מילפורד כתב:
עכשיו הדיווח שכל העיניין עם הקהל התחיל על זכותו של אוהד לעמוד על הכיסא.
נו באמת, נמאס כבר, גם מהקטנוניות להיכנס לעימות כל נושא כזה מצד האבטחה, וגם ההתעקשות להמשיך לעמוד על הכיסא.
אני מקוה שלא זה הסיפור, אבל משום מה נשמע אמין
בוא נתחיל מזה שעוד לפני שהתחיל המשחק (עוד לפני שהגיע רוב הקהל) יס"מניקים התחילו לעשות פטרולים ביציע שלנו (אחרי שמשחק שלם לא היה אף שוטר באף יציע אחר) תוך כדי שהם מפנים בדחיפות את מי שעומד להם בדרך.
נמשיך בזה שמנהל האירוע קרא למשטרה להיכנס באוהדים שקיללו את יניב גרין כשהוא עבר מתחתם. כמובן שהם פשוט נכנסו בכמויות לתוך היציע ושלפו אנשים תוך כדי רמיסת מי שסביבם.
בתגובה האולטראס החליטו לצאת ויחד איתם יצאו ילדים מושפעים לראות מה קורה, ויחד איתם יצאו ההורים שלהם לדאוג שלא יקרה להם כלום וככה התחילה נהירה החוצה כשבחוץ מחכים השוטרים, וכמו בסרטים של נשיונל ג'אוגרפיק על טונה ודולפינים שצדים דגיגים שמכונסים בכדור, כל פעם שיוצאים מספיק אנשים החוצה השוטרים רצים אליהם ורומסים אותם חזרה פנימה.
הורים דואגים רצו וחיפשו את הילדים שנדחפו למקום אחר.
מול הפנים שלי שוטרים בפעולת הפללה קלאסית התחילו להרביץ אחד לשני ואז התנפלו על נער שנשען על הקיר לידם ועצרו אותו על תקיפת שוטר.
ממה ששמעתי התחילו אחרי שחזרתי פנימה לבקש אקריאת תעודות זהות מאוהדים שעברו במסדרון במחצית ולעצור את מי שלא הראה להם מייד.
כל מילה שקלגסי משטרת ירושלים הרויחו ביושר תביא להרחקתי המיידית לצמיתות אם אני אכתוב אותה אז לצערם של רבים פה אני אתאפק.