה לא התקשורת או הקהל. זה שהם חרא לא אומר שאצלנו אין חרא. להגיד "לא משנה מה תעשה" זה להסיר מעצמך אחריות. דרך אגב, קודם כל בשביל עצמך ובשביל ילדים שמגיעים לבלומפילד, שומעים לפעמים את הגועל נפש וחוזרים על זה בדיוק כמו שילדים בני 7 אוהדי בית"ר צועקים מוות לערבים. אם לא אכפת מה חושבים עלינו מבחוץ אולי יהיה למישהו אכפת מה קורה אצלנו בפנים.

הקול קול אוהד הפועל והידיים ידי https://www.youtube.com/watch?v=biDrh36Hboo וhttps://www.youtube.com/watch?v=KYK-aw1DCp0 .

אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2014, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
אין לי כוח אבל צבאן ביקש כל כך יפה
איזה חארטה בארטה הוא מנסה למכור
נכון, אם זו הייתה קבוצה שיש לה אוהדים ששומרים על שקט רק כדי לנשוא חן היה אולי יותר קל למכור אבל אז זו היתה קבוצה בצהוב שחור עם מלא דגלי ישראל ביציע, לאומנות חסרת קשר , ובלי לא יהודים
נכון , אם לא היה את השלט , היה הרבה יותר קל למכור כי היה הרבה יותר קל לחרטט עם קניות של חתולים בשקים ולא היה מי שיתלונן ובקניות כאלה הסגל היה הרבה יותר זול וכך גם מחיר המכירה , ולקבוצה היו קוראים מכבי פ"ת
מה קורה צבאן, קשה לך? , אין לך את הלקוח הנכון אז אתה מנסה ללחוץ על מכירה לא נכונה ללקוח לא נכון מה שהופך אותה לקשה יותר
אין ולא תהיה שום בעיית מכירה עם הקהל!!!!! ראה ערך שאלתיאל והגזענים מהר הדמים
:CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2014, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
אין קשר בין רוכש לבין השלט הזה. די להמציא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2014, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
dekel_6 כתב:
אדום נחמד כתב:
מסכים עם כל מילה של נרקוטיקה, קרסו יובל וחבריהם.
נשבר הזין לחשוב על איך זה מתקבל בציבור. זה חסר טעם.

נשבר גם הזין לחשוב שיש אוהדים ששמים זין על אוהדים אחרים .
נמאס מהשלט הזה. נמאס .

מאיפה באתם יצורי על שכמותכם, ולמה אף אחד לא שמע מכם עד שטביב הגיע. מה קרה? נמאס לכם שמסתלבטים עליכם בצבא, בעבודה או בבית הספר? אני אוהד הפועל לפני שאני ישראלי, יהודי ודרום גבעתיימי. ואצלכם? כנראה שהפועל קצת פחות חשובה לכם, בטוח פחות חשובה מהרצון להשתייך לקולקטיב. תתחילו לחסוך, שמעתי שהמנויים למכבי סל יקרים לאללה. נו שוין, לפחות שם שרים את ההמנון לפני כל המשחקים...

:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2014, 11:50 
ממבט חטוף, נדמה כי ביציע שלנו לא היה אתמול ולו דגל ישראל אחד. מקרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2014, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:

היה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2014, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
ברגר כתב:

היה

והתוצאות בהתאם.
:LENIN:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2014, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
dekel_6 כתב:
אדום נחמד כתב:
מסכים עם כל מילה של נרקוטיקה, קרסו יובל וחבריהם.

נשבר גם הזין לחשוב שיש אוהדים ששמים זין על אוהדים אחרים .
נמאס מהשלט הזה. נמאס .

מאיפה באתם יצורי על שכמותכם, ולמה אף אחד לא שמע מכם עד שטביב הגיע. מה קרה? נמאס לכם שמסתלבטים עליכם בצבא, בעבודה או בבית הספר? אני אוהד הפועל לפני שאני ישראלי, יהודי ודרום גבעתיימי. ואצלכם? כנראה שהפועל קצת פחות חשובה לכם, בטוח פחות חשובה מהרצון להשתייך לקולקטיב. תתחילו לחסוך, שמעתי שהמנויים למכבי סל יקרים לאללה. נו שוין, לפחות שם שרים את ההמנון לפני כל המשחקים...

ידידי הנכבד,
ראשית אתה מתרשל במשימה שלקחת על עצמך. עוד כמה אירועים כמו שהיו בארנה ומישהו עוד יתחרט. ;)
ובאשר למשפט שהדגשתי. כמדומני שגם אתה וגם אני כתבנו בפורום זה הרבה הרבה לפני שטביב הגיע.
והיו גם היו כאלה שהתטאו ברוח דומה כבר אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: